Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
sziasztok! Én májusban elkezdtem a 90 napost, másfél hónapig be is tartottam, és sikerült 7 kilótól megszabadulnom. Sajnos utána sorban jöttek a "bűnözések", aztán végül teljesen abbahagytam a diétát. 3 kiló vissza is jött, de azt hiszem, most elhatároztam magam, holnap újra kezdem. -12 kiló a cél. Remélem, ezúttal lesz elég kitartás...
Csak én vagyok itt, pedig én nem - most - nem is fogyózom :(
Úgy látom ki vagyunk halva! A diétát még két napig hanyagom, csak figyelek azért hogy 6 után ne egyek :) A fiam jól van most már, alig látszik a pati neki. Már nem vakaródzik! Nomi01: én szoktam rántani is, max nem eszek hozzá csak salit! Vagy semmit!
Sephard: örülök hogy tetszik! Én is szerettem még első alkalommal, már most lehet a fásultság miatt, de nem vagyok oda érte. Mindegy! A cél a fontos!
Elméletileg nem szabad :(
De szerintem egy kis bűnözés nem árt! A felét csináld meg így, a másik felét meg úgy!
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Holnap keményítő napom lenne, cukkinit akarok készíteni, de ugye rántani nem lehet. A kérdés az , hogy semmilyen bundában nem lehetne kisütni a cukkinit? Már ugy unom naturba! Gondoltam a zabpehelyre...Esetleg.. Valakinek ötlet??
Nem szeretem rajta a porcukrot :)
De azért remélem, kilátszott a porcukor alól :D
Sziasztok!
Ma szénhidrát napom van, és káposztás tésztát csináltam, remélem ezt lehet, na mindegy, mert annyira jól esett mint még talán soha :) Vagy lehet, hogy egyszerűen csak jól sikerült? :)
Egyre jobban tetszik ez a 90 napos :) Nem hittem, hogy ezt én valaha is ki fogom mondani :)
Sziasztok!
Tegnap felborult minden, ugyhogy most 4 napig sztrájkolok és eszem mindent, amit megkívánok! :) A súlyom az áll, de most ideges is vok, mert tegnap a strandon a pici fiam összeszedett valamit, ugyhogy ma a rendelőben ültünk. Szegénykém folyamatosan vakaródzik és sír! Most elaludt! :) Majd jövök ha tudok, de egy pár napig szerintem nem.
Sziasztok!
Mindenkinek további kitartást!
Zolkó96 szerintem sem baj, hogy dinnyét ettél! Nem csináltam meg a tejet, mert megyünk strandra elméletileg, gyakorlatilag nem biztos, mert a párom még sehol :( Majd kiderül! :) Ha megyünk, akkor víznapozok, mert ilyen döglődésbe amúgy nem is bírok enni :)
ha tőlem kérdezed, igen:))) mondjuk nem 90napossal, hanem inkább csak figyelek a kaja minőségére és mennyiségére, és hogy mit mikor eszek. 88ról indultam jan 1én, most 77,5 vok.:)))
Igen! Inkább 2 gyüminap, mint 2 szénhidrátnap!
mondjuk annyi a különbség hogy a víznek 0 a kcal tartalma, 1kg dinnyének meg mondjuk 290kcal. viszont van benne biztos vitamin meg ásványi anyagok,a vizhez képest. és a 0kcalos étrend úgyse valami egészséges:)))) az nagyobb gáz lett volna ha zolkó sütiket majszolt volna két napig, nem?:) akkor már inkább a dinnye:)))
Furfangos megoldás, de végülis IGEN!
A dinnye 90%a viz, ugyhogy veheted úgy megvolt a viznapod is a gyüminap után:))))
Dá-dá! :)
Mindegy, csak utána folytasd ugyanúgy a sorrendet! Akkor te most 2 napig gyüminapozol, ennyi!
Zolko, fel ne add!!!! Nem csináltál szerintem semmi rosszat, majd holnap folytatod!!! Különben a dinnye elég kevés kcalt tartalmaz 29kcal van 10dekába, ne parázz emiatt még senki nem hizott meg:))) A lényeg hogy hosszú távon csináld azt az életmódot amit kiválasztottál...ezért hatásos a 90napos is, meg az update is, meg az is ha csak egyszerüen odafigyelsz az adagokra hosszú távon...Sok erőt!!!!!üdv:zsú
Sziasztok azt hiszem a diétámnak annyi tegnap is csak dinnyét ettem szerintem ma sem lesz más.Így felborítottam a sorrendet.
Neked is :) Meg mindenkinek! Én ha tojást eszek délben 3 este 2 igaz másfél lenne :)vagy ha nem vagyok éhes délbe 3 este 1, de eszek mellé paradicsomot meg csinálok sajtos omlettet! Ma madártejet ehetnékem van, lassan csinálom is :)
Én is így értelmeztem, s csak este jutott eszembe a másik változat, de hát ki tudja :) Köszi a választ: a kenyér nálam nem játszik szerepet, mert egyáltalán nem eszek.
Én ezt ugy értelmeztem , hogy délben is 3 tojás, és este is 3. Csak az a különbség, hogy délbe ehetsz hozzá egy szelet kenyeret, de este már nem. Ha nem jól tudom akkor írjatok!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: a fehérje napra az vonatkozik, hogy hús vagy 3 tojás, a kérdés: egész napra 3 tojás, vagy délben 3, este 3? Köszi a segítséget
Szia! Én ezen a honlapon találtam nagyon jó receteket: 90naposdieta.uw.hu Remélem tudod őket hasznosítani :)
90naposdieta.lap.hu
A középső oszlopban, alól van egy olyan pont, hogy "Menük, étrendek"
Ezen belül a 8. (Docban letölthető receptek)
Kicsit lassan nyitja meg, mert sok.
További ajánlott fórumok: