Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok Csajok!
Végre sikerült végigolvasni Benneteket :) Szalma gratulálok, hogy javultak az eredményeid, és mindenkinek, aki hétvégén nem bűnözött. Nekem még kicsit nehezen megy ez a diéta dolog, de azért úgy érzem minden nap közelebb kerülök ahhoz, hogy teljesen átálljak. Jövő héten megyek MM-be, addig 2 kg fogyást írt elő a doktornő, most tartok 2,5kg-nál :)
Kicsit összekavarodtam itt a PM, AI dologban. Az ATPO értékem sz.ar, azt látom, de ezt az autoimmun betegséget csak ez állapítja meg?
Ma lett meg a TSH-m, az 2,63 uIU/ml lett.Akkor ez most autoimmun? Meg bocsánat a hülye kérdésért, de ezeket a betegségeket én idézhettem elő, hogy nem úgy étkeztem, vagy nem mozogtam annyit?
Kicsit kétségbeestem, hogy egyből két ilyen "szimpatikus" betegséget kaptam, ami életem végéig "hűséges" marad hozzám. Na, mindegy, kicsit bosszús hangulatban vagyok most. Egyébként a többi értékem szerintem jó, egy-két eltérés van, PDW érték picit magasabb a kelleténél (13,2, határérték:9-13), meg nagyon kevés a vas, nátrium értékem. D vitamint doki írja fel, vagy én is tudok venni?
Mondjuk ha nekem csoki kell pont lexarom hogy 400 vagy 600, de ahányszor levetem a polcról eddig az auchanba mindig vissza is tettem... bár nyilván ha úgy mennék be hogy nagyon kell csoki tuti megvenném nem érdekelne mennyi az annyi.
hazamentem lányok. hellosziaszevasz
Hát igen, a lányom is egy héten egyszer eszik belőle 2 dkg-t. Amúgy a gyümölcsöt választja, de abból is leginkább az almát.
Ezzel a csokival úgy voltunk, hogy vettem neki másféle diabos csokikat, és akkor kérte, hogy ritkán, de akkor inkább Milkát vagy Rittert. Mondjuk a Milkáról le is lesz a gond, mert állítólag már nem fogják gyártani a diabos Milkát, ezt mondták a Spaarban is, a piacon is, meg a webáruházas csaj is:((
Süti terén teljesen igazat adok Neked. Én a múltkor megsütöttem diabosan a kiner paradisót, aztán a felét felszeletelve, alufóliába csomagolva egyenként lefagyasztottam, heti kétszer ette uzsira, előző nap áttettem a rendes hűtőbe, és olyan volt, mint a friss.
Zsuga: diétás részlegen. Dunakeszi auchanban szinte sosincs joghurtos. Már felesküdtem, h ha egyszer meglátom, h lesz, akkor megveszem az egészet :D (ha nem olyan sok:D)
Réka: az durva...pedig különbségnek sem szabadna lennie, nemhogy ekkorának. Áruházláncon belül azért kellene az az egységár...
Hát igen, azt mondta, h legkésőbb március környékén 60 kg kellene lennem, most 65 vagyok, de mensizek. Rajtam nem múlt, ergo tuti kevés a bogyó... :S Ez van. :) Lesz jobb. :)
Mindenkinek fejsimi, aki ügyi volt! :)
Az szép...nálunk az auchanban a ritter asszem 520 körül van, a milmex meg 440 körül.
Ritterben kb 45g a CH és pont 100grammos, a másikban meg (a tejcsokisban) 13g van 100grammban, többet meg lehet enni belőle :)
Bár a joghurtos rittert én sem cserélném le rá, de amióta egyszerre tudtam 4-et venni belőle, azóta 1 db-ot sem találok.:S
igen jó érzés, de Én nem merek tornázni, mert akkor 2 hónap alatt nem 5,5 lett volna hanem 10 és pedig sok.
tavaly 3 hónap alatt fogytam 9 kg gyógyó nélkül heti 2 szeri aerobiccal egy egyszeri hátizom tornával. Szóval Én tartok egy kicsit a gyors fogyástól.
Most még egy 4-5 kg szívesen leadok de többet nem, mert za már gáz lesz, tiszta ránc lesz a búrám
Én már reggelenként szeretnék 7-essel kezdődni.
Elég volt a 8-assal kezdődőkből.
Csak mert nekem tavaly októberben volt terhelésem, és most nem kért májusra. A következő kontroll pedig okt-nov körül lesz, így ha akkor terheltetek, pont egy év lesz a kettő között.
Na nem mintha hajtana a tatár,ráérek. Talán az értékek is látványosabban javulnak majd. Nemtom.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?