Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ma szénhidrátnapom van most megint nagyon ráálltam a fogyira bízom benne,hogy megint lemegy 5-6 kg.Az a jó hogy amit leadtam márciusban nem jött vissza tudni kell kontrolálni.Ráadásul szereztem norbi 1000kcal-ás torna dvdt is.
Szia szerintem lehet csak ne legyen túl zsíros,ha kenyér nélkül eszed talán nem üti meg a napi bevitel mennyiséget.A kenyeret amúgy is el kell hagyni a diétában így hatásosabb az egész.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, holnap fehérje napom lesz, és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek a toros káposztát/végulis pörkölt+savanyú káposzta/ lehet-e fogyasztani?
Köszönöm
Babi
Szia igynogy, jó kiránulást...
Még egy gyors bejelentkezés! :) MIndjárt indulunk! Maradt a 10,8 kiló, de nem keseredek el, mert 1 hét alatt (most néztem a mérlegelőt) ismét 2 kiló lement. :)))) Megy ez! Mindenkinek kitartást!! Ha hazajöttem jelentkezem :).
Sziasztok!
Na ismét sehol senki :( Most én nem leszek egy darabig, mert megyek anyuhoz, és nincs net :(((( Ha visszajöttem akkor majd írok, hogy mennyit sikerült még leadni. MOst ott tartok, hogy este a mérésnél 86,5 voltam, igaz víz nap volt, de bekaptam egy falat virslit, mert már fájt a gyomrom. Cserébe holnap csak keveset eszem. Majd elválik. BArinőm is elkezdte 4 nap 2,5 kiló :( Nekem jobb esetben 2 hét alatt megy le :( Mindegy! De év végére akkor is 65 a cél :) Na jó max 70 :D Ugyhogy sziasztok 2-3 hét múlva leszek!! Addig is mindenkinek kitartást. :)
Szia!! Üdv itt! Én is régi motoros vagyok, 2 éve már csináltam, és nekem is 10 kiló ment le kicsivel több mint egy hónap alatt. Most nekem a második bébi után lévő súlyfelesleget kell ledolgoznom. Már 10,8 kilónál tartok, igaz már mindjárt vége. :( De csinálom tovább.Szóval mindent bele. Hajrá!! :D
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Nekem a mai az első gyümölcsnapom, de 3 éve már egyszer végigcsináltam 75 napot, akkor 10kg-t fogytam. Azóta meg szültem még egy gyereket...
Szia Üdv köztünk! Én nem vettem észre hasonlót eddig, ugyhogy nem igazán tudom hogy miért van nálad ez. Sajna nem tudom megmondani :(
Sziasztok! "Friss hús" vagyok a lapon, de a diétát már 60 napja csinálom. Az eredményem 8 kiló, de az a baj, hogy az orvosom szerint a megváltozott táplálékbevitel miatt a hasam olyan kemény mint a kő.Van valakinek hasonló tapasztalata?
Köszi szépen,sokat segítesz,aranyos vagy.pa
Tündibündi: én nem eszek máskor gyümit, elég gyüminap :) ÉN egy hónap alatt 4 kilót adtam le az első hónapban, szerintem neked sem kevés amit leadtál. Aztán sokáig álltam. :( Zolko: köszi a dicséretet, amilyen édik olyan szeleburdiak :)))) szedek urticát, ugyhogy annyi tejem van, mint égen a csillag. :D Ha látom hogy apad, akkor eszem és urtica. Ez mindig bejön, meg aza a 1-2 kiló plusz :( De azért szépen apadok lefele. Van miből sajna :((( Most megyek további szép napot. Estét :)
Sziasztok,ti szoktatok máskor is gyümölcsöt enni,nemcsak gyüminapon?Nem tudom,már a 21.napon vagyok eddig -3.1kg,ez kevés?köszike
Nem tudom nekem miért ment le kb.5hét alatt-6kg azóta meg áll.Na jó ,voltak bűnözések erre fogom de most megint szigorú vagyok magamhoz.Azért vigyázz a fogyival ,nehogy elmenjen a tejed nem ér annyit az egész.Jaj nagyon édik a gyrekeid.
Szia!! Már csak 12 napom van hátra, de tovább csinálom! :) Elkaptuk a hányás-hasmenéses vírust, és én még a végét szenvedem. :( 3 napja lázas vagyok, de hiába veszem be a fájdalom csillapítót. :( Tudod én már abszolút nem eszem kenyeret, tésztanapon se mindig eszem meg a sütit. Meg előrehoztam a vacsit 4-re és utána már semmit nem eszem, max ha fáj a gyomrom az éhségtől akkor egy pohár teát iszom meg 2-3 háztartási kekszel. Ha nem szoptatok akkor még szigorúbban csinálom, mert így néha azért vagyok muszály enni, mert érzem hogy kevesebb a tejem. :( De megéri!!
Itt vagyok szia, hanyadik napon vagy?Nagyon ügyes és kitartó vagy.Mi a betegséged? Gyógyulást kívánok.Most már én is nagyon ráállok a fogyira hátha megindul megint a fogyás.
Sehol senki??? :( MIndenki feladta?? Na mindegy. El kell mondanom -10,7 kg :) Ma víznap van!! Kibírom, mert olyan beteg vagyok hogy nem is akarok enni, csak inni. HOlnap viszont hambit csinálok, húsinapon, találtam egy jó hambizsömi receptet, kipróbálom, csak teljes kiörlésű lisztből!!
Nekem most megint stagnál :( Már 1 hete. Nem értem el a -10 et de legalább nem hízom. Igaz most 1 kiló feljött, de gyüminap után ugyanannyi leszek amennyi voltam :)Mégegy hét stagnálás és remélhetőleg elindul ismét lefele. :-) Majd kiderül. ÉN szedek vitamint igaz Gravidát, mert szoptatok :)
ez az 1kg le fel jön,nekem -6kg-nál nem ment le több.
Sziasztok! Most olvastam, hogy fontos a megfelelő vitamin és ásványianyag pótlás a diétánál. Egy ismerősömnek egy orvos is ezt mondta. De ez mégis milyen formában történjen? Nekem most nagyon bevált a diéta. Egyszer régebben már elkezdtem, akkor nem bírtam tartani. Most már majdnem egy hónapja csinálom, és büszke vagyok magamra. :-) De ezt a vitamin dolgot azért fontosnak tartom. Köszi
Amúgy aki csinálta ezt a 90napos diétát volt aki hízott közbe?? Mert én így 8nap alatt leadtam 4kilót, de most a 11.napon megmértem magam és visszahíztam 1kilót? Jó ez így?? Vagy azért van ez, mert valamit rosszul csináltam?? Légyszi valaki segítsen!!:S
Köszönöm szépen a segítséget! Amúgy megtaláltam!:)
A módosított 90 napos diéta mond minden 4. nap után pihinapot. Vhol lejebb már írtam róla, olyan nagyon hosszú hozzászólás volt, tuti megtalálod, ha érdekel.
Jól olvastad 1szer kell havonta de ha minden gyüminap után csinálsz az csak az előnyödre válik.
Az eredeti cikkben úgy volt, hopgy minden hónapban kell víznapot tartani vagy rosszul olvastam?? Akkor most minden gyümölcsnap után kell?
Sziasztok az én fogyim marad a -6kg-nál,hétfőtől megint nagyon ráállok mert az az igaszság,hogy tegnap is szülinapon voltunk, hát mit ne mondjak ott meg aztán volt mindenféle ennivaló.I szonyatosan elcsábultam a sütik terén.Na jó azért tartom a súlyomat meg iszom a mályvateát, sokat segít.
Szóval itt vagyok :) Sajnos megkaptunk egy vírust, ami hányás hasmenéssel jár, és bizony nagyon kikészített. A gyerekek éjszaka duettben voltak rosszul, és a párom is megsínylette. Ugyhogy az utóbbi 4 napban bizony jó ha 10 órát aludtam összességében. :( De már jól vagyunk! :) Kbaby: nekem is megállt a súlyom 92-90 között, legalább 2 -3 hétig egydeka sem ment le, most pedig már csak 40 deka és elérem a 10 kiló mínuszt :) MIndezt 2,5 hét alatt. Lement 92-ről 87,2-re! Ugyhogy ne add fel, én sem adtam fel, innen nagyon sokan bíztattak :) Mindent bele. :))))
Szia!Örülök neki,hogy jó belátásra bírtad magad.Olvastam én is azt a diétát nem rossz.Próbáld ki biztosan bejön.És biztosan el fogod érni a célod csak kitartás.További szép napot!!!
Sziasztok!
Képzeljétek megállt a súlyom! :(
És még fel is jött 2 kg :( De szerintem azért, mert egy kicsit többet eszek mostanában a kelleténél :(
Ma fehérje nap van, és mától betartom a megengedett adagokat! Remélem újra elindul!
Kitartást mindenkinek!
Szia ugy néz ki észheztértem...Tegnap a fiamat vittem fodrászhoz és még vártam rá addig kezembe akadt egy újság ,diétateszt volt benne azaz kinek mi a legjobb fogyókura naná hogy megcsináltam és az jött ki hogy nekem a legideálisabb fogyi a South Beach diéta ismeritek.Utána néztem a neten :az első két hét szinte csak fehérje utána már vannak engedmények.Azt néztem hogy ez tiszta Norbi update,Lehet hogy ki kéne próbálni???A negatív kalóriákról már én is olvastam.
További jó fogyit neked /és a többieknek is /*gratulálok az eredményedhez.Én valószínű soha napján kiskedden fogom elérni az áhított célt
További ajánlott fórumok: