Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Sziasztok!
Volt fent az "ápolónőm", beadta az injekciót a hasamba, kicsit kellemetlen volt, meg utána elég sokáig csípett. Holnap este is feljön, de akkor már én adom be, ő csak nézi. Arra leszek én még kíváncsi. :)
Igen, hát ez az. Ez a magyar egészségügy. :S :(
Nekem hetente kellesz mennem, de beszéltem ma az egyik csajjal a lépcsőházban, ő a kórházban dolgozik, ápolónő, és azt mondta ő szívesen leveszi nekem majd a vért, hogy ne kelljen a vérvételnél várakozni. :) Jah és azt mondta, hogy az injekciót jobb pocakba adni, mert onnan hamarabb felszívódik. Kíváncsi leszek, de majd holnap este kiderül. :)
Sziasztok!
Nektek nem kell vérvételre járni hetente a szuri mellett??? Nekem kell hetente thrombocytaszám kontroll.
:)))) Éljen! Nekem 3,9 volt, utána 4,2. Nincs is cukrom. :))))
Ma voltam a dokimnál, UH most nem volt, csak vizsgálat, minden oké, teljesen zárt a méhszájam. 2 hét múlva kell visszamennem.
Viszont dolgozni már csak 4 órában fogok, mert 8 órát nagyon rossz ülnöm, nem bírom már. Délután vízszintesben pihizek otthon. :)
Köszi csajok a tanácsot. Tegnap már ügyesebb voltam, még a helye sem látszik meg! Ha kékülni fog is néha nem érdekel, úgy se látja más, strandra meg nem megyek :)
Azért tértem át combba, mert a hasamon már nem nagyon van mit összecsípni.
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Tegnap adtam először combba a szurit, de nekem lett egy nagy göb lila folttal ami fáj ha megnyomom :( Pedig amikor beszurtam meg se éreztem, csak utána nem sokkal csípett kicsit. Közel adtam a hajlathoz, vagy a hely nem jó? nem mindegy a pont? szerintetek?
Kiságyat nekünk ismerős hozta Németországból lomtalanításból, nagyon jó állapotban van, fa színű, és át lehet alakítani ággyá. Szóval 4-5 éves koráig is jó lesz a kicsinek akár, és mindössze 4000 ft-ba került. Olcsón megúsztuk. Vettünk bele 5400 ft-ért matracot és ennyi. A babakocsit meg a bébihordozót nővéremék kölcsönadták így azt sem kellett vennünk. A pelenkázószekrények boltban nekem az olcsóbbak nem igazán tetszettek. Ami tetszett volna az meg drága volt. Így tetszés szerint a bátyám rajzolt nekem egyet. Leszabattuk a bútorlapszabászatban a lapokat, tesóm pedig összerakta. Így 19 e ft-ból megúsztuk, és lett egy hatalmas pelenkázó szekrényem. Olyan amilyet szerettem volna és nagyon sok minden elfér benne. :))
Milyen jó hogy az embernek ilyen testvérei vannak!:))
Nem tudom hogy befolyásolja-e.
Nem bírom az időjárásváltozást. Főleg ezt az esős időt. Ilyenkor kóvályog nagyon a fejem, meg szédelgek, nem merek sehova egyedül elindulni. Ilyenkor legjobb itthon maradni, és feküdni. A meleget is csak árnyékban bírom vagy itthon, de legalább akkor nem kóvályog a fejem. Nem is tudom milyen időben lenne jobb szülni. Egy 25 fokba kiegyeznék. :)
Ha megtudod a babó nemét, majd írd meg mert kíváncsi vagyok! :)
Nekünk kislányunk lesz. Én olyan 20 hetes körül tudtam meg babamozin, mert a kórházban a 18 hetes UH-on azt mondták, hogy azt még ilyenkor nem lehet látni. Vagy csak lusták voltak megnézni. :S
Nekem már persze, meg van minden, amire első körben szükség lehet, aztán majd a babó születése utána ami még szükséges lesz megvesszük, vagy megvetetjük. :)
A terheléses vércukor vizsgálat nekem nem nagyon jött be, de azért ki lehet bírni. Én vittem magammal egy fél citromot, meg saját poharat, és nekem belecsavarták a citromot. Nálunk ez megengedett. Bár a citromot nem igazán éreztem rajta, de valamit biztos javított a lötyin. :)
Egyszer ki lehet bírni. Meg ugye a babáért mindent! :)
Örülök, hogy mindenkivel minden rendben! :)
Mi most kezdjük a babaszobát alakítgatni, a párom a héten pakol ki belőle, mert ott főleg az ő cuccai vannak (alkatrészek, szerszámok, hobbicuccok). Ha minden jól megy a héten ki is festjük, jövő héten intézzük a pelenkázót, kiságyat. Mi már elég sok babaholmit kaptunk, de még sok dolog hiányzik is. Ha kész a szoba, akkor kezdem én is a shoppingolást. :)
Halihó!
Holnap lesz cukorterhelésem...nyami ;) Ugye a vérhigító nem befolyásolja az eredményt?
Wow Zsu! Tök jó h nemsokára a karodban tarthatod a csöppséget :) Hogy viseled ezt a sok hirtelen időjárásváltozást?
Csütörtökön megyek megint a havi ellenőrzésre a haematológiára - imádom :( Aztán július 2-án mi is megyünk 4D-re és akkor már remélem 100%-ra megtudjuk a babó nemét. Nagyon várom már az újabb találkozást! :)
Sziasztok!
Velem is minden ok. egyre többet érzem a babómat mozogni :) Kaptunk ruhákat a családból, aminek nagyon örülök, most már lassan összeírom mire lesz még szükség és beszerző körútra indulok.
Nektek már megvan a babakelengye? Gondolom Zsu neked már megvan!
Legközelebb 3 hét mulva megyek tanácsadásra akkor lesz a terheléses vércukor vizsgálat, alig várom azt a löttyöt, biztos még a szám is össze fog ragadni tőle...:)
Szia.
Velem minden ok. A héten töltjük a 38 hetet. Már tényleg nem sok van hátra. Holnap megyek NST-re, szerintem csütörtökön meg UH-ra, meg kenet vétel. Szerdán pedig tanácsadás. Minden napra van valami. :S
Sziasztok!
Mindenkivel minden rendben?
Én csütörtökön megyek a dokimhoz, UH és vizsgálat lesz. Júli 13-án meg megyünk Kecskemétre 4D-s UH-ra, azt már nagyon várom! :)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk