Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Szia Hoxa!
Mint már írtam tegnap is, nagyon szuper az új lap!
Két kérdésem/javaslatom lenne, ami most a használat során eszembe jutott:
1. lehetne olyan funkciót beletenni a bejelentkezéshez, hogy ha beikszelem, akkor erről a gépről automatikusan beléptet a rendszer?
2. a fórumokban, ha valamelyik hozzászólásra válaszolunk, jó lenne ha a válasz írásakor látszana az az üzenet is, amire válaszolunk..
persze ezek csak apró dolgok, de könnyítést jelentenének szerintem a használat során.
Szia Hoxa!
Hogy te milyen aranyos vagy, hogy emlékszel rám. Nagyon jókor jött a leveled, valahogy a párommal együtt elkapott a jó öreg őszi depresszió. Valahogy fel kéne rázódni, szerintem őt is bántja a felszedett súlyunk. Mint tudjuk, a rázás a nők dolga...:o))) Remélem Nálad minden rendben, és a régiekkel találkozhatom. Most kissé csapongó vagyok, mert hosszú idő után jutottam normálisan múködő géphez. Neked is puszi, a régieknek és az újaknak is: Ringo
Szisztok!
Nagyon szuper! Gratula!
Köszönöm a dícséreteket, Zsonak is átadom :)
Zazu, mit ír ki? Nem túl nagy a kép, amit feltöltenél? Mert van egy mérethatár: 60000 byte fileméret, illetve 640*480-as képméret.
Hali, egyszerűen eszméletlen az új honlap, csak ámulok és bámulok! Csudiszép.
Egy bajom van csak, nem tudok képek föltenni. Vajon miért?
nagyon tetszik az új honlap!!!
gratula, és remélem hogy sok sok új cikk és info lesz rajta!!! :))))
Sziasztok
Nagyon örülök az uj honlapnak.
Kell még egy kis idő, amig felfedezek mindent.
De nagyon tetszik
Praet, látom maximalista vagy :) Nem veszem kötözködésnek, értelmes ötletnek tartom, amit írsz.
Nos, mi is maximalisták vagyunk, csak már szerettük volna elindítani és feltöltögetni. Szóval fejlődés még várható, majd megbeszélem a fejlesztővel. :)
Hoxa
Na jó...
(csak hogy kötözködjek...)
Egyszerre megjeleníthető fórum/hozzászólás állíthatóság?
Interaktív menüben az összes fórumnál megtalálod. Ott ömlesztve mind megvan.
Ugyanez igaz a cikkekre, tudásbázisra is.
A témakörök menüin belül arra a témára bontva, az interaktívban pedig minden egyben is megvan.
Szia!
Szerintem a fórumokat tegyétek külön ablakba, és inkább együtt, mert így jó eséllyel látogatjuk azt is, amit egyébként nem néznénk.
Sziasztok!
Ez igen!!!! Csúcs lett a honlap!
Gratulálok!
Üdv.:
Cooper
nagyon szupika!!!!!
Még nem néztem át mindent úgyhogy megyek is és feltérképezem a terepet!!:))))))
Gratula!
Ezen is eligazodunk majd, mint annyi minden máson.
Sokkal jobban tetszik.
Sziasztok!
Amint láthatjtok, megtörtént a "nagy átállás" :)
Ebbe a topikba kérek szépen mindenféle észrevételt, javaslatot, kritikát :)
Remélem tetszik és szépen "belakjátok" majd a nem diétás szekciókat is :)
Pusza:
Hoxa
Üdvözöllek az új honlapunkon!
Ez a lap a tiéd is, hiszen te is aktívan részt vehetsz a szerkesztésében. Regisztráció illetve belépés után a követhező funkciókhoz férsz hozzá:
- adatlapodra képeket tölthetsz fel magadról,
- fórumozhatsz,
- írhatsz naplót,
- küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket másoktól,
- felvihetsz cikkeket a különböző témakörökbe,
- kérdéseket tehetsz fel és válaszolhatsz meg a tudásbázisokban,
- szavazásokat írhatsz ki a véleménykutatás menüpontban.
Sziasztok!
Amint láthatjtok, megtörtént a "nagy átállás" :)
Ebbe a topikba kérek szépen mindenféle észrevételt, javaslatot, kritikát :)
Remélem tetszik és szépen "belakjátok" majd a nem diétás szekciókat is :)
Pusza:
Hoxa
Sziasztok!
Ma estére terveztük az átállást az új honlapra, de sajnos technikai problémák miatt nem jött össze. (Olyan lassú az internet, hogy elkezdtünk őszülni... úgyhogy feladtuk).
Reggel (csütörtökön) újra próbáljuk, reméljük második nekifutásra már menni fog.
pusza:
Hoxa+Zso
Haladunk kérem, haladunk. Már nincs túl sok hátra. De még nagyon nyers az egész, ki kell külalakilag is pofozni. Meg a belbecsből is hiányoznak dolgok.
De igyekszünk!
Ez jó hír :)
Én is elájultam, de attól, hogy Zso milyen segítőkész :)))) Rajta áll vagy bukik ez egész.
IMÁDOM :) És nagy a szakálla :) Tuti őt láttátok, :))
Én már elájultam, komolyan!
Hoxa! Zsonak most mekkora a szakálla? Csak azért kérdezem,mert a múltkor felétek mentünk kocsival, és aszem őt láttuk bringán ! :-P
Sziasztok!
Már egész jól körvonalazódik az új honlap :)
Sőt, már-már bizonyos részei megvannak :)))
Fő témák lesznek:
Diéták (atkins, sb, 90 napos és más diéták)
Gyerekvállalás (teherbe esés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egyebek)
Párkapcsolatok (szerelem, szex, házasság, stb)
Hobbik, gasztronómia (főzés, kézimunka, lakás/kert szépítés stb)
Interaktivitás (naplók, játékok, véleménykutatás, fórumok, stb.)
Mindenki vihet fel cikkeket, ami a saját nevével fog megjelenni. A cikkeket utólag lehet majd szerkesztgetni. Úgyhogy, aki érez magában némi tetterőt, hogy bármely témában írjon, vagy esetleg fincsi recepteket tegyen fel, az kezdje gyűjtögetni, mert JÖN JÖN JÖN az új lap és már lehet is majd feltölteni :)
pusza:
Hoxa+Zso
Hoxa!
Köszike!:))
Akkor átirányítom ide a jó kis SBD-s bandát!:))
Hali,
Hoxa, nagyon örülök, hogy mégis megcsinálod a honlapodat ! Kár, hogy annó nem fogadtunk, hogy úgysem fogsz bírni magaddal :) :) :)
Sok-sok-sok sikert !
Pusza !
a.
Kisgé!
Természetesen belefér :)
Minden belefér!! :)))
Hoxa
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?