Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én gyümölcsnapon szoktam inni 100%-os gyümölcslevet. Az is jó, mert nem leszel annyira éhes!
A paradicsomlevet én víznapon szoktam inni este, amikor már nagyon éhes vagyok! De szerintem az sem gáz, ha gyümölcsnapon iszod!
Nem idevágó téma, de muszály!!! ELINDULT A KISFIAM!!!!!!!
Rékától nekem is van három kazi. A légy bomba jó kismama(lehet ennek köszönhetően nem híztam annyit) Az add önmagad, meg még egy. Majd meglátjuk hogy segíti a fogyást, nekem már csak 2,5 hetem van hátra, ha ezalatt még lemegy 3-3 kiló, akkor azt mondom hogy jó, mert 96,8-ról indultam ( :O ) és most vagyok 89,4. Legalább a 10 kiló lemehetne, aztán meglátjuk :). Ja én szoktam enni sós mogyit is, nem tom lehet e, de muszály néha.
Köszi a választ,olyan jól esik gyüminapon egy kis sóst enni vagy inni.A torna mégjobban hozzásegít a fogyihoz csak csinálni kell.Nekem van Réka1,2,3,de azok csak izmosítanak,majd beszerzem Norbit.
Na végeztem a tornával, és a kicsim is felébredt! Órát lehetne hozzá igazítani, de csak ilyenkor. Kellemesen elfáradtam. :). Megyek leiszom magam, már kaja sem kell :D.
Szia! Én szoktam inni paradicsomlevet, nem csak gyüminap. :) Szerintem nyugodtan megihatod!! Olyan izomlázam van, hogy el sem tudom mondani. Épp most gyűjtök erőt, hogy neki tudjak kezdeni a mai napi tornámnak míg a picurim alszik. Van még 3 percem 4-ig akkor neki kell kezdenem, mert max. fél 5-ig alszik a kicsinyem. Nekem is gyümi napom van, eddig jól bírom, 1 banán és 1 narancs. Meg már 3 liter víz. :)) Kitartás zolko96!!
sziasztok ma gyüminap van, szerintetek lehet paradicsomlevet inni?Már a gyümiből nem bírok enni ettem földimogyit.
Itt biztos van:
Végvári Cukrász kft.
1174 Budapest, Baross u. 49.
Bulldog Cukrászda
1053 Budapest, Veres Pálné u. 31.
Jóbarátok Cukrászda a II. ker. Horvát utca (Én erről beszéltem)
De van az @lgidának és a norbinak is ilyen jégkréme,szerintem nagyon finom és se cukor se zsír nincs benne ,próbáld ki kb 500-600 ft egy doboz /1l/
Az nem baj, ha drága! Vagyis baj, de nagyon ennék fagyit! Megteszed, hogy leírod a címet! Köszönöm.
Sajnos igen! Tudom rossz szokás, de nem bírom ki. :( Nekem tudnom kell!!! :D Szerintem ez jó nem ugrálós és bizony nem kell a földön feküdni, nekem a csípőm nem bírja. :( Megvan a duci 2 is Fannival, ott keményebben dolgoztat, de előbb ez is megteszi, míg bele nem jövök. De az sem ugrálós. :) Én is azért kezdem egy kicsit komolyabba, mert áll a súlyom :(. Kérdés: Cukorbetegek is csinálhatják a 90 napos, vagy a régi vagy az új változatát?? Köszike
Valami ilyesmi tornát szeretnék én is nem szeretek nagyon ugrálni.Úgylátom te is állandóan méresgeted magadat én is belevagyok betegedve ha többet mutat a mérleg/húsvét/nagyon stagnál a fogyim.
Szívesen! Már én sem szeretem a savkáposztát, pedig nagyon imádtam főleg torosnak. Mondjuk húsinapra lehet csinálok. :) Heti 3-szor 4szer. Hát 39,50 perces, de ebből tényleges olyan fél óra kb. mert sokat dumál. De tény hogy megmozgat. Hát kíváncsi vagyok :). Próbáltam megmértem magam torna előtt meg után 30 deka :)))). Mínuszba :D.
Hány perces a ducitréning?Heti hányszor tornázol?
de ha már megeszek 2 narancsot szétdurranok.Gondolom azért kevesebbet is esztek.Az a baj nem nagyon szívlelem a s.káposztát.Azért köszi,hogy leírtad.
Képzeljétek! Norbi duci tréning 1-et sikerült megszereznem, mondván hogy az nem ugrálós bírni fogom, végigcsináltam és aligkaptam levegőt. Azt hittem nem ennyire fárasztó. De azért jó volt magam megmozgatni a pilates után. Már ugy untam azt.
jaj dehogynem!
Bocsi elfelejtettem. Nekem nem vált be, lehet többet kellett volna enni, de nem bírta a gyomrom. Minden étkezés előtt meg kell enni vagy 2 narancsot, vagy húsz deka savanyúkáposztát. De minden egyes étkezés előtt. Én volt amikor kihagytam, de most úgy ment le 2 kiló ünnep után, hogy no 90 nap, csak ettem a narancsot és a káposztát. Sokaknak bevált, a párom most -6 kilónál tart. Ő mindig eszi 2 hete már. Ismimnek másiknak 5 hét alatt 10 kiló és nem jött vissza semmi. Ugy látszik nekem nem jó, de azért a 2 kiló két kiló. :)
Én tudok Budapesten olyan cukrászdát mondani, ahol lehet cukormentes fagyit enni, mert mellettünk van, csak drága!
Még most sem akarod elárulni a haverod mivel fogyott?
Én is stagnálok sajna. Már nincs sok hátra, az vigasztal 7 kiló mínusz és nem jön fel tobb. Ma sóska krumplival a menü a kicsim odavan érte. Szép napot. :))
Meg kell tapasztalni,hogy mikor mennyit igyál.Pl.gyüminapon+víznapon nem iszom mert kihajtaná belőlem a lelket is.Mindíg este iszom lefekvés előtt,reggelre van hatása.A neve fabianni 20 filteres,de akármilyen jó csak most ezt kaptam.
Szia Hát igen...Ma újra rendbe álltam,ebédre sültcsirkét csinálok ez fehérje napra jó lesz ,a család még kap mellé krumplipürét is.
A mályvatea nem rossz ? többek írták más topikokban hogy nagyon erős hasmenésük volt tőle,ezért nem merem kipróbálni.Te melyik fajtát iszod?
Szia csak ez a húsvét ne lett volna ja meg a tegnapi névnapi ebéd.Tartom még mindíg a 79kg.-ot 56 napon-6kg.-al szerintem ha ilyen sűrűn lesznek ünnepek nem is fog megint megindulni a fogyás,hiszen mindent felborít ez a mindenfélét evés.Sokat segít a mályvatea.
Szia én vezeklek ,de jővő héten újra megpróbáljuk!!!!!!!!!
Hol vagytok csajok mostanában nem megy az infó?
ehetsz csak ha lehet teljes kiőrlésűt,én graham cipót szoktam enni kenyér helyett.
Ebben igazad van. De senki sem tudhatja, hogyan is reagál a szervezete ilyenkor!
Én inkább eszek egy fél szelet kenyeret, mert nem szeretném, ha alleriás tüneteim lennének! :)
A kenyeret nem kötelező enni. Sőt azt írták egy helyen, ha nem eszel kenyeret, akkor a fogyást is meggyorsítod.
További ajánlott fórumok: