Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok.
Most tarok a 44. napomnál és úgy érzem most nagyon holtponton vagyok.
Eddig kibírtam hogy de csak gyümölcs, de mostanában ez nem megy.
Eddig nem is voltam nagyon éhes de most mindent felfalnék. Egyre inkább nem bírok a véremmel és vétkezem. Pedig nem akarok vétkezni, hisz az eredményem magáért beszél és tudom, ha folytatom csak vékonyabb leszek, de az önuralmam holtpontra érkezett.
Egyszerüen azt eszem amit éppen kell, de már nem nagyon tudok mértéket tartani. Remélem hamar túljutok ezen az állapoton mert nem akarok csalni, fogyni szeretnék.
94.5 kg-ról indultam és most 86 kg vagyok. Remélem a reggeli csalásom után is ennyi vagyok, mert most úgy érzem szétreped a hasam, úgy telivan. Ma szénhidrát napom van és nem volt elég a reggeli gyümi még két nagy pogácsát is megettem. Tudjátok amit a pékségben lehet kapni, jó nagy pogi.
Hát most du. 2-ig nem eszem és este is csak fagyit, remélem ez nem lesz nagy befolyással a diétára.
Nagyon édesek a fiaid!
Hát igen el lehet csábulni, én is szoktam, de akkor ha nagyon sokat eszek tartok egy víznapot. :) Így ami feljön az le is megy. Itt sok bíztatást kapsz majd úgy is!!
Köszönöm a bíztatást!!!
Ha tudok én is segítek!
scscs
Szia Kiki 32. Köszi agyors választ. Megkérdezhetem a végeredményt?
scscs
Sziasztok 4
Új vagyok a honlapon. Máj. 16-tól csinálom a 4 napos kúrát, a múlt héten már hetven alá mentem (74,5-ről) de ma újra 71-et mutatott a mérleg.
Lehet visszaesés????
Köszi
scscs
Sziasztok!!
ÜDv újra itt Zolko96. Remélem sikerül tovább fogynod, nagyon örülök neki hogy ismét elkezdted! Ide nekem sem volt sok időm írni, de már azért mindent megcsináltam úgyhogy újra jövök :). Ma 15 kiló 40 deka mínusznál járok, úgyhogy nagyon happy vagyok :). Jelentkezem majd, amikor csak tudok. :)
sziasztok!
Bocs, kicsit eltűntem, csak a múlt héten államvizsgáztam, de már túl vagyok rajta, minden ok és teljes gőzzel folytatom a diétát.
Olyannyira, hogy elkezdtem tornázni is, vettem egy bérletet és már kezdem élvezni is a mozgást. Remélem meglesz az eredménye is...
Ma gyüminapom volt, nem mondom hogy könnyű volt, de KIBÍRTAM!!!
Remélem a következő már kicsit könnyebb lesz.
Holnap mérekezés, meglátjuk...
Helló!
Estella kitartás 1-2hét és sokkal könnyebb lesz.Nekem már csak 8 nap van hátra és lement 13kg.A végére már nem is ettem gyümölcsöt délelött.Szerintem teljesen jól csinálod.kivéve gyümi nap ha nagyon éhes vagy egyél délután egy kis salit,ubit...stb.Kell idő hogy megszokd.Amúgy a 4 kg teljesen jó.Nekem félidőben kb8 kilónál stagnált.Azután nehezebben is ment tovább.Fel a fejjel most már van egy csomó gyümölcs.
Más!
Ha van valakinek jó ötlete 90 napos utáni életmódra nagyon megköszönném.már most féltem a kilóim:((
Sziasztok!
Erilla, gratulálok az eredményedhez. Én ma 13. napja csinálom, 3 kiló ment le, az első héten, azóta semmi. RÁadásul ahelyett, hogy könnyebb lenne, egyre nehezebb,délutánra már éhes vagyok, a gyüminap is nehezebb, mint az első volt. Bűnözni még nem bűnöztem,de ha így megy tovább... egyszerűen ki vagyok éhezve. Valamit nem jól csinálok és/vagy türelmetlen vagyok az átállás és a fogyás tekintetében? Help!
Köszönöm!
E
délelőtt gyümölcsöt kell enni még három hónapon keresztűl.
de ha van hozzá lelkierőd, akkor csináld tovább, én ismerek egy lányt aki 33 kgt fogyott a 90 naposal.
Sziasztok!
Nekem sikerült leadnom több, mint 15 kilót. Még 4 napom van hátra. Mit kell csinálni a 3 hóbap pihi idő alatt? Még 10 kg körül kellene leadnom. Azt tudom, hogy a reggeli ugyanúgy gyümölcs, de utána? Ha valaki tud valami okosat, kérem segítsen. Köszike
oké akkor ezt a "más téma"-t majd folytatjuk!!!
Jó vásárlást remélem nekem is az lesz!!!
Nekem nem profilom a gyerekfotó, sőt... de ez már más téma.
Megyek én is vásárolni, előre túráztatom magam, hogy 200°C lesz a kocsiban :-O
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.