Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Jaj, de jó neked! Azért nem fázol, ugye, :O)
Bab, borsó?! Ezeket is lehet! A főtt kukorica pedig maga a tökély!
Felbontottad már az ananászt?! Nem elsumákolni a szirup lemosását!!!
Köszi a választ :)
Én jól bírom, bár a meleg nincs rám hatással, Írországban élek jelenleg :) Ma mondjuk meleg van, süt a nap 19 fok, ami otthon kb 25 foknak felel meg :)
Nekem a keményítő nap volt nehéz, eddig azt hittem szeretem a krumplit, de kiderült, hogy nem :) Legközelebb megpróbálom a rizst :)
Egyébként hogy bírjátok? Ebben a nagy melegben még a gyüminap is tök elviselhető, igaz?
Én ettem azt is, csak előtte lemostam, hogy azért ne legyen töményen cukros...
Sziasztok! Szerintetek lehet enni konzerv gyümölcsöt gyümi napon? Konkrétan ananász lenne! Úgy ennék, de nincs itthon friss :(
Köszi szépen!! :) Ki is fogom próbálni :) Már fáj rá a fogam!!
Ja és rámentem a Sütemények pontra :)
Az nagyon jó!! Én is imádom a palacsintát, legalább most már tudok enni :) Melyik oldalon találtad?
Szóval megcsináltam a palacsintát tojás nélkül, nagyon finom lett, mint a valódi :) A neten talátam egy vegetáriánus oldalon egy kutyulékot, amit tojás helyett kell kikeverni, és hozzáadni. Én is ezzel csináltam: 2 ek liszt, 0,5 teáskanál sütőpor, 1,5 teáskanál olaj, 3 ek víz, összekeverni és a többi hozzávalóhoz adni. Ez az adag 1 tojásnak felel meg :) Remélem másnak is a hasznára lesz!
Hát igaz, hogy néha azért szenvettem, mert a gyerekeim imádják a rakott dolgokat (rakott kel, rakott karfiol, rakott bármi... :))) ),sajna én nem ehetek. Én is mindig irigyeltem másokat, hogy ők milyen vékonyak a gyerek után is, aztán rájöttem ezzel csak magamat bántom. Így hát nekikezdtem, és a mai napig nem bánom, hogy megért bennem az elhatározás :)Rájöttem, muszáj valamit kezdeni magammal. Csak most az a bajom éppen, hogy még mindig bálnának érzem magam, pedig azért szépen apadok. Most centizek ezerrel, mert a kilók állanak, bár nem tudom, mert csak gyüminap után mérem meg magam, de cenibe a csípőm már a régi ::)) . Na megyek mert játszira kell menni!
Gratulálok a kicsikhez is! Nem semmi vagy! Szoptatás közben gyerekek mellett ennyit leadni!!! Ügyes vagy!! Irigyellek!
Szerintem dinnyét bármikor lehet enni, az úgy is egyből átmegy rajtad, és kipisiled! és jó, mert még laktat is! (és finom) :))
sziasztok, ma szénhidrát napom van már lement 1kg ebben a melegben amúgy sem kívánja az ember a kaját.Szerintetek ha dinnyét eszek bármelyik napon az bűnözésnek számít? Végül is gyümit lehet enni bármikor.
Köszi a választ, a tejes cuccokat mindjárt kizártam én is :) Kíváncsi leszek milyen lesz tojás nélkül? :)
Ez már a második 90 naposom. Nem tartok be mindent, ha megkívánok valamit megeszem, igaz utána 4 napig nem bűnözök. Mivel szoptatok így nem veszem olyan szigorúan. Ezért fogyok lassan, de remélhetőleg így majd nem mászik vissza :) Esetleg ha jön a 3. baba :)))))
Szerintem lehet kakaóval is, lekvárral is!
De nem lehet pudinggal (mert abban tej is van), és túróval, mert az is tejtermék!
Én még nem próbáltam tojás nélkül, de nem is rossz ötlet! :)
Sziasztok!
Ma tojás nélküli palacsintát próbálok csinálni, a kérdésem az lenne, hogy mivel lehet tölteni? Kakaó? Lekvár, vagy az gyümölcsnek számít? Köszönöm a segítséget :)
Gratula a szép eredményedhez! mióta csinálod?
mindent betartasz? bárcsak én is már ott tartanék!!!!!!!!
Ezért most én is csak 4 naponta mérem már magam!! Persze ha kibírom :)))) Nálam is azzal kezdődött, hogy a 20-nak le kellene mennie, de most már a 18-at taposva szeretném ha 30 lenne!!
Megpróbálom betartani! Köszi a választ!
Szia bármelyik napra esik a gyüminap nem szabad elcsábulni akármilyen finomság van előtted.Ne ülj le ebédelni találj magadnak elfoglaltságot legyél te a pincér.
Én régen úgy csináltam, hogy húsleves levéből ittam egy bögrével! Az is valami! :)
Sziasztok!
Most olvastam egy olyan fajta 90 naposat, ahol nincs külön keményítőnap, hanem a szénhidráttal együtt lehet keményítőt is fogyasztani!Igy írták:
Hétfő: Fehérje
Kedd: Szénhidrát
Szerda: Gyümölcs
Csüt.: Fehérje
Péntek: Szénhidrát
Szombat: Gyümölcs
Vasárnap: kiválaszthatsz egy napot, ami neked jó (pl. az én esetemben fehérje nap lenne)
Szerintetek így is hatásos??
Ti hogy csináljátok?
Mit csináltok, ha vasárnap gyümölcsnapotok van???
Nálunk olyankor egy óriási 4 fogásos családi ebéd van!!!!
A szója fehérjének számít, tehát csak fehérjenapon! :)
Sok szerencsét!!!!!
Sziasztok!
Most kezdztem a 90 napos diétát és szeretném tudni melyik napon lehet fogysztani szójatermékekek /szójatej, szójaszalámi, tofu stb./ Akinek van tapasztalata kérem írja meg!
Köszike!
Na igen, én az elkeserítős rész miatt fogadtam meg, hogy most csak minden gyümi nap után állok a mérlegre! Majd kíváncsi leszek, hogy bírom :) Én igazából 20 kg-t szeretnék leadni, de bármennyinek örülnék, a 30 mínusz álom lenne, de a 40 valóságos csoda :) Ha bejön ez a diéta, akkor máskor is nekiállok majd!
Sziasztok!
Örömmel jelentem stagnálós sirámom meghallgatásra talált, 1 kilóval kevesebbet mutat a mérleg!
Igynogy, neked külön "figyelmedbe ajánlom" ezt a kis bejegyzést, mert bíztató szavaid segítettek a lelki "átlendülésben", amit újra köszönök.
- egyébként én is naponta mérem magam, van, hogy többször is... :) -
MOst teljesen visszatért a lelkesedésem, remélem ilyen hosszú stagnálás azért nem lesz, most a meleg is segít, mert ebben az időben, pláne munka mellett nem nagyon vágyom enni. Amilyen napom ma is volt, még az éhség gondolatára sem volt időm :)
Kitartás mindenkinek, régieknek, újaknak egyaránt!
Én nem tudom mikor lehet enni a tökmagot! :( Mondjuk én nem is szeretem :) Turmixot, azt lehet inni. Én most nagyon lassan fogyok, igaz minden nap ráállok a mérlegre. Mérlegfüggő vagyok. Egyrészt jó, mert látom mit nem szabad sokat enni, ha megdobja a súlyom, másrészt meg elkeserít :( ha nem megy úgy a fogyás ahogy én gondolom. A régi súlyomtól még 5 kiló választ el, igaz többet szeretnék leadni, még egy 10 kilót. Nem is tudom hogy voltam akkor magammal megelégedve. Igaz hogy akkor 16 kilót fogytam egy hónap alatt és nem volt kedvem továbbra is csinálni. Jó lenne most is gyorsan megszabadulni a kilóktól, de már tudom semmire sem jó a gyors fogyás. Majd ki derül, hogy 1 év alatt mire megyek. Szeretnénk harmadik babát, de amíg le nem megy minden addig nem akarok rá vállalkozni. :) Főleg ha lány lesz.. ajaj nekem :)
További ajánlott fórumok: