Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

3755. seniko8 (válaszként erre: 3754. - Shephard)
2007. júl. 16. 17:09

Köszönöm a választ!

Neked is kitartást!

3754. Shephard (válaszként erre: 3753. - Seniko8)
2007. júl. 16. 16:50

Szia!

Úgy olvastam, hogy a magvas dolgokat gyümölcsnapon eszik a legtöbben!

Köszi a turmixos választ én is erre gondoltam, low fat milket használok majd, mondjuk úgyis azt használom :)

Én ma kezdtem, eddig azért nem mertem belevágni, mert egy kicsit bonyolultnak tűnt, de az utóbbi napokban sokat olvastam róla, így már éthetőbb! Kitartást neked, és meg lesz az eredménye :) Ha mégis meginognál nézz fel ide, mindig van itt valaki, aki a másikba lelket önt :)

Shephard

3753. seniko8
2007. júl. 16. 16:42

Egy kérdés: a tökmag minek számít?

Egyszerűen rászoktam!!

3752. seniko8
2007. júl. 16. 16:21
Amikor először csináltam, akkor már az első pár nap alatt lement 3kg, aztán ingadozott föl-le!
3751. seniko8 (válaszként erre: 3748. - Shephard)
2007. júl. 16. 16:19
Szerintem lehet turmixot reggelizni, de csak kevés tejet rakj hozzá, és persze 1,5-et!!
3750. seniko8
2007. júl. 16. 16:18
Várom a sok-sok kitartó társat, akik most kezdik, hogy bíztassuk egymást!!!
3749. seniko8
2007. júl. 16. 16:17

sziasztok!

Én már egyszer-kétszer elkezdtem a 90 naposat, de nem voltam elég kitartó, és csak 5 kg-t fogytam 1 hónap alatt, (aztán abba hagytam)aztán már bűnöztem jobbra-balra! De az biztos hogy nagyon hatásos! Egyébként a gyümi napot egyszer sem tudtam teljesen betartani, víznapot meg soha nem tartottam - tehát nem vettem elég komolyan, de ugy döntöttem, holnaptól elkezdem, és most megcsinálom, mert ez már nem állapot, ahogy kinézek! (168cm - 90kg) :(((((

3748. Shephard
2007. júl. 16. 15:49

Sziasztok!

Szerintetek fehérje napon lehet reggelire turmixot csinálni (gyümölcs+tej)?

2007. júl. 16. 13:24

Sziasztok!

Én csak megerősítést szeretnék, hogy a tésztához, illetve a kávéba használhatok-e olyan "tejszínt", ami növényi zsiradékból készült!?

Az OK, hogy nem ugyanaz vele, de legalább hasonló, mint a szokásos tészta szószom és csak nem víz...

Köszönöm a válaszotok: Annamária

3746. zolko96
2007. júl. 16. 11:23
Sziasztok hazajöttem a nyaralásból,meg is lett az eredménye +2kg hát ettünk mindenfélét,úgyhogy neki kell látnom a fogyinak. Látom vannak kitartóak gratula az eddig elért eredményekhez.
3745. igynogy
2007. júl. 16. 08:56
Nincs mit igazán!! Én is 8 naponta mérem a súlyomat, igaz hogy minden nap ráállok, de azért hogy felmérjem, hogy melyik étel az amit nem ehetek, ami nagyon megdobja felfelé a súlyomat :) Hetente 1 kiló megy le, ami szerintem jó. Igaz hogy sokat áll a súlyom, viszont ha beindul akkor lemegy több. :) Így kijön a heti 0,5 1 kiló. Ez nekem így jó.
3744. estella
2007. júl. 14. 20:14

Nekem összesen kellene kb. 17 kg-ot fogyni, nekem is önmagamhoz képest. Na ebből ment le kb. 5 kg az első 2 hétben, aztán azóta semmi. Bár "látványilag" apadok, a ruhák is jobban állnak, de most mégis a mérlegtől várom nagyon az eredményt... PEdig korábban sosem néztem, de most nagyon.

A kitartással végülis nincs bajom, nem akarom feladni, sőt, ha nem megy le az első kúrával, folytatni szeretném én is, de azért nagyobb lenne a lelkesedésem, ha a mérleg is mutatná az eredményt. Úgy számoltam eredetileg, hogy két periódusonként vagyis max. 8 naponta lemegy minimum egy kiló, és akkor az nagyon jóm szóval nem türelmetlenül álltam neki,de hát még ennyi sem megy le. Pedig nem is nagyon bűnözök, a gyüminapot nehéz betartanom, de azért az is megy. Na, mindegy, mindenesetre megnyugtattál, hogy hosszútávon azért majdcsak megindul a dolog,ez erőt ad, köszönöm a segítséged. E

3743. igynogy
2007. júl. 14. 19:32
A második 90 napom! Február közepe óta ment le, ugyhogy szépen lassan! :) Volt olyan hónap amikor nem is fogytam, de nem adtam fel. S lám megérte. Még sajna mindig van rajtam egy 10 kilónyi felesleg (több, de én úgy éreztem jól magam). Ennek a leadására év végéig adtam haladékot magamnak, szóval havi 2 kilóval számoltam, a sok stagnálás miatt, aztán majd meglátjuk, hogy hogy alakul. Sajna nagyon lassan fogyok, viszont így a bőröm szépen húzódik vissza. :) Ne gyüminapot csinálj, hanem terheld meg a szervezetedet valamivel, azt hallottam hogy ez beindítja ismét a fogyást. Átmenetileg nőni fog a súlyod, de ez hamar visszamegy. Nekem bejött :)
3742. estella
2007. júl. 14. 19:12
igynogy, köszi a bíztatást, lassan én is a három hetes stagnálásnál tartok, most két gyüminapot csináltam egymás után- ma van a második - hátha ez beindítja a fogyást.Te mennyi ideje csinálod a diétát? MEnnyi idő alatt ment le a 17,5 kiló?
3741. igynogy
2007. júl. 13. 20:49

Kotk: ne is add fel, hidd el megéri! :) Én most momentán 17,5 kiló mínusznál tartok :) Igaz szenvedek érte eleget, de megéri. Kicsit félek, hogy most ismét stagnálás lesz és le leszek törve, de inkább úgy fogom fel hogy most pihen a szervezetem :) Én is szoktam bűnözni, ma pl fehérjenapon megettem két fél muffint, mert a fiam megetett mert nem kellett neki. :O De azért remélem hogy bírom tovább. Holnap paradicsomos kápit eszek, most fő. :) Jó későn, de muszáj, mert holnap sok dolgom van és nem biztos hogy sikerül időre kész lennem. :)

Estella: én is nagyon sokat stagnálok, de hidd el el fog indulni ismét majd a fogyás, magamból kiindulva mondom ezt. Volt, hogy 3 hétig is állt a súlyom aztán hirtelen lement 3 kiló. Nálam mondjuk nagyon sokszor így van :( De fő a kitartás.

2007. júl. 12. 11:37

Hát lassan már nem bírok magammal. Már nem is nagyon érdekel a dolog. 60 napja csinálom és mindig csalok egy picit, de nincs lelkiismeret furdalásom miatta, mert úgy érzem eddig nagyon ügyes és kitartó voltam és az eredmény is magáért beszél.

Azért nem adom fel, nem hagyom abba.

3739. igynogy (válaszként erre: 3738. - Sziszi79)
2007. júl. 11. 15:46
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Amikor először csináltam 2 éve, akkor lement 1 hónap alatt 10 kiló és be is fejeztem a diétát. Nem tudom visszajöttek e volna a kilók, mert nemsokára terhes lettem és így szépen visszamásztak. :) Most meg be sem fejeztem, csak pihentem 2 hetet, mértékletes evéssel, nem jött vissza csak 1 kiló. Szerintem ha odafigyelsz neked sem fog visszajönni semmi. :)
3738. sziszi79 (válaszként erre: 3735. - Igynogy)
2007. júl. 11. 15:16

Szióka!

Én is már most azon gondolkodom hogy megint meg fogom csinálni.13,5 kg-t adtam le bár rám férne még egy kevés a régi versenysúlyomhoz képest de igy is nagyon örülök.Nemsokára babát tervezünk aztán ha még akkor is szedek fel majd akkor már igen sok lett volna. Milyen tapasztalataid voltak miután befejezted.Ma kicsit nasizni fogok.Ma van a szülcsinapom.Hála Istennek már nem tart a diéta:)))

3737. estella
2007. júl. 11. 08:19
És persze előre is köszi a segítséget, a hozzászólást. Ez az előbb lemaradt a nagy elkeseredésben....E
3736. estella
2007. júl. 11. 08:16

Sziasztok!

Ma van egy hónapja, hogy elkezdtem a diétát, de két hete stagnálok, egyszerűen nem mozdul lefele a mérleg nyelve, mindig ugyanbban a plusz - mínusz egy kilóban körözök....:( Ez nagyon elkeserít, bár látványra állítólag sokat "apadtam" éa valami érződik atuhákonis, de aggódom. Hogy fogok így tovább fogyni? Az nem jutott eszembe, hogy feladjam, de elég rossz ez az állapot. Ennél kevesebbet már nem tudok enni, bűnözni se szoktam igazán, akkor mi lehet a baj?

Egyszerűen itt megállt a szervezetem és ennyi? Semmi nem megy le többet?

Akinek van hasonló tapasztalata, légyszi segítsen! Mikor várhatom, hogy újra megindul a fogyás? Vagy már nem is...:(

3735. igynogy (válaszként erre: 3734. - Sziszi79)
2007. júl. 10. 12:52

Szia!

Én is már befejeztem, ez a második nekifutás, mondjuk nem tartom 100%-san, de azért megy lefelé a súly. :) Tudod még szoptatok, de muszáj volt nekiállnom diétázni, mert a szoptatás alatt rámjött 10 kiló. :( Azt már régen leadtam, de szeretnék visszamenni a régi súlyomba :) Nem lehetetlen mert már csak 9 kiló van hátra :)))) Ügyi vagy nagyon hogy végigcsináltad. Hány kiló ment le?? Megyek mert a gyerkőcök várják az ebédet. :)

3734. sziszi79 (válaszként erre: 3733. - Igynogy)
2007. júl. 10. 11:58
Szia igynogy!Én ugyan már 1,5 hete készen vagyok de itt vagyok.Kitartás,nekem is többször megállt de utána újra beindult.:))Mennyi van még hátra neked?
3733. igynogy
2007. júl. 9. 21:06

Nagyon ki vagyunk hallva!

Mindenki feladta??

Jelentem én jelen vagyok :) és végre megindult ismét a fogyás :)

3732. igynogy (válaszként erre: 3731. - Erilla)
2007. júl. 7. 12:45

Szia!

A Mindmegettén találsz róla szerintem információt! Nekem fogalmam sincs, én ideáig még nem jutottam el. Szerintem mindent ehetsz, csak persze mértékkel és a mozgás az maradjon meg. Egyik ismim végigcsinálta a kövi három hónapot is, lement még róla 3 kiló, és a mai napig nem szedett föl semmit, néha 1-2 kiló ami ugrál rajta. Szerintem nézd meg ott!!!

3731. erilla
2007. júl. 6. 17:44

Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogyha lement az összes kiló, amit fogyni akartam, utána mit kell csinálni. Miket lehet enni?

És miért kell három hónap pihi időt tartani a diéta után?

Aki tud kérem segítsen. Köszike előre is

2007. júl. 6. 13:10
Köszi lányok. Megpróbálok most nem bűnözni. Ma kezdem a 4 napos "új" kurzust, remélem összejön. Bár ma nem bűnöztem és hétvégénb nem is szoktam így 4 bűnmentes nap tuti meglesz
3729. igynogy
2007. júl. 5. 09:34

Sziasztok!

Nálam ismét elérkezett a stagnálás időszaka, ugyhogy átálltam más tornára. Most Réka kazijára tornázom, igaz időm sok nincs, ugyhogy úgy döntöttem, hogy egyik nap 20 perc állva. Másik nap 20 perc a földön. Lehet nem a legjobb megoldás, de ennyi időm van a két kicsi mellett. Ma egy kis borsófőzelék lesz a menü, meg krumpli. Kotk: én már rengetegszer stagnáltam, fel ne add, meglátod utána meglesz az eredménye. Én is szoktam bűnözni, utána viszont legalább 4 napot mindennemű bűnözés nélkül, ha nagyot botlok, akkor víznap. :) Most például ugrálok 0,5 kiló fel 0,5 kiló le. :( Ha nem megy tovább, akkor én megyek az Atkinsre. :) Bár félek.

Szép napot mindenkinek.

3728. cukilany (válaszként erre: 3725. - 279430c980)
2007. júl. 4. 13:12

Szia!

Én 2 hónapig csináltam ezt a diétát és egy idő után rájöttem, hogy pont attól vannak ezek a rohamok, ha ilyen kevés szer eszel.

Azt csináltam egy idő után, hogy egész napra egyszerre megcsináltam a kaját, utána azt ketté osztottam, így 3szori étkezésem 6 adag lett, amit úgy 2-3 óránként megettem. Érdekes, hogy az elején fura volt, de estére nem voltam éhes. Ha megszokja az ember, akkor már 3 óránként jelzi a poci, hogy éhes.

Most már nem csinálom a 90 naposat, de ez a 6szori étkezés megmaradt, próbáld ki, hátha segít!

És kitartás! már a felén vagy!

3727. 279430c980 (válaszként erre: 3726. - Zolko96)
2007. júl. 4. 13:06
köszönöm szépen. Megpróbálok kitartani
3726. zolko96 (válaszként erre: 3725. - 279430c980)
2007. júl. 4. 09:31
SZia nagyon szépek vagytok a képeken gratulálok sok boldogságot kívánok!!!!Én is jártam már így a reggelinél van amikor inkább nem is eszek gyümit inkább iszok ásv.vizet.Ebédre tudnám ajánlani a kínai csípőslevest tudod amelyikre csak vizet kell önteni és kész,had igya be jól a tészta és nem marad leve ez nagyon kevés calóriát tartalmaz és nagyon jól laksz vele.Ne add fel ha már ilyen jól haladsz˘!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook