Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan győzhető le az alkoholizmus? fórum

Hogyan győzhető le az alkoholizmus? (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
2012. nov. 11. 07:12
nekem sokat segít még az állatterápia, 2 éve kiharcoltam egy cicát, olyan jó, hogy van, sokszor megnyugtat, ha gondom van, eltereli a figyelmem és a férjem is megszerette, éjjel megosztja a szeretetét a kis dög, fél éjszakát az én lábamon alszik, felét a férjemén, átkarolja az első mancsaival....lehet, sőt biztos, hogy az alkoholisták, mint pl. a depressziósok is azt hiszik legbelül, hogy ők nem szerethetők, és egy kis állat, amelyik kommunikatív, az nagyon sok szeretetet tud adni....ez csak olyan saját okoskodás....
802. szöszi71 (válaszként erre: 801. - A8f3b864b3)
2012. nov. 9. 10:44
Igen, ezt én is így gondolom. :)
2012. nov. 9. 10:40
passz..mondjuk alkohol nélkül?
800. szöszi71 (válaszként erre: 798. - Judith.budapest)
2012. nov. 9. 07:32

Köszi, aranyos vagy. :D

Hát...tényleng kell az erő mindőnknek.

799. judith.budapest (válaszként erre: 796. - Szoszilvi81)
2012. nov. 8. 19:28
Köszönöm Szilvi....én jól vagyok....ezt kívánom nektek is....minél kevesebbet sérülni lelkileg....
2012. nov. 8. 19:27
Írd ki magadból Szöszi, az sokat segít....sok erőt a továbbiakhoz....puszi és őszinte ölelés
2012. nov. 8. 08:04

Sziasztok!

Otthon voltam a hosszú hétvégén és még 3 napot szabin. A párom egész héten otthon van. Alig vártam, hogy jöjjek dolgozni. A párom minden napot végig ivott, napi több mint 10 üveg sör + még amit nem láttam. Vett ki pénzt (100 eFt), ebből én nem láttam semmit, pedig már nincs kajára pénz. Nem érdekli úgy tűnik, csak neki a napi "betevő" legyen meg.

Hát...nem tudom, de idegileg nagyon kivagyok.

Mindenkinek szép napot!

796. szoszilvi81 (válaszként erre: 793. - Judith.budapest)
2012. nov. 8. 06:36

Boldog szülinapot édesapádnak, és boldog névnapot a "kis" fiadnak :)

Te hogy vagy, hogyan zajlott az ünnep?

Én egyre jobban vagyok, igyekszem függetleníteni magamat az alkoholtól. Van amikor jobban, van amikor rosszabbul megy, de nem adom fel.

2012. nov. 8. 06:28
Ki hogy van?
794. H1014 (válaszként erre: 793. - Judith.budapest)
2012. nov. 4. 09:02
Isten éltesse édesapádat! Neked is csodaszép vasárnapot!
2012. nov. 4. 08:09
tegnap ünnepeltük az apukám 75. születésnapját, csodálatosan szép napunk volt, minden nagyon jól sikerült.....kívánok nektek is szép napot mára
792. judith.budapest (válaszként erre: 791. - 298b15dfdd)
2012. nov. 1. 18:10
ez igaz....
791. 298b15dfdd (válaszként erre: 790. - Judith.budapest)
2012. nov. 1. 07:19
Pontosan,már Te is függő lettél!Semmi köze nincs a sárkánysághoz,okossághoz,hisz tudod,akkor azért iszik...
2012. nov. 1. 06:56

szerintem nem te vonzod a fura pasikat, hanem a pasik nagy része problémás, lehet, én lennék a kivétel, hogy nem láttam normális pasit körülöttem?

valahogy elkutyulódnak, nem bírnak a vérükkel, aztán csinálják a gondot, vagy egyedül maradok, vagy húzom ezt a koloncot, a férjemet magammal....sokszor nagyon jó, hogy van, mert ott a másik oldala is, mérlegelni szoktam, hogy a jó periódus után jön a rossz, a rossz periódusnál pedig várom a jót...véleményem szerint, csak aa sárkány típusú nők tudják karban tartani a férjüket, vagy a nagyon okosak, de én egyik sem vagyok, félek, a többség az én típusom nőben.....

789. H1014 (válaszként erre: 786. - Judith.budapest)
2012. okt. 31. 16:19

Basszus az durva. Meg olyan furi, hogy így belenyugszol, h lesz is....:(

Én ezért váltam el az első férjemtől, mert ütött, ha elborult az agya. Józan bolond volt, évekig tűrtem, de aztán csak meg tudtam szabadulni tőle.

Most meg kifogtam egy alkoholistát, aki hála istennek még a hangját sem emeli föl, nemhogy a kezét....

Szerintetek vonzom a problémás pasikat? :)

788. lassieke (válaszként erre: 782. - Judith.budapest)
2012. okt. 31. 15:39

A gyerekeket biztos hogy nem bántaná,engem sem bántott még soha.De nem is ajánlom neki.Persze figyelmetlenségből bár mikor megtörténhet akármi.Bár már nálunk is előfordult már hogy kaját melegített magának mikor nem voltunk itthon,utána dobhattam ki az edényt.Egyébként én is elszoktam menni itthonról barátnőmékhez ahol vannak gyerekek.A gyerkőcök is kikapcsolódnak,nekik is jót tesz.Van hogy csak úgy elmegyünk egy kicsit kocogni.Még a 3 éves lányom is élvezi.Próbáld ki te is.Biztos jót fog tenni.

A munkával kapcsolatos dolgokat megbeszéltük.

Azt hiszem megértette a dolgok súlyát,hogy nagy felelősség hárul rá olyankor.Nem ihat olyankor.Ezt belátta.Remélhetőleg így is lesz.Az a jó a munkába ,persze ha összejön ,hogy 2 éjszaka 2 nappal és utána 4 nap itthon.Voltam a felvételi beszélgetésen ,hát bízok benne hogy sikerül.A hétvégén kapok rá választ.Ha sikerül akkor hétfőn próbanap.

2012. okt. 31. 13:38
van, hogy megfenyegetem a rendőrökkel, és akkor lehiggad.....ezek a típusok józanul is megteszik, a nagybátyám, aki soha nem ivott, azért pofozta meg nyilvánosan a feleségét, mert vett magának egy esőkabátot, a nő, aki dolgozott, akit minden fillérrel elszámoltatott, akinek kiosztotta, menniből kell élni, és aki eltartatta magát az asszonnyal, miközben jól keresett, csak nem adott haza egy fillért sem.....és mindenki azt gondolta róla, milyen jó ember, hogy szereti a gyerekeit, a családját.....még az anyám, a testvére a mai napig nem akarja elhinni, hogy a felesége nem csak rágalmazta, hanem igazat mondott, a felesége belehalt szó szerint a bánatba, és ugye ő tényleg soha nem ivott, viszont őrültn féltékeny volt, pedig az is felesleges volt.....
786. judith.budapest (válaszként erre: 783. - H1014)
2012. okt. 31. 13:28
igen, volt olyan, sőt még biztos lesz is, és nem én vagyok sajnos az egyetlen.....nem maradok adósa, de az nagyon nem jó, ha idáig fajul a dolog.....ez olyan fél részeg állapotban történt eddig, valamit meg akar oldani, de nem sikerül és engem taszigál, hogy oldjam meg...pl. hol a szeemüvege? ilyen apróságok, ha ilyenkor visszaszólok, már meg is van az ok....
785. szöszi71 (válaszként erre: 780. - Judith.budapest)
2012. okt. 31. 10:26
Tornázni én is eljárok egy ideje és nagyon jó, de sajna most 3 hét kényszerpihenőm van. Jövőhét pénteken már ismét mehetek. Nagyon várom! :D
784. szöszi71 (válaszként erre: 781. - 298b15dfdd)
2012. okt. 31. 10:26
Nincsenek. Ők már kirepültek. Az én fiam 20 elmúlt, az övé 29.
783. H1014 (válaszként erre: 782. - Judith.budapest)
2012. okt. 31. 09:22
Judith! Téged van, hogy megüt a férjed részegen?
782. judith.budapest (válaszként erre: 748. - Lassieke)
2012. okt. 31. 05:54
nagyon örülnék, ha lenne munkád hidd el, most ne gondolj arra, hogy kit terhelsz, meg te tudod, hogy milyen a párod, ha iszik, lehet nem bántaná soha a gyerekeket, de saját tapasztalat, amiért én soha nem bíztama férjemre a gyereket, még akkor sem, amikor kevéssé ivott....feltett a gázra olajat, hogy majd készít valamit magának és otthagyta, ha nem vagyok itthon, kigyulladhatott volna a lakás, volt olyan, hogy fejjel beleesett az ételbe, ha nem vagyok itthon, megfullad....nem is sorolom, mennyi minden volt már, lehet nálatok ez nem így van, ha elmentem itthonról, mindig másra bíztam a gyereket, nekem nagyon jó szomszédaim vannak, vagy éjjelre anyukámra, még a férjemet is....akkoriban soha nem veszekedtünk, most ha beiszik, van , hogy összekapunk, és nem szokott szép lenni a vége, ha megüt, és aztán adok neki, bár ez ritka, és nagyon szégyellem, de a házban, ahol lakunk, már nem, nincs szégyenérzetem, nem szorongok miatta, persze igyekszem elkerülni az öszekapást, de van , hogy nagyon felbosszant, olyankor úgy érzem, nálam is egy csomó stressz kijön, amit nem csak ő okoz, mert az élet is tesz hozzá bőven mindenkinek....szóval az évek alatt nálam is lehet látni, hogy rossz irányba mennek a dolgok, és kár minden nap, amit vele töltök, kivéve a józan napok, azokat nagyon szeretem, olyankor nagyon jól megvagyunk....
781. 298b15dfdd (válaszként erre: 777. - Szöszi71)
2012. okt. 31. 05:51
Nálatok nincsenek gyerekek?
780. judith.budapest (válaszként erre: 777. - Szöszi71)
2012. okt. 31. 05:39
bár most még vacak az idő, de lesz hétvégére jobb is, menj , sétálj, ő rabja az italnak, te rabja vagy neki, figyeled és szenvedsz, ezt oldom én meg tornával, most nálunk nyugi van, mert nem talált még rá az új dugihelyre, mert mindig rátalál előbb utóbb, ugye ez természetes náluk, aztán vannak a csajos napok a kolléganőkkel, egy barátnőddel csináljatok nagy beszélgetős, kirándulós programot, olyat, ami nem kerül pénzbe és ott ez ne legyen téma, akkor ki tudsz kapcsolódni, ne gondolj közben arra, hogy ő otthon iszik, mert úgyis iszik.....érezd jól magad...
779. judith.budapest (válaszként erre: 775. - 298b15dfdd)
2012. okt. 31. 05:35
jaj! én is ezt csinálom, most még a pénznél tartunk, azt dugom előle, de azt hiszem, ez tényleg egy betegség, mert ahogy olvasom a dolgok egy kaptafára működnek....annyira jó ez a fórum, sokat tanulok belőle....
778. 298b15dfdd (válaszként erre: 777. - Szöszi71)
2012. okt. 30. 15:50
Nem is lehet!:(Nem tudod esetleg kimozdítani valahová,bár mi egy alkalommal elmentünk Krakkóba,még az alkoholtilalom élt nem adtak délig sehol sem italt,ő tíz órára csutka részeg lett,míg a gyerekekkel portrét rajzoltattunk,kiderült,hogy márkáért,bármennyit lehetett inni. Azóta sem tudom,hogy értem haza,mert akkor még nem nagyon volt vezetésből rutinom.
777. szöszi71 (válaszként erre: 773. - 298b15dfdd)
2012. okt. 30. 14:53
Úgy tűnik nagyon eszesek és egy fokkal előttünk járnak. Most jön a hosszú hétvége és még együtt leszunk utánna 3 napig otthon, de ő még a teljes héten, na ettől már félek. Valahogy lekéne küzdenem a félelmet, de nem tudom, mert mélyen a zsigereimben ott van.
2012. okt. 30. 14:35

ez nálunk is így volt, mindig volt dugi pénz, dugi kulcs, dugi kifogás és persze dugi pia :( azzal, hogy hülyének nézed nem segítesz, csak belemegy a játékba.

kaja. nekik hidd el fontosabb az ital. nálunk is volt olyan hónap hogy nem jutott kajára 2-3 napig,

de ettől nem ivott kevesebbet a következő hónapban :)

szóval ha nem főzöl mosol rá, tényleg csak még jobban fogsz szégyenkezni.

ha nem akarja abbahagyni, akkor el kell szánnod magad a különválásra, mert egy józan életű sosem fog passzolni egy alkesszel :( sosem lesznek igazán közös céljaitok, mert neki a pia a fő cél.

775. 298b15dfdd (válaszként erre: 774. - Pista55)
2012. okt. 30. 14:17
Volt,amikor bezártam,kivettem az ablakokból ajtókból az összes kilincset, elzártam az összes lábbelijét,nem volt akadály elment az én papucsomba,mert volt dugi kilincse.
774. pista55 (válaszként erre: 773. - 298b15dfdd)
2012. okt. 30. 14:12
Jó ember volt a férjed.:)
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook