Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
90 napos diétához tud valaki könyvet ajánlani?köszi
senki sem hiszi el hogy ennyi vagyok ,bár az a kép tavaly készült kb 5-6 kg -val voltam kevesebb.
De ténylag az miért van hogyha többször ráálsz a mérlegre mindig mást mutat,melyiknek higgyél,
Köszi mindkettőtöknek a biztatást
Igen kérdésemben benne van a v álasz is,ezt én tudom.
Lehet hogy nekem egy kis fejmosás kell? majd jövök máskor is.A férjem mondta a hétvégén leszúrt mert elkezdtem enni egy hamburgert,:ne edd meg mert utána csak anyázás lesz.Persze megsértődtem,pedig tudtam hogy igaza van és csak segíteni akar,két falat után inkább odaadtam a kutyának a hambit.
Ancsa te honnan indulsz,és hova akarsz jutni,
Nektek is kitartástmmajd még írok,de ti is
Hát benne van a kérédsedben a válasz! Elrontod! Csak nagyon picit kell kibírnod! Ne egyél a többiekkel, én ezt csináltam sokáig, ha főztem is, akkor nem ültem le másokkal az asztal elé. Nehéz, negyon! De megéri. Volt, hogy annyira kívántam azt a sajtos spagettit a vasárnapi ebédnél, hogy azóta sem tudod elfelejteni, de nagy akaraterő kellett hozzá! Sőt volt hogy már elkezdtem rágni és kiköptem, utána büntetésképpen elmentem futni.
Meg kell állni, másképp nem megy. Ha igazán akarod, akkor meg tudod csinálni. Ne sajnáld magad olyankor, mert az önsajnálat erős és alattomos, az lebegjen a szemed előtt, hogy igazán fogyni akarsz vagy most eszel egy jót (nyugtatva magad azzal hogy most megérdemled) és kárba megy amit eddig elértél.
Legyél erős, megéri!
Szerintetek miért van az nálam ,hogy pár napig megy a diéta jó eredménnyel,aztán hétvégén mindig elrontom,hétfőn megint kezdem előlről.Én ebbe már beleőrülök,hónapok/évek óta / csak stagnálok,mert amit leadok a héten hétvégén visszajön.
Eygszerűen hétvégén nem tudom megállni higy ne egyek.17 éve fogyózom és kb 30 kg felszedtem,igaz hogy kétszer szültem,,de az elmúlt két évben a kitartó fogyózás eredménye 10+ kg.
Ne haragudjatok hogy így kifakadtam,de már nagyon elegem van magamból.Akinek van ötlete az lécci írjon
Télleg jó. Én régebben majd belehaltam a reggeli gyomorégésbe, most már nem is érzem. Próbáld ki! Ha gondolod segíthetek némi menü összeállításban is.
3 kg az már nem is olyan sok, kitartás!
Én ezt a módosított diétát csinálom, nekem tökre bejön!
Sőt! Elújságolom, ma befértem egy 36-os Mango naciba, ami már rég csak a szekrényben lógott, annyira boldog voltam! Még mindig tart a boldogság...
Módosított 90 napos diéta!
(megpróbálom leírni a különbségeket, az eredetihez képest inkább)
1. Tej, tejtermék fogyasztása csak a fehérjenapon volt engedélyezett, így a létfontosságú fehérjéket a fogyni vágyók nem vitték be a szükséges mennyiségben. Csak minden negyedik nap fogyasztották el a vérképzéshez szükséges vasat, valamint a csontok egészségéhez elengedhetetlen kalciumot.
A megreformált 90 napos étrendben a pihentető nap kivételével mindenhová beilleszthető a tej-, tejtermék a fehérje kategóriába (tehát hús, hal, tojás helyett).
2. A korábbi étrend fehérjenappal kezdődött, ezt követte a keményítőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követte egymást a 4 nap sorban, 90 napon át. A programban havonta egyszer víznapot kellett tartani, ami a gyümölcsnap után következett, utána pedig fehérjenap jött.
Most fehérjenap, zöldségnap, gabonanap, gyüminap, pihenőnap.
Összefoglalva:
A fő különbség a régi és a módosított 90 napos étrend között a mesterséges vitamin és ásványanyag pótlása a hiánybetegségek megelőzése érdekében. Ugyancsak újdonság a pihentető nap beiktatása, ami a tisztító étrendekhez hasonlóan - a korábbinál kíméletesebb módon, de az eddiginél gyakrabban - biztosítja a folyadéknapot az étrendben. A délelőtt itt is gyümölcsre épül, ám azt kiegészíti a farkaséhség és a régi étrendben a gyümölcsök után gyakran jelentkező savtermelés-gyomorégés kivédése, és a magasabb vitamin, rost, ásványi anyag bevitel érdekében némi gabona is. Ugyanez a logika érvényesül a gyümölcsnapokon is (ez egyébként egyáltalán nem ritka kombináció a különböző tisztító kúrák idején). Az ebédre és vacsorára fogyasztható élelmiszerek megegyeznek.
Szia!
Létezik egy picit módosított 90 napos diéta, amelynek pont az a lényege, hogy kikerülje ezt a kellemetlen mellékhatást. Én is azt csinálom, regelire pl nem csupán gyümölcsöt, hanem gyümi plusz korpás kekszet kell enni, így nem lesz gyomorsav. Ha érdekel írok róla résletesebben is!
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.