Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Nem tudom velem is mi van, éhes vagyok, mint az állat, és annyira erőtlen, hogy ma kb 4x aludtam el munka közben!
és a 7. rágómat eszem!!!
Nekem most ez a gastroyalos best of a holtpont! Naggggyon kevéééésssssss!!!
És ma reggelre híztam, a kőkemény szerdai lugosítás után! Semmi melléevés nem volt...
Hát nem egy lelkesítő állapot!!
Oké, már 3-an vagyunk a 11. hétre Turbózni: simonive, zsbe, és én:-))
Szuper! Még valaki?
Sziasztok!
Jó olvasni Norbiról is a jó véleményeket! A párom állt mérlegen, a súlytartóval hét eleje óta, azaz 3 nap alatt 1 kilot fogyott. Ugyhogy ha valakit érdekel :-)
Én ma norbis bolognai spagettit kaptam, külön tálkában a parmezánt és gyümölcsös tiramisut. Mindkét adagnak a felét tudtam lenyomni.
A tiramisut még megeszem salsa előtt....a spagettit, ha éhes leszek utána:-)
Nekem bejön.
Nem fogytam....tartom, a súlyom, de azon kívül,hogy ezt ebédelek...és néha vacsizok is, azt eszem, amit megkívánok. Hétvégén sütöttem is.
Szóval szerintem én is maradok.
Szia,
én is most váltok, most Jolly jokert fogok rendelni, illetve én eszem belőle 3-at, 2 kis kaját meg egy nagyot, anyukám meg egyik nagyot. Utána áttérek a turbóra megint 1-2 hétre. Ha úgy gondolod, turbózhatunk 2 hét múlva közösen:-)
sziasztok!!
Épp most majszolom az első norbis ebédemet!! Hangsúlyozom, hogy úgy mondok véleményt, hogy ez az első tali norbiskajával. A mai ebéd..grillezett sovány csirke husi pirított szalonnával, zöldséggel (vajon)...kb 15*20 cm (lehet h kicsit kisebb) dobozkában szinte tele van kajával...finom, ízletes (elég sós és fűszeres)... Pedig én utálom a főtt zöldséget..és ez jóó!!!
Az uzsi, vacsi és a reggeli hasonlóan tetszetős adagban érkezett, de azért meglátjuk, hogy valóban elég lesz-e...
Csak be kell programoznom a telómat, hogy uzsonna idő, meg hasonlók..sajna így vagyok a vízivással..ha nincs előttem eszembe sem jut inni..(a jó száraz borokkal persze nem tévedek.. hihi)
Bocs h hosszúra fogtam, csak annyira lelkes vagyok, hogy csak na!!!!
Üdv Mindenkinek!
Sziasztok.Nem tudok még kg eredményeket írni a Norbis -hétről,mert méh nem telt el az 1 hét és ráadásul nem mértem magam mostanában,mert ilyenkor mensi előtt nem vagyok hajlandó mérlegre állni! ha elúlt,akkor mérlegelek,az lesz a reális súlyom.
A kaja nekem nagyon ízlik,változatos és nagy adag,simán 2 felé lehet osztani.És szerencsére "háziasabban"főznek,mint a gastró,nekem ez volt igazából a nagy problémám,hogy sokszor olyan életszerűtlen volt a gastrós kaja.
Én imádom a rántott dolgokat,de e gastrós zsírégetős rántott cuccok a kukában végezték rendszerint.A Norbis rántott husi olyan mint az igazi.
Azért a fogyási eredményekre kíváncsi leszek!?
Nem akartam OFF-olni,csak valaki kérdezte régebben.
Sziasztok Lányok!
Nem vagyok válogatós, legalábbis idáig semmit nem dobtam ki, elveim is vannak, meg általában mindig izlettek, de ma a reggelinek nem kegyelmeztem. Paradicsomos zellerkrém csemegeuborkával és abonettel.- Nagyon nem izlett!:( A tegnapi köményes turó sem izlett, régen sokkal finomabb volt, mindig megettem. Ugyhogy nem bánom talán meg, h ezeket a reggeliket sem kell ennem jövő héten. Ugyebár csak ebédmenüt rendeltem. Kiváncsi leszek hogyan birom, most almát reggelizem, igazán kivánom már a gyümölcsöket.
Bukovina!
Én lélekben veled vagyok, de nekem holnap érkezik a finom norbiscucc...legalábbis remélem, hogy finom lesz!!!!!!
Ja, ma este mérlegeltem, gondoltam, megtudom, hogy mi a kezdő súlyom.. 99.4 kg..ááááá
Szép estét!
Ez komoly???? Na neeeee, vagyis jó, h igen:-))
Na ehhez képest a nagy dillemmám során végül maradtam a megszokottnál...Se gastroyalt, se menüt nem váltottam! Sajnáltam pénzbe többet rááldozni.
Na sebaj. 11. héten ki jön Turbózni??? Légyszi, légyszi valaki! Ez lenne az utolsó kegyelemdöfés a kilóimnak! És utána valami kényeztetőt fogok rendelni...
volt tavaly nyáron sütidiétájuk, de néhány hónap alatt befejezték. Itt olvastam, ezen a fúrumon...de azt is, hogy nem fogytak vele, inkább kikapcsolódásnak volt jó, amikor az ember már nem bírja a fogyót.
Bukovina, szerintem egy héten nem múlik semmi, egyél olyat, ami a legjobban izlik. A Mediterrán csak 300 Ft-tal drágább, ha egy hétről van szó és hogy jól érezd magad, szerintem ne tagadd meg magadtól!
BKritta, gratula a kitartáshoz meg a 2.2 kilohoz, szép eredmény az egy hét alatt!!!
Sziasztok!
Én próbáltam a Gastroyalos tisztító kúrát, a múlt héten méregtelenítettem vele. Papíron nekem nem ajánlott, ugyanis több, mint 20kg a "lefogyni kívánt súly", de úgy gondoltam jót tehet első lépésként a szervezetem kitisztítása. Az első négy nappal nem volt semmi gond, finomak voltak a kaják (bár pici adagok), főleg a gyümölcsösek és a joghurtok, na meg a sajttál. A gondok pénteken kezdődtek, amikoris reggel, délben, este magyaros káposztalevest kellett enni. Reggelire még csak-csak elment, főleg, hogy éhes voltam, az ebéd már nyögve-nyelősen csúszott le, a vacsoránál már kiakadtam. FÚJ. Szombaton rengeteget kellett inni, sajnos egy ültő helyemben nem tudok meginni 1 liter italmixet (ebédre) vagy fitteát (vacsorára), bármennyire is ízlik. Vasárnap reggel nem tudtam meginni a káposztalevet-> kuka, Banán oké, káposztaleves már épp kezdett hiányozni. :) Mókusmix - ezt vártam egész hétvégén! A vége: -2,2kg
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?