Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Én csak április 1 óta szúrom magam, nem sokat vaciláltam vele, egyből szúrtam hasba :D még most is oda nyomom.
Majd elmondod h szülésnél hogy kell majd alkalmazni? Gondolok itt arra h pl. hogyan befolyásolja a vérhigító ha császároznak, vagy van e vmi hatása az érzéstelenítőkre a szülésnél h mikor adtad be aznap magadnak, esetleg a gátmetszéskor mennyire veszélyes h hígabb a vér stb. Totál be vok tojva már most pedig még van több mint 3 hónapunk addig. :)
Nekem csak 10 db írt fel a körzeti orvosom egyenlőre.Még nem használom de már kiváltottam. Pénteken töltöttem a 36. hetet és 38. héttől kell szurizni majd, de már megvettem hogy meglegyen. Mondták hogy lehet hasba is meg combba is adni, még nem tudom hova fogom. Szülés után még 3-4 hétig használnom kell.
Te mióta használod a szurit?? Hova adod?
Sziasztok!
Ez a hőség hamar jött, mi lesz még ezután...eddig bírom, behúzódom a lakásba úgy elviselhető. Három napra főztem hogy ne melegítsen a konyha is :)
Zsu! te már hamarosan babázhatsz, a lábaid miatt kitartást! Hát igen nem olcsók a szurik, én 30-as kiszerelést szoktam felíratni az kerül 3850 ft-ba. Még így is drága, hogy támogatott, sajnos...ez van.
És elkezdted már beadni? mesélj milyen, hova adod.
Szia.
Én nagyon nem bírom. A lábaim olyanok mint az elefánté. Elég csúnyák.
Kiváltottam az injekciót, 90%-os támogatással került 10 db 1500 ft-ba. Nem semmi ára van! :S Csak néztem egy nagyot a gyógyszertárba.
Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a hőséget? Szeretem a nyarat, de na....ez így kicsit durva. Én ma maradok a lakásban, úgy döntöttem. Gyorsan bevásároltam, de ennyi.
Még bírom kaja nélkül, fél óra múlva megyek vissza, de utána muszáj lesz azért kajálnom. :)
Jól vagyok, szeretem a jó időt, bár ez a hirtelen kánikula durva egy picit. Melóhelyen is van klíma, itthon is, úgyhogy kibírható.:) Viszont ma megyek nyáriruhákat nézni, mert amikről azt hittem rámjönnek még, sajnos nem jók. :( Csak nőtt a pocim is, cicim is, úgyhogy 1-2 göncöt veszek. :)
Az a 4 hét már semmi, kitartás! :) Én egész nyáron nagy pocakkal leszek, az se lesz jobb. :)
Szia.
Az jó ha jól bírtad a cukros lötyit, :) szerintem elég édes, de egyszer ki lehet bírni a babáért mindent ugye. :) Nekem ezen a vizsgálaton az volt a rossz hogy nem lehetett enni, és már éhen akartam halni. De végül kibírtam.
Nálam minden rendben. Kicsit nehezebben viselem a meleget, még van 4 hetünk és vége. :)
Nálad mi újság??? Jól vagy?
Sziasztok!
Ma voltam a terheléses vérscukor vizsgálaton, nemsokára megyek vissza a 2. vérvételre. Az a cukros lötty nemis volt olyan vészes, vittem citromlevet, de nemis öntöttem hozzá. Lehet túl édesszájú vagyok, de én durvábbra számítottam. :)
Mindenkivel minden rendben?
Rita
Szia!
Szerintem szép fiú nevek: Kristóf, Zétény, Ábel, de biztos van még nagyon sok szép fiú név!
Sziasztok!
Mindenkinek köszi!!!:)
A neve még nincs meg, nem olyan egyszerű ez:D
Mivel "Kiss" lesz a vezetékneve ahhoz olyat kell találnunk ami nem kicsinyíti le, remélem értitek. Pl: elég furán hangzik: Kiss Bence, aranyos de talán 20 év mulva már nem venné jó néven a nevét:D
Akinek van ötlete, szívesen veszem. Ha meg lesz a név majd közlöm veletek !
Egy különlegesebb, ritkább neve lesz az első, a második már megvan az apja után, ha azt is kapja.
A kiskukisomat már 16,5 hetesen éreztem mozogni, mára már elég intenzíven teszi, sőt bokszol, most is hogy ezt írom :D:D:D
Veletek mizujs???
Gratulálok a kiskukishoz! :)))) Mi is számolgattuk az ujjacskákat, hatalmas élmény, azóta is megnéztem többször a felvételt! :)
Megvan már a neve???
Szia!
Teljes szívemből gratulálok!!!
Akkor most már lehet a neveken gondolkozni. Vagy meg is van már?
Sziasztok!
Most friss az élmény,így leírom nektek, hogy ma tudtam meg, hogy "Kisfiút" hordok a szívem alatt (meg is hatódtam):)
Férjecském is elkísért, most volt a 18 hetes UH, és az AFP-m is rendben van (kicsit izgultam is).
Majd 2 hét mulva kell mennem ismét terhesgondozásra, akkor már a szívverését nézi rendszeresen a dokinőnk.
A piciről készült egy kb 10 perces videó, minden porcikáját láttuk, nagyon édes volt, izgett-mozgott. Még a kézfejét is feltartotta, az ujjacskáit szétfeszítette, így nagyon könnyű volt megszámolni :D ez volt a csúcs.
Mindene rendben, egészséges!!! Boldog vagyok és megkönnyebbült :)
A terheléses vércukorra nálunk is lehet vinni citromot, sőt aki akarja fekete teát termoszba. Én maradok a sima víznél mert utálom a fekete teát. Kérdeztem, hogy zöldet lehet-e, de azt mondták nem, gondolom azért mert az vércukor szabályozó. Kibírjuk azt csajok!!!
Hirtelencsiga nagyon drukkolok neked én is!!!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk