Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Eszter! - Köszi a rámgondolást, és aggódást, igazán kedvesek vagytok!
Szerintem normális, h kezdünk elfáradni a fogyóba!
Én is gondolkodom a hogyan továbbon, de az az igazság, h ilyen sokáig még semmit nem tudtam csinálni. Amikor meg mondják, h fogytam, mindig uj erőre kapok, pedig közel nem tudok olyan jól fogyni mint Te! Bár már én tudnék 80-an lenni, egy csomó minden rámjönne a régi ruháimból.
Bukovina! Most 2. hete már bestet eszem, mert a ch-szegény már a könyökömön jött ki. Nem eszem mellé, kávét iszom, de attól csak nem kéne híznom...
Eszter! Még nincs is tavasz, szállingózik itt nálam a hó, úgyhogy még ne aggódj, meglehet a hetes :D
Én jövőhét után csinálok egy 2-3 napos léböjtöt. Hátha segít valamit.
Sziasztok!
A fogyóknak először is hatalmas gratula!!!! Irigykedek! Én azért nem is írtam eredményt, mert nem akartam hétfő reggel lelombozó lenni......80.3 kilo vagyok. Pedig február 1-én, amikor 82 voltam, akkor azt tűztem ki célul, hogy a tavasz már hetessel kezdődik. Nem volt egy nagy cél, de nem sikerült......magamnak is köszönhetem, mostanában csipegetek mellé. 1-2 falat párizsi és egy alma pluszban mindig lecsúszik. Egyszerűen nem megy. Elfáradtunk a párommal együtt, persze neki könnyű fáradtnak lenni, mert leadta, amit kell, már nyugodt lehet. Azon gondoolkodom, hogy lassan pár hét súlymegtartózok, hátha az jobb. Nekem mióta megújult az étrend, nem izlenek a kaják. Lényegesen kevesebb lett, mondjuk csak a formabontóról tudok véleményt mondani, de az sokkal, de sokkal finomabb volt, jobban lehetett lakni tőle. Vagy lehet, hogy csak 3.5 hónap alatt besokalltam. Nem tudom, de most nehéz. Pedig kellene még legalább 10 kilo, az biztos, de mehet akár több is!
Bukovina, azt hiszem, te raktad fel a szoó judit oldalát, örök hála érte. Mondjuk amit a most indult fogyókúrájáról ír, az végletesen kezdő, béna és elrémisztő (közös fogyóra buzdít mindenkit, ő kb. 10 nappal korábban kezdte, hogy lássa, működik-e. Aztán kb. egy hét után rosszul is lett.....), de a receptjei, a zsírégető lisztje, a rántott hús recepetje mind-mind olyanok, amik nekem alternatívát adnak, ha egyszer nem fogyózok, akkor hogy lehet megtartani.
Edelweis, szerintem kell egy kis átállási idő, ne aggódj! Fog az menni! És még ganodermával iszom, azon nem merek változtatni :-)
Jucus, öröm olvasni, hogy újra vagy és újra rendszeresen, nagyon-nagyon aggódtunk érted!!
Caca, hó vége volt, te ilyenkor szoktál véletlenszerűen mérezkedni, ne felejtsd már el hét végén légyszi!!!!!!!
Sziasztok!
Szoval az update zsenialis! Na akkor lehet hogy jovo hettol kiprobalom, mert a menu tetszik.
Jucus en most magam valogatom a kajat...de nagyon szukre szabtam, nem is a penz miatt, hanem hogy fogyjak...de nem valik be mar latom. Egy foetel es egy lugosito leves estere......reggel eszek egy muzli szeletet...meg ugy azert birom is ezt, bar van amikor rendelek zsiregeto chipset, hogy kitoltse az urt!!! De hat akkor is stagnalok. Na meg laotm, hog yigenis kel az az 5x-i kis etkezes!! MOndjuk azt hozza kell tennem, hogy nem mozgok semmit! Ez tan baj, nem? :)))) De most mar megprobalok eljutni tornara, meg itthon is neki kezdek aztan remelem beindul. Majus 14-en szep ruhas esemeny van addig minimum 10-et le kell dobni, de az a nagyon minimum!!!!!!!!! Meg -15 a cel!!!!
Simonivi!
- Tudom mit érzel!!:( Kitartást!!!
Edelweis!
Szia, örülök, h itt vagy! Én igazán betartottam a diétát, a holtpontot, a kórházban alig ettem, erőlevest, csak a levét, semmi ch, és még sem fogytam a két hét alatt többet mint 2 kiló.
Ugyhogy nem vagy egyedül a "topogással". Most mit eszel, melyik diétát választottad?
Sziasztok!
Mar regen jottem erre! Probaltam kicsit visszaolvasni. Remelem Jucus rendbejossz!
Hat nekem is total le van allva most a fogyasom. gyakrolatilag 3 hete 1 kilot fogytam...total megallt, es a gyomrom fajogat! Hmm...
Az update-en gondolkodom, hogy kiprobalnam. Eredmenyes? Valamit kene mar csinalni, hogy meginduljon! Mi a tapasztalat?
Linike!
Köszi, hogy nem felejtetted el a gondomat, és érdeklődsz.
Szóval szabin voltam 2 hétig és először csak csipegettem, aztán már zabáltam, és mivel ettem, úgy helyre állt a dolog, ahogy régen, nem teljesen rendben, de mondjuk, úgy 2 naponta megkínlódva ment a dolog.
Aztán az is segített ill. most is segit, hogy vettem kint /gumimaci cukrot, haribot/ mert egy orvos azt mondta, hogy kikopott forgókra az jó, és mivel én a cukor miatt diabetikusat vettem, figyelmeztettek, hogy egy maréknál ne többet,mert hasmenést okoz. Nevettem, hogy nekem, dehogy!
Hát nehezen összejött, azóta is ha minden másnap bekajálok, akkor nem hasmenés, de rendeződni látszik a dolog.
Most majd kíváncsi leszek, hogy ha alig fogok enni, és lelassul minden, hogy fog -e használni.
Sziasztok!
Jucus, először is nagyon jó, hogy itt vagy, már mindannyian izgultunk!Gyógyulgassál!
Most Eszter tűnt el, nem látjuk a szuper eredményét.
Hát lányok, én nem büszkélkedhetek nagy eredménnyel, egy hete jöttem a szabiról, és ugyan turbóztam, nem tettem rendet a fejemben és mindig mellé ettem , csipegettem. Így is lement 1 kg, a 2 hét alatt felhízott 3-ból.
Borzalmas, hogy több mint egy hónapja itt topogok a 100 felett, de magamnak köszönhetem.
Eszter ez a fél adag igen kevés, de ma még bírtam, legalábbis eddig.
Eszter még ganodermával iszod a kávét? Én már csak 1 db -ot teszek bele. Válság van!
Még nem váltottam a Best ofról. ma nézegettem az újságot, és gondolkodom. Félek a bevált módszert elhagyni, mert ezzel kétségtelenül fogyok!
De egy kicsit unom is már ezt a kaját..., meg drága...meg megy a hasam...
Este átnézem az újságot alaposan.
Jaj,de irigyellek!:)))
De jó lenne már,ha 7-essel kezdődne nekm is:))
Gratulálok!
Nem, én is gastroyalozok.
Bukovina! - Kedves vagy, köszi!:)
Egyébként szépen fogysz!!! Mire váltottál a best ofról?
Ja és Mindenkinek gyönyörűséges napot kívánok!!!!
Ha Ti nem lennétek...!! :-)
Jucus!
Örülök, hogy legalább már egy kicsit is jobban vagy, remélem hamarosan helyre áll minden! Gratula a mérlegelőknek!
Lelkiekben már felkészültem a csütörtökre....és tökjó, hogy a norbizók pozitív tapasztalatokat írnak le...ez is támogatja a "hitemet"....
Szóval csak hajrá hajrá Hölgyek/Urak!
Nagyon "magabiztos" dolog lenne jövő hét hétfő tőlem a mérlegelés?? :-)
Kíváncsi vagyok, hogy mennyit ér már 4 nap nasizás nélküli egészséges étkezés...
Tegnap újra elővettem norbis ducistornás dvd-met...
Hű, csak ömlengek itt Nektek!!! De annyira boldog vagyok a rendelésemtől!! :-)))))))))))
Sziasztok!
Mai mérlegelés: minusz 1,6 Kg (ne felejtsétek, egy hétig ment a hasam:-).
Most vagyok 70,6! Már csak 70 deka minusz, és 6-sal kezdődik a kilóim száma!!! Ezt nagyon várom, és jó motíváció!!
Szia!
Én majd csürtörtöktől tudok tapasztalatokat mondani a kajáról stb. Ma rendeltem...annyira pozitív vagyok a rendelésem óta, hogy madarat lehetne fogatni velem..mintha máris könnyebb lennék..tiszta hülye vagyok! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?