Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Szia!
Velem nincs semmi különös. Sajnos mostanában csak annyi idöm volt, hogy gyorsan felnéztem és elolvastam a hozzászólásokat. Nagyon sok munkám van most. Szinte minden nap tovább maradok, mégse végzek soha. :-(
Olvastam a naplódban az új telefonról. :-) Meg nagyon örülök, hogy ilyen jól érzed magad az új munkahelyeden. Talán hamarosan már majd jön a tavasz is, és kicsit jobb idö lesz, és még jobb lesz a kedvünk is. :-)
Legyen szép napod!
Szia!
Szuper ezt olvasni. Mármint, hogy ilyen jól viseled a szurikat. Ilyenkor bízom benne, hogy nekem sem lesz vele gondom. :-)
Hogyhogy megint mész UH-ra? Bár nem igazán tudom, hogy milyen gyakran vannak az UH-ok.
Puszi
Sziasztok!
Jelentem a szurkálást elég jól viselem, bár a tegnapelőtti bekékült, lehet valamit eltaláltam.
Holnap reggel megyek megint UH-ra.
Szép napot!
Csak így tovább!!!
Nagyon örülök neked! Pocaklakónak (és persze neked is) sok egészséget kívánok!
Ja, és szupi, hogy ilyen normális hematológushoz kerültél.
Ma írja fel a háziorvosom a szurikat, Clexane 0,4 ml-es. Ma szúrom az elsőt (illetve ma megmutatják hogy kell), folyamatosan ellenőrzik majd a vérlemezke számaimat, 15-én megyek majd a következő vérvételre.
Az UH szerint 22 mm-es petezsákom van, és korai szívdobogás is látszódott már! :))))) Úgyhogy mkinden oké. Csak azt nem kérdeztem meg, hogy hány hetes vagyok pontosan, azt majd ma megkérdezem.... :)
Meg nyomozok védőnő ügyben, mert nem tom hova kell mennem. Nem unatkozom. :)
Sziasztok!
Na, ma reggel voltam a hematológusnál, és nagyon izgultam, mert 1 doki van itt nálunk és állítólag nagyon bunkó. :( DE szerencsére ő lepasszolt és egy nagyon édes dokotornőhöz kerültem. :) Megbeszéltünk mindent, voltam vérvételen, szerdán megyek vissza, akkor derül ki, hogy mikortól és mennyi szuri kell.
Meg mi is tudjuk, itt a fórumon! :-)))
Mi sem szeretnénk majd korán bejenlenteni, de nem tudom, hogy hogyan fogom tudni nem elmondani 12 hétig a munkahelyemen. Bár még ráérek ezen gondolkozni. :-)
Kíváncsi vagyok mit mond majd hétfön a hematológus! Ird le majd nekünk, légyszi! :-)
Mit szóltak a munkahelyeden, hogy babát vársz? Vagyis elmondtad már?
Az orvos most végülis mit mondott? Mert egy ilyen kérdésben elég halvány válasz az, hogy "talán". Nem tudná megmondani,hogy igen vagy nem?
Mikor mész legközelebb hozzá?
Egyébként, hogyhogy hasi ultrahangot csináltak? Én nem igazán értek ehhez, de az elsö trimeszterben nem hüvelyi ultrahangot szoktak csinálni?
:)) Ez tök érdekes, mert olyan mintha nem lennék terhes. :) Feszül a cicim, ahogy menstruáció előtt szokott, de más semmi. Se hányinger, se hányás, remélem így is marad! kopp-kopp-kopp :)
Néha el is gondolkozom, hogy biztos hogy kismama vagyok???!!! :)
:-)
Szia!
Egyébként, hogy érzed magad? Jelentkezett már valamilyen terhességi tünet, rosszullét, hányinger, ilyesmi?
Biztos nem lesz a hematológusnál sem semmi baj, ám!
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk