Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Örülök, hogy jól vagytok a manókáddal:) Akkor most, hogy biztos hogy lányka lesz, vehetsz szoknyácskát is:D
Én maradok a nadrágocskánál.
Nem biztos, hogy a 40.ik hétig kihúzzátok, a lányok általában hamarabb jönnek!!? vagy nem?
Szia!
Én a 10.héten kezdtem szurizni. A nőgyógyászom adott beutalót hematológiára, ami nálunk a Klinikán van. Oda járok kontrollra. Mivel csak a Hematológián foglalkoznak az ilyen kismamákkal, mindenképp kérdezz rá a dokidnál, kérj beutalót, vagy keresd fel őket. Vagy Neked már felírták?
Mert ha igen akkor a dokit kérdezd. Igazából tényleg az van, hogy ahány doki annyi féle, ahány kismama, annyi félét mondanak nekünk...
Lényeg, hogy ne aggódj. Ez csak elővigyázatosságból kell, és nem pedig azért mert beteg lennél.
Nálad hogy derült ki?
Szia!
Nekem mikor kiderült, hogy terhes vagyok (5 hetes lehettem), mennem kellett a hematológushoz, és fel is írta a szurit, nekem onnantól kellett. De van itt olyan is, akinek csak a legvégén kell. Szóval, menj el egy hematológushoz és majd ő megmondja.
Gratula a babóhoz! :) Vigyázz magatokra!
Sziasztok!
Úgy fel vagyok dobódva!!!! Hatalmas élmény volt a 4D Uh. Nemes doki nagyon laza, nagyon jó fej, csak pozitívat tudok róla mondani! Mindent alaposan megnézett a manón (ő is így hívta :) ) minden porcikáját megnézte, a szívkamráktól kezdve a talpakig, az ujjait megszámoltuk. A méretei alapján is 29 hetes, úgyhogy a szülés várható időpontja elég jól van belőve. Most 1320 gramm a pici, és ő szerinte a 40. héten 3600 gramm lesz. 100%, hogy lány, egyértelműen láttuk a húsos nuniját! Tökre örült neki a doki is, mert egész nap csak fiús kismamái voltak.
Sziasztok!
Ma voltam a terhelésesen. Nem volt vészes, egyáltalán nem émelyegtem tőle. Az eredményt majd holnap tudom meg, remélem minden ok.
Zsunak már biztos hogy babája van, jó neki! Kíváncsi vagyok hogyan szült. na majd csak jelentkezik.
Most már nekem is össze kellene írnom egy listát, mert a ruhákon és egy kádon kívül semmi nincs. Bútorok folyamatban, de mire elkészül még várhatok rá. Még van időm mert a 25. hétbe léptem. Nektek viszont már kevesebb van hátra.
Murdok Te leszel a "következő"? Ja és ne aggódj a lista miatt, szerintem kezd el lassan beszerezni, meglátod jobban fogod magad érezni! Kezd a legfontosabbal aztán ami marad...
Holnap megyek a terheléses vérvételre, nem várom:( Főleg azért nem mert nem ehetek. Ma is felébredtem és már fél hatkor reggeliztem, mert majd kilyukadt a gyomrom. Mi lesz velem holnap 9-10-ig ha nem ehetek. Majd kiderül.
Már én is alig várom, hogy rendezgethessen a ruhácskáit! max 2 hét és kész a babaszoba a bútorokkal együtt, én akkor kezdem átnézni, hogy mi hiányozhat még. Aztán még bevásárlás és pakolászás! :)
De várom, hogy Zsu jelentkezzen! Remélem minden rendben velük! :)
Zsu már tuti hogy a kórházban van, azért nem ír. Jaj de izgi, lehet hogy már babázik. Remélem minden rendben velük. Biztos ír hamarosan, addig legyünk türelemmel.
Átmostam a babaruhákat amiket kaptunk és amiket vettem. Még van egy pici adag. Most már alig várom hogy a kisszekrény elkészüljön, mert sajna addig csak bőröndökbe tudom rakni, így nem csodálhatom őket nap mint nap. Olyan jó illatuk lett, olyan friss...hmmm :)
Hogy vagytok pocakosok és leendő pocakosok?
Nyugi, még van ideje megfordulni! Az enyém is még olyanokat mozdul, az sem biztos, hogy ő így marad a végéig.:)
Zsunál már lehet megvan a pindur! Úgy várom, hogy jelentkezzen!
Ma voltam ultrahangon, minden oké a kiscsajjal, úgy fejlődik ahogy kell. :) És fejfekvésű, jó lenne ha nem fordulna már meg. :)
Itt az UH és az NST csak egyfüggönnyel van elválasztva egymástól, mellettem az NST-nél volt egy kismama. Közölte vele a doki, hogy már 2 ujjnyira ki van tágulva, bent tud-e maradni? Végül úgy döntött, hogy hazaszalad a cuccáért. :) Úgy elkezdett dobogni a szívem, mert 2-3 hónap múlva nekem ugyanezt fogja mondani a dokim. :))))))
Sziasztok!
Úgy látom 3 kislány fog itt születni: Tímea?, Petra, Csenge...de szép nevek, és egy kisfiú, aki valószínűleg Milán lesz :)
Gratulálok murdok a kislánykához!!!
Van még valaki?
A Petrán mi is gondolkoztunk. :) Szép név.
Nekünk először úgy volt hogy Fanni lesz, aztán meg jött hogy Tímea, szerintem ez is marad. De majd még meglátjuk. Apjával másnem szülőszobán kimondjuk a végső nevet. :)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk