Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

23592. mosolyka1111 (válaszként erre: 23585. - Esbee)
2012. máj. 6. 17:17

Szia! Nem, mi a Tudó Emberek Iskolájában voltunk energia adáson.

Lehet benne logika, amit írtál, hogy utána közvetlenül gyengébb az ember, még indokolt is lehet. Minket eléggé letört, aztán kétszer mentünk ,többet nem.

23591. .jucus. (válaszként erre: 23589. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 17:17

Hát elhagyni nem hiszem, hogy lehet-autoimmun vagyok.

Viszont fogyni még akarnék, de ezt is majd megbeszélem RR-rel.

23590. .jucus. (válaszként erre: 23582. - Ivi79)
2012. máj. 6. 17:15

Jövőhéten megyek vérvételre. :)

Most 75-öst szedek,meglátjuk.Ha tudok fogyni, akkor nagyon nagy gond nem lehet.

Csak az a gond, ha lejebb megy, hogy felmegy a vérnyomásom, meg nyom a mellkasom. Most még hozzájárul a meleg is, úgyhogy emiatt nem akarnám, hogy nagyon lemenjen.

23589. mosolyka1111 (válaszként erre: 23581. - .jucus.)
Akkor Neked tényleg szépen alakul a TSH értéked. Mondjuk 0,5 alá tényleg nem nagyon kellene mennie. Kíváncsi leszek, mekkora lesz így a gyógyszer adagod. Lehet, hogy el is hagyhatod?
23588. Esbee (válaszként erre: 23586. - Zakkantcsajszi)

Szia! Hipnózisra Ir miatt mentél, vagy babaprojekt miatt, vagy más miatt? Azt én is szívesen kipróbálnám, még nem ástam bele magam a témába, így nem keresgéltem szakember után. Bp-i vagy? (bocsi, még nem tudom megjegyezni, ki honnan van)

Én is nagyon szemezek most a reikivel, érdekelnek az alternatív megoldások.

23587. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 23585. - Esbee)
2012. máj. 6. 17:12
Igen Esbee nagyon jól leírtad én is a reiki I.-es fokozatot végeztem el.Valószínűleg elindult a tisztulási folyamat csakhát ez nem egyből kellemes mire az ember a sok méreganyagatól megszabadul.
2012. máj. 6. 17:10
Szép napot mindenkinek!Tök jó idő van ma is:) mosolyka tegnap a hipnózison sajnos nem került rám a sor a férjem volt bent először majdnem 3 órát!és utána mondta a terapeuta h most nem ajánlatos velem is foglalkoznia mert a férjemnél még olyan friss a dolog h ez nálam bekeverne szóval nem tudná kívülállóként kezelni a dolgokat egyébként engem már ismer nagyon is és megkért h köv. alkalommal menjek inkább akkor már leülepszik a dolog.Szóval kb. 2 hét és megyek én is de a férjemnek nagyon pozitív élményei vannak pedig ő nagyon szkeptikus azt mondta egy pszichiáter több hónapos kezelések után sem érne el ilyen hatást.Én is így gondolom. Esbee én jártam kineziológusnál is én sem ajánlom Neked is a hipnózist tudom csak ajánlani iszonyat hatékony dolog és sokan azt hiszik h ők nem hipnotizálhatóak,dehogynem!én is azt hittem aztán fél perc alatt úgy levitt hipnózisba mint a sicc.Az emberek kb. 2%-a nem hipnotizálható ami nagyon kevés.Energiagyógyászatot tanultam mosolyka lányánál az lehetett a probléma h túl sok volt neki egyszerre szerintem a szédülés kellemetlen de mindenképp változás indult be ezt jelezte a szervezete,mindenkinél nagyon más a szervezet reakciója de mindenképp érzékelhető az energia.
23585. Esbee (válaszként erre: 23565. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 17:08
Reikin volt? Most akarnám megcsinálni az 1-es szintet belőle, érdekel ez a terület. Eddigi ismereteim alapján úgy tudom, hogy az természetes, ha utána fáradtabbnak érzi magát az ember,esetleg fizikailag rosszabbul van, ha másnapra jól lesz, akkor ez azt jelenti, hogy tisztul a teste és beindult az energiafolyamat. De persze, ha többször előfordul.. megértem, ha nem mentetek többet. Azért érdekes ez az energia dolog...
23584. kr73
2012. máj. 6. 17:08
Nem enged írni a rendszer. :-(
23583. Esbee (válaszként erre: 23564. - DorkaMoncsi)
2012. máj. 6. 17:05
Én egyszer voltam, azt mondta többször nem is kell mennem, mindent feloldottunk. Akkor a babaprojekt miatt mentem, és azt mondta az a baj, hogy a külső hatásokat sem engedem be, nemhogy egy "belső hatást" engedjek, azaz, hogy befogadjak egy babát. Meg hogy a férjemben aput látom, ,és hogy ezért nincs meg köztünk a vágy..hát, nem tudom. Aztán voltam egy másiknál, abban jobban meg is bíztam, csak anyagiak miatt nem tudtam többet menni hozzá. Ő a falat mondta, hogy nagyon vastaf falat húztam magam köré, ezért a sok plusz kiló is, akkor tanított pár gyakorlatot, hogy mivel lehet ezt kicsit oldani, de bevallom,mindig elfelejtem ezeket megcsinálni.
23582. ivi79 (válaszként erre: 23581. - .jucus.)
2012. máj. 6. 17:01
ennyin hagyhatod, de ha pofátlanul tovább fogysz, akkor nézzetek tsht és vegyél vissza kicsit ha jobban lemegy.. nemhinném h nagy gond lenne ha lejjebb menne tsh, de ha nem indokolt, ne szedj feleslegesen sokat..
23581. .jucus. (válaszként erre: 23580. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 16:58

Szerintem, ha ilyen együttműködő, azt ki kell használni.

Legfeljebb ha Tüű doki másképp rendelkezik, akkor módosítjátok.

A Tsh-t nekem is át kell beszélnem RR-rel, hogy mennyire variáljak vele.Elméletben már januárban szó volt róla, de azóta a gyakorlatban is alkalmaznom kell.

Mert nekem ahogy fogyok, ugyanannyi Letrox mellett nagyon csökken a Tsh-m.

Ezért RR azt mondta, hogy kevesebb is elég lehet,csak annyit kell még megbeszélnem vele, hogy meddig hagyjam lecsökkenni. Legutóbb már 0.3 volt, ez nálunk a ref.tartomány alsó határa.

23580. mosolyka1111 (válaszként erre: 23576. - .jucus.)
2012. máj. 6. 16:50

Köszi, Jucus!

Ez érdekes, a mi házidokink is felírja elvileg, beszéltem vele róla. És ő is ajánlgatta, hogy ha akarjuk, havonta ír labor beutalót TSH-ra, és ahhoz adagolja a tiroxint (belgyógyász). Lehet, hogy még élünk majd vele.

23579. ivi79 (válaszként erre: 23569. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 16:50
pont rittert nem néztem, azt csak miattatok jegyeztem meg, de többi cuccban mind fruktóz.. savoya osannál van cuki ahol van diabos cucc, erre hoztak 2db diabsütit, amit pont nem az evett meg akinek kellett volna és a többi sima krémes:D
23578. kr73
2012. máj. 6. 16:49

Csajok! Összeszedtem az édesítőszereket. Valaki meg tudná kérdezni, hogy melyek azok, amiket büntetlenül ehetünk? Ugye az aszpartammal rémisztgetnek, tudjuk, hogy jó a xilit, a csoki szerint a maltit, és ha jól értelmeztem, talán legjobb (mert nem kell számolni) az eritrit vagy a xilovit vagy a xilovit zero? Nem tudom (ezek termékek). De jól tudom???

Íme:

E420 szorbit (i) Szorbit (ii) Szorbit szirup (emulgeálószer) (édesítőszer) [Humectant]

E421 mannit (csomósodást gátló anyag) (édesítőszer)

E422 glicerin (emulgeálószer) (édesítőszer) [ÁE lehetséges]

E950 aceszulfám K (édesítőszer)

E951 aszpartám (édesítőszer)

E953 izomalt [Édesítőszer]

E954 szacharin valamint nátrium-, kálium- és kalciumsói (édesítőszer)

E957 taumatin (édesítőszer) (ízfokozó)

E959 neoheszperidin dc (édesítőszer) (ízfokozó)

E965 maltit és maltitszirup (édesítőszer) (stabilizálószer)

E966 laktit (édesítőszer) [ÁE]

E967 xilit (édesítőszer)

E968 eritrit (édesítőszer)

23577. mosolyka1111 (válaszként erre: 23573. - Kr73)
2012. máj. 6. 16:40
Köszi az infót!
23576. .jucus. (válaszként erre: 23571. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 16:39

Mosolyka a háziorvos/gyerekorvos nem írja fel?

Én az első MM-beli konzi után levittem a házidokimhoz azt a papírt, amit az MM-ben kaptam, beírta a gépbe, hogy ezt szedem és azóta írja, ha elfogy.

Persze én jan.óta ugyanolyan adagot szedek, de a Letrox-al simán variálunk,mindig azt írja, amelyiket éppen a Tsh-szerint szednem kell.

23575. ivi79 (válaszként erre: 23568. - Kr73)
2012. máj. 6. 16:39

megbocsátottam, csak elég friss a dolog és eszembejut közben h nemrég máshoz is köze volt..remélem elmúlik. fura nekem ha tudom h máshoz is tudnak hasonlitani, még kapcsolat elején is fura volt h neki volt előttem csaja.. expasim még szüz volt, szal annál nem volt gond:D

család meg tud mindent és kellemetlenül érzem magam, mert ezt elvileg nem igy kellett volna lereagálnom, hanem minimun hiszti meg nelássalak többet..

23574. CsillagTM
2012. máj. 6. 16:38

tudtok esetleg arról, h Utrogestant hány hónapig lehet szedni (terhességmegmaradás segítésére, szal nem terhesen)?

mert nekem ez a 2. havim, van még jövő hónapra, utána megyek Tűűhöz, de félek, h ha addig nem jön össze a baba, akkor nem ír fel újabb 3 havit...vagy ebből nincs ilyen limit?

23573. kr73 (válaszként erre: 23571. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 16:30
Meg kell, hogy tegye szerintem. 3havi adagot írhat fel, 1-1-havi adagonkénti recepttel, és figyelned kell, hogy mikor melyik receptet viszed magaddal a patikába! (Szerencsétlen rosszul látó nénik majd viszik az egész köteget, oszt a patikus silabizálhatja, meg majd mondja neki, hogy nénike, jöjjön ezzel vissza holnap, a másikkal 2 nap múlva, a harmadikkal meg 5 nap múlva, mert akkor tudja legkorábban kiváltani. F.sz. nagyon!)
23572. mosolyka1111 (válaszként erre: 23570. - Kr73)
2012. máj. 6. 16:28

:) Egy cukorbeteg Webáruházból rendeltem.

[link]

2012. máj. 6. 16:27

Lányok, egy kérdés: most hogy van a gyógyszer felírás? Mert holnap megyünk MM-be. Eddig három havonta hívott vissza Tűű doki, és simán fel is írta ugye a három havi gyógyszert.

Aztán márciusban változott valami rendelet, de állítólag van kibúvó, hogy a recire rá kell nyomtatni a dátumot, és az előtt nem válthatom ki csak utána. És így felírhat három havit. Na de ezt vagy megteszi, vagy nem a doki. Szerintetek MM-ben hogy van?

23570. kr73 (válaszként erre: 23569. - Mosolyka1111)
2012. máj. 6. 16:26
Na, most azonnal mondd meg, hol vettél joghurtosat! Moncsi annyira dicsérte, hogy muszáj megkóstolnom. :-)
2012. máj. 6. 16:24
Ivi, most néztem a lányom joghurtos Ritter csokiját, nincs benne fruktóz. Maltit van benne.
23568. kr73 (válaszként erre: 23566. - Ivi79)

Nem fruktózos, ez tényleg jó, vmi maltit vagy mifene édesítőszert használ, nincs benne abszolút semmiféle cukor. És rohadt fincsi! :-)

A másik dologra nem tudok mit írni. Ha rosszul érzed magad, akkor nincs értelme. De hát korábban azt írtad, hogy te megbocsátottál neki. (Hát, én egy félrelépést sem tudnék megbocsátani, az fix. De nem vagyunk egyformák, meg idősebb is vagyok tőled - bár jóval tapasztalatlanabb, az is fix.)

23567. mosolyka1111 (válaszként erre: 23566. - Ivi79)
Ivi, azért jó, hogy ilyen közös programokat szerveztek, lesznek élményeitek együtt, ez biztos, hogy javítani fog a kapcsolaton. Szorítok!
23566. ivi79 (válaszként erre: 23558. - Kr73)
2012. máj. 6. 16:19

bazz én nem értek a csokikhoz.. egyik asszem tej, másik kettőre nem emlékszem, de mivel össz 4féle diabetikus termékük van, van rá esély h johgurtosat láttam..ezis mind fruktózos? ajiba akartunk venni anyósnak vmi finit, de csak fruktózt ismerik mindenhol..

azügyben nincs döntés még, szerdán lesz legközelebb randi, aztán hétvégére is van program, meg máj végén leugrunk 2nap balcsira, mert dolga van ott.. fura volt együtt, sokat eszembejutott a dolog közben, meg családja elött is bénán érzem magam:S

23565. mosolyka1111 (válaszként erre: 23559. - Esbee)
2012. máj. 6. 16:19

Szia!

Köszönöm szépen, lányom nevében is!

A második konzi úgy emlékszem, 10 ezer, és benne van a gyógyszer felírás is, azért nem kértek külön pénzt.

Ez a természetgyogyi dolog érdekes: én hordtam a lányomat energiára, vagyis hogy energiát adjon át neki egy gyógyító (akit amúgy nagyon jól ismerek és tisztelek is). De a lányom szédült, és gyengébb lett, mint volt, úgy támogattam utána az utcán, ez kétszer volt, így mi kihagytuk. Lehet, hogy pont nem a jó módszert választottuk.

23564. DorkaMoncsi (válaszként erre: 23563. - Esbee)
2012. máj. 6. 16:09

Akinél voltam, az egyben reflexológus is, szóval reflexológia is volt a kb 6 alkalomban. Na az jó volt.

Lehet keveset voltam, de akkor sem éreztem semmi javulást.

23563. Esbee (válaszként erre: 23562. - DorkaMoncsi)
2012. máj. 6. 15:42
Köszi! És hányszor voltál kineziológusnál?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook