Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Szia Hoxa!
Segíts légyszi abban, hogy a klubba hogyan lehet kitenni a "megtelt" táblát! Nem szeretnénk már új tagokat felvenni, próbálkoztam, de nem találtam a lehetőséget.
"Napi szinten együtt, barátságban, 60 felett" erről a klubról lenne szó.
Köszi szépen!
Miszti
Egy gondolat:
Egy masik forumon lattam a most megemlitett lehetoseget:
Ha megirtuk a hozzaszolasunkat/ esetleges velemenyunket, es amikor mar elkuldtuk, eszrevettunk hibakat benne, a jelenlegi formaban, nem tudjuk kijavitani. A masik forumon volt egy lehetoseg arra, (harom pontocska jelzes jelent meg a margon, irasunkal parhuzamosan hogy miutan elkuldtuk, hogy aki irta, utolag lehet "Edit/javit" lehetosegre, vagy "Delet/torles" lehetosegre, utolagosan is rakattintani, es lehetosegunk lenne, (mint pl. a Face Book-on) esetleg a kimaradt betuket bepotolni, netan az utolagosan eszrevett hibainkat korrigalni. A hozzaszolasunkat az iroja esetleg kitorolhetne.
Nem e lehetne erre a lehetosegre gondolni az itteni forumokon is?
Csak egy javaslati gondolat...
Szia Hoxa!
Köszönjük szépen ez jó ötlet remélhetőleg igy elketülhetőek lesznek a provokálások.
További szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
A mai naptól a vallomásokhoz egyesével is hozzá lehet szólni. A hozzászólás hatására a vallomás címével gyakorlatilag egy új anonim fórum jön létre, amibe a vallomás kiírója is írhat, ez esetben anonimként jelenik meg a hozzászólása. A többi hozzászóló neve természetesen nyilvános. Amelyik vallomáshoz nem szól hozzá senki, nem generál külön fórumot. A gombok (nem baj/kukorica) a korábban megszokott módon működik.
Sziasztok!
A menüben találhattok egy új menüpontot a Fórumok alatt: "Hozzászólások"
Ez a legkedveltebb hozzászólások listája, amiben az elmúlt 30 napban piros szívvel jelölt hsz-ek láthatók majd, darabszám szerint csökkenő sorrendben, szám szerint 100.
Bács Kiskun megye, szerb határ
de 3-kor csak egy icipici gyenge eső volt, most is 7 ágra süt a nap.
Persze nektek végtelenül bosszantó és idegesítő, hiszen alapjaiban nektek van vele dolgotok, munkátok. De én ilyen esetben mindig a légköri viszonyokat okolom. Rákerestem, és íme:
Fogjátok rá a nyuszira!
Úgy legyen!
Előfordul az esetenként, hogy a technika ördöge munkához lát. Az a jó, hogy meg tudjuk beszélni, így nem azon rágódunk, hogy a gépünkkel van-e gond... a többi majd megoldódik. Köszönjük, hogy szóltál.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a régebben kedvencnek jelölt, de azóta törölt tagokat hogyan lehetne kivenni?
Nemrég is törölte magát valaki, rákattintottam, nincs neve mellett a kivehető jelzés. De számláló nyilvántartja.
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?