Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek! Én magam nem mérezkedem, kb egy hétig .24 órás zabélást tartottam szombat estétől vasárnap estéig! Nagyon durva volt!!! Na most nem kell naponta mérni magam. pedig 20 dkg választott el, hogy 6-sal kezdődjön a kilóim száma...(most gondolom 220 választ el minimum)
De a szervezetem megbosszult engem: annyira borzasztó éjszakám volt, hogy elmondani se tudom. 2-kor felébredtem, h fáj a derekem, meg a hasam egyben 8derék- premenstr. tünet). Na ez a kettő együtt...már majdnem, sírtam kínomban. Ez reggel 6-ig tartott, amikor is felkeletem, és 4x voltam k*****ni a wc-n, aminek következtében fél 8-kor úgy éreztem túl élem ezta mai napot!
Nagyon tanulságos! én mégegyszer nem akarok így bezabálni! Azt hittem belepusztulok. Próbálok visszaállni a mai kajára, megy, mert eldöntöttem, de se í tízórai nem esett jól, kuka, se az ebéd..azt megettem...Ma próbálom kímélni a gyomromat.
Akinek van füle tanuljon az esetemből.
Jövő héten turbózni szeretnék.
Te sütöd a kalácsot?
Remélem,addigra kapható lesz a Zsírégető liszt,mert én meg abból szeretném sütni!
Sziasztok Lányok!
Most olvasgattalak vissza Benneteket,mert rossz volt a gépünk,tegnap kaptuk vissza.
Úgy látom kollektív undor,és elpártolás folyik:)))
Mindegy,mindenkinek más az útja,nincs tutti biztos módszer(szerintem):))
Lényeg a fogyás!
Bár most én sem nagyon dicsekedhetek:
6.hét:-0.7 kg
összogyás a 6 hét alatt:9.3 kg.
így 87.3 kg vagyok.(Úgy szerettem volna,ha elérem a 10-et,mennyit szenvedtem a héten,azt hittem meg is lesz!!:(((
Jövőhéten biztos nem mérem magam,mert jön a menstri hét..
Kitartás Lányok!(magamnak is mondogatom:))))
Sziasztok, szép hetet.
Már nem fogyózom....nem tudom ki kérdezte, csak Norbit eszem, mert nem kell főzni:-)
A hétvégén picit megijedtem, mert 2 emberrel is találkoztam, akikkel több, mint fél éve nem és mindkettő megkérdezte, hogy baj van-e, mert hogy sovány vagyok. A mérleg szerint én vagyok maga az ördög :-) 66,6-ot mutat...aki még emlékszik 82-ről kezdtem.
Kitartás hölgyek, jön a tavasz...Charlie a gólya mondta;-)
Sziasztok
én ma kezdem a lúgosító hetet újra. remélem kitartó leszek, mert az első alkalommal is nehéz volt. van valaki aki ezen a héten turbózik?
Sziasztok Lányok!
Eszter! - Nagyon sajnálom, h beteg a kisfiad, mielőbbi gyógyulást kivánok neki!!!!!! Remélem minél előbb jelentkezel!
- A fogyásról: több lettem O,8 kg-mal:(!
Várható volt, h nem fogyok a holtpont és a kórház utáni nagyon kevés kalóriabevitel után, de azt hittem legalább tartom a sulyom, de nem!!
Ugyhogy muszáj leszek bekeményiteni, most ugy is csak ebédet rendeltem, ugyhogy nem nagyon fogok mellé enni semmit, beosztom azt, ami van!
SziaSZTOK!
jelentkeznék előre, hogy nem eltűnök, csak a 9 hós fiam 2 napja hány és hasmenése van, indulunk a kórházba.......szerintem valamikor hét vége felé tudok majd jelentkezni. Mérlegeltem, 79.8 kilo, nem nagyon fogyok, de most nem érdekel.
Ez tényleg így van nekem kimondottan meg volt ijedve a dokim terhesség alatt,hogy ilyen fiatalon ilyen koleszterint mérjen nahát...
Aztán megszültem elkezdtem ezt a kúrát és annyira szép lett a vérképem vissza húzódott a visszerem és a vérnyomásom szívritmusom is jó lett!
Szia!
Én régen sokkal jobban féltem a Húsvéttól,mert hogy jobban hízlal mint a karácsonyi kaják,de gonoszkodtam is ,mert nem bírtam a majonézt megállni,persze azért mértékkel,de nme sok jött fel kb. annyi ,mint Karikor,ne félj vissza fogsz állni a welnessezés amúgy is szépít ! :-)))
Szia!
Nem holtpontozok,de rendeltem külön igaz én nagyon nem szeretem és a felmérések alapján másnak sem ez volt a kedvence eddig mindig vaníliásat és csokisat rendeltem,de most megint váltottam egy kicsit és jó az észrevételed egy kicsit változtattak rajta,szerintem jó irányba sikerült és most már ez is elég laktató!
Szia!
Érdeked nekem nagyon jól ment igaz én már negyon be voltam állva a kevesebb adagra és pont abban az időszakban amikor elkezdtem a holtpontot olyan elkeseredésem volt,hogy nem mozdul a súlyom,hogy nem is voltam kíváncsi a kajára így jobban estek a shakek,de ez mindenkinél változó én most is nagyon tele érzem magam szerintem megint csak italokat fogok főleg rendelni!
Szia!
Nekem két hete azt mondták erre ,hogy délig tehát reggel öt és délben 5darabot!
Szia!
Örülök,hogy így érzed,remélem tudtam segíteni,egyébként én is rajtatok élek!!!
Nagyon sokszor hiába van két éves tapasztalatom és dietetikus a háttérben nagyon sok újat kapok tőletek én is! Csak így tovább!
Sajnos nekem a mai nap is katasztrófa! Még cukiba is beültem....
Mi van velem???? jaaaaajjj.
Mai kaja megy afagyóba...Remélem holnaptól vissza tudok állni. Besikkaltam gastroyalos kajákból. ma végre ebédre ettem normális húslevest 8tészte nk), és rájöttem mennyire hiányzik eleves..., meg sült csirkét (azt is nagyon szeretem), meg salátát egy halommal...na a desszertek hadáról nem számolok be.Kezdek kétségbe esni...
Na, ez tök jó!:-)
Most már papírod is van róla, hogy műx a kúra:-)
jahh azt nem tom mar de volt egy orvosi kivizsgalas a munkahelyemen es az eredmenyeim meglepoen kitunoek voltak, csak azt mondta a doktor hogy egy kicsit tul alacsony volt a vercukrom de azt mondta hogy az nem gond meg ilyenek
es a vernyomasom pedig 125/82 hat ennek orultem a legjobban mert az elott volt mar 140/100 is gyogyszerrel
nahh ennyi
hat sziasztok
nemreg jottunk meg a masodik wellness hetvegenkrol.
nem ereztem magam valami jol de volt egy kis zabalas is de nem sok 2X voltunk kinaiban de ott is csak rakot halat meg ilyesmit ettunk szoval semmi szenhidrat dusat nem nyomtam magamba, egy kicsit az adagomat tul leptem es ez az elso este abban nyilvanult meg hogy miutan hazajottunk az elso este az etterembol ittunk egy kis bort es elragcsaltam egy par szem mogyorot es egy olyat hanytam hogy az csuda
hiaba en nem birom mar ezeket a kajakat es kesz alig vartam hogy haza jojjunk, a tarsasag sem volt valami jo es a furdo sem ez a Kehida Kustany nem lessz a kedvencunk,
nahh mindegy ez utan a hetvege utan mert hogy rosszul voltam inkabb egy honap turbozas es ezt komolyan mondom
ugyhogy ennyi mivel volt egy kis tulzabalasom ezert most nem fogok meretkezni de majd ha megteszem akkor leirom, elore orulok hogy kb 2 honapig nem lessz semmi zabalas betervezve csak husvetkor de ott csak sonka es tojas meg egy kis update lisztbol keszult kalacs
udv mindenkinek
Holtpontozik most valaki?
Csak nekem tűnik úgy, hogy az epres shake sokkal krémesebb lett, mint a többi?
Már gyúrok rá lelkileg!:-)
Ti folyadékkal vagy anélkül?
Hú de ügyes vagy, gratula!
A tízesátlépés jó dolog!
Az ingadozás meg: folyadékfogyasztás, rostfogyasztás, edzés, menses, tél vége...
Egy napon belül is mozoghat a súlyod, akár 2-3 kg-t is. Elsősorban folyadékfogyasztástól függ.
Nekem olyan is szokott lenni, hogy pl edzés után 1 kg-val több vagyok, aztán másnap reggelre lemegy...
Egy héten belül is ugyanez. Ha mindennap méretzkedsz, akkor próbáld ugyanabban az időszakban.
Ha mégsem, akkor csak kontroll legyen, ne azt vedd alapul...
Én naponta reggel szoktam, nekem kell a kontroll, de van, hogy csak hetente. A lényeg szerintem, hogy ne görcsölj rá:-)
...és ketten vagyunk...:-(
Holtpontozok 2. hete, eddig jól ment, de most már iszonyú kevés a 2 kis doboz meg a 2 shake...:-(
Szóval csináltam magamnak egy kazal izmos salit, és betoltam tegnap. Aztán két órán keresztül vizuáltam ki a fejemből...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?