Ketogén diétázók (beszélgetés)
Miért? Nem bírod a ketot, vagy a ketotól nem kapsz semmit?
Vagy a leeresztett lufi az arra utal, hogy kifogytál a bőrödből?
Ne csüggedj egyszer fent egyszer lent. Hát én is fent vagyok! Csüggedhetnék, de nem teszem. A jó kis 57em már 59 néha 60 is. Mitől? A fene sem tudja. De szerencsére legalább a formámon nem látszik. Legalábbis a tükör és a ruháim azok ezt mondják.
Nem tudom, mások hogy állnak, de nekem még mindig nem sikerült teljesen sínre kerülni. :I Azért próbálkozom, ma pl már a kezemben volt a Tacskóban a zacskó, h belepakolok sajtospogit, aztán ott álltam vagy 2 percig a péksütis pult előtt mint egy hülye és küzdöttem magammal. Végül nyertem, mert megfordultam és eljöttem, pogi helyett marhapástétomot vettem...
Nagyon hiányzik az az erő és magabiztosság, ami a rendben vitt ketozást kísérte. Most olyan vagyok, mint egy lukas lufi az út szélén. :(
Köszi:))
Fél kg turó
2 toj,fehérje habbá,
vanilia ,utifü,eritrit,összekever kifőz,:)) Kókuszba Mákba stb. forgat:)) ÉPP olyan mint a rendes:)) lehet a masszát tepsiben is sütni:))
Mai kaja:tegnapról maradt még leves és t. gombóc ez lesz a vacsi. Ebéd : sült kacsa -Kovi ubi:)))
Nagyon igyekszem hogy most semmi virsli -sajt -rántotta felvágott -és egyéb olyan kajci legyen ami az utóbbi hónapban kiverte a biztosítékot:)))
Mindíg lesz fincsiség is,, most elfogy a gombóc,holnapra Madártej ,kesudió tejből(ez a leg-tejízűbb)
Képzeljétek:))))Kimoccant VÉGRE a mérleg:))))
5 hét után!!!!!!!!69,4 -70,5közt ment a huzivoni(libikóka):)))
MA 68,8:))))))))))))))))HUHHHHHHH:))))Ez nagyon kellet:))))))
Hali:)) Letelt a mai nap,a kaja átalakítás nevében !Brokkoli leves volt,főtt tojással,túró gombóc ,kis tejföllel.
Vacsi: rántott gomba(tökmagos panir) kis majonéz:))))
Tudom semmi különös,de nekem ez ma nagyon IGAZI volt:)) Nem tudatosan lett húsmentes:))
SZóval! Estére megvilágosodtam:)) Nem.....dehogy:)))) Mégis valamiféle döntésre kellett jutnom hogy ne rójak felesleges köröket ketó kontra zagyvalék ügyben!Eddig (júl-vége) minden OK volt könnyű volt:))Augusztus ment a gajdeszba és így indult a szeptember eleje is ugye!Filózgattam hagyjam -ne hagyjam??????????
Hát nem hagyom!!!!!A délutáni fórum olvasás nem csak lelkierőt adott,de kiírtam a lányok kajáit ,Újítok kicsit vagy inkább sokat (most ketós túrógombóc lesz pl holnap ,meg leves) meg KELL oldani a változatosságot ,ezt látom az értelmes útnak!
Arra nem v.ok büszke hogy hogy ennyi idő kellett kitalálni a nyilvánvalót,de nagy úr lett a megszokás,és a könnyebb út(alapkaja).
Szóval újratervezés:)és izgulás hogy a "zseniális újítás" ne rúgja rám az ajtót:))))))))))
Nem lenne szivem hátsón billenteni:))))) Inkább nagyon is remélem hogy valahogy visszahúzgáljuk egymást és magunkat ,oda ahová kell :)) És ne feledjük azért az eredményeket sem:))))(főleg)
Ma már 1 ideje olvasgatom a fórumot vissza:))
Így indultam , és ez volt a kapaszkodóm:))) Leginkábbb Rózsavirág,,,Ákom Bacon, SZamóca, írásain kaptam erőt hogy egyáltalán még belevágjak effélébe, :)))Nagyon jól tettem ,lehet hogy minden nap olvasni kéne :))))) ez persze nem megy:))) De most is érzem hogy bejött:))) Jobb lett a hangulatom :))
Hali:)) Hogy vagytok -hol vagytok?Úgy eltűnt mindenki!
Nálam nyűgösen haladnak,vagy inkább állnak a dolgok!Igaz a motivációm a béka s.gge alatt van, ,annak ellenére hogy tudom ,érzem, nem akarom abbahagyni!Kell az a 65 kg!!!!DE,,,,és mostanában mindíg van egy DE,,,,,be -be csúszik valami ami nem illik bele a képbe! Úgyhogy most küzdök magammal hogy ne kajáljak bele és helyre álljon a rend ,bár továbbra is ott tartok hogy mindent (ís ) ennék és persze amig belekajálok addig így is lesz.Jaaajjjjjj
Sziasztok, én sem tűntem ám el, csendes olvasó vagyok :D Most viszont jöttem megosztani azt az örömömet, hogy ma reggel csak 49,9-et mutatott a mérleg :DD
Medve anyám, nem is emlékszem, mikor láttam utoljára 4-est..az 59,4-et leszámítva :DD
Öröm és bódottá...lassan, de működik :)) ennek örömére be is nyomtam egy baconös, kolbászos, sajtos rántottát :D