Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
amit én szedek 500as, 250db 2ezer ft, de most látom a kedvenc vitaminosomnál van 5ezres 4rugóér, 2ezres 2100/100db
szóval remélhetőleg a patikai sokkal olcsóbb
Az van ráírva, hogy diabet-mix, teljes őrlésű búza-rozs kenyérliszt, csökkentett ch tartalmú lisztkeverék.
A beszámoló majd a hétvégén, ha használtam már. :-)
Ez is jó! :-)
Nálunk meg az a helyzet, hogy én nem is ismertem apóst-anyóst, viszont az én ágamon is már csak anyu él, aki a vejének mindig a kedvében jár, nekem meg nem nagyon. :-) De a múlt hónapban, amikor a családban megszámlálhatatlan szülinap volt, kérte a durumlisztet tőlem, és egy adagocska sósat sütött nekem. :-D Szóval van fejlődés.
Nekem anyám nyögte be, hogy nem akar nekem sütni semmi diabost (pedig ezt kértem tőle a szülinapomra, amit most fogunk megtartani), mert annyira fáradt. Nyugdíjasok és még csak hét eleje volt, amikor ezt kifejtette.
Ehhez képest anyósom diabosan süt-főz nekünk.
Szia Mosolyka! Meg tudnád mondani nekem az átváltást a 20924 hsz-ben említettekhez? Hogy akkor lefeleztem-e vajon a kezdeti értékeimet vagy sem?
Nem hiszem, hogy emelne a PM-gyogyón a doki, hisz nem akar most gyereket a lányod, az értéke meg jó. Nekem ma az endodokim azt mondta arra az alacsony (TSH és magas T3, merthogy ugye szedem) értékemre, hogy teljesítve vagyon a gyerekvállaláshoz szükséges 2alatti érték. (Meg azt is mondta, hogy legközelebb ne vegyem be vv előtt a gyogyóimat, mert valószínűleg amiatt mutat a labor túlműködést.)
nem 25öt? lehet emeléskor ujra beindul nem?
megnyugtatnád Rékát a d-vitamin szintjével kapcsolatban?
Olyan lisztet még nem, de most mi is diabetikus lisztkeveréket vettünk. Sütök majd belőle kenyeret.
Kíváncsi leszek, milyen lesz.
Sziasztok!
A lányom TSH értéke 2,98 lett a 4,19-ről (két hónapja szedi az L-Thyhroxint, de csak napi 45 mikrogrammot.
Legalább az irány jó, ez is valami. Egy hónap múlva megyünk Tűű-höz, szerintem emelni fogja, és valszeg a Meforalt is, mert a fogyás megállt.
Diabestar lisztet használta már valaki?
Ivi!
Sehova sem kell beírni a nyugdíjat.
Addig volt jelentősége, amíg úgynevezett "adóterhet nem viselő járandóság" volt a nyugdíj.
Ez a kategória viszont már nincs, (2011-ben sem), ezért az eddigi adóterhet nem viselő járandóságok adómentes bevétellé váltak.
Tehát sehova nem kell beírni!
jókat kérdezel.. nem akartalak elkeseriteni bocsi:(
ez a szendi féle d vitamin ajánlás, emlékeztem h pmnél volt erről vmi hiszti és ezért kerestem ki neked. nemtudom h ti esetetekben mi az optimális, erre többiek tudnak talán mondani vmit, h mm-ben mit várnak el, ill mennyit kéne szedj.ha fel tudod iratni, akkor 3ezret mindenképp beszedhetsz, még akkor is, ha nincs különösebb hiányod. én nem tudom a szintem, de 1000-1500lemegy+ a napozás. mennyibe kerül az amit felirnak?
Szia!
Köszi a reagálást, így egy kicsit megnyugodtam. Xr-t szedek reggel felet, délben egészet,500 mg-ost mert este nem bírja a gyomrom. Bár RR most azt mondta a délit ne szedjem, a többit meg majd a jövőhéten átbeszéljük, amikor megyek hozzá a leletekkel.
Drukkolok neked nagyon!!!! Milyen gyógyszert szedsz most?
Megjött az elvileg 1hétre vállalt Dvit.is:
Total 25-OH D-Vitamin 86,7 nmol/L (75,0-)
Akkor ezek szerint elég, ha be-bekapkodok 1-2szem ezrest, amit 1,5hónapja is teszek? (Végre vmi jó hír.)
Hajna! Persze, hogy vizsgálták, anélkül itthon még a HSG-t sem csinálta volna meg jó1éve a nőgyogyi. Állítólag nála minden jó (ugyebár vv és sp.vizsgálat volt).
Szép ünnepeket mindenkinek! Kedveteket ne rontsa el az időjárás!
Mosolyka, Dith, aki hamarabb előkerül!
a kérdésem hova kell a nyugdij összegét beirni bevallásba oylannak, aki elörehozott nyugdijat kap, mellette dolgozik, de a fizuja nem haladja meg az a 1,4millás keretet. ezer köszönetem!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?