Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Csatlakozom:-)
Én masszázst meg feszesítős testkezelést vettem, ami különben sosem fért volna bele:-)
Sziasztok, jó reggelt,
nem szeretnék reklámozni...nem is célom érdekem sem fűzödik, de ismeritek a napi tipp meg a kuponvilág oldalakat? Csak mert a héten csupa fogyóval kapcsolatos termékeket kínálnak 50-70%-os kedvezménnyel. Én vettem már éttermi kupont is 2 nap alatt rendeződött felhasználtam szóval merem ajánlani.
Remélem nem gond, hogy leírtam, csak jót akarok:-)
Sziasztok!
Képzeljétek a Bestofban 3. napja van spenótfőzelék. nem túlzok: vasárnap uzsi, hétfő tízórai (!!!), most meg uzsi! Eleve nem értem, mikor borzasztóan népszerűtlen kaja...Én megeszem, de ez túlzás!!! Ha holnap is ez lesz visszaküldöm!!! Na ez tuti fogyis cucc!
Sziasztok!
Ma nagyon fini volt a Norbi kaja. Fokhagymas karaj amerikai kaposzta salataval!! Nyammi!! Igen nekem is hianyzik egy kicsit a tizorai.
Na ma nekem alapbol ugy faj a derekam, hogy nem tudom hogyan fogok tornazni! :(
Szia Lorci!
Szerintem be fognak jönni a kkaják neked..egy baj van, hogy nem küldenek tízórait, s szerintem ezt pótolni kell, én legalábbis ha nem felejtem el, akkor vezsek almát, vagy puffasztott rizst, mert én nagyon korán reggelizem (az ébredés utáni fél óra az nekem 5.45),s így nem bírnám ki ebédig...Az adagok jók, és finomak szerintem..
HAjrá!!
Sziasztok!
Megvagyok, csak nagyon dolgozom. Látom, hogy mindenki küzd. Valahogy én is, de nem nagyon akar most menni. Mindig valami van, amin elcsúszom /szülinapok, bál, eljegyzést stb. / és ha nem akkor csipegetek. Egyszóval össze kell szednem magam.
Magyarul híztam. Hét elején még elszánt vagyok, akkor fogyok, de hétvégére feljönnek a kilók.
Eszter, nagyon vigyáz magadra, nagyon össze jött Neked, de megvan amire vágytál, hogy 80 alatt legyél. Nagyon ügyes vagy gratulálok!
Most szép nyugiban mehet tovább.
Jucus ezek szerint rendben vagy, látom, hogy nyüzsizel, úgyhogy remélhetőleg már a "régi" vagy!
Zsbe Te hol tartasz? Már biztos leköröztél, és 100 alatt vagy!
Sziasztok!
Én múlt hét csütörtökön kezdtem 99.4-el...tegnap reggel 98.2 lettem, ez 4 napos időszak alatt..
Mondjuk csüt-ön, meg pénteken is elővettem a duci tréning dvd-t!
SZiasztok! Na mától Norbizok! Akkora adag kaja van, nem ettem meg az egész ebédet, nehogymár egy fogyókúrázónak ennyi zöldborsófőzeléket lehet enni?? Nem mertem megenni! :))De finom volt. Hála az égnek a mérlegelés szerint tartom a 87,5-ot. 2 hónapom van, hogy minimum egy 10-est lenyomjak még. Most megállt ugye 2-3 hétre, na meg csipegettem is, úgyhogy remélem megindul. Na meg is fog jönni hétvégén, szóval még tart az éhség!!!
Simonivi cseréljünk súlyt! :)))) Nekem az a cél, amin most te vagy!!!!
Holnaptól járok Kangoo-ra. Hétvégén sport nap volt itt és kipróbáltam! Tök jó volt!!!
Mint eddig a hétvégéket:best of szerint főzök,ötleteket lopok a régebbi étlapokról.
Én is úgy gondolom: a családnak is jól jön egy kis könnyebb kaja:))
Mókusélet!
Gratulálok a 66,6 -hoz!!!:)
Jó ötlet, h eszed a Norbit, igy nem szeded vissza a leadott kilókat. Egésznapost eszel, vagy csak az ebéd menüt?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?