Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Még mindig nem tudom mit rendeljek:
Mediterrán szénhidrátfüggőknek vagy Formabontó étrendet (amihez nincs is odaírva, h férfiaknak, csak most veszem észre, csak egy pasi képe van ott...)
Bármelyiket is enném, csak egy hétig lenne szerintem, utána Turbó (ki jönne????), majd egy záró hét...
Sziasztok!
Caca, végre hogy már hallunk rólad! Nem ér így eltűnni, legalább két hetente jelentkezz be :-)
Bukovina, régen volt külön férfi és női formabontó, mi azt ettük a párommal. Jelentős különbség volt a kettő közt. Most a nőit megszüntették, helyette van a mediterrán, a férfinak meg lecsökkentették az adagját. Én a felét eszem, de az meg igencsak kevéske lett......szerintem próbáld ki egy hétre, max. nem fogysz, hanem jól érzed magad :-)
Nekem sok ismerősöm van, aki csak az elején fogyott Norbitól 5-6 kilot, aztán megállt, kiváncsi leszek az itteni véleményekre!!
Nagyon durva bakikat írtok, ez az algakapszulás meg a küldd vissza kedden, amit véletlen kihoztak.......grrrrrr.......kezdenek nagy, bevált cégként viselkedni. Persze a sok reklém miatt úgyis rengeteg új vásárlójuk van, de azért talán kisebb haszonnal több embert meg tudnának tartani.
Ja, és a súlytartó étrendet akartam még írni! Párom hétfőtől azt eszik........ne reménykedjetek normál kajában, brutál kicsi, ugyanolyan sültelen zsírégető lisztes kiflik vannak, de tényleg nagyon, de nagyon messze van a mennyisége és a milyensége is a normál kajáktól. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz az eredménye, mert eddig a két nap alatt fél kilo igy is visszajött neki, de legyünk optimisták, hogy csak ennyi!
Nekem abszolút működött a Turbó! 3,3 kg minuszt hozott az az egy hét.
És ki lehetett simán bírni...Persze az volt az első hetem és nagyon lelkes voltam, és a föld fölött jártam...
De nem fájt a fejem stb.
Most ha 2 kg minuszt hozna, megérné nekem...ezért gondolkodom...
Milyen tisztító kúrára gondolsz? Én többfélét is csináltam.
1 ittam a neera szirupot 12 napig.
2 ittam 5 napig csak bio gyümölcsleveket
3 colonix-et is ittam....hú de szar volt.
Szóval milyen kúrára gondolsz pontosan? mert ezer féle van ám:-)
Kedves emmenn!
Egyetértek veled!!! Az elmúlt évben a Gastroyaltól rendeltem kaját februártól augusztusig... mindennek ugyan olyan íze volt, minden furán nézett ki, és az adag se volt túl nagy. November óta az update1 kajáit rendelem, az ízek isteniek, az adagok hatalmasak, időnként kétszemélyesek és mindig, minden nagyon-nagyon guszta! Az én bajom most csupán az, hogy stagnálok, semmi nem lendít tovább, ezért gondolkodom egy tisztítókúrán, bár ha a régi ízekre, látványokra gondolok már rosszul is vagyok, de abban bízom, hogy 3 napot kibírok... és utána mennyire fogok örülni az update-os kajámnak:)
Sok sikert mindenkinek!
Ui.: ha valaki próbálta már a tisztítókúrát légyszí írjon nekem pár szót, hogy milyen volt! Köszönöm!
Sziasztok!
A gastroyalnak új arcai lettek...tolvai reni, meg vastag csaba (a tvben láttam)...szegény Mariannt pihentetik egy időre..:-)
Én megmondom őszintén..a pénz miatt döntöttem Norbi mellett. 1500 ft/nap, ebéd, uzsi, vacs, reggeli...minden ismerősöm norbival fogyott le még évekkel korábban, és mindenki tartja a súlyát hellyel-közzel..Meg hát minden nap csinálom a duci tréninget, min 30 perc, de ha jól bírom akkor a második tornát is bevállalom, s már 20 perc után mindenemből csavarni lehet a vizet. Mivel a torna bevállt, így maradok a kajánál is.. :-)
Szép napot nektek!
Azt hiszem kezdek biztos lenni abban, hogy akkor jovo hetre az update-t probalom ki.
Nekem semmi bajom az algakapszulatol! Az en gyomrom mindent bevesz! :))
Sziasztok!
Próbálta már valaki valamelyik intenzív tisztítókúrát? Eredmény? Ki lehet bírni? Nem hal az ember lány éhen?
Várom válaszotokat!
Én is dillemmába vagyok mit rendeljek jövő hétre. Még van egy napom kitalálni...
Gondolkodom, h menüt váltok, de nem tudom melyikre. Nekem kell a napi 5x étkezés, 4 kevés.
Igaz a Turbón is gondolkodom, bár csak 5 hét telet el az 1. turbó óta,a dietetikus 6 hét után javasolja. De valszeg nem csinálom végig a 10 hetet, hanem csak 8-at, ha addigra elérem a kívánt célt. Most a 6.-ban vagyok.
Van egy kérdésem: a Best ofnak is van Joker menüje, azaz te válogathatod össze a kajákat. De jól látom az újságban, h az 4200 Ft per nap. Kinek van ennnyi pénze könyörgöm???? És én nem akarok inni, meg zsírégető cuccot beszedni!!!!
Szóval a kérdésem: best of joker az nincs külön pia és kapszulák nélkül?????? Az újság 12. oldalán látom ezt...
segítsetek!
Szia Caca!
Régen hallottunk rólad, nem értem én ezt a hányás-hasmenéses dolgot! Bukovina is állandó hasmenéssel küzd, és az nlc fórumon is többeknek hasmenése van. Nem tudom tényleg nem-e az algakapszulával van valami baj, nem is merem ezek után beszedni. De még, hogy hánytál is?! - Ez csucs!:(
amugy valoszinuleg hogy a hetvegen fogok meretkezni penteken mert csak pentekig rendeltem a turbot mert penteken megyunk Hévízre ismet egy kicsit wellneszelni es nem erdemes rendelni gasztroyalos kajat meg etterembe is megyunk mert a baratainkal megyunk es hogy jon az mar ki ti menjetek en majd itthon a szallodaban majszolom majd a gasztroyalos kajat
ket hete is voltunk Egerben wellneszelni es ott sem estem tulzasokba ott is ettem pulykat meg parolt zoldseget reggelire pedig tojast sonkat es sajtot semmi szenhidrat
nahh boccs hogy egy kicsit hosszura sikeredett
gyerekek reg nem voltam de olvasok am vissza benneteket
nalam annyi a szitu hogy most turbo hetem van es nagyon faj a fejem es ma delben miutan bevettem az alga kapszulakat elkezdett fajni a hasam es addig fajt amig 3 szor hanytam
olyan szarul voltam hogy meg soha mi a fene tortent itt a kajakkal mi a banatnak kellett valtoztatni az etlapon
a tgenap is ereztem hogy miutan bevettem a kapszulakat fajt es émelygett a gyomrom de ma mar kesz
irok nekik levelet
inkabb hagytak volna meg a regi menut es csak siman emeltek volna oszt kesz, nem kell az hogy kitalatuk ezt meg azt ujjitottuk es elrontottuk az egeszet
amugy Eszternek igaza van a formabontonak csokkentettek az adagjat ez igy van de ettol en ugy erzem hogy jobban fogyok
es tudjatok talan en voltam itt a leg elegedetteb a kaja minoseget tekintve es mennyiseget
en is gondolkodom hogy valtsak e norbira
Hat elveszitenek ugyfeleket tuti....hisz en is mar magam valogatom a kajat, ahelyett, hogy a menusort rendelnem. Kiprobalom jovo hettol az update-et!
Most meg bunoztem egy kis krumplistesztaval. Olyan buntudato,m van, hogy ihajj!! MOst dumalom be magamnak, hogy ez majd most begyorsitja a dolgokat vagyis amirol irtakm hoyg egyunk szenhidratot, aztan a dieta es akkro a szervezet beindul! Ezzel nyugtatom magam!!! :)))
Sziasztok Lányok!
- Na jövő hétre megrendeltem a kajámat, mégpedig az Á la carte ebéd menükből ZS 16, illetve a CH 8 menüsorból egész hétre, felváltva. Kipróbálom, h elég lesz-e igy, reggelire már ennék egy kis gyümölcsöt, hétvégén pedig a családnak is sütök rántottát, azt is tudok velük enni. Most ugy gondolom, h eszem a fentiekből reggelit, a két fogást pedig ebéd és vacsorára fogyasztom el. Jó lenne, ha beválna két okból is, hátha én jobban fogynék a pénztárcámmal ellentétben. A másik, h igy egy kicsit változatosabb lenne. Majd mondom, h hogyan birom!:)
Igen,nekem csak leves és főfogás jön,mert a reggelit,vacsit én is meg tudom venni,és nem is nagyon szeretem a joghurtokat,amit általában adnak a menühöz.De nagyon jól össze lehet állítani a kisétkezéseket.Nekem a főtt kaja a lényeg,hogy ne kelljen külön főznöm.És moatnában kísérletezgetek Update kajákkal(pogácsa,sütik,saláták)
Még nem igazán éreztem rá a fogyókúra "ízére",nem volt még me a "kattanás".De bízom benne,hogy a Norbi kaja segít majd ebben is.Holnap megjön,ilyenkor nem érdemes kísérleteznem sok fogyással,mert a hűtőt fel bírnám zabálni.Na de majd utána....!!!!
Tegnap pld.ebédre csak a főfogást bírtam megenni,sok volt.A levest meghagytam vacsira.
Ma még nem ettem ebédet,lehet vacsira elrakom,végülis U1-es kaja.
szia GV-J4!
Már látom, hogy hülyeséget kérdeztem...most megnéztem, hogya kettőnk által rendelt cucc nem ugyanaz..:-) Te az u10-est rendelted...
Én lusta vagyok az ebéde mellé kiegészítő cuccokat vásárolni, meg reggeliről gondoskodni, így én az egész naposat választottam...-) Sok sikert amúgy neked is és mindenkinek! :-)
Szia!
Az alakreform az az U14-es egésznapos menü?? Ha igen, akkor csütörtöktől csatalakozom, akkor jön az első napi adag! :-)
Szia Jucus!
Igen, egésznaposta rendeltem. A kódja az U14-es az étlapon..:-) 1500 ft/nap...csütörtökön érkezik az első..
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?