Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

3575. tbkati (válaszként erre: 3534. - Helgafogyik)
2007. ápr. 26. 15:09
Köszönöm "Helgafogyik"!
3574. zolko96
2007. ápr. 26. 13:19
Sziasztok ma délelőtt volt a tv-ben a csak csajokban Sütő Enikő és a fogyiról volt szó.Azt mondta a koffein éhségérzetett csinál,kávé,cola,tea úgyhogy vigyázzatok vele.
3573. ancsa0125
2007. ápr. 26. 09:37
Szia tilva!Hogy állsz a fogyival?Én ma reggel mértem magam és már csak 63.5 kg vagyok.40dkg megint lement.Tudom nem sok de nekem már csak így megy le mert a nagy részét már lefogytam.Még 2.5 kg és eléretem a célom.Remélem neked is sikerül!Különben szerintem a 90 naposnál nemcsak gyümit ehetsz reggel vagy gyüminapon hanem zöldségeket is.Nemrég olvastam,hogy a gyümi és zöldség is negatív étel.Vagyis az emésztéséhez több kalóriát használ a szervezeted,mint amennyit az étel tartalmaz.Ezáltal fogysz.Én is ezt alkalmazom és fogyok.A férjem már azt mondta lassan olyan leszek,mint a kecskék csak zöldségen élek.De nem izgat mert használ.Ja és én iszom az almaecetet is vízzel higítva.Szerintem az is jó.Szorítok neked,hogy legyen erőd a fogyáshoz!Sok sikert!ancsa0125
3572. igynogy
2007. ápr. 25. 17:36
balinka: azt hiszem az a címe hogy a nagy fogyis könyv, Tescóban van, pont a múltkor néztem, de minek ha van neted? itt is mindent megtalálsz róla ha nem akkor a mindmegette.hu-n részletesen le van írva róla minden. Zolko96: most én is stagnálok, olyan 1,5 hét alatt lement 3 kiló és most megint áll a mérleg nyelve, de mondjuk ma 1 kilóval több voltam, mert tegnap volt a szülinapom és kaptam tortát, igaz diétásat, meg husinapom is volt tegnap és nem bírtam ellenállni. De a gyüminap végére remélhetőleg visszamegy a súlyom végülis nem gond, már megszoktam. Ha lemegy mondjuk 1-2 kiló akkor nekem legalább 2 hétig áll a súlyom :(. De lassan biztosan apadok. Centikben meg pláne. :) Csakhát nyár elejére biztos nem leszek 80 kiló pedig szerettem volna :( Most 88 vagyok és 8 kiló az írtó sok egy hónapra. Ha meglódul esetleg lemegy, de nem fűzök hozzá sok reményt, remélem azért 85-re lemegyek. Majd nyár végére biztos sikerül lefogynom, igaz tervezzük a 3. babát, De ilyen jelentős többlettel nem akarom még bevállalni és szerencsére a párom is megérti ezt. :) Ne csüggedj, de mérd magad centikben is :)
3571. balintka
2007. ápr. 25. 15:02

Sziasztok!

90 napos diétához tud valaki könyvet ajánlani?köszi

3570. f72d419d5f (válaszként erre: 3568. - Ancsa0125)
2007. ápr. 25. 10:54
köszi a biztatást.máskor is jövök lelkifröccsért!!
3569. zolko96
2007. ápr. 25. 09:48
sziasztok stagnál még valakinek a fogyija?
3568. ancsa0125 (válaszként erre: 3556. - F72d419d5f)
2007. ápr. 25. 09:35
Szia tilva!Én 70 kg-ról indultam és 60 a cél.Most vagyok 63.9 és 6 hete diétázok.A hambit én is imádom és a múltkor csináltam a fiúknak.Bizony nagy akaraterő kellett,hogy ne egyek de inkább kimentem a konyhából.A férjed tanácsait fogadd el és ne sértődj meg.Ne add fel ha nehezen is megy!Gondolj arra,hogy a nyárra milyen bombázó lesz belőled!!!Én drukkolok neked sok sikert!!
3567. sziszi79
2007. ápr. 24. 20:04
Sziasztok!Túl vagyok a viznapomon.Nem is volt olyan rossz,bár már 7kor pizsiben voltam. Nekem negyon bejött ez a diéta.Ma három hete kezdtem és leugrott 7 kiló.Úgy érzem mint akiből kihúzták a dugót.:))
3566. zolko96 (válaszként erre: 3565. - F72d419d5f)
2007. ápr. 24. 19:15
Én azért állok reggel a mérlegre mert -1kg.-al kevesebbet mutat,napközben ha nem gyümi vagy víznap van feljön az 1kg.
3565. f72d419d5f (válaszként erre: 3564. - Zolko96)
2007. ápr. 24. 15:53

senki sem hiszi el hogy ennyi vagyok ,bár az a kép tavaly készült kb 5-6 kg -val voltam kevesebb.

De ténylag az miért van hogyha többször ráálsz a mérlegre mindig mást mutat,melyiknek higgyél,

3564. zolko96
2007. ápr. 24. 14:42
Reggel ruha nélkül mikor még nem látok az álmosságtól. Szinte mindennap,pedig ez egy nagy hülyeség de így biztos vagyok hogy híztam vagy fogytam e.Nem látszol a képeiden ennyi kilónak.
3563. cukilany
2007. ápr. 24. 14:40
Én nem mértem magam már vagy egy hete, sőt mióta belefértem a szinte legkisebb nacimba, már nem is érdekel! Majd vmikor hétvégén talán érdekességképpen megnézem! :-)
3562. f72d419d5f (válaszként erre: 3561. - Zolko96)
2007. ápr. 24. 14:35
1001,kg na őszintén reggel mértem magam akkor 101.7 voltam fél óra múlva már 102.8 .Ti mikor szoktátok magatokat megmérni?
3561. zolko96 (válaszként erre: 3560. - F72d419d5f)
2007. ápr. 24. 14:16
Hány kiló?
3560. f72d419d5f (válaszként erre: 3559. - Zolko96)
2007. ápr. 24. 14:08
Gratulálok hogy milyen kitartásod van.én megőrülnék ha 65 nap alatt 6 kilót fogynék,de mivel ez a veszély nem fenyeget így maradok 1000 kg.
3559. zolko96 (válaszként erre: 3553. - F72d419d5f)
2007. ápr. 24. 13:56
Szia mostanában nem írtam,mi van veled ne panaszkodj már,az én diétám is 65.-dik napon tart és csak-6kg nem megy le több egyszerűen megállt,már azt mondtam nem csinálom tovább semmi értelme.Próbálok helyesen étkezni nem vétkezni.Mozogni kellene de olyan lusta vagyok.Amúgy ez alkati kérdés is szerintem.
2007. ápr. 24. 13:11
IGEN ÍGY VAN
3557. cukilany (válaszként erre: 3556. - F72d419d5f)
2007. ápr. 24. 12:50
Azért sértődtél meg, mert megsajnáltad magad! Pont ez az amit el kell felejteni! Kegyetlennek kell lenni magunkkal az elején és hálásnak lenni annak aki rászól ha hibázunk, mert ők segítenek. Ha megsértődsz arra, aki a célod elérésében akar segíteni, akkor legközelebb nem fogja megtenni, sőt ha rádszól a férjed, köszönd meg neki és add oda neki azt a szenyót!
2007. ápr. 24. 12:26

Köszi mindkettőtöknek a biztatást

Igen kérdésemben benne van a v álasz is,ezt én tudom.

Lehet hogy nekem egy kis fejmosás kell? majd jövök máskor is.A férjem mondta a hétvégén leszúrt mert elkezdtem enni egy hamburgert,:ne edd meg mert utána csak anyázás lesz.Persze megsértődtem,pedig tudtam hogy igaza van és csak segíteni akar,két falat után inkább odaadtam a kutyának a hambit.

Ancsa te honnan indulsz,és hova akarsz jutni,

Nektek is kitartástmmajd még írok,de ti is

3555. ancsa0125 (válaszként erre: 3553. - F72d419d5f)
2007. ápr. 24. 12:20
Igaza van cukilánynak!Valóban kitartás kell hozzá!Én is nekiálltam többször fogyózni de mindig feladtam.Most elhatároztam,hogyha piros hó esik is lefogyok.Ne törődj másokkal csak magaddal foglalkozz.Egyébként én is szültem két fiút.Kitartás és sok sikert!
3554. cukilany (válaszként erre: 3553. - F72d419d5f)
2007. ápr. 24. 11:31

Hát benne van a kérédsedben a válasz! Elrontod! Csak nagyon picit kell kibírnod! Ne egyél a többiekkel, én ezt csináltam sokáig, ha főztem is, akkor nem ültem le másokkal az asztal elé. Nehéz, negyon! De megéri. Volt, hogy annyira kívántam azt a sajtos spagettit a vasárnapi ebédnél, hogy azóta sem tudod elfelejteni, de nagy akaraterő kellett hozzá! Sőt volt hogy már elkezdtem rágni és kiköptem, utána büntetésképpen elmentem futni.

Meg kell állni, másképp nem megy. Ha igazán akarod, akkor meg tudod csinálni. Ne sajnáld magad olyankor, mert az önsajnálat erős és alattomos, az lebegjen a szemed előtt, hogy igazán fogyni akarsz vagy most eszel egy jót (nyugtatva magad azzal hogy most megérdemled) és kárba megy amit eddig elértél.

Legyél erős, megéri!

2007. ápr. 24. 10:34

Szerintetek miért van az nálam ,hogy pár napig megy a diéta jó eredménnyel,aztán hétvégén mindig elrontom,hétfőn megint kezdem előlről.Én ebbe már beleőrülök,hónapok/évek óta / csak stagnálok,mert amit leadok a héten hétvégén visszajön.

Eygszerűen hétvégén nem tudom megállni higy ne egyek.17 éve fogyózom és kb 30 kg felszedtem,igaz hogy kétszer szültem,,de az elmúlt két évben a kitartó fogyózás eredménye 10+ kg.

Ne haragudjatok hogy így kifakadtam,de már nagyon elegem van magamból.Akinek van ötlete az lécci írjon

3552. cukilany (válaszként erre: 3551. - Ancsa0125)
2007. ápr. 24. 10:26

Télleg jó. Én régebben majd belehaltam a reggeli gyomorégésbe, most már nem is érzem. Próbáld ki! Ha gondolod segíthetek némi menü összeállításban is.

3 kg az már nem is olyan sok, kitartás!

3551. ancsa0125 (válaszként erre: 3550. - Cukilany)
2007. ápr. 24. 09:52
Szia Cukilany!Tetszik a módosított 90 napos!Nagyon örülök,hogy boldog vagy és remélem sokáig az is maradsz!Tök jó érzés amikor a régi rucik feljönnek az emberre fogyi után.Még 3 kg és én is nagyon boldog leszek.Főleg,hogy most csinálok végig először normálisan egy diétát.Többször nekiálltam fogyizni,de mindig kevés volt az akaraterő.Most van!További szép napot!!!
3550. cukilany
2007. ápr. 23. 13:26

Én ezt a módosított diétát csinálom, nekem tökre bejön!

Sőt! Elújságolom, ma befértem egy 36-os Mango naciba, ami már rég csak a szekrényben lógott, annyira boldog voltam! Még mindig tart a boldogság...

3549. cukilany (válaszként erre: 3547. - Ancsa0125)
2007. ápr. 23. 13:25

Módosított 90 napos diéta!

(megpróbálom leírni a különbségeket, az eredetihez képest inkább)

1. Tej, tejtermék fogyasztása csak a fehérjenapon volt engedélyezett, így a létfontosságú fehérjéket a fogyni vágyók nem vitték be a szükséges mennyiségben. Csak minden negyedik nap fogyasztották el a vérképzéshez szükséges vasat, valamint a csontok egészségéhez elengedhetetlen kalciumot.

A megreformált 90 napos étrendben a pihentető nap kivételével mindenhová beilleszthető a tej-, tejtermék a fehérje kategóriába (tehát hús, hal, tojás helyett).

2. A korábbi étrend fehérjenappal kezdődött, ezt követte a keményítőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követte egymást a 4 nap sorban, 90 napon át. A programban havonta egyszer víznapot kellett tartani, ami a gyümölcsnap után következett, utána pedig fehérjenap jött.

Most fehérjenap, zöldségnap, gabonanap, gyüminap, pihenőnap.

Összefoglalva:

A fő különbség a régi és a módosított 90 napos étrend között a mesterséges vitamin és ásványanyag pótlása a hiánybetegségek megelőzése érdekében. Ugyancsak újdonság a pihentető nap beiktatása, ami a tisztító étrendekhez hasonlóan - a korábbinál kíméletesebb módon, de az eddiginél gyakrabban - biztosítja a folyadéknapot az étrendben. A délelőtt itt is gyümölcsre épül, ám azt kiegészíti a farkaséhség és a régi étrendben a gyümölcsök után gyakran jelentkező savtermelés-gyomorégés kivédése, és a magasabb vitamin, rost, ásványi anyag bevitel érdekében némi gabona is. Ugyanez a logika érvényesül a gyümölcsnapokon is (ez egyébként egyáltalán nem ritka kombináció a különböző tisztító kúrák idején). Az ebédre és vacsorára fogyasztható élelmiszerek megegyeznek.

3548. cukilany (válaszként erre: 3547. - Ancsa0125)
2007. ápr. 23. 13:19
Köszi! Ismerem az alamecetet és a hatásait, egy időben sokat ittam aztán feledésbe került, van amikor eszembe jut és megint elkezdem inni. Legfőképpen mondjuk akkor ha más végképp semmi innivaló nincs a lakásban, akkor csinálok almaecetes vizet!
3547. ancsa0125
2007. ápr. 23. 09:17
Szia!Köszi,hogy válaszoltál!Ha nem megterhelő szívesen venném,ha írnál egy kicsit többet a módosított 90 naposról.Egyébként azóta még 0.5 kg lement most már 6 kg mínusznál vagyok.A kúra közben iszom az almaecetet is vízben higítva.Azóta a sav is csökkent.Talán a fogyást is segíti mert sok mindenre jó.Ha ez érdekel írok neked róla.Nem olyan szörnyű ki lehet bírni!!
3546. cukilany (válaszként erre: 3543. - Ancsa0125)
2007. ápr. 22. 21:22

Szia!

Létezik egy picit módosított 90 napos diéta, amelynek pont az a lényege, hogy kikerülje ezt a kellemetlen mellékhatást. Én is azt csinálom, regelire pl nem csupán gyümölcsöt, hanem gyümi plusz korpás kekszet kell enni, így nem lesz gyomorsav. Ha érdekel írok róla résletesebben is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook