Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szia! Nem, mi a Tudó Emberek Iskolájában voltunk energia adáson.
Lehet benne logika, amit írtál, hogy utána közvetlenül gyengébb az ember, még indokolt is lehet. Minket eléggé letört, aztán kétszer mentünk ,többet nem.
Hát elhagyni nem hiszem, hogy lehet-autoimmun vagyok.
Viszont fogyni még akarnék, de ezt is majd megbeszélem RR-rel.
Jövőhéten megyek vérvételre. :)
Most 75-öst szedek,meglátjuk.Ha tudok fogyni, akkor nagyon nagy gond nem lehet.
Csak az a gond, ha lejebb megy, hogy felmegy a vérnyomásom, meg nyom a mellkasom. Most még hozzájárul a meleg is, úgyhogy emiatt nem akarnám, hogy nagyon lemenjen.
Szia! Hipnózisra Ir miatt mentél, vagy babaprojekt miatt, vagy más miatt? Azt én is szívesen kipróbálnám, még nem ástam bele magam a témába, így nem keresgéltem szakember után. Bp-i vagy? (bocsi, még nem tudom megjegyezni, ki honnan van)
Én is nagyon szemezek most a reikivel, érdekelnek az alternatív megoldások.
Szerintem, ha ilyen együttműködő, azt ki kell használni.
Legfeljebb ha Tüű doki másképp rendelkezik, akkor módosítjátok.
A Tsh-t nekem is át kell beszélnem RR-rel, hogy mennyire variáljak vele.Elméletben már januárban szó volt róla, de azóta a gyakorlatban is alkalmaznom kell.
Mert nekem ahogy fogyok, ugyanannyi Letrox mellett nagyon csökken a Tsh-m.
Ezért RR azt mondta, hogy kevesebb is elég lehet,csak annyit kell még megbeszélnem vele, hogy meddig hagyjam lecsökkenni. Legutóbb már 0.3 volt, ez nálunk a ref.tartomány alsó határa.
Köszi, Jucus!
Ez érdekes, a mi házidokink is felírja elvileg, beszéltem vele róla. És ő is ajánlgatta, hogy ha akarjuk, havonta ír labor beutalót TSH-ra, és ahhoz adagolja a tiroxint (belgyógyász). Lehet, hogy még élünk majd vele.
Csajok! Összeszedtem az édesítőszereket. Valaki meg tudná kérdezni, hogy melyek azok, amiket büntetlenül ehetünk? Ugye az aszpartammal rémisztgetnek, tudjuk, hogy jó a xilit, a csoki szerint a maltit, és ha jól értelmeztem, talán legjobb (mert nem kell számolni) az eritrit vagy a xilovit vagy a xilovit zero? Nem tudom (ezek termékek). De jól tudom???
Íme:
E420 szorbit (i) Szorbit (ii) Szorbit szirup (emulgeálószer) (édesítőszer) [Humectant]
E421 mannit (csomósodást gátló anyag) (édesítőszer)
E422 glicerin (emulgeálószer) (édesítőszer) [ÁE lehetséges]
E950 aceszulfám K (édesítőszer)
E951 aszpartám (édesítőszer)
E953 izomalt [Édesítőszer]
E954 szacharin valamint nátrium-, kálium- és kalciumsói (édesítőszer)
E957 taumatin (édesítőszer) (ízfokozó)
E959 neoheszperidin dc (édesítőszer) (ízfokozó)
E965 maltit és maltitszirup (édesítőszer) (stabilizálószer)
E966 laktit (édesítőszer) [ÁE]
E967 xilit (édesítőszer)
E968 eritrit (édesítőszer)
Mosolyka a háziorvos/gyerekorvos nem írja fel?
Én az első MM-beli konzi után levittem a házidokimhoz azt a papírt, amit az MM-ben kaptam, beírta a gépbe, hogy ezt szedem és azóta írja, ha elfogy.
Persze én jan.óta ugyanolyan adagot szedek, de a Letrox-al simán variálunk,mindig azt írja, amelyiket éppen a Tsh-szerint szednem kell.
megbocsátottam, csak elég friss a dolog és eszembejut közben h nemrég máshoz is köze volt..remélem elmúlik. fura nekem ha tudom h máshoz is tudnak hasonlitani, még kapcsolat elején is fura volt h neki volt előttem csaja.. expasim még szüz volt, szal annál nem volt gond:D
család meg tud mindent és kellemetlenül érzem magam, mert ezt elvileg nem igy kellett volna lereagálnom, hanem minimun hiszti meg nelássalak többet..
tudtok esetleg arról, h Utrogestant hány hónapig lehet szedni (terhességmegmaradás segítésére, szal nem terhesen)?
mert nekem ez a 2. havim, van még jövő hónapra, utána megyek Tűűhöz, de félek, h ha addig nem jön össze a baba, akkor nem ír fel újabb 3 havit...vagy ebből nincs ilyen limit?
Lányok, egy kérdés: most hogy van a gyógyszer felírás? Mert holnap megyünk MM-be. Eddig három havonta hívott vissza Tűű doki, és simán fel is írta ugye a három havi gyógyszert.
Aztán márciusban változott valami rendelet, de állítólag van kibúvó, hogy a recire rá kell nyomtatni a dátumot, és az előtt nem válthatom ki csak utána. És így felírhat három havit. Na de ezt vagy megteszi, vagy nem a doki. Szerintetek MM-ben hogy van?
Nem fruktózos, ez tényleg jó, vmi maltit vagy mifene édesítőszert használ, nincs benne abszolút semmiféle cukor. És rohadt fincsi! :-)
A másik dologra nem tudok mit írni. Ha rosszul érzed magad, akkor nincs értelme. De hát korábban azt írtad, hogy te megbocsátottál neki. (Hát, én egy félrelépést sem tudnék megbocsátani, az fix. De nem vagyunk egyformák, meg idősebb is vagyok tőled - bár jóval tapasztalatlanabb, az is fix.)
bazz én nem értek a csokikhoz.. egyik asszem tej, másik kettőre nem emlékszem, de mivel össz 4féle diabetikus termékük van, van rá esély h johgurtosat láttam..ezis mind fruktózos? ajiba akartunk venni anyósnak vmi finit, de csak fruktózt ismerik mindenhol..
azügyben nincs döntés még, szerdán lesz legközelebb randi, aztán hétvégére is van program, meg máj végén leugrunk 2nap balcsira, mert dolga van ott.. fura volt együtt, sokat eszembejutott a dolog közben, meg családja elött is bénán érzem magam:S
Szia!
Köszönöm szépen, lányom nevében is!
A második konzi úgy emlékszem, 10 ezer, és benne van a gyógyszer felírás is, azért nem kértek külön pénzt.
Ez a természetgyogyi dolog érdekes: én hordtam a lányomat energiára, vagyis hogy energiát adjon át neki egy gyógyító (akit amúgy nagyon jól ismerek és tisztelek is). De a lányom szédült, és gyengébb lett, mint volt, úgy támogattam utána az utcán, ez kétszer volt, így mi kihagytuk. Lehet, hogy pont nem a jó módszert választottuk.
Akinél voltam, az egyben reflexológus is, szóval reflexológia is volt a kb 6 alkalomban. Na az jó volt.
Lehet keveset voltam, de akkor sem éreztem semmi javulást.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?