Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok!
Még élek. A 3*850 mettől már én is szaladgálok néha :)
Nem olvastam mindent, de amit sikerült kiszúrni attól kiakadtam. Hogy az IR csak a babásodás, terhesség idejére szól??? Szülés után pár hónappal az inzulinom már megint az egekben volt, mert a szoptatás alatt felhagytam a diétával... még kicsit várok és újra 11-es cukrom lenne. Ja tényleg, ez így nagyon jó! Minek foglalkozok vele?????
Köszi, Anita!
Napvirág és mézvirág lett a befutó. Egyenlőre. Mert ahogy magamat ismerem, még veszek majd ezt-azt.
Szóval mára nekem is megvolt a balkonfitnesz.
Látom ám valakinek az Ir csak 9 hónapos betegségnek számít és UTÁNA ehet normálisan , ja mert MI nem eszünk normálisan , én a magam részéről örülök , hogy a kajáknak újra külön íze van . Na a szaglás érzékenységről azért lemondanák
Jucus a mézvirág a lobélia és a porcsinrózsa (kukacvirág nemesített) bírja a napot
Én is. Örvendek. :)
Jucus, én örültem volna, ha beleszólsz. :)
Mosómedvék lááááv <3
Jucus, még jó hogy nem jöttél, még az kellett volna, hogy agresszív legyél itten :DDD
actara 25wg asszem ami jó rá, nekem is kihalt a kedvencem, de aztán bementem a hermesbe és hozzáértő eladóval találkoztam:)
cserepes lervendula, ő birja a száraz tüző napot
Ááá...Már megygyilkolam néhányat. Betetvesedtek,és nem tudtam kikezelni.
Egynyári palántákon gondolkodom, záporvirág, mézvirág, lobélia ilyesmik.
Csak kérdés, hogy nem halnak-e bele a trópusi klímába, vagy ,hogy kibírják-e őszig.
leandert:)
üdvözlöm a wombatokat az állatkertben, már várom h találkozhassak velük:)
Napsütéses szép napot mindenkinek!
Képzeljétek nem volt a munkahelyen net. Felháborító! Hogy nem lehet hoxázi!!!
Szóval most olvastam vissza,kb.4 oldalt.
Látom, valaki megint megmondta a tutit. Kár, hogy nem voltam itt.Méghogy nincs az Ir-nek kellemetlen tünete? Csak az van!
Na mindegy, látom, nélkülem is elrendeztétek.
Csokit jegyzeteltem, ha megyek a Spárba, veszek. Persze csakis tesztelés céljából.
Mi hétvégén anyósos-anyukás napokat tartunk majd, ők főznek. Illetve férj ki akar menni az állatkertbe. Mióta a gyerek megnőtt, nem voltunk.Ő volt az alibink, mert a gyereket ugye vinni kell ilyen helyre. Aztán gondoltunk kérünk kölcsön egy kicsit, öcsémék kisfia pont jó lenne, ha nem lenne bűn rossz. Így ketten megyünk.
Meg menni kell a kertészetbe, mert szégyenszemre az erkélyen még nincs virág.
Szerintetek mit vegyek egy brutál meleg, dél-nyugati erkélyre? A muskátlit férj minden formában utálja...
én is ettem már a héten jó taknyosan, igaz sima lisztből:S de ha a levesbe tuti a zablisztes nokedli, akkor tojásosnak is jólehet.
7végén csirke lesz rizzsel a változatosság kedvéér:D najo vmikor megcsinálom a köteg spárgát is, csak kéne menni boltba sajtér+szalonkáér..
de ha Kiwa khmm! beirja azt a sajtszószt(vagymá beirta csak ismét nem figyeltem?)akkor elgondolkozom azon is..
De szeretem a tojásos nokedlit. Csak éppen sosem tudom rendesen elkészíteni, egyszerűen nem sikerül, úgyhogy feladtam. (Réka díjaznám, ha meghívnál egyszer tojásosnokedlizni.)
Szalma, hogyhogy bolognai? ;D Valami sósat én is akarok, lehet, azt a pogit, amit leírtam múltkor, a juhtúrósat, meg a meggyes pitén gondolkodom emberemnek.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?