Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6432. bukovina (válaszként erre: 6423. - Lorci74)
2011. márc. 13. 21:45

Gyere csatlakozz!

Ki lehet bírni a Turbót! és most az nekem sokat jelent lelkileg, h csak 5 nap!!!

Igaz mikor én csináltam, én is nagyon elszánt voltam!De most meg a melléevések miatt vagyok elszánt!

6431. Linike1 (válaszként erre: 6423. - Lorci74)
2011. márc. 13. 20:18

Szia!

Ha ilyen stádiumban vagy nagy erő kell majd a turbó elfogyasztásához,ha fejben baj van nem fog menni olyan jól,mintha tényleg elhatároztad volna megad fejben!

Én jót tudok róla mondani,már 2x csináltam számomra ezek az algás cuccok sem vészesek,de szerintem azért ,mert igazából nem is érdekelt,hogy mit eszek milyen izű csak fogyjak tőle és szép eredmények mutatkoztak utána!

6430. Linike1 (válaszként erre: 6408. - Eszterxx)
2011. márc. 13. 20:13

Szia!

Remélem jól pihensz/pihentetek kell egy kis kikapcsolódás tök mindegy ,hogy hol szerintem csak az ember ne otthon legyen,mert akkor mindig talál olyan dolgot amit még nem végzett el pl. takarítás stb..

Megértelek én is ezt mondom már egy ideje,hogy nem megy eleinte olyan lelkes az ember aztán belefárad,de sose adjuk fel én úgy vagyok kis pihi aztán újult erő ahogy te is írtad!

6429. Linike1 (válaszként erre: 6405. - Edelweis)
2011. márc. 13. 20:09

Szia eselwis!

Van is ebben valami mint szakértő észre vettem ezt is,hogy amikor még úgy kezdtem ,hogy meleg kajákat ettem reggelre igaz majdnem hogy hánytam de lefelé biztosabban jött a dolog! :-)

Igazából nekem a legjobban egy meleg kávé éhgyomorra ami megindítja ezt a renyheséget.

De minden amit próbálsz ,csináld egy hétig akkor látod majd meg ,hogy igazán hatásos-e,mert addigra megindítja egy kicsit a beleket!

6428. Linike1 (válaszként erre: 6399. - Bukovina)
2011. márc. 13. 20:04

Szia!

Holtpontozni fogok! Majd írunk egymásnak hol tartunk a turbótól lehet,hogy neked megy le több ,de kíváncsi leszek.

6427. Linike1 (válaszként erre: 6386. - Edelweis)
2011. márc. 13. 20:01

Szia!

Nekem sem az igazi valahogy nem megy sehogy sem és már annyira elegem van,hogy 1falatot sem tudok bűnözni,mert rögtön villámgyorsan hízni kezdek félek már ,hogy valami hormonális problémám van ez nem létezik másképp,hogy elkezdtem hízni!

6426. Linike1 (válaszként erre: 6369. - Kisécus)
2011. márc. 13. 19:57

Szia!

Én is csak ezt tudom javasolni ,kitartás. megvan minden böjtnek az eredménye,én pl.olyan típus vagyok aki,ha csak egy hétig eszik mellé egy kicsit akkor alig tudom elkapni és visszaállítani a súlyom rengeteget kezdek turbo gyorsasággal felszedni!

6425. Linike1 (válaszként erre: 6367. - Liv)
2011. márc. 13. 19:54

Szia!

Hogy állsz,milyen volt a lúgosítás?

Remélem eredményes én szerdán kezdem a holtpontot!

6424. Linike1 (válaszként erre: 6365. - Eszterxx)
2011. márc. 13. 19:52

Szia eszterxx!

Hogy van a kicsi?

Nem tudtad semmivel megfogni dedalonetta kúp sem segített?

Nekem nagy a szerencsém ,mert egyik gyerekem sem hányt úgy ,hogy nem kért volna inni is mindig utána,így a kiszáradás nem fenyegetett ,mert bennük is maradt a 4.-5.hányás után már a folyadék is. De a kúp is mindig segített!

Szépen fogytál azért szerintem ez is valami,nekem nem megy semmi most kezdem a holtpontot!

6423. Lorci74
2011. márc. 13. 18:42

Hahó!

Lehet, hogy én is csatlakozom turbózni..bár nem túl bizalom gerjesztőek a kajak. Ki lehet azt bírni?? Pedig kéne..bár agyban van most a baj...elfáradtam vagy nem tudom, de már nincs az a nagy elhatározás, mint az elején, ehettek mellettem bármit, nem estem kísértésbe..most meg???!!!! Oké meg is fog jönni a napokban,d e már az elmúlt 3 heti csipegetésem, meg bűnözésem nem fogható arra!!! :))

Szóval turbó? Ehető??

6422. bukovina
2011. márc. 12. 14:55

áááááááááááááá megint bekajáltam. Igaz ma este fog megjönni, de ami sok az sokk! ismét a fagyóba került a mai kaja. De szerdától Turbó! most abba reménykedem!

Holnap meg csinálok egy gyümölcsnapot! Annyira azt kívánom most!

6421. zsbe
2011. márc. 12. 06:20
CSajok, aki kicsit is táncos lábú, annak nagyon ajánlom a zumbát a diéta mellé mozgásnak!
6420. zsbe (válaszként erre: 6385. - Scintillate)
2011. márc. 12. 06:20
Gratula, klassz eredmény! Csak így tovább!
6419. zsbe (válaszként erre: 6386. - Edelweis)
2011. márc. 12. 06:17
Szia, épp gondoltam rád, hol tarthatsz. Szerintem nem köröztelek le, befigyel a tavasszal egy válás, szóval nem teljesen stresszmentes az életem, libikókázik fel-le 3 kiló... az alja 100 alatt van, de a teteje nem...:-( Viszont máskor hasonló stresszes helyzetben simán magamra szedtem volna egy tízest is akár, szóval most ezt is fejlődésnek fogom fel. Viszont jön a tavasz, a szoknyák, a csini ruhák, jövő héttől turbó:-)
6418. zsbe (válaszként erre: 6407. - BKritta)
2011. márc. 12. 06:11

Sziasztok!

Egy 5 alkalmas zsírégető masszázst vettem 3ezervalamennyiért, és egy 4 alkalmas narancsbőr elleni bingyót 4ért. Érdemes figyelni, minden héten van benne ilyesmi, meg lehet nézni a szolgáltató honlapját, és van részletes leírás is. És brutál olcsók, ezek közül az első az 20, a másik 40 lett volna. Jövő héten megyek az első kezelésekre, akkor be tudok számolni részletesen. Jaj, még valami: ha rendeltek, akkor amint megkapjátok a tikettet, jelentkezzetek be, mert ugye ilyenkor mindig sokan vannak!

6417. zsbe (válaszként erre: 6410. - Bukovina)
2011. márc. 12. 06:05
Hahó, én is megrendeltem a turbót jövő hétre, meg anyukám is kedvet kapott, gyúrom magam rá lelkileg:-)
6416. bukovina (válaszként erre: 6415. - D6d0a67fc0)
2011. márc. 11. 21:15
Én csak kedden, de akkor ebéd- vacsora!!! Hmmm
2011. márc. 11. 21:13

Ma már jobb volt a helyzet a puffadás terén! ..

Nem kellett bevennem "leeresztő" tablettát.

Érdekes, h milyen sokan felfuvódtok, én előtte soha nem, azért bizom benne, h az antibiotikumoktól van-volt, és akkor talán elmulik!

Bukovina! Hétvégén huslevesezünk!:)

6414. bukovina
2011. márc. 11. 17:02

Na a puffadásról én is tudnék beszélni...tiszta GGÁÁÁÁÁZZZ!

Amúgy ma megint megy a hasam!! Ilyen nincs, pont a hosszú hétvége előtt! Valamitr nagyon nem bír a gyomrom a Gasrtoyaltól a gyomrom. A tízórai nagyon finom, de nagyon édes cucc volt (fahéjas, almás mézes hajdina- ilyet akarok majd én is csinálni). Szerintem ez csapta ki a biztosítékot!

Na jó hétvégét nektek! Én netközelben vagyok, szóval írjatok! és kitartás mindenkinek továbbra is!

6413. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6412. - Eszterxx)
2011. márc. 11. 13:13

Eszter! - Ez érdekes! - mármint a puffadás!

Én is gondoltam, h mi lesz ha lecsökkentem a kaját, de mit csináljak, amikor nem megy lefele sehogysem a sulyom?! ... Végülis a holtpont, vagy a turbó is nagyon kevés adag ám! - Nem tudom mitévő legyek, hogyan tovább? Jövő hétre most nem rendeltem, de sok van a mélyhütőben, ugyhogy akár elég is lenne, meg főztem huslevest a hétvégére, csak magában, mármint hussal, zöldséggel megeszegetem. Egyáltalán nem érzem, h fogytam, de kiváncsi leszek hétfő reggel a sulyomra.

Amikor megkérdeztem a dietetikust, h miért nem fogyok, azt mondta változtassak étrendet, igen ám, de nem akarok 400-600 Ft-tal többet kiadni a kajámért naponta. Arra is gondolok, h most megpróbálom magamtól, és utána megint nekiesek az egésznaposnak, hátha utána megint elindul, csak nehogy hizzak!

6412. eszterxx
2011. márc. 11. 08:41

Jucus, nem biztos, hogy benned van a hiba! Én is, a párom is lufik vagyunk, de nagyon-nagyon! A kozmetikusom meg hétfőn kezdte a gastrot és ő is panaszkodott már tegnap, hogy mi mit csinálunk........hát mit tennénk, felváltva sétálunk az udvarra valami ürüggyel :-)

ÉS szerintem nem jó, ha nagyon lecsökkented a kaját, mert akkor a szervezeted tartalékra vált, én inkább megkérdezném erről is a dietetikusokat a helyedben!

6411. bukovina
2011. márc. 10. 22:12
Norbi főző műsora elkezdődött, ha valakit érdekel...én a Facebookon követem nyomon, de biztos a honlapján is fent van.
6410. bukovina (válaszként erre: 6408. - Eszterxx)
2011. márc. 10. 22:09

Szerintem jól teszed eszterxx, h pihenteted a szervezeted.

Én is a vége,met járom. Jövő hét szerdától Turbó 5 napig, és utána átnyargalok Norbi kajára...Ennyi kaja nekem borzasztóan kevés...Érzem, h ki van éhezve a szervezetem...

És alig várom, hogy Szóó juditos recepteket sütögessem!!Hiányzik a főzés!

2011. márc. 10. 21:30

Szia Eszter! Örülök, h jobban van a kisfiad.

Én csak ebédmenüt ettem hétfő-kedden, de semmit nem fogytam, nem tudom mit csinál az én sulyom, egy ebédet osztottam szét egész napra!?

Ráadásul nem tudom mi van velem, egy hete mindentől felfujódok, akár mit eszem, már nagyon elegem van, nem tudom mitől van, arra is gondolok, h az antibiotikumoktól van, amit kaptam. Szedek protexint, meg ilyen "leeresztő" gyöngyöket, de semmit sem ér. Próbáltam, h egyáltalán nem eszem semmit csak joghurtot, de akkor is olyan a gyomorom, mint a görögdinnye. Ugyhogy vergődök, jövő hétre lemondtam a kajámat a gastroyaltól. Van annyi egyébként a hütőben lefagyasztva, hogy elvagyok vele egy hétig.

Érdekes, mert egyébként semmi nem fujt fel, pedig aztán brokollit, karfiolt, káposztahegyeket ettem idáig, és mégsem. Most meg nem tudom mi a fene van, de eléggé idegesit, mert rossz tőle a közérzetem.

6408. eszterxx
2011. márc. 10. 12:13

Sziasztok!

Na, előkerültem, a nehezén túl vagyunk, de még mindig nem a vége. Már nem hány Beni, csak hasmenése van. Na, ő szegényke most aztán tényleg fogy! Nekem ez nem megy, pedig most abc-t rendelek, de nem is bírom betartani igazán. Egy kis alma, egy kis párizsi mindig megy mellé......80.3 kilo vagyok, úgyhogy én most úgy döntöttem, hogy nem kínzom magam és a pénztárcámat feleslegesen, megpróbálom másfél hónapig tartani a súlyomat és aztán május elejétől újult erővel tényleg betartom. Most egész egyszerűen nem megy, elfáradtam, na.......

Isteni receptek vannak a Szoó Judit oldalon, illetve onann megvettem az egyik könyvét és például az alapján eszünk. Én sütöm a kenyeret, pár perc az egész, meg csináltam már pástétomot meg ilyeneket.

Holnap délután elutazunk, úgyhogy a 4 napban azért nem leszünk, de ez legalább nem a nehezített terep, csak a vidéki házunkba megyünk, nem wellness hétvégére meg ilyenekre :-)

6407. BKritta (válaszként erre: 6402. - Zsbe)
2011. márc. 10. 09:22
Engem is érdekelne :)
6406. Mókusélet (válaszként erre: 6402. - Zsbe)
2011. márc. 10. 08:06

Szia,

leírod...akár privoben is, hogy ha már túl vagy rajta, hogy érdemes volt-e? ...és milyen kezelések?köszi

6405. edelweis
2011. márc. 9. 20:40

Kedves Linike!

Neked is írom, mint szakértőnek!

Emésztési problémák:

Ha gondod van az emésztéseddel, nevezetesen lassú és renyhe, soha ne reggelizz hideg ételt. A kínaiak egyébként sem reggeliznek hideget, nincs is emésztési problémájuk.

Egyél, akármilyen furán is hangzik, meleg tojásos rizst, húslevest, tojáslevest vagy bármilyen tésztás levest nyers zöldségekkel és hússal reggelire. Persze ne gulyást vagy tejfölös palóclevest, esetleg halászlét...

Jó egészséget!

Szóval lehet, hogy kipróbálom, mégpedig olyan formában, hogy 990 Ft-ért rendelek szénhidrát szegény, vagy zsírégető liszttel készült 2 ételt, egyben, amit beosztok /ebéd és vacsora/ reggel levest, de majd körülnézek mert a gastroyalos leves 400 ft körül van, inkább megnézem a kinai leveseket tészta nélkül enném, vagy instant leveseket, ami nem olyan drága.

tízóraira almát , vagy kiwit, epret gondoltam, úzsira meg karalábé, uborka, sárgarépa hasábot, ahogy a best of ban adják. Biztos találkoztatok már vele.

Meglátom, hogy mi lesz, mindenesetre össze kell szedni magam, és ha már tervezgetek az fél siker!

6404. edelweis
2011. márc. 9. 20:09

Sziasztok!

Nekem 2 napra megvan a mélyhűtőben az étel, szülinapkor stb. amikor mást ettem, akkor az aktuális ételt lefagyasztottam.

Jucus én most sajnos elég lazán veszem sajnos /úgy gondolom, hogy ezen a héten még mert szombaton megint szülinapra megyek/ de hétfőtől szeretném komolyan venni. Most éppen azt eszem, amit Eszter, vagyis a férfi formabontó 1 napját 2 napra osztom, reggelit is , és a desszertet is.

Elég kevés, és folyadékot sem iszom eléggé, és mellé is eszem, mert már mindenki mondja, hogy látni, hogy fogytam. Aztán meglátom egy képet, amit készítettek a szülinapokon, és látom, hogy még mindig milyen dagadt vagyok. Egyszóval elkurvultam, de jövő héttől.....!!!!!!

6403. zsbe (válaszként erre: 6373. - Bukovina)
2011. márc. 9. 19:01
Én rendelek egy Jolly jokert, és az 2 nap alatt... reggel egy gyümi, vacsira sali.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook