Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Drága Hoxa, hálás köszönet, hogy újraindítottad az oldalt!
Én is szívesen olvasgatom a régi hozzászólásokat.
A talira úgy mennék én is, de a baba miatt nem nagyon mászkálhatok, sokat kell feküdnöm.
Szia Drágaság!
De jó, hogy megint itt vagy!
Na, hát az ötletek a következők. Én nagyon szívesen olvasgatom a régi naplóimat, szerintem aki kéri annak hagyd meg. A fórumokat esetleg törölheted.
Legyen olyan, hogy képeket lehessen föltenni, ha megoldható. Szóljon a fogyókúráról, a gyerekekeről, családról. Legyen olyan, mint a nők lapja oldala, olyan szerteágazó.Szervezzünk megint találkozókat, járjunk együtt erre-arra.
Majd még mondom tovább, ha eszembe jut valami.
Tsók
Sziasztok!
Kérek szépen ötleteket, hogy mit kezdjünk együtt ezzel a lappal. Töröljem a régi fórumokat, vagy hagyjuk így?
Miről olvasnátok szívesen???
Pusza:
Hoxa
dob utca 11
Nézted az ár különbséget?
A balzacban 200/süti
a dobban 140-160/süti
Ez azért nagyon nagy különbség. Vagy én vagyok skót.
Kedves Zolii és mindenki!
Nagyon jó lenne, de nincs rá időm. Így, ha valaki megtenné, hogy összeszedi, akkor nagyon szívesen feltenném a honlapra.
De ez igaz bármilyen atkins-es anyagra. Mostanában nagyon sok a munkám, nincs időm gyűjtögetni, fordítgatni :(((
Segítsetek be, ha tudtok!!
Előre is köszi.
Hoxa
Sziasztok Mindenki!
Szeretnék köszönetet mondani, hogy válaszaitokkal segitettétek munkámat!
Vince
Szia Hoxa!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem e lehetne egy olyan fórumot, vagy faq-ot csinálni, ahol heti, illetve kéthetes mintaétrendek lennének!
Őszintén bevallom, és azt szeretem, ha megmondják mit kell ennem! Nehéz válogatnom a sok Atkinses kaja közül, és csakran többet eszek a kelleténél..
Vagy lehet hogy én vagyok hülye? :-)
Szerintem a kezdőknem is könyebb lenne elindulni!
Sziasztok!
Remélem sokan segítettetek Vincének a felmérésében.
És köszönöm, hogy ennyien szavaztatok a lowcarb étteremmel kapcsolatban is.
Közben tartottam egy létszámellenőrzésdt is: 942 az eredmény. Wow.
Köszöntök minden újat, bár kicsit már el vagyunk veszve a sok fórum között :)))
Pusza:
Hoxa
Nekem is sokkal jobban ízlik, amit mások csinálnak és csak elém teszik. :)
Jó lenne egy ilyen étterem, én gyakran látogatnám.
Szerintem akkor azokra a kérdésekre, amik így is értelmesek:
pl.
kipróbálnád-e? (ha bpesten jársz)
vinnél-e oda mást is?
hol lenne neked a legjobb?
A gyakoriság vidékiek esetében tényleg nehéz dolog. De reméljül beindul és egész étteremlánc indul belőle, mint a meki :))
Sziasztok!
Ha lenne bennem üzleti érzék és lenne sok sok pénzem, akkor tuti nyitnék és ott innánk együtt a koffeinmentes kávénkat a chszegény süti mellé. :))
A szavazás azért van, mert van egy ismerősömnek egy imerőse, aki szeretne nyitni. Ő szeretné látni, mennyire lenne igény rá.
Úgyhogy MINDENKI SZAVAZZON! :)))
Hoxa
Díjazom az ötletet!
Kata
Igen, így igaz!! :))
Szegedre is ilyet!!!
:))
(még egy cukrászda is jó lenne..)
Hoxa Kedves!
Csak azt szeretném tudni mire jó a szavazás? Talán Atkins éttermet akarsz nyitni??:)))
Hoxa, nagyon jó, hogy csináltál egy lap.hu-t. Olyan oldalakat találtam rajta!!! Igaz, kicsit változtattam a diétámon, de így is nagyon hasznosak a dolgok, amiket olvasok és továbbra is fogok írogatni a Fórumba. Természetesen olvasom is minden nap.
Megint megindult a fogyásom!!!
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?