Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
768?!
Hát egy nagyszerű, nem is gondoltam volna!
Tényleg szuper ez a honlap! Jó a csapat!
Sokszor jutnak eszembe a többiek és ha kipróbálom valamelyiket, akkor alig várom, hogy beérjek a munkahelyemre és írhassak!
KÖSZÖNJÜK NEKED HOXA!!!!!!!!!!!!!!!
Pusz
Sziasztok!
Köszönöm a dícsérő és lelkes szavakat :)
Rákuttantottam a létszámra, és elámultam: 768-an vagyunk.
Sajnos mostanában nagyon kevés időm maradt a honlapra. :( De igyekszem. Megígérem!!
Pusza:
Hoxa
HOXA!
Látod, nem adtam fe, és most itt vagyok!
Ez a legjobb honlap a világon!
Sziasztok !
HOXA csúcs vagy, jó a honlap, kérlek, hogy soha ne hagyd abba.Mindenkinek Kellemes Húsvétot!
Szia Edit!
Energia lenne, abban túltengek, csak időből van kevés. Egyszer már elkezdtem, de megsérült a fájl és nem tudom többé kinyitni. Gázzz.
De azért ha lesz időm, mindenképp szeretném megcsinálni.
Hoxa
Ui: Tagok száma 618-ra nőtt.
Hoxa: ezer puszi!!!
Remélem ezzel mindent elmondtam a honlapról!! :-))
Sztaga:
Kösz, hogy szóltál. Sajnos Spagóca mindig ezt csinálja, elküld még 50 üres sort. Remélem majd sikerül neki ezt elkerülni, de addig is minden hozzászólását meg kell szerkesztenem :(
NEWS:
A regisztrált felhasználók száma: 586
Az atw jó sokat heggesztett, ezért sokszor nem volt elérhető az oldal.
Ezért elnézéseteket kérem.
Üdv:
Hoxa
Sziasztok!
EGO: Lásd MOLNTAK hozzászólását. A csíkhoz annyit, hogy mint minden az interneten, az én honlapom is "adathalmaz", amit le kell töltened, hogy megtekitsd. Semmi extra dolgot nem tölt a géped.
MOLNTAK: Nem értettem ezt a "később jelenik meg a napló" témát, de már leesett :))))))) Köszi hogy megválaszoltad !!!!!!
VINCE: de jó is lenne, már nem kéne fogyiznom :)))))))))) Sőt, amikor nekem már nem kell, még el is tudnám ajándékozni a mínuszokat olyanoknak, akiknek van még plusz kilójuk.
Akkor te mennyivel is jössz most nekem? Hm? :))
ERIKA: Én is köszönöm és gratulálok!!!!!!!! :)
Hoxa
Kedves Hoxa!
Nem tudnád az "Eredmények" fórumot eredeti alakjára visszaformázni, mert egy kicsit átalakult. Hosszúra nyúltak a sorok, illetve egy-egy hozzászólás után hosszú üres részek vannak.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Isteni a honlap, csak két dolgot szeretnék megtudni ezzel kapcsolatban:
1. miért csak napokkal később jelennek meg pl. a naplók a honlapon (ma a másodikán irodottakat tudom csak olvasni), és a forumok is délután véget érnek, pedig este 10 van?
2. miért tölt valamit fel állandóan mikor olvasgatom a honlapot (alul zöld futó csík)???
Bocs a tudatlanságomért és a kíváncsiságomért!
Hát szia HOXA!
Nem is tudom mit mondjak!
Nagyon hálás vagyok neked!
Most kezdek rájönni , hogy is nézhettem ki amikor elkezdtem ezt az egészet.
Azóta majdnem 15 kg ment le.Ezt neked köszönhetem és még rajtam kivül sokan!
KÖSZÖNÖM
Susu: :)))))))
Öröm az ilyet olvasni, én is köszönöm!!!!
Hoxa
HOXA ! Neked kell elsősorban megköszönnöm azt a minusz 10 kg-ot amit márc 1 óta fogytam.Szuper ez a fórum, ha éhes vagyok már márc. 1 óta ide menekülök és kajálás helyett olvasgatok.Eddig nem volt bátorságom írni, de ez a -10 meggyőzött arról hogy köztetek a helyem.
Mégegyszer örök hálám és köszi mindent!!!!!!!!!
Sziasztok!
Sajnos az ATW munkálatai során az utóbbi napokban sokszor előfordul, hogy az oldal nem elérhető.
Sajnálom :( Hamarosan lesz jobb megoldás is, de addig sajnos ez van.
Hoxa
Szia Hoxa!
Szerintem nem kell velük foglalkozni, MI VAGYUNK A JOBBAk , hiszen saját tapasztalatainkról számolunk be.
Ja és a MI HOXA Istennőnket holmi házipatika nem tudja semmiben sem legyőzni !
Szia, Pusza: Judit
Láttam többen reklámozták ezt az oldalt a házipatika fórumban :)
Nyitok egy reklám manager csoportot :)))))
Haha, most látom, hogy a házipatika lefoglalta az www.atkins.hu-t. Lecsaptak rá, pedgi múlt héten még gondoltam is rá, hogy át kellene költözni oda :)) Node mindegy, aki fontos az már itt van, vagy idetalál :))
Egyébként fura, azt hittem a házipatika ellenzi az Atkins diétát.
Szia H!
Ha egyszer valami beindul...
Nem én kémkedek ám, hanem a statsector :)
Igaz, hogy én tettem fel a honlapra, hogy lássam mennyien vagytok :) Legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ennyi ember jön össze. Komolyan.
Igazából egy icipici kezdeményezésnek indult, gondoltam rátalálok pár emberre általa, akikkel segíthetjük egymást. És ez lett belőle :)))
Ja, és 17-e körül múlt egy hónapos a honlap :)))
Boldog szülinapot, kis narancssárga, szívemcsücske :))))
Bejött az admin oldal: 458 regisztrált felhasználó van.
Abból legalább kettő Smokey :)
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?