Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Igen, már másodjára, mert az előzőt csak 1 hónapig bírtam(még fél éve csináltam), aztán már nem vettem elég komolyan, és ugy semmi értelme nem volt hitegetni magam, hogy végülis csinálom!
5kilót sikerült leadnom 1 hónap alatt, és elég sokat bűnöztem is, de most megpróbálom végigcsinálni minimális bűnözéssel! :)
Remélem mihamarabb összejön a baba! Drukkolok, közben elolvastam a naplód, ha nem baj!:)
Nem is tudtam, hogy fontos a hőmérséklet is!!
Mindig tanul az ember!
Én most még két évig felsőokt. sulizok, aztán nekünk is esküvő és baba!! Már nagyon várom, imádom a gyerekeket (2-3-at szeretnék majd) - addig is csak álom marad!! :(
Köszi! Még nem babásodtam be (de másfél hét és kiderül!)
A képen azért sokat dob a fűző is :)
Te is 90 napozol?
Akkor neked sincs jó napod!! Bár az igazat megvallva, legalább azt mondhatom, hogy nem kell tornáznom, pedig kellene, de így legalább van mentség :)
KIKI32: tényleg nagyon szép menyasszony voltál! Irigy, irigy! :) Nem hiszem hogy én valaha is olyan csini leszek!! Bár talán jövő év végére :) de az még rengeteg idő!!
Szia kiki32!
Tényleg nagyon szép menyasszony voltál!! Már terhes vagy, vagy még "dolgoztok" rajta? :)
Nem is tudom, hogy te miért fogyóztál, olyan mintha világ életedben vékony lettél volna!!
Szép vékony kar, karcsú derék....kell ennél több??!!
Sziasztok!
Igynogy nekem is kiment a bokám, ugyhogy átélem a fájdalmadat, alig bírok menni(legalább nem járkálok annyit a hűtőhöz) :))
Ma szénhidrát napom van!! Kicsit bűnöztem, mert a kedvenc kajám van ma, rakottkel, és ugye abba hús is van,meg tejföl, de annyira imádom, hogy picit muszáj volt ennem, de azért megpróbáltam kiválogatni a káposztát, meg a rizst, és csak azt ettem!!!
Tudom, tudom.....még ennyit sem tudok megállni, ugy haragszom magamra!!! :((
De akkor neked legalább a mozgás le van tudva a két gyerkőccel!!
:)
Én úgy veszem, hogy ha feltakarítom a lakást, akkor az már intenzív 2 órás edzés :)
Súlyod változott? Úgy értem azóta, hogy felvitted az adatlapod?
Én 16 évesen "dobtam le" 35 kilót (85-ről 50-re), azóta persze visszajött jó sok, szóval tudom, mit jelent az, ha nem vagy nádszálkisasszony!
Én se vagyok nagy tornázós, legalábbis mostanában, pár éve még heti 6 alkalommal 1,5 óra simán ment, most meg...jobb ha nem is beszélünk róla :)
De azért néha rá tudom magam venni :) Fejlődök!
5 hónapig csinálta, igaz úszott mellette heti 3*
Mozgással hogy állsz?
Köszi! 1 éve...
Én 3* csináltam - igaz 90 napig sose bírtam :(
5 kg lement, csak az a baj, hogy amikor holtpontra jutsz, akkor elkezd stagnálni, és én abba buktam bele :(
Viszont a barátnőm az fogyott tőle több, mint 30 kilót!!!! Úgyhogy kitartás!
Szép menyasszony voltál, nem is oly rég :)
Hányszor csináltad már a 90 naposat? És hány kiló ment le?
Nekem ez csak a 4. napom, még csak most kezdtem, eddig nincs gondom, csak az a keményítős nap nem volt túl jó, de a mai sok gyümivel isteni :)
Én se nagyon szoktam irogatni, csak ha gondom van, magam alatt meg még nem voltam, akkor nem tudom mi lesz, de szerintem akkor is írok :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.