Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Többi pocakos veletek mizu?
Én jól vagyok, jövő héten megyek a 32. hetes uh-ra (alig várom). Reggel ha megmozdulok az ágyon megropognak a csontjaim, olyan fura érzés. Valószínű hogy mozgásban vannak, helyezkednek a szülésre, remélem azért nem hullok szét :D
Kiváltottam a Felicitas kupont amit az újsággal együtt kaptam a védőnőtől. Kis apróságok voltak benne, sok olvasnivaló, azért ha ingyen van miért ne.
Na elmult már a vérzésed? Remélem minden rendben veletek. Szoptatással azért próbálkozol még? A kiscsaj hogy van? Ennyi kérdés elég lesz:)
Én már alig várom, hogy babázzak!
Igen csökkent. Talán a mai napra el is múlt azt hiszem. Legalábbis most nincs semmi, meg ma nem is volt. Hátha... :)
Köszi a választ! :)
Szerintem ne aggódj, ez nem kóros, van olyan akinek egy hónapig is elhúzódik először. Ha megnyugtatóbb beszélj a dokiddal.
A mennyisége azért csökkent?
Szülés után 4-5 hétig véreztem, biztos befolyásolta az injekció is. Mivel nem szoptatok 6. héten pedig megjött a mensesem, és már majdnem 2 hete tart. Szerintetek befolyásolhatja ezt az egészet az injekció, tuti az zavarta meg a szervezetem. Ennyit vérezni, azért már sok. :S
Bocsi hogy eltértem a témától! :)
Sziasztok!
Én ugye csütörtök hajnalban szültem. Már szerda este nem adtam be a szurit, én semmilyen fájdalomcsillapítót nem kaptam, EDA-t sem, és természetesen szültem. Szerintem ki lehet bírni fájdalomcsillapító nélkül is. Igaz a fájások hétfő éjszaka kezdődtek 10 percesekkel. "Megszoktam" a fájdalmat, és megnőtt a tűrőképességem. :))
Amit írtál a szüléssel kapcsolatban, hát mind szépen hangzik... viszont mi van ha én beadom a szurit és rá 2 órára elkezdődnek a fájások, bent vagyok a szülészeten, pár óra vajúdás...közben kérném az Edát, de mégsem kérhetem mert nem telt el 24 óra? akkor marad a szenvedés...?
Én is remélem, hogy minden rendben lesz, természetes szülést szeretnék.
Már nagyon várom h ne legyen pocim, valóban éjszaka a legzavaróbb a fordulásoknál, van súlya. :) Ami zavaró, h nem vagyok ura a testemnek, Kos vagyok, vagyis sosem fogy ki az energiám, de ez az állapot rendesen leszív és ez picit bosszantó. ;) Borotválkozás: már csak rövidre nyírom találomra, szerencsére nem sűrű. Max az uramat kérem meg mint a lábujjkörmeim kifestésekor. :D Mellszívó: a védőnőm azt mondta, akkor vegyek ha tényleg kelleni fog, addig fölösleges.
Azt mondta a doki h rendszeres fájástevékenység megkezdésekor ki kell hagyni a szurit, majd szülés után 12 órával kell újrakezdeni. Ha mégis császárra kerülne sor, akkor a szurit a műtét előtt ki kell hagyni és szintén 12 óra után újrakezdeni. Aneszteziánál szólni kell h figyelembe vegyék. Jah, meg ha Edát kérnék akkor el kell teljen 24 óra a szuri és az eda közt. Szal nagyon remélem h minden rendben fog menni, mert nem akarok császárt!
sziasztok.
én nem használok, mivel nincs tejem. sajna :(
:DDDDDD az a fránya borotválkozás elég szörnyű, én se látok semmit..marad a tükör:)
Éjszaka ha meg akarok fordulni, fel kell ülnöm, mert ha fekve fordulok alig kapok levegőt pár mp-ig. Sűrűn felébredek mert kényelmetlen sokáíg egy oldalon. majd csak kibírjuk ezt a kis időt.
Én is az Aventesen gondolkozom, csak nemtom melyik a jobb kézi v. gépi, ja és hogy ki tudom-e majd használni.
murdok! Akkor mostmár csak magatokra koncentrálj és pihizz sokat! Engem is az érdeklne, hogy mit mondott a doki a szüléssel kapcsolatban?
Kiss! Engem annyira nem zavar a pocakom, bár mindenki azt mondja, hogy pici, úgyhogy lehet, hogy ezért. :))) Éjszaka a fordulásoknál felébredek, mert azért az már nem megy könnyen, de amúgy nem vészes. Ami gáz ( ha már így magunk között vagyunk :)))) ) a "lenti" borotválkozás... :)))))) Semmit nem látok belőle, az a kínlódás..... Alig várom, hogy ne legyen pocakom! :)))))
Én fogok használni mellszívót, Aventes elektromosat vettem, ismerettségi körben nagyon dícsérik.
Akkor most már lehet pihenni, használd ki ezt a pár hetet, azután nem sok lesz..:)mert a legszebb hivatásra váltassz. 7,5 év nem kevés idő. Én 7,8 évet húztam ki tavaly, most már csak a babóra koncentrálok.
És neked mit mondtak a szülésnél mire számíts? vagy semmi extra, csak szuri aznap kihagyva..?
Sziasztok!
Ma be vagyok lassulva. Lehet front van de olyan álomkór van rajtam, hogy csuda, pedig főznöm kellene. Na ,majd csak erőt veszek magamon. Tegnap olyanokat rúgott a picim, hogy még én is megrezzentem. Ezt főleg újság olvasása közben szokta...lehet hogy a papírcsörgés tetszik neki? vagy épp ellenkezőleg.? na mindegy
Voltam terhesgondozáson, és a dokinő azt mondta menetirányban van :) remélem már nem akar nagyon forgólódni, Egy hét mulva ugyis Uh, ott majd kiderül...és láthaton újra..alig várom:)
Murdok és Ritus! Közeledtek a végéhez:) hogy bírjátok a pocakot?
Nekem pont 2 hónap van hátra.
Ma végre hozzák a pelenkázót és a babaszekrénykét, a kiságy picit csúszik, de azis készül. Már szeretnék belepakolni, mert tele van az összes táska, bőrönd ami csak létezik.
Egy kérdés! Ti fogtok használni mellszívót?
Zsu! te használsz?
Hírtelen ennyi, szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Ma volt az uccsó munkanapom. Hát tudjátok azért fura volt, egy dobozban elfért 7 és fél év + a 4 szobanövénykém. Letakarítottam az asztalt és tök kopasz lett az egész. :D Asszem igazából még nem is dolgoztam/fogtam fel, de tuti h már hétfőn hiányozni fog a társaság. Szép volt, jó volt, ennyi volt. :) Jöhet az új meló ;)
Amúgy minden okés, ma voltam a haematológián újabb kontrollon. Legközelebb szept. végén kellene mennem, de mondta a dokinő h ha akkor már nem tudok bemenni - 39. hét - akkor az uram is bemehet. Plusz elmondta h mire számítsak majd szülésnél. Jó lesz azért már pihizni.
Ritus! Sajna rajtam maradt a cucc.
murdok! Sikerült a szurikat kicseréltetned??? Vagy mi lett annak a sztorinak a vége?
Mindenki jól van?
SZiasztok.
Én is azt mondtam amikor vajúdtam, hogy ha megszülök kisírom magam. :) Megszületett a kislányunk, arra nem volt erőm hogy sírjak. De a párom sírt helyettem:), olyan kis édes volt. :) Én szülés után vagy 3-4 nappal sírtam örömömben. :)
Köszönöm szépen!!! :)
Nagyon aranyosak vagytok! :)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk