Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6222. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6220. - Eszterxx)
2011. febr. 28. 07:29
Eszter! - Köszi, remélem lassan "teljesértéküvé" válok!:)
6221. Kisécus
2011. febr. 28. 07:28

Jó reggelt!

Mérlegelés:5,hét:-1.1 kg,

összfogyás az 5 hét alatt tehát:8.6 kg.

Vagyis 96.6-ról 5 hét után 88.0 Kg vagyok.

Jucus: azt hiszem ez így is nagyon szép,és most csak az egészség számít!

6220. eszterxx
2011. febr. 28. 07:14

Szia Jucus!

Ennyi szenvedés után illett volna többet fogyni tényleg....de a kicsinek is örülünk, leginkább annak, hogy ismét itt vagy és lassan egészséges vagy!!! A többi nem érdekes!

2011. febr. 28. 07:03

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, nem mondom, h még jól vagyok, nem tudom, mi a franc ez, h még mindig fájdogál a hasam, még ma kell ennem az antibiotikumot, attól meg a gyomrom is fáj, ugyhogy nem teljesen vagyok jól.

85,6 kg-val kezdtem a holtpontot, ez két hete volt, most mértem meg magam 83,6 kg vagyok, ugyhogy a holtpont egy hete, plusz egy hét kórház, ahol alig ettem valamit szó szerint, sikerült -2 kg-ot fogynom. Nem tünik nagyon soknak, többet gondoltam.

Most a hétre a B/3-at eszem, őszintén szólva semmi étvágyam, a gyógyszertől keserü a szám, fáj a gyomrom ....

6218. eszterxx (válaszként erre: 6215. - Bukovina)
2011. febr. 28. 06:35

Szia! Én Formabontót rendelek és azt eszem úgy, hogy teljes reggeli, tízórai egy alma, fél ebéd, uzsi alma, fél vacsi. másnapra pedig veszek zs.kiflit és azt eszem párizsival :-)

Nagy önuralom kell hozzá aazért, mert egyre csökkentik az adagokat, igy egyre nehezebb a felével.......

6217. Linike1 (válaszként erre: 6213. - Kisécus)
2011. febr. 27. 19:55

Szia!

Azért írtam nektek én is ,hogy én már túl vagyok ezen a xilites dolgon nekem is volt tőle minden bajom,de én azért élveztem mert mindig szorulásom van és napokig hát megszoktam ezt is nagyon hamar most újra szorulás,,,:-((

6216. Linike1 (válaszként erre: 6208. - Liv)
2011. febr. 27. 19:53

Szia Liv!

Természetesen lehet 8hét után lúgosíthatsz újra!

Utána ha nem megy ,mégsem indulna be ne rögtön folytasd holtponttal várj legalább 4hetet ,megint!

De ez tuti segít!

6215. bukovina
2011. febr. 27. 18:48

Eszterxx!

Légyszi írd le, h te hogy rendelsz. GOndolkodom rajta, h én is így fogok! Tudom már leírtad, de nem találom...

6214. bukovina (válaszként erre: 6213. - Kisécus)
2011. febr. 27. 18:47

Xilitet pont a gastroyal előtt kezdtem el használni (fruktózzal, sztíviával, és Ezerédessel együtt).

Még várok a köv rendelésig, de ha szerdáig lesz, akkor váltok! Nem ér annyit a fogyókúra, hogy a gyomromat megviselje.

Meg már kicsit unom az ízeket, szóval lehet, h így is jó lesz.

Ma befejeztem a tervezett idő (10 hét) felét. Innentől visszaszámlálás...

6213. Kisécus (válaszként erre: 6193. - Bukovina)
2011. febr. 27. 18:02

XILIT

Ezzel édesítenek mindent,bemásolom,mit írnak róla: "édesítéséhez szükséges xilit mennyisége hasmenést okozhat egyeseknél, amíg hozzá nem szoknak."

Vigasztalásul:"-A xilit azért is segíthet, mert a cukornál 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, így a napi 12 teáskanál cukorral bevitt 192 kalóriát, hasonló mennyiség fogyasztásával 115-re csökkenti.

-a xilit 7-es GI értéke a szervezet vércukorszintjét alacsonyan tartja, és ezért a test inzulinszükségletét is jelentősen csökkenti.

-A xilit szervezetünktől nem idegen, nem új anyag. Szervezetünk más táplálékokból akár 10 g xilitet is előállít szokásos energiatermelése során. Leginkább gyümölcsökben, bogyókban, gombákban, salátában, fában és kukoricacsutkában fordul elő. Egy csészényi málna kevesebb mint 1 g xilitet tartalmaz.

-a xilit segít a szervezetnek megszabadulni a szájban és a felső légutakban található kórokozó baktériumoktól.

-a xilitet cukorhelyettesítőként vagy diétás céllal vizsgálták, kimutatták, hogy nagymértékben csökkent az újonnan kialakuló fogszuvasodások száma, megállt a lyukak növekedése, sőt, bizonyos mértékig a már meglévő lyukak is gyógyultak..

Ennyi jó mellett,megéri egy pár napos hasmenés,amíg hozzászokunk,nem?:))))

6212. zsbe (válaszként erre: 6208. - Liv)
2011. febr. 27. 17:55

Szia,

6 hét után javasolja újra a lúgosítást, szóval simán, vagy ha az nem megy, akkor holtpont.:-)

6211. eszterxx (válaszként erre: 6208. - Liv)
2011. febr. 27. 17:51
Liv, azt mondják, hogy 6 hét B kaja után kell egy hét lúgosító.
6210. Kisécus (válaszként erre: 6167. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 27. 17:44

Kedves jucus!

Jobbulást!

6209. Kisécus (válaszként erre: 6165. - Zsbe)
2011. febr. 27. 17:42

Na,tegnap bűnöztem..(5 hét után)

mozi=popcorn,viszont elhagytam a vacsorát.

Nem is mozdult mára a mérleg lefelé..:((

Ma meg csak nyeltem nagyokat,mert a családom házihamburgert evett:)))

Azért remélem, holnap jó lesz a mérlegelésem:))

6208. Liv
2011. febr. 27. 16:53

Sziasztok,

Az a kérdésem, hogy 8 hét zsírégető étrend után lehet újra lúgosító turbó menüt enni? A súlyom stagnál két hete és arra gondoltam h a turbóval kellene egy kicsit meglódítani...

6207. emmenn (válaszként erre: 6206. - Bukovina)
2011. febr. 27. 16:14

hol igy hol ugy, én nagyon szeretem....... egyedűl a káosztás kaják nem izlettek annyira:(

a sütiket meg már megtudom sütni magamnak :) pillanatok alatt van egy u1es mikróban készithetó csokissüti szinte bármilyen krém jo hozzá és nagyon finom de én szerencsés vagyok abból a szempontbol hogy sokat utazok és ülök kocsiba, igy ha nem egész napra rendelek kaját, akkor is be tudok szaladni a pékségbe,őszintén én szinte mindegyik update terméket szeretem.........

6206. bukovina (válaszként erre: 6205. - Emmenn)
2011. febr. 27. 15:25
Amikor rendelsz, egész napra, vagy csak ebédet? Szereted az ízüket?
6205. emmenn (válaszként erre: 6201. - Bukovina)
2011. febr. 27. 13:52

Szia!

heti 4napot rendelek heti 3at főzök:) már egész jol belejöttem:)

6204. Linike1 (válaszként erre: 6202. - Bukovina)
2011. febr. 27. 13:15

szia!

Ez nagyon jó nekem is mindig jól esik,ha észre veszik és olyankor aztán még jobban nézhetek ki mert érzem,hogy sugárzom!!!

A ruha is nagyon sokat számít hiába mondják,hogy nem a ruha teszi az embert!

6203. Linike1 (válaszként erre: 6197. - Bukovina)
2011. febr. 27. 13:12

Akkor valószínű lehet,hogy az édesítőszer miatt mész van a levesben is és az alga meg különösen rohanós típus :-)

Nekem ez az elején volt amikor még a szervezetemet tisztította utána meg úgy beálltam,hogy nem tudtam napokig menni akkor lettem igazán kaki szaki mert minden téren kiműveltem magam mi az ami meghajt,mert már az algás cuccok nem és az édesítőre sem reagálok!

Nem tudom igazán már édes cuccokkal teli étrend nincs,én a husok miatt szénhidrátszegényezek.

Menj rá a netre és olvasd át az étlapot,hol van a legtöbb olyan amit szívesen fogyasztanál,bár akkor lehet,hogy az édesítős cuccokat ki kéne hagynod ami nem túl könnyű itt ,mert az italoktól kezdve szinte mindenben van.

6202. bukovina
2011. febr. 27. 13:04
Ma megdicsértek, hogy mennyire vékony vagyok!!! Még ilyet!! Jól esett, mindez 71 kilóval...persze minden viszonyítás kérdése. Na meg ruha, ma tényleg bombán néztem ki:-))
6201. bukovina (válaszként erre: 6198. - Emmenn)
2011. febr. 27. 13:02

Köszönjük, ha megosztod a tapasztaltaidat. Ahogy látod itt a fórumon nem gastroyal fanatikok vannak, hanem fogyni vágyók.

Az tény, h a Gastroyallal én hétről hétre fogyok!!! Norbival meg 20 kg-t lefogytam, de az utolós néhány kilónál nem segített.

Szóó Judit meg az édesszájúaknak nagy találmány, mert megfizethető áron előállítható a süti. Amúgy a dietetikusa uaz, mint Norbinak, tehát egyáltalán nem szakmai háttér nélkül teszi, amit tesz!!! De én is hallottam, hogy volt, akinek nem jött be...

Azt gondolom, h moindannyian keresgélünk...

Te rendeled a Norbi kaját vagy magad otthon készíted?

6200. bukovina (válaszként erre: 6199. - Edc6f2c7cd)
2011. febr. 27. 13:00

Én is gyanakszom az édesítőszerre! Most eleve rengeteg teát iszom, 4l egy nap, kevés Ezerédessel, és Sztíviával.

Mindenesetre mára -1 kg...Ami persze jó, de amúgy meg nem...

Ma mindenesetre nem megy...

6199. edc6f2c7cd (válaszként erre: 6197. - Bukovina)
2011. febr. 27. 10:16
nekem is ment, de kozben rajottem, hogy lehet az edesitoszertol, az van a reggeli kajakban tobb
6198. emmenn (válaszként erre: 6174. - Bukovina)
2011. febr. 27. 08:59
Szia! ne haragudj hogy kéretlenül irok neked, olvastam a bejegyzésed, én probáltam a gastroyalt norbit és szoó juditot is, az eredmény nekem csak a norbi vált be 4hó -20kg, igaz nem olcsó de tudományosan alátámasztott és folyamatosan ellenörzött........ szoó judit otthon házilag mindenféle igazolás és orvosi háttér nélkül csinálja a dolgait, a sütijei nagyon finomak de nem lehet velük fogyni,sulyttartani is csak nehezen, az inzulinos cukorbeteg anyukám cukorszintjét a házi lisztkeverékéből készült liszt ugyanugy megemeli, mig az u1liszt nem...... és ez nem mind1. szép napot és jo fogyókurát neketek Móni
6197. bukovina (válaszként erre: 6196. - Edc6f2c7cd)
2011. febr. 26. 23:08

Mert neked is ment?

Linike!

Nem vírus! Egyes kaják után, érzem azonnal és rohanás...pl reggeli lúgosító levesek, meg a mai tízórai kitudjamibőlkészült kókuszos golyó vagy mi, ami egyadta vajnak tűnt az egész.

Ebédtől és onnantól kezdve SEMMI bajom.

Ha vírus lenne, akkor nem kímélne du sem.

De a Best ofról mire álljak át??? Édesszájú vagyok. Melyiket ajánljátok?

6196. edc6f2c7cd (válaszként erre: 6193. - Bukovina)
2011. febr. 26. 20:18

most hogy igy mondod, nekem is, a heten nem azt eszem, nem is megy. azt hittem virusos volt..

amugy lehet hogy az edesitoszer miatt, nezd meg, hogy amikor van benne akkor megy e

6195. Linike1 (válaszként erre: 6193. - Bukovina)
2011. febr. 26. 16:30

Szia!

NAgyon nehéz ezt kiküszöbölni,hogy most mitől lehet a stresszt zárjuk ki én a vírust még mindig fenntartom mert nálunk harmadszor üti fel a fejét,de szerintem ha nem múlik és a kjára gyanakodsz csak akkor tudsz rájönni,ha legalább 3napig nem ezt eszed ,ha ez tovább tart állj át,és nézd meg valóban ettől lehetett-e?

6194. Linike1 (válaszként erre: 6183. - Dugozsu)
2011. febr. 26. 16:23

Szia!

Nagyon örülök,hogy tetszik az íze!

Á ne aggódj nem a kajákkal van a baj a levegőben vagy a többi ember ahogy átadja egymásnak,mert nálunk a bölcsiben most tombol harmadszor ez a kalici először csak hasmenés aztán csak hányás volt most meg mindkettő egyszerre,nálunk is az antsz elrendelt egy extra fertőtlenítést ,de nem a konyhából indult ki mert most harmadszor is itt van!

6193. Linike1 (válaszként erre: 6174. - Bukovina)
2011. febr. 26. 16:18

Szia!

Köszi,hogy leírtad ezt nekünk engem érdekelnek ilyen dolgok is,meg fogom nézni ,rákeresek erre ,mert nem lehet rossz,én nagyon hízom a fehér liszttől,de olyannyira,hogy képes vagyok több kilót egy hét alatt felszedni.

Nekem a zsírégető liszt sem megy olyan jól,mert az is állítja súlyom arra ,jó hogyha nem akarok hízni,de lisztes dolgot kívánok,hogy ezt egyem!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook