Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6312. bukovina
2011. márc. 3. 17:34

Nem tudom velem is mi van, éhes vagyok, mint az állat, és annyira erőtlen, hogy ma kb 4x aludtam el munka közben!

és a 7. rágómat eszem!!!

Nekem most ez a gastroyalos best of a holtpont! Naggggyon kevéééésssssss!!!

És ma reggelre híztam, a kőkemény szerdai lugosítás után! Semmi melléevés nem volt...

Hát nem egy lelkesítő állapot!!

6311. bukovina (válaszként erre: 6308. - Simonivi)
2011. márc. 3. 17:33
Ok. Ahogy gondolod...
6310. bukovina (válaszként erre: 6304. - Zsbe)
2011. márc. 3. 17:31

Oké, már 3-an vagyunk a 11. hétre Turbózni: simonive, zsbe, és én:-))

Szuper! Még valaki?

6309. eszterxx
2011. márc. 3. 17:24
Lorci, ma én is éhhalálos vagyok!!! Biztos a csillagok vagy valami.....Simonivi, én tuti nem a szabi hetén holtpontoznék, egy szemműtét után mi más lehetőséged lenne, mint a kaján agyalni???
6308. simonivi
2011. márc. 3. 16:43
Na jó, jövőhéten azt hiszem holtpontozni fogok. Úgyhogy bukovina, most nem turbózom veled. Muszáj valahogy beindítanom a fogyást, mert félek kiábrándulok ebből az egészből és hipp-hopp visszahízok mindent. Ma a munkahelyemen ketten is megjegyezték, hogy fogytam...és ez tök jó, de állok már vagy 2-3 hete. Remélem ki fogom bírni a hetet, végig szabadságon leszek, szemműtétem lesz, és remélem nem a kaján fogok agyalni éjjel-nappal.
6307. Lorci74
2011. márc. 3. 16:21
Lányok nekem vagy meg fog jonni vagy nem tudom mi van, de ehen akarok halni!! Mar fel 3-kor megettem minden kajam (azt a kettot), azota mar ettem haztartasi kekszet, a gyerek grizestesztajabol csipegettem!!! Jajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!! Jovo hettol 5 kaja jon, az kell nekem, kivacnsi lesze Norbira. Orulok, hogy nektek bevalik!
6306. eszterxx
2011. márc. 3. 16:11

Sziasztok!

Jó olvasni Norbiról is a jó véleményeket! A párom állt mérlegen, a súlytartóval hét eleje óta, azaz 3 nap alatt 1 kilot fogyott. Ugyhogy ha valakit érdekel :-)

2011. márc. 3. 15:42

Én ma norbis bolognai spagettit kaptam, külön tálkában a parmezánt és gyümölcsös tiramisut. Mindkét adagnak a felét tudtam lenyomni.

A tiramisut még megeszem salsa előtt....a spagettit, ha éhes leszek utána:-)

Nekem bejön.

Nem fogytam....tartom, a súlyom, de azon kívül,hogy ezt ebédelek...és néha vacsizok is, azt eszem, amit megkívánok. Hétvégén sütöttem is.

Szóval szerintem én is maradok.

6304. zsbe (válaszként erre: 6266. - Bukovina)
2011. márc. 3. 14:07

Szia,

én is most váltok, most Jolly jokert fogok rendelni, illetve én eszem belőle 3-at, 2 kis kaját meg egy nagyot, anyukám meg egyik nagyot. Utána áttérek a turbóra megint 1-2 hétre. Ha úgy gondolod, turbózhatunk 2 hét múlva közösen:-)

6303. bukovina (válaszként erre: 6300. - Scintillate)
2011. márc. 3. 12:39
legyél csak lelkes, és számolj be nyigodtan az uzsi, vacsi és társairól...többen kiváncsiak vagyunk.. Még két és fél hét, és én is Norbizok. Eldöntöttem:-))
6302. emmenn (válaszként erre: 6300. - Scintillate)
2011. márc. 3. 12:19
én mondtam hogy finom :)
6301. Lorci74
2011. márc. 3. 12:05
Lányok reggel csináltam egy Norbi duci tornát!! EZ mindent visz: Norbi betyár cuccban valami csárda kertjében Benke Laci bácsival!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez kész!! Naggggyyyooon komoly!!! :))))
2011. márc. 3. 11:45

sziasztok!!

Épp most majszolom az első norbis ebédemet!! Hangsúlyozom, hogy úgy mondok véleményt, hogy ez az első tali norbiskajával. A mai ebéd..grillezett sovány csirke husi pirított szalonnával, zöldséggel (vajon)...kb 15*20 cm (lehet h kicsit kisebb) dobozkában szinte tele van kajával...finom, ízletes (elég sós és fűszeres)... Pedig én utálom a főtt zöldséget..és ez jóó!!!

Az uzsi, vacsi és a reggeli hasonlóan tetszetős adagban érkezett, de azért meglátjuk, hogy valóban elég lesz-e...

Csak be kell programoznom a telómat, hogy uzsonna idő, meg hasonlók..sajna így vagyok a vízivással..ha nincs előttem eszembe sem jut inni..(a jó száraz borokkal persze nem tévedek.. hihi)

Bocs h hosszúra fogtam, csak annyira lelkes vagyok, hogy csak na!!!!

Üdv Mindenkinek!

2011. márc. 3. 09:06

Sziasztok.Nem tudok még kg eredményeket írni a Norbis -hétről,mert méh nem telt el az 1 hét és ráadásul nem mértem magam mostanában,mert ilyenkor mensi előtt nem vagyok hajlandó mérlegre állni! ha elúlt,akkor mérlegelek,az lesz a reális súlyom.

A kaja nekem nagyon ízlik,változatos és nagy adag,simán 2 felé lehet osztani.És szerencsére "háziasabban"főznek,mint a gastró,nekem ez volt igazából a nagy problémám,hogy sokszor olyan életszerűtlen volt a gastrós kaja.

Én imádom a rántott dolgokat,de e gastrós zsírégetős rántott cuccok a kukában végezték rendszerint.A Norbis rántott husi olyan mint az igazi.

Azért a fogyási eredményekre kíváncsi leszek!?

Nem akartam OFF-olni,csak valaki kérdezte régebben.

2011. márc. 3. 08:38
- Ha jól belegondolok a turbó, vagy a holtpont is nagyon kevés, árban viszont jóval több, mint az ebédmenü. - Tudom persze, h másra való, de azt is kibirtam a mennyiséget illetően. Ugyhogy reménykedem!
6297. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6294. - Lorci74)
2011. márc. 3. 08:35
Lorci! Tök jó a -10 kg! Én ezt sokkal nehezebben értem el! Akkor, ha jól értem Norbizol egész napossal? - Biztos jó lesz, nekem nem jó a kiszállitás miatt.
6296. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6291. - Bukovina)
2011. márc. 3. 08:34
Bukovina! - Akkor jól megbeszélgetted:) magaddal, h mit rendelj? Részemről a turbót nem vállalom, sajnos nem tartok veled!:)
2011. márc. 3. 08:31

Sziasztok Lányok!

Nem vagyok válogatós, legalábbis idáig semmit nem dobtam ki, elveim is vannak, meg általában mindig izlettek, de ma a reggelinek nem kegyelmeztem. Paradicsomos zellerkrém csemegeuborkával és abonettel.- Nagyon nem izlett!:( A tegnapi köményes turó sem izlett, régen sokkal finomabb volt, mindig megettem. Ugyhogy nem bánom talán meg, h ezeket a reggeliket sem kell ennem jövő héten. Ugyebár csak ebédmenüt rendeltem. Kiváncsi leszek hogyan birom, most almát reggelizem, igazán kivánom már a gyümölcsöket.

6294. Lorci74
2011. márc. 3. 08:30
En megrendeltem Norbit. Jovo hettol jon. Ma vegre mar -10 megvolt.....bar ez meg volt vasarnap reggel is, csak eppen azert vasarnap en is eszegettem. De tgnap tornaztam, meg bicikliztem is kicsit. De azert nagyon kell tenyleg az 5x-i etkezes, mivel csak 1 foetelet, meg egy gyumilevets rendeltem egesz napra, haaat nem votl eleg..ezert csipegettem. Norbi!!!! Te vagy az utolso remenysegem! :))
6293. simonivi (válaszként erre: 6291. - Bukovina)
2011. márc. 3. 07:39
Ha én is így folytatom, én is turbózom veled.
2011. márc. 2. 21:05

Bukovina!

Én lélekben veled vagyok, de nekem holnap érkezik a finom norbiscucc...legalábbis remélem, hogy finom lesz!!!!!!

Ja, ma este mérlegeltem, gondoltam, megtudom, hogy mi a kezdő súlyom.. 99.4 kg..ááááá

Szép estét!

6291. bukovina (válaszként erre: 6289. - Emmenn)
2011. márc. 2. 18:08

Ez komoly???? Na neeeee, vagyis jó, h igen:-))

Na ehhez képest a nagy dillemmám során végül maradtam a megszokottnál...Se gastroyalt, se menüt nem váltottam! Sajnáltam pénzbe többet rááldozni.

Na sebaj. 11. héten ki jön Turbózni??? Légyszi, légyszi valaki! Ez lenne az utolsó kegyelemdöfés a kilóimnak! És utána valami kényeztetőt fogok rendelni...

6290. bukovina (válaszként erre: 6285. - BKritta)
2011. márc. 2. 18:04
Ez a káposzta lé bizarr! Ügyi vagy, h kibírtad!!
6289. emmenn (válaszként erre: 6283. - Bukovina)
2011. márc. 2. 17:59
Szia! Első héten kb 3kg, utána kb:2kg/hét.
6288. eszterxx
2011. márc. 2. 16:48

volt tavaly nyáron sütidiétájuk, de néhány hónap alatt befejezték. Itt olvastam, ezen a fúrumon...de azt is, hogy nem fogytak vele, inkább kikapcsolódásnak volt jó, amikor az ember már nem bírja a fogyót.

Bukovina, szerintem egy héten nem múlik semmi, egyél olyat, ami a legjobban izlik. A Mediterrán csak 300 Ft-tal drágább, ha egy hétről van szó és hogy jól érezd magad, szerintem ne tagadd meg magadtól!

BKritta, gratula a kitartáshoz meg a 2.2 kilohoz, szép eredmény az egy hét alatt!!!

6287. bukovina (válaszként erre: 6284. - Eszterxx)
2011. márc. 2. 15:31
Ja és a Mediterrán még drágább!4Ajajj. Bár egy hetet lehet, h bevállalok...Most több fizut kaptam...
6286. bukovina (válaszként erre: 6284. - Eszterxx)
2011. márc. 2. 15:30
Édességszájú vagyok, mint az atom...reggeltől estig tudnék azt enni...Nem is értem miért nem csinálnak ilyen étrendet:-))
6285. BKritta (válaszként erre: 6280. - Macilány)
2011. márc. 2. 14:51

Sziasztok!

Én próbáltam a Gastroyalos tisztító kúrát, a múlt héten méregtelenítettem vele. Papíron nekem nem ajánlott, ugyanis több, mint 20kg a "lefogyni kívánt súly", de úgy gondoltam jót tehet első lépésként a szervezetem kitisztítása. Az első négy nappal nem volt semmi gond, finomak voltak a kaják (bár pici adagok), főleg a gyümölcsösek és a joghurtok, na meg a sajttál. A gondok pénteken kezdődtek, amikoris reggel, délben, este magyaros káposztalevest kellett enni. Reggelire még csak-csak elment, főleg, hogy éhes voltam, az ebéd már nyögve-nyelősen csúszott le, a vacsoránál már kiakadtam. FÚJ. Szombaton rengeteget kellett inni, sajnos egy ültő helyemben nem tudok meginni 1 liter italmixet (ebédre) vagy fitteát (vacsorára), bármennyire is ízlik. Vasárnap reggel nem tudtam meginni a káposztalevet-> kuka, Banán oké, káposztaleves már épp kezdett hiányozni. :) Mókusmix - ezt vártam egész hétvégén! A vége: -2,2kg

6284. eszterxx (válaszként erre: 6282. - Bukovina)
2011. márc. 2. 14:09
Attól függ, hogy édesség vagy hús és tészta inkább a gyengéd. mediterránban az édesség dominál, formabontóban a hús és tészta. Amikor átálltak, a kinyomtatott étrenden volt az, hogy nagyétkű férfiaknak ajánlják........háááát, amennyire lecsökkentették, szerintem ez nem nagy étkű, de nem fogsz éhezni és finom, az tuti
6283. bukovina
2011. márc. 2. 13:31
Norbisok!!! Fogytatok az egy heti étrenddel? mennyit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook