Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

23562. DorkaMoncsi (válaszként erre: 23559. - Esbee)
2012. máj. 6. 15:20

Szia!

Távkonzultáció = e-mailben beszéled meg a dokival az eredményeid, kezelésed, stb, aztán küldik a számlát (azt hiszem 3.000 Ft)

Én jártam kineziológiára, semmit nem ért, de van, akinek ér. Valszeg én rossz embert fogtam ki.

23561. kr73
2012. máj. 6. 13:54
Szalma! A túrótortát is kérjük!
23560. kr73 (válaszként erre: 23551. - .jucus.)
2012. máj. 6. 13:47
Jucus! Hajna a cerbonától is mondott egy nekünk való müzliszeletet (22879).
23559. Esbee
2012. máj. 6. 13:39

Sziasztok! Sikerült végig olvasnom az elmúlt napokat. Mosolyka! Le a kalappal a lányod előtt, hogy ilyen fiatalon már ilyen szinten van a nyelvek területén! A többieknek meg grat a fogyáshoz, tök sok erőt ad ez nekem, hogy ellent tudjak állni a kísértésnek! Viszont csomó kérdés jutott eszembe így hétvégén. Szerdán megyek vissza MM-be a leleteimmel, második konzultáció, ilyenkor ugye 10e-t kell fizetni, de ha a dokinő gyógyszert is ír fel, akkor az +1500 Ft? Vagy az benne van a konzultációban? A távkonzultáción mit kell érteni? Többen is írtatok korábban róla.

Receptek terén is kérnék segítséget. Mennyire ir-es a töltött cukkini? Csinált már valaki? Van valakinek egy jó receptje?

Illetve már korábban is meg szerettem volna kérdezni, hogy kiegészítő kezelésként valaki nem járt reiki, kineziológiai kezelésen? Szerintetek ezek nem tudnák segíteni a gyógyulásunkat? Mert ugye ezek mind olyan alapon gyógyítanak, hogy a test betegsége az energiaáramlás problémájának kvetülése..mit gondoltok?

És még egy utolsó kérdés..pénteken kezdtem el a Merckformint (850g)még csak két fél tablettát vettem be belőle, kéne éreznem valami hatást? Vagy nem is lesz érezhető hatása?

Szép délutánt mindenkinek!

23558. kr73 (válaszként erre: 23557. - Ivi79)
2012. máj. 6. 13:32

És milyen? Ét, tej, nugát, joghurt? Gondolom, ott sincs az utóbbi. :-(

Ivi! Mi volt tegnap? Széna vagy szalma? Vagy még mindig nincs döntés?

23557. ivi79
2012. máj. 6. 11:49
majd este visszaolvasok, csak el ne felejtsem:diab rittersport 3féle 545 a camponatecsóban..
23556. DorkaMoncsi (válaszként erre: 23555. - .jucus.)
2012. máj. 6. 10:36

Hát igen, én sem eszem gyakran...sőt...szerintem amióta tudom én is a bajom, azóta nem is csináltam ilyen salit, csak már úgy unom a köreteket.:S

De ugye játszani meg én sem akarok ezzel, pláne most.:S

23555. .jucus. (válaszként erre: 23553. - DorkaMoncsi)
2012. máj. 6. 10:32

Moncsikám, én úgy tudom,hogy a kukorica sem túl jó.

De én nem vagyok mérvadó, tudod.

Ritkán szerintem mehet. Én csak úgy eszem néha, hogy vegyes zöldköretben vagy salátában.

De mondom, én túl szigorú vagyok magamhoz.

23554. .jucus. (válaszként erre: 23552. - Titamilla86)
2012. máj. 6. 10:29

Köszönöm. Tudom, hogy nehéz nekünk valót találni,ezért örültem meg ennek a Mülleresnek.

Na majd megtekintem a kínálatot!

Kiírtam a hűtőre a gyümölcsök ch tartalmát ( nekem ott vannak kimágnesezve az infók), úgyhogy tőlem jöhet a nyár!

2012. máj. 6. 10:29

Sziasztok:)

Lányok, a majonézes kukoricasali (természetesen light majonézzel, fagyasztott kukorica, stb) ugye nem dobja meg a cukrot? Ugye nem olyan, mint a krumpli?

2012. máj. 6. 09:48
Kölln a neve azt hiszem,de nézd végig őket, amiben nincs búzaliszt (vagy legalább kevés) és nincs hozzáadott cukor az jöhet. Csak baromi kevés ilyen van.
23551. .jucus.
2012. máj. 6. 09:12
Titám, melyik az a müzli amit ehetünk? Délután elugrok a Müllerbe, megnézem.
23550. nitanita76 (válaszként erre: 23542. - Zakkantcsajszi)
2012. máj. 6. 05:55
Szia bár azt írom ne húzd fel magad , de én már biztos megmondtam volna a magamét... erre mondják , hogy hü:::nek van szerencséje... , sajnos nálunk is van a családban egy nőnemű lény aki csak azért szül mert miért ne , aztán csodálkozik , hogy az összes gyereke pszichologushoz jár.áááá!
23549. nitanita76
2012. máj. 6. 05:49

szia lányokk na most kicsit bekukkantok , aztán ha időm is lesz írogatok... még csak a fagyiig jutottam

ez régen Yogohurt néven futott és már akkor is drága volt de finom... ,ivi79 ne érezd magad rosszul én is elkérem anya bérletét amikor pesten kóvájgok mert egy nap az orvosi vizsgálós körútamon egy 10 db-os gyűjtőjegy... nem keresek rosszul de kidobott pénznek tartom.

2012. máj. 5. 22:20
Tehát nincs is min csodálkoznom.
2012. máj. 5. 22:20
Nem tudom miért jön rám az a sok plusz kiló Zaki, azóta is maradtak, de hízni sem hízom, 1-2 kilós súlyingadozásom van. De ha kicsit összekapom az életem és normálisan tartom a diétát akkor és az adagokat meg a kajálást is, még az is lehet,hogy megindul a fogyásom. Ha belenézel a naplómba látod,hogy eléggé elméleti síkon tartom csak a diétát.
23546. Molygó
2012. máj. 5. 18:37

Mennyit írtatatok jóóóég. Ahittérítés szerintem sikerült ugyanis ugyan jobban érzi magát mint a paleozás elött, de vannak falásrohamai tehátmegkérdeztem tőle hogy akkor szerinted jól vagy? Nem. Naakkor itt a diéta. Amúgy volt már a Mensmentisben úgyhogy ott is mondták neki a diátát és Zentaihoz küldték de mondtam neki hagyja és a Hajna féle anyagokat eelküldtem neki.

Ma aktív napom volt kitakarítottam (a sütőt is) kigyomláltam az egész szilkafalat és nádkerítést is kötöztem úgy néz kia kezem mint valami munkásé..most mindjárt rávaszem magam egy ksi Insanityrebár rohadt fáradt vagyok.

Szép estét mindenkinek

23545. kr73
2012. máj. 5. 18:31
Csajok! BorbásM.az előbb mutatta meg, hogy hogyan zajlik az inszem a libáknál. :-)
23544. kr73
2012. máj. 5. 18:05
Szalma! Mi a lótúró az a quiche lorainne? Jó, látom a neten, hogy francia zöldséges lepény. De te hogy csinálod? És amennyit lehet belőle enni ebédre, az laktató, elég?
23543. mosolyka1111 (válaszként erre: 23542. - Zakkantcsajszi)
2012. máj. 5. 15:36

Nem semmi, de akkor ez a pasi egy vadbarom. Mármint ha az öt percet nem tudja kivárni. Azt az öt percet (meg még annál sokkal többet is) baromi klasszul el lehet ilyenkor tölteni.

Majd írjál, milyen volt a hipnózis?

2012. máj. 5. 13:33
Elvileg pharmatex kúpot használ de a férje nem hajlandó megvárni azt az 5 percet!!Erre is azt mondtam h wtf????most meg azt mondja neki h miért nem vigyázott??mármint a kolléganőm...és ennyitől bekapja a legyet..ettől kész vagyok.Arra is gondoltam h lehet nem volt ott semmiféle kúp mert amikor késett neki 1 napot egyből vett tesztet pedig mostanában összevissza jön meg neki mégsem tesztelt.
23541. mosolyka1111 (válaszként erre: 23538. - Zakkantcsajszi)
2012. máj. 5. 13:29
Tudod, azért nem értem, ha olyan könnyen teherbeesős fajta, és ezt tudja is, akkor mi a jó francért nem védekezik? 41 évesen még nem idős, hogy lehet ilyen h....-e???:(
2012. máj. 5. 13:27
Lassan indulunk pestre remélem holnap is lesz időm jönni.Többiekkel mizu?Hajna Tita Szalma Molygó stb. stb??Remélem mindenki jól van.Tita sikerült kideríteni miért lopakodott fel rád az a + 7kg??Ha jól emlékszem annyi volt,Hajna nemsokára megy terhelésre ugye?nagyon kíváncsi leszek.zzsuga remélem beindult az üzlet.Dorka láttam a képedet még mindig milyen csini vékony vagy és szép nagy a pocakod Szonja baba szépen növekszik remélem már párszor kirúgta az oldalad:))mosolyka Lánykád is remélem jól van ha jól láttam Ő is fogyott.
23539. mosolyka1111 (válaszként erre: 23533. - Zakkantcsajszi)
2012. máj. 5. 13:26

Zaki, klassz, hogy jelentkeztél. Örülök a 28 napos ciklusodnak, és a fogyásodnak is:) Csak így tovább.

A kollegina pedig...hát...tényleg felelőtlen volt. Megértelek, hogy fáj Neked, hogy tudod, mi fog történni az ő testével pár napon belül. Te pedig küzdesz , hogy babád lehessen. Szorítok, hogy sikerüljön mielőbb!:)

2012. máj. 5. 13:16
Hát sikerült kiborulnom az a baj ezzel h elvileg tudja min megyek keresztül de gyakorlatilag egyáltalán nem...nem tudja milyen ez mert ránéz a férje és + at tesztel.Hiába mondom neki meg mondta h ég a pofája egy darabig hallgatom de egy idő után sok lesz mert nekem meg fáj a szívem egy babáért ő meg most megy és elveteti nincs is tisztában vele mit csinál még azt sem tudta rendesen kiszámolni mikor kell neki megjönnie.Gondolta mivel múlt hónapban egyszerre jött meg nekünk ez ápr. 1-én volt akkor most meg máj.1-re várta wáááá és 41 éves...no comment
23537. kr73
2012. máj. 5. 13:12

Bocsi, Ivi, akkor rosszul emlékeztem tegnapról vagy mikorról, volt szó ilyesmiről - bocsika, tudod, a PM! :-)

Zaki! Gratula a fogyásodhoz! A kollégádat meg próbáld lepattintani, főleg, ha tisztában van vele, hogy te mit élsz át, mit akarsz - valahogy finoman, hogy ne haragudj, de amíg nem jön nekem össze a baba, addig nem tesz jót se a lelkemnek, és ezáltal se a testemnek, ha ilyeneket hallok, úgyhogy légy oly szíves és valaki másnak panaszkodj, köszi - vagy vmi hasonlót! Én is néhány alkalommal meghallgatnám, de hogy minden nap ezt hallgassam, az már sok lenne, és először vmi hasonlóan finom, nem sértő mondattal koppintanám le, ha meg nem ért a szóból, akkor keményebben odaszólnék neki.

23536. .jucus. (válaszként erre: 23533. - Zakkantcsajszi)
2012. máj. 5. 13:11

Zaki, te szegény- hát az élet igazságtalan.

Írnám, hogy ne törődj vele, de úgysem tudnád figyelmen kívül hagyni.

Gyere ilyenkor, és panaszkodj nyugodtan, néha egy kis kiborulás normális.És itt mindenki tudja, mit érzel.

23535. .jucus. (válaszként erre: 23534. - Ivi79)
2012. máj. 5. 13:07

Hát ezaz. Ha hízunk, rögtön a comb-fenék tájra rakódik. Afrancba.

Ja én szép hosszú lábakat is szeretnék. Az is vastagabb, mint kéne.

Meg nőni még 10 centit:)

23534. ivi79 (válaszként erre: 23532. - .jucus.)
2012. máj. 5. 13:04
60kilós körtémmel nekem sem lenne sok bajom, de az a 10es a combomon, fenekemen és kicsit alhason lakik, igy elég aránytalan:S derekamra is felkúszott észrevétlenül 10centi, viszont felsőtestem maradt..
2012. máj. 5. 13:00

Hát sziasztok Lányok!Tudom jó régen voltam itt bevallom néha zugolvastam amikor volt egy kis időm de válaszolni már nem nagyon tudtam mert ugy sem tudtam volna követni a fejleményeket.Velem semmi olyan különös nincs ma nagyon izgulok mert a férjemmel megyünk hipnózisra!!:) én már voltam ő még nem hát kíváncsi vagyok és most nagyon izgulok!:)

A mensim ebben a hónapban legalább szépen 28 napra jött meg igaz h megjött(nem kellett volna) de legalább nem előbb ez is valami.Szerintetek nem gáz h a doktornő azt írta nekem a múltkor az 53-as terhelt inzulinra h szerinte van esélyem a spontán terhességre???74-ről indultam fél éve.Tegnapelőtt voltam barátnőmnél mindig ott mérem magam kb. havonta ráálltam most is gondoltam megint jól felhúzom magam de neeemm:) képzeljétek lement még 3 kg!:D hát ez tök meglepett örültem mint majom a farkának és adott is egy kis erőt a további diétámhoz.Próbálom betartani már amennyire 3 műszak mellett be lehet.Ezekszerint megy valamennyire.Ja a mensire visszatérve képzeljétek van egy kolleganőm egymás mellett dolgozunk ( nem ő a genyókollegina) elvagyunk meg minden van 3 gyereke a harmadik is csak becsúszott és már nem tudta elvetetni mert szoptatás mellett lett terhes 3x.Szóaval múlt hónapban totál egy napon jött meg nekünk aztán beszélgettük h neki még nem jött meg nekem persze igen:S vett tesztet b...meg hát szerintetek terhes???hát persze!!! és engem hívott fel h mit csináljon wááá mondom wtf??

Most én vagyok a lelki támasza és mondta h nekem adná a testét és h nyugodtan utáljam mondtam neki h nem őt utálom hanem a sorsot mert ő most elveteti a babát nekem meg minden vágyam neki bejött nekem nem.Miért van ez?Szóval most nekem nyavalyog h milyen ideges meg h ez mennyibe fog neki kerülni néha kicsit meg tudnám fojtogatni h abortuszra megy mi a faxért nem védekezett?pedig amúgy bírom a csajt szóval rohadt nehéz így együtt dolgozni de majd valahogy kibírom...

Témát váltok mert megint felhúztam magam...remélem mindenki jól van és mindenki fogy aki babát szeretne az meg gyarapodjon minél előbb tessék gömbölyödni:P))Megpróbálok többször jönni bár elég húzós a helyzet munkahelyen is.Puszilok mindenkit!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook