Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Nem tudom a pontos választ.
Én valahogy elosztanám 3 részre egy napon, vagy 4-re.
De pontosabb választ kaptok, ha dietetikust kérdezitek...
Szia!
Hűha! Te tényleg nagyon csinos vagy,bár megértelek,mert engem is kérdeznek már miért fogyózok,de nekem még vannak a kétségeim a fenekemet nézegetve,meg a combimat!
Velem is ez van,ne aggódjatok ez minden hónapban megvan csak ez nem akár milyen farkas éhség én tudom ezt legyőzni hát le a kalappal az elött aki ezeket a napokat is megállja én nem és nagyon kínzó tud lenni!
Én is nagyon erőtlen vagyok rágózom,és kóla kávé vegyítve de ilyenkor semmi nem segít energiát adni!
Szia!
Ez mindig így van figyeld majd meg mielött megjön,meg akkor is amikor telihold van sőt most tudod mit vettem észre,hogy mielött a hányós vírus miatt kitaccsol az ember az elött is farkas éhes és utána.....na olyankor mindig azt hiszem,hogy azért mert tele ettem magam,de nem ez is csalogató a vírusnak több kajában jobban tud szaporodni!
Szia scintillate!
én pontosan ugyan ennyi súlyról kezdtem és egy év alatt szépen lement most 73vagyok,de a cél,hogy 6-ossal kezdődjön!
Szia!
Tudom mire gondolsz én is azt mondod amikor a wc deszkán sorakoztatták???Na ki voltam én is szerintem ez nem jó hirdetés engem is elrettentett én úgy érzetem magam ennek láttán,mintha a beleim jönnének ki!De állítólag jó!
Szia!
Nekem nagyon bejött a gastroyal és egészségesen is érzem magam magasan válogatott alapanyagokból van,nem tudom a norbis milyen ,de nagyon sok rosszat hallottam az alapanyagaikról régen!Nem bírálom,,mert nincs jogom mivel nem is próbáltam,de én maradok ennél a jól bevállt gastroyalosnál!
Szia!
Próbáltam pont mostanság ,de nekem nem vészes én akár löttyökön is elvagyok ,de ehhez kellett fél év ,hogy így érezzem másképpen szénhidrát függő voltam,de fél év után már sem cukrosat,sem édességet nem eszem-iszom szerintem nekem nagyon az előnyömre vált na meg a mai cukor árak mellett :-)!
Próbáld ki szerintem,ha úgy érzed már kevesebb kajával is el tudsz lenni,sokat segít!
Szia!
Ne edd csak a nőit,mert másak a kalória elosztások férfinél ezer kalóriával több és az nem kevés....
Szia edelwis!
Gondolok rád sokat,mert ez egy nagyon rossz dolog ,ha nincs rendeben.Hát nekem is mondtál újat,mert képzeld el,hogy nálam meg pont az a baj,ha sokat eszem akkor jól beáll,ráadásul többnek is kéne ugye kijönnie,és ez mind torlódik és amikor végre megindul akkor vagy 3kiló és végem van úgy szenvedek rendesen szét is szakadok!
Mostanság nem vagyok a helyzet magaslatán rengeteget vagyok beteg mióta bölcsödében dolgozom vajon miért...?
no mindegy ,de most is agész nap enni sem tudtam,mert a hányásos vírus megint kikészítette a gyomrom és görcsöl is rendesen ,de kaki egy szál se napok óta,valahogy én a hasmenéses vírust sosem kapom el :-)
De nem bírom kiiiiiiiiiiiiiiiii, hogy ne minden nap mérjem magam! nekem ez ad kontrollt!
Mókusélet! csini nő vagy! Miért fogyózol még??? Vagy mennyi a célod, hány kilót szeretnél leadni?
Szerintem ne mérd magad minden nap....és akkor nem látod az ingázásokat.
Ügyi vagy!
Raktam fel képet...ha kiváncsiak lennétek rám:-)
Képzeljétek, ilyen nem volt még, h a kilóim így ingadozzanak, mint a héten: Leírom nektek:
H:70,6
K: 71
Sz: 70,3
Cs.71,1 (este benarancsoztam)
P:70,1
Vajon miért van ez? Eddig mindig stagnált vagy lefelé...Nem bánom, csak érdekességképp írtam!
Most nagyon motivál, hogy már csak 20 dkg és 6-sal kezdődik a kilóim száma...
Szerintem ez e gyengeség nem a kaja miatt volt: rengeteg munka, menstr. előtti napok, némi belső válság...
De ha amásfél hétig ez lesz, akkor nem turbózok természetesen. De ma már sokkal jobb! Hála Istennek!!!
Kedves Fogyizók!
Van valakinek valamilyen tapasztalata, vagy ismeri valaki a Gastroyalos Zsirégető Kapszulát?
Kösz a válaszokat.
Uhuka
Ne keseredj el Bukovina! Meg lesz a szerdai napnak az eredménye hétfőn, szerintem!!!
Hajrá, hajrá!!!
Sziasztok Lányok!
Bukovina, Emmen...hű nekem nagyon bejött a tegnapi nap, uzsira kissé édesített kefír volt. Nekem fura volt, mert én szeretem a normál kefír ízét, de így is jó volt, este meg zöldbableves virslivel, tésztával..tényleg gazdagon volt elkészítve. Én nem vagyok nagy leveses, a zöldbabot meg utálom, de nagyon jól esett. Csak annyiban térek el az ajánlásoktól, hogy én nem tudom 6ig megenni a kajámat..6ra érek haza, s egyből tornával nyitom az otthonlétemet...így torna után ettem meg tegnap a levest...szerintetek ez gáz?
most én is éhes vagyok, de csak azért mert én idióta nem vettem semmi tízóraira valót....többet ilyet nem teszek! :-) Már alig várom, hogy telefonáljon a futár!! :-))))
Bukovina! - Biztos, h ezek után turbózni szeretnél?
Nem fog legyengiteni nagyon?!
Bukovina teljesen jo a narancs, mandarin. JObban hangzik, mint 5 kifli! :)))
En hala az egnek meg minidg tartom a -10-et, pedig tegnap csipegettem midnenbol. De most pluszba meg rendeltem kajat mara, holnapra, hogy ne a maradekokat egyem meg itthon! :))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?