Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Gratulálok, Hoxa!Nagyon színvonalas a honlap. Megnyugtató tudni, hogy az ember többszázad/ezred magával csinálja végig Atkins 'bácsi':)diétáját.
Szuper kezdeményezés, nagyon köszi érte!
Sok sikert mindenkinek!
Az biztos, hogy ebből a diétából Magyarországon is nagy pénzt csinál valaki.
De az nem én leszek :)
Szia Flo!
Az előző honlap nagy szégyen volt :)))
Alig vártam, hogy szebbet tudjak csinálni, csak sok idp kellett hozzá és a férjecském segítsége is.
Amint minden összejött, lecseréltem.
Egyébként nem ilyen honlapnak indult, nem tudtam, hogy ennyi ember meg fogja nézni. Igazából magamnak kezdtem csinálni, aztán láttam, mennyire hiányzik a magyar webről egy ilyen oldal.
Hoxa
Szia Logic!
A fórumokhoz oldalt, a fórum felirat megnyomásával lehet visszatérni.
Nekem nem tetszett, hogy kiírta a nevet az előző fórum, mert inkább magam írok szép megszólítást :)
A recepteket szeretném összegyűjteni és letölthetővé tenni, mondjuk wordben, mint egy szakácskönyvet :) Csak ahhoz még sok-sok kell.
Hoxa
A honlap SZUPER és úgy gondolom, hogy TE is egy SZUPER ember vagy! Köszi az infókat, rengeteget segít.
KÖSZI KÖSZI KÖSZIKE
Sziasztok! Na végre, hogy rájöttem, hogy elklészülhetett az új honlap! Ugyanis úgy jártam tegnap, hogy a régin nem találtam senkit, egy kicsit furának is tartottam a dolgot, de nem foglalkoztam vele. Ma reggel viszont hirtelen bevillant, hogy szó volt egy új honlapról. Akkor már rájöttem, hogy nem is tüntetek el igazán:-)
Egyébként nagyon tuti a honlap! Köszönet érte!
Kedves HOXA és FÉRJE! Nagyon-nagyon szupi az új honlap. Én még csak tegnap találtam rá, nekem már az is szuper volt, de ez még jobb.
Köszi a sok-sok-sok munkát és a sok erőt amit itt egymásnak adhatunk. Azt hiszem minden reggel az első lesz, hogy ide belépek. Rólad még nem sok mindent tudok, de gondolom valahol az előzményekben megtalálom! Mégegyszer NAGYON KÖSZI, mindenki nevében.
Pusssssszzzzzzzzzzziiiiiii!
Kedves Hoxa!!!
Nagyon szép lett az úl honlap-sokkal áttekinthetőbb,vidámabb,mint az előző volt!!!És ez a sárga szín is jobb kedvre deríti az embert:)))Gratulálok Nektek hozzá!!!
Sziasztok!
Együtt örülök veletek ennek a napsárga honlapnak, már attól is boldog vagyok, ha ránézek. :)
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket és az építő észrevételeket.
DOMI: Ha van üzeneted, akkor a beérkezett üzenetek mellett megjelenik, hogy hány új van.
Hoxa
Gratulálok !!!! Nagyon szuper ! Annyira meglepett a változás tegnap óta, hogy kétszer ki is léptem, hogy biztosan rossz helyen járok :-))
Köszönjük szépen, hogy ilyen összefogott, szép honlapot csináltál. Itt tényleg minden információ megtalálható az Atkinsról.
Andrea
Kedves HOXA és nem kevésbbé kedves PÁRJA! Már maga az elindulás is egy szimpatikus ember szimpatikus ötlete volt. Semmi kereskedelem a dologban, és saját magad is velünk kűzdesz. KÖSZI!
Javaslat: a belépéskor lehetne egy jelzés, hogy új privátja van a belépőnek. Másik javaslat: a bal oldali ablak is mozoghat külön és a jobb oldali. Akkor a fő oldal mindig kéznél van (a láb is). Ez csak ötlet. Köszi nektek ismét. A hangulata az egésznek is jó, tükrözi a telt emberek jó lelki beállítottságát.
Szia!
Ez a honlap sokkal jobb, mert már nincs gondom a belépéssel, és a hozzászólással. köszike
Kedves Hoxa!
Nagyon-nagyon tetszik az új honlap és ezer köszönet érte, hogy ennyit fáradoztál és fáradozol értünk, kedves férjednek is :-))
Nagyon sok hasznos információ megtalálható és olyan jó, hogy összehoztad az egy célért küzdő sorstársakat.
Mégegyszer köszi: Éva
Nekem tetszik.Áttekinthető, ráadásul ha belépek jókedvem lesz, olyan mintha mindig sütne a Nap:))
Gratulálok az első honlapodhoz! Legyen sok rörömöd benn és nekünk is.
Az atw.hu órája lehet elcsúszva szerintem.
Drága Hoxa!
Elvagy csúszva 1 órával! Ill nem te, hanem a fórum. 20.16-ot ír, viszont már 21.22 van!
Köszi! :)
Enni sem tudtam, úgy izgultam :)))
Ez az első igazi honlapom.
Nagyon tetszik Hoxa! :))
Gratula hozzá, és kitartást, nem kevés időd ment el erre.. (de addig sem a hűtőd bújtad;)) bocs :)
Puszi:
Bodsa
Kis használati útmutató:
- Kérlek titeket, regisztráljátok magatokat. Csak a becenév és a jelszó megadása kötelező. Igazából csak azért kell, hogy egy nick alatt mindig ugyanaz az ember legyen. (regisztráció)
- Ha a korábbi nicketekkel beregisztráltok, akkor a korábbi fórum hozzászólásaitokat utólag a nevetekhez tudom rendelni.
- A privát üzeneteket csak azoknak küldjétek, aki 2004.02.03. 20:40 után szólt hozzá, tehát már regisztrált. A privát üzenetet úgy tudjátok megnézni, ha beléptek.
- Timus, írj egy Privi üzenetet, ha regisztráltál, mert akkor a naplódat a nevedhez tudom rendelni.
Na ennyi, várom a kérdéseiteket.
Aki nem szeretne regisztrálni, az csak olvasni tud, illetve írhat a vendégkönyvbe.
Hoxa
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?