Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Gratulálok Csenge babához. :)
Idővel hidd el újra aludhatunk hason, csak még arra várni kell.
Sziasztok!
Pénteken voltunk 4D-n, mostmár tuti h kislányunk lesz és gyönyörűséges :) Már nagyon várom, de még van egy kis időnk addig.
A lábamat még én is tudom kezelni, de has alatt már semmit nem látok :D ez van. Éjjel egyszer kell kimennem, de az is sok és tök rossz h már csak a két oldalt tudok feküdni.
Zsu, a legjobbakat!
SZiasztok!
Igen a pocitól elég nehéz borotválkozni. Én már sokszor a lábamat sem tudom megtörölni.
Fájdogál a hasam hajnal óta, meg a nyákdugó darab ma is kétszer távozott már, tegnap egyszer. Majd le szakad a derekam. Lehet ma vagy holnap lesz a nagy napunk, de érzem hogy közel van. :) Nem is tudom, félek is meg nem is. Valamennyire már várom azért, főleg hogy túl legyünk rajta.
Én még éjszaka vagy hajnalban is megyek pisilni, de mint egy lónak annyit :D
mert többet iszom én is.
Most néztem a napokban, hogy nekem is hegyes pocim van, még látható a derekam.
Pedikürözni már nem tudok, azt a párom csinálta legutóbb :)
Hajolni is csak módjával tudok...
Jó éjt mindenkinek!
Én is könnyű és gyors szülést kívánok!!! Már biztos izgulsz kicsit :) Tudsz azért aludni?
A legjobbakat,puszi!
Szia.
Tök jó, hogy már készül a babaszobátok. Nekünk is már régen készen van, már csak a baba hiányzik belőle. :) De lehet már csak napok kérdése. 2 nap van még a kiírásig.
Sziasztok!
Én is rengeteget pisilek :) (mondjuk jóval többet is iszom, mint a kismamaságom előtt), a párom röhög is rajtam, napi egy tekercs wcpapírt elfogyasztunk itthon... :) Az éjszakákat átalszom, de reggel spuri van a wcre... :) Én is nehezebben fordulok az ágyon, illetve nehezebben ülök fel, nekem elég hegyes pocim van, most 88 cm a kerülete.
2 hét múlva kész a babaágy és a pelenkázó, megvettük már bele a kókuszmatracot, meg a pelenkázófeltétet. A Corában most nagyon jó áron voltak.
Ma megyünk kertipartiznia sógornőmékhez, már nagyon várom! :)
Jók legyetek, vigyézzatok magatokra! ;)
Hali.
A pisiléssel még szerintem a vége felé több gondod lesz, legalábbis nálam így van. Valamikor 10 percenként kell mennem, de úgy megyek el a wc-ig hogy majd be pisilek. Az alvás a vége felé nagyon rossz, nekem már minden bajom van, nagy bálnának érzem magam, és nagyon rossz és nehéz egyik oldalamról a másikra átfordulni. Már csak 4 napom van a kiírt időpontig. Remélem tényleg így is lesz. :)
Az injekciót én 9 napja adom magamnak pociba, kicsit kellemetlen meg csíp utána, de már kezdem megszokni. És fél óra múlva már nem is érzem hova szúrtam.
Sziasztok!
Csajok legyetek erőssek!
Mindenkinek eljön majd az ideje, természetes hogy alig akarjuk kivárni. Nekem is kezd növögetni a pocak, sokszor kényelmetlen is megfordulni az ágyon, vagy felülni. Van, hogy annyira nyomja a hólyagom, hogy majd becsorgatok...:) Lesz ettől még rosszabb? Olyan ez nekünk, mint egy katonaság csak pepitában!
A szuri már annyira rutinszerűvé vált, hogy fel sem veszem.
Szép napot mindenkinek!
Bizony bizony, veszélyes hulladéknak minősül, ezért kell visszavinni a gyógyszertárba leadni.
Nekem mindig meg kell rendelnem a gyógyszertárban, mert amúgy nem tartanak.
Most pár napig csak a bal oldalamba adtam, mert a jobb oldalon totál begumósodott az egyik szúrásom a pocimon. Néha már annyira unom és még olyan messze van a vége. Nekem is kb 4 hónap még a szülés utáni idővel együtt.
Ha combba mered akkor szerintem add oda nyugodtan, lényeg hogy be legyen szúrva valahol.
Nem, én 0,8 ml-t adok magamnak, azt írta fel a doki.
Hát csajok én hasba nem merem. :))))) Lehet hülyeség, és nemis tudom megmagyarázni, hogy miért. Próbáltam, de ahogy odaért a tű hegye, nem mertem beszúrni. :))))) Marad a két combom. :)
Zsu! Te 0,6 ml-et szúrsz?
Sziasztok!
Zsu! ügyi vagy, ugye nem is olyan nagy dolog! Mint írtam nektek áttértem a combba, még mindíg kék a helye az elsőnek. 2* adtam mindkét combba összesen. Most visszatértem hasba :) variálok itt össze-vissza. A hasamon egyáltalán nem volt kék folt, csak egyszer-kétszer piros pötty, vagy egy kisebb véraláfutás, de mostanában még az sem. Hát nekem valahogy itt jobb.
És kb. 45 fokban adom be (így tanított a doki).
Most váltottam ki újabb adagot, és elfelejtettem az üreseket visszavinni (majd legközelebb). A gyógyszertáros meg is kérdezte hogy nekem kell-e, és fúrcsán nézte hogy minek az nekem, valszeg nem látta a hasam olyan nagy volt a pult :) Mondtam persze és már régóta adom magamnak.
Egyszer csak véget ér...
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk