Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Remélem tényleg nem lesz olyan szörnyü a holnapi nap.Érdekes a gyümi napot egyre jobban birom.Azt hittem pedig egyre rosszabb lesz.
Köszi! Nem tudom, hogy lesz ezután. Talán marad a reggeli gyümi vagy gyümilé, ezt én is olvastam valahol. Böjtnapot valószínű fogok tartani idónként, mert határozottan jobb utána a közérzetem. Ígérem beszámolok, arról is, hogy jönnek-e vissza kilók. Ettől tartok egy kicsit. Kitartás a holnaphoz, nem olyan veszélyes. Tereld el a figyelmedet, ha nagyon ennél valamit, és este korán alvás!
Sziasztok!
1 hónapja nekiálltam a 90 naposnak,de a sok gyümitől gyomorsavam lett,ezért 2 hét után abbahagytam.Kipróbáltam 2 hétig egy másik kúrát s közben csak zöldséget meg húst eszek.Eddig fogytam összesen 5,5 kg-ot.Ha most folytatom a 90 naposat valyon folytatódik a fogyás is?Még 3,5 kg-nak kellene lemennie.Remélem sikerül.
Sziasztok,
ez a 6.napom nagyon tetszik,már 2.2kg lement,nagyon szeretném,ha sikerülne.Irjatok ösztönzés képpen sikersztorikat a 90 naposról,annyit segitene,Köszike
Gratu Csilla.Ügyes vagy.Bár már én járnék ott.Van egy kérdésem:Egyesek szerint a kilencven nap után újabb kilencven napig reggelire csak gyümit lehet enni de van aki azt mondja hogy minden héten egy böjtnapot is be kell iktatni.Elég csak a reggeli vagy kell a böjt nap is? Mennyire kell 90 nap után vigyázni hogy ne jöjjenek vissza a kilók?Kitartás mindenkinek.Ma gyümi napom van holnap az első VIZ....
Köszönöm! 71 kg-ról indultam, célom a 61 kg volt, azért, ha visszajönne pár kiló. Ehhez képest 63 kg vagyok, de ezt már jó ideje tartom. Voltak bűnözések, de ezidő alatt megtanultam kordában tartani az evéskényszert és azt, ha mégis többet ettem a kelleténél, víznap-gyüminap és helyre áll az egyensúly. Összességében elégedett vagyok. Legjobb, a centikben érzékelt eredmény. Kitartás mindenkinek. Ezután is benézek ám Hozzátok!
Gratulálok Csilla! És boldog névnapot! Nekem is épp ma jutott eszembe, hogy mit is ennék legszívesebben először, amikor végeztem. Hogy sikerült?
!! 89 !! Azaz, ez az utolsóelőtti nap! Hát ezt is megértem. Utolsó napra, szénhidrát nap jutott. Na mit fogok holnap enni? Igen, tortát!! Éppen a névnapom lesz. Örülök, hogy megcsináltam. De mi lesz holnapután?? Annyira megszoktam, hogy "húsnap", "gyüminap", stb.
Sziasztok! Most látogattam először erre a fórumra. Én 41 napja csinálom a diétát és nagyon tetszik. 21 éves vagyok, 160 cm. 57 kg-ról indultam és most 51 vagyok. Elégedett vagyok, bár 2 hétre megállt a fogyás (tavaszi szünet, húsvét - betartottam mindent), de szerencsére ahogy újra beindult a suli lement a héten 2 kg. Szerintem függ a leadott kg-k mennyisége attól, hogy ki milyen alkatú. Sok sikert és kitartást mindenkinek!
Én 178 cm magas vagyok, így nekem nagyon nehéz ez az ucsó 7 kg! Remélem neked is sikerül hamar elérni ezt az 55-öt!
nekem is 55kg az álom súly. de ahhoz még messze vagyok. persze sokat számít hogy ki hány cm.
étk. keményítővel ugyanúgy kell sűríteni,mint a liszttel. én vízzel szoktam felengedni és vigyázz vele mert ebből kevesebb kell a kajcsihoz.
Az a kérdésem, hogyan kell az étkezési keményítővel sűríteni? Gondolok én itt a rántásra, habarásra. Kezdő vagyok...
zőldségnapra tudnátok valami édesízűt mondani?
Szia sziszi79! Üdv köztünk! Ismét megindult a súlyom lefelé, biztos a tegnapi víznap. :))))
hellóka!Üdv mindenkinek! Most találtam erre az oldalra.Én is 15 napja kezdtem el a 90 napost.Azt hittem sokkal nehezebb lesz.Bár ez még csak a kezdet.De nagyon hihetetlen lement 6kg.( 89ről 83-ra) Már várom hogy megálljon.
Köszi a gratulációt!! Eddig is pakoltam, mert mióta fel tud állni, mindent elér mert elég magas. Ma nem tornáznat, elég volt a babakocsit meg a gyereket cipelni, mert mentünk cipőt venni. (megjegyzem egy normális cipőt nem tudnak gyártani, ha van akkor az ára a csillagos ég). De anyósom fizette az első cipellőjét, inkább le se írom mennyibe került!! Én nem akartam ilyen drágát venni, találtam olcsóbbat, jó áron. És még jó is volt!! De ajándék lónak nem nézem a fogát, majd eladom tesz-veszen :). (ha már nem kell). A mai napom hús helyett víz lett, de nem bánom. :))) Hátha megindul ismét lefelé a súlyom. Na megyek mert nemsokára vacsi a gyerekenek és mégnem tudom mit csináljak!!
Nekem olyan 40nap alatt ment le6 kg de azóta semmi.
Relatív! Ha 7-et fogynék az lenne az ideális, de méég az is kétséges, hogy ennyit fogok. Attól függ mennyiről indulsz, én 62-ről és 55 kg a célom, több mint -7 nem kell.
olvastam egy fórumon,hogy valaki 73 nao után 7 kilót dobott le. szerintem az nagyon kevés!!! szerintetek?
14.én 71-ről kezdtem ma regel 69
Nagyon egyszerűen fogalmazva: 2 hétig semmit sem ettem, csak ittam, majd 2 kétig nagyon picit ettem és vért izzadtam az edzőterembe minden nap. De megérte!
Szia kitartást kívánok neked de te miért akarsz még fogyni?Elárulod hogy adtad le 4hét alatt azt a16kg-ot?
Ne foglalkozz mással, csak a saját elhatározásod a fontos!
Nálam meg az a szitu, hogy a párommal mind a 2-en csináljuk. Már mind a ketten elég látványos fogyást hajtottunk végre, (mint nálad is) csak a párom fogyását veszik észre (Ferike, már olyan sovány vagy, olyan sápadt, hagyd már abba, mert összefogsz esni, stb.), de persze én még mindig "kövér" vagyok. A másikat, hiába már a családba tartozik, nem képesek dicsérni!
Persze anyukámék mind a kettönknek mondják, hogy milyen jól nézünK ki, meg hogy büszkék RÁNK! Ők többesszámba beszélnek, mert őket érdekli a párom is, már régen (a kapcsolatunk elején) befogadták őt.
Szóval a te életed, a te tested, lelked. Ne hagyd, hogy más befolyásolja!
Sziasztok!
Én ma kezdem el ezt a diétát és olvasva a hozzászólasaitokat, annyira kiváncsi leszek meddig bírom bűnözés nélkül. Egyelőre nekem fura hogy ehetek, mivel eddig szinte semmit sem ettem, sőt az adagok nagyok számomra, a ma reggeli két alma kész kínszenvedés volt, már az első felénél nem kivántam többet. Én összeállítottam magamnak heti menüt és azt szigorúan be akarom tartani, de hát még annyira az elején járok. :-)
Az a baj,hogy haragszanak érte amiért fogyizok állandóan azt modják nem is vagyok kövér pont jó ahogy vagyok.Főleg apósom szövegel állandóan.Tudod nálunk a családban a nők túlsúlyosak/van rajtuk felesleg/ kivéve anyósomat.Az az érdekes,hogy nem vették észre,hogy leadtam 6kg-ot,senki nem mondta csak a férjem nekem ez pont elég. A múltkor már azt mondta úgy nézel ki mint egy anorexiás,meg hogy én vagyok a legcsinosabb a családban.
Még eddig nem vettem észre, mivel még igencsak az elején tartok! Nekem az elején nemindult be, de aztán mégis elindult.
Én még csak egyszer vétkeztem, húsvét előtt, de utána vznapot tartottam és nem történt semmi felfeléváltozás.
Próbálj ellenállni minden kísértésnek!
Én azthittem magamról, hogy nincs akaraterőm, de aztán bebizonyítottam magamnak húsvétkor, hogy van!
A rokonoknak próbáld megmagyarázni, hogy te nagyon elszánt vagy, és nagyon leakarsz fogyni! Ha nem értik meg, akkor meg igazán bizonyítsd be!
Nekem anyósom 100 kg. Nem hisz, meg nem is akar hinni nekünk, és egyfolytában süti a sütiket, meg főzi a párom kedvenc kajáit, amit mi (mivel külön háztartásban élünk, meg egyébként sem) nem fogadunk el! Megmondtam neki, hogy nemakarok egy elefánt lenni! Bevált! Azóta egyfolytában nyafog, hogy ő mekkora, és hogy fogyni akar!
Szóval ebből csak azt akartam kihozni:
MUTASD MEG MINDENKINEK, HOGY VAN AKARATERŐD!
Hát azért annyira nem lógnak a ruháim rajtam de az biztos,hogy bővebbek lettek.Neked nem állt meg a fogyás?Én arra véltem,hogy csak volt ebben a 60napban húsvét,szülinap,névnap,azért állt meg.
Hát nekem a gyümölcsnapon szokott feljebbugrani a súlyom! És ami érdekes, hogy a szénhidrátnapon megy lejebb!
Én mégcsak másfél hónapja csinálom, és eddig 7 kiló ment le, de a centik magukért beszélnek!
A ruhatáramat folyamatosan kell cserélni, mert már anniyra lógnak rajtam a "régi" ruháim!
Remélem ezt te is tapasztalod!
Sziasztok jó tudni hogy még nem adátok fel a fogyit.Én ma járok a 60-dik napon -6kg-al én már azt mondtam nem is fog lemenni több ez a mínusz az első hónapban ment le,és azóta stagnál.Rájöttem ,hogy lehet enni csak nemmindegy hogy mit mennyit és mikor.A gyümi és víznapokkal elérheted a visszajött plusszokat.Most nagyon tornázni szeretnék csak még nincs filmem hozzá.Igynogy gratulálok a kisfiadhoz most már akkor lehet pakolni.
További ajánlott fórumok: