Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Sziasztok!
Azt most nem tudom megnézni, hányan vagyunk (nem megy az admin felület). De azt tudom, hogy tegnap rekordot döntött a honlap látogatottsága.
1228 egyéni látogatás volt, összesen 10.646-szor töltődött be oldal a honlapról.
Ami még érdekesség, hogy a látogatók 74,97%-a jön Magyarországról, sokan jönnek Szlovákiából, Romániából és Németországból, de vannak egzotikumok is pl. Ausztrália, Új-Zéland, Izrael, Japán :) Hogy ők mit látnak? :)))
Ja, és 50%-kal tarol a Windows XP a többi operációs rendszerrel szemben :)
Kedves Dundy!
Ráéreztél a legfőbb törekvésemre :))
Típusok szerint szétszedtem a meglévő recepteket és tovább bővítgetem a fórumos receptekkel és azokkal, amiket a neten találtam.
Hamarosan felkerül!! Remélem még a hétvégén.
Pusza:
Hoxa
Pulzál még itt egy bika lány is.
Ő a bikák legjobbika...
Úgy látom a bika elvesztette a szarvát!
Talán fél a női túlerőtől?
Végre egy Bika a karámban:))
Remélem kitartasz, nehogy csalódjunk Benned:)
Harcra fel és és minden jót viszot!
Sziasztok!
Zsuzsa vagyok és én indítottam el a szenvedő kimamák rovatot. Ebbe a közösbe még nem írtam, de most rászántam magam. Én kb. tíz kilót szeretnék leadni, de a helyzetem elég nehéz.Többek közt azért, mert a férjem nem hisz ezeklbe a fogyókúrás módszerekbe és nagyokat mosolygott, amikor megvettem a könyvet. Szerinte hülyeség ez az egész és egyszerűen csak nem kell enni. Persze megsértődik, ha nem vacsizom vele. ill. kevesebbet próbálok enni. Neki, persze könnyű, mert nem hízásra hajlamos és imádja a nasit. Minden este azt keres a szekrényben. Azért örömmel látom, hogy a férfiak közt is van beleérző alkat.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúltam, de remélem azért sikerülni fog nyárig az a bizonyos tíz kiló. Minden sorstársat üdvözlök.
Szia Bika 52!
Neked mennyi a túlsúlyod?
Gratulálok HOXA.
Nagyon jó az oldalad, és egyre többen vagyunk.
Egy kérdésem lenne, hogy a receptoldalra teveztél frissítést és mikor. Már megint annyi recept gyűlt össze és egypár munkatársam akinek nincs internete, nagyon érdeklődik, mert kinyomtattam nekik a fórumot is.
Megvan a 400. regisztrált felhasználó is :)
Juhhhéééjjjjjjjjj :)))
330 regisztrált felhasználó van a honlapon :)
Úgy látszik tényleg nagy űrt sikerült betölteni, örülök, hogy ilyen jó kis csapat gyűlt össze.
Az órát manuálisan javítottuk, remélem most már rendben lesz.
Hoxa
Szia Andrea!
Azért a könyvet én mégis ajánlanám, sajnos nem tudok mindent feltenni (meg nem is lenne szép bemásolni a könyvet), de nagyon sok hasznos dolog van benne. Nem hiába olyan vastag :)
Ha van befektetni való 2000 forintod, szerintem vedd meg, érdemes!
Hoxa
Elrontottam a végét, így helyes:
:)))))))
Hoxa!
Mennyien vagyunk regisztrálva?
Gratula a honlapodhoz és a látogatókhoz. ?(
Nagyon megnőtt a honlap látogatottsága :)
Olyan boldog vagyok, hogy itt vagytok!!!
Tegnap és ma 1000 fölött volt a látogatók száma.
Akit érdekel, alul a Statsector logora kell kattintani.
Hoxa
hoxa!
szupiiii!!!!!!!
nagyon sokat segit!
koszi neked
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?