Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Molygóm 23107 az előző értékek, decemberben emeltünk 3*500ról 3*850re. Tsh-m 1.3.
Meg a Spar-os Milmex is maltitos, amit a minap írtam. És kevesebb a CH benne, mint a Ritterben. Árban kb. egy kategória.
Köszi, ezek után nem is igen eszem meg...
nekem is csak uzsira volt vasárnap jégkrém...tessék engem megdicsérni, végre én is jól csinálok valamit!!! ;) :D
Hajnal miért kéne Szalmának emelni? Így sok gyógyót szed már?
Decemberben terheltettem, meg ma. Így kérte RR. Pénteken délelőtt megyek hozzá, majd kiderül. Meforal 850 szedek, napi 3*. Ezt emeli 1000- re? Vagy mi mást adhat? (Mármint milyen egyéb bogyót?)
Normális hogy örülsz mert javulsz:) Gratula.
Szalma, végülis az irány jó, bár a terhelt lehetne kevesebb is, de Veled örülök én is.
Réka, köszönöm, akkor este lesem az emaileket, addig nem idegelem magam.
Én nem doktor Hajna vagyok, de megint barátkozhatsz a budival az tuti, ebből emelés lesz. Mikor emeltétek utoljára?
Nézd,tapasztalatom szerint a diabos cuccok nekünk nem jók. Néha lehet enni, én uzsira szoktam, de tényleg ritkán.
A maltitos jó ( Ritter sport csoki), ill.az, amit magadnak csinálsz.
Én inkább gyümölccsel váltom ki a gyors ch-kat, vagy esetleg hideg gyümölcslevessel.
ez fasza de milyen volt az előző, a terhelted lehetne kevesebb Tezsvírem.
A lényeg: ne legyen benne fruktóz, glükóz. Bármilyen édesítőszeres jó (kiv.aszpartam, mert az nem egészséges). És ne legyen benne fehérliszt se, vagy csak kis mértékben (jobb, ha tk. vagy durumlisztből készül). Én pl.még nekünk való nápolyit nem találtam. Fagyit is csak egy kirándulás során Egerben. :-( Viszont csoki van, a legjobb a ritter diet, többféle ízesítésű (csak rohadt drága, 10dkg kb.500), jó a norbi puding is.
Most láttam Szalma értékeit.
Húúú de szeretnék egy hónap múlva legalább ilyet produkálni....
gratula neked
ááá megtalátam a szövegben: édesítőszer acelszulfán-K0,075%
Szalma, gratula az értékeidhez :)
Én olyan csokit szoktam venni, amiben maltit van.
van egy másik kekszem is
darálos keksz, cukormentes, az van ráírva és hátul semmilyen cukrot nem ír, de a keksz nem sós, hanem édes
Ez most akkor jó vagy sem?
jó akkor most milyet vegyek? mit keressek rajta?
A laktóz tejcukor, a fruktóz gyümölcscukor. Szerintem egyik sem jó...
na ez a fruktóz téma, pont jó
most vettem egy nápolyit a CBA diabos részén, és azt írja:
szénhidrát 50g, ebből cukor 22g (laktóz 9g, fruktóz 13g)
mi a laktóz és a mi a fruktóz? melyik jó és melyik nem?
Ja a fagyi nekem is befigyelt...de szigorúan uzsira.
Szalmi, én is örülök az értékeidnek.Még ha nem is tökéletes, de látszik a javulás.
Mennyi idő telt el az előző terhelés és a mostani között?
OK, OK, örülök veled együtt - de nem melletted ott azon a helyen! :-PPPP
Én is ettem a hétvégén 2 gombóc diab.fagyit 10óraira. Miután megvettük, aztán kérdeztem meg, hogy milyen édesítőszerrel csinálták: fruktózzal. Ááááááááááááááááá, a nemlétezőt.kömkivan! Vagyis sz.rt ettem - már bocsánat.
nemtom, nekem mindig is karikásak voltak...:)
Juhúúúú, fosááááááás!!! XD
Az normális, h örülök az éhgyomrimnak? A terhelt is lejjebb ment. Annak is örülök. :)
Ne sajnálkozz, már jobb, mint volt. :) Tudom, h lassan javulunk, nem esek kétségbe. :) Asszem kilencvenvalamennyi volt, az éhgyomrim pedig 15- 16 asszem.
Még egy hét se telt el, te kis kíváncsi Fáncsi, te!
További ajánlott fórumok: