Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Igen,nagyon kell figyelni,mert a jó zsákok szinte rögtön elkelnek! :)
Most is van fenn 2 szép zsák nála!
Hétvégén általában nem fótóz.nagyon figyelni kell mert pillanatok alatt elkapkodják nála a ruhákat.
Valamikor előre kiirja mikor milyen minőségü zsákot rak fel.Meg is tudod rendelni nála akkor küldi szerintem rögtön.
Ő is követi ezt a fórumot.
Szia!
Én többször rendeltem már Ritától, villámgyors, megbízható. Nekem az utalás napján már postázni is szokott. Nyugodtan írj rá, nem fog megharapni.:) Neki az a fontos, hogy a vevője elégedett legyen, úgyhogy 100%, hogy nem szándékosan várat. Én a helyedben írnék neki. :)
KÖZJEGYZŐ????
A közjegyzőnek ehhez aztán semmi köze :))))
Sziasztok!
Van olyan eladó itt, aki nagy tételben foglalkozik ruhákkal? Az angol eladóm kért meg, hogy segítsek neki eladni a válogatatlan ruháját. 17 tonna (17 ezer kg) van neki jelenleg raktáron. 85 penny/kg-ért adja (nekem).
Én fogok tőle rendelni, de ekkora mennyiséggel nem tudok megbírkózni (sem fizikailag, sem anyagilag), max. pár száz kg-mal. Ha valakit érdekel bármekkora mennyiség, örülnék ha megkeresne.
Még soha nem próbálkoztam válogatatlannal, de az eladómban bízok, ha ő azt mondja, hogy ahhoz a ruhához senki nem nyúlt, akkor az úgy is van. Ritka korrekt ember.
A szállításban nem tudok segíteni, max. annyiban, hogy azzal a szállító céggel elhozatom, amelyik nekem is hozza. Hm?
Kedves Pacsirtamadár!
Milyen bábuid vannak?
Maga a vállalkozói igazolvány, azaz annak az illetéke 10e. De minek? Nem kell az sehova.
Az adószám kiváltása ingyenes, azzal vállalkozó a vállalkozó.
Főleg női és főleg felsők.
A géprongy szakadt,foltos,kopott.EZ 4 zsák nem vészes.
Sziasztok!
Régóta olvasom ezt az oldalt, kaptam segítséget is, bár sajnos elég későn, én is megjártam A.ZS-vel :) és egy Lentiből licitálós oldalon értékesítő hölggyel is (régen gyermekdivat néven árult) ezért onnan kezdve már inkább megvettem a 3900 Ft-os kilóárú holmit, amit én s.k. válogattam.
Nekem egy kizárólag krém ruhákkal foglalkozó üzletem volt.
Minden előzmény nélkül a bérbeadóm felmondott, (beteg voltam 2 hónapig, a bérleti díjat hiába fizettem, attól félt, hogy abbahagyom és bérlő nélkül marad, ezért meghirdette) a hétvégén kell kipakolnunk az üzletet.
A felnőttruhákra megvan a vevőm, de a gyerekruhák megmaradtak. Nem lett válogatva belőle semmi :)
Többszáz kilónyi téli-nyári, nem kiválogatott, mivel a betegségem miatt már március végétől csak hellyel-közzel volt nyitva az üzlet.
Szóval, eladó krém minőségű téli, nyári, ősz-tavaszi készlet.
Az ár függvénye, hogy válogatni szeretne valaki vagy egyben vásárolna. Rugalmas tudok lenni, ha valaki a teljes készletet megveszi.
Továbbá teljes üzletberendezés is eladó, helena vállfák, állványok (csőből szerelhető) turiláda, polcok, bábuk, stb.
Remélem, ez a fajta "árusítás" itt nem tilos.
Továbbá szívesen válaszolok bármilyen kérdésre :)
Kedves Cincifinci!
írtím privát üzenetet.
Kedves Cincifinci!
Férfi vagy női a ruha, amit kínálsz? Mekkora méretek? Mit takar a géprongy? Válaszod előre is köszönöm.
Nem a vállalkozói igazolványt jell kiváltani, hanem indítani egy egyéni vállalkozást. Az igazolvány inkább jelképes, az 10 ezer forint. Főállású vállalkozó fizeti maga után a járulékokat, itt is be kell fizetni az egészségbiztosításit, ami hatezer párszáz forint, plusz az adók. SzJA-t pl kell, ami a bevétel 16%a. Ha Kata adózó lesz a nyugdíjas, akkor havi fix 25-öt kell kiadnia minden hónapban, plusz a könyvelő díja, ami 5-10 ezer havonta és a vaterás jutalék, ami nekem most kb még 10 ezer.forint lesz.
Ez a Vaterás 600 ezres dolog, akkor igaz, ha valaki a saját dolgait árulja alkalomszerűen. Nem rendszeresen. És szerintem nem a bevételre kell érteni, hanem összes értékre, amit valaki elad.
Most telt be a pohár....
Vettem egy bálát nem rég.Sajnos itt nem fogyott bárhová vittem bármit csináltam.
kb 200 kiló FELNŐTT felsők főleg rövid ujjasok és nadrágok INGYEN ÉS BÉRMENTVE elvihető.Én nem tartogatom tovább felgyújtom esküszöm!!
Nagyon szép ruhák,szakadt és foltos nincs benne.
3 kikötésem van:
-Jövő hét 20.ától lehet elvinni csak egyben
-aki elviszi hozzon zsákot
-van kb 50 kiló géprongy kérem azt is vigye el
Ingyen!Ingyen!Ingyen!!!!Semmit nem kérek érte.Helyileg Taksonyban.
Halihó!
Nekem másfél hete jártak le az aukcióim. Mostanra sikerült annyi pénzt összeszedni, hogy rendelek egy zsák ruhát belőle. Még most is van olyan, aki nem utalt, meg akinek adtam ma negatívat, illetve még van vagy 2-3, aki még meg se próbált nálam jelentkezni. Nem értem az ilyeneket... Nagyjából 20 ezer forint kintlévőségem van még. Rendelés akad 1-2. Női ruha megy, gyerek alkalmit is vittek el. Most próbálom a nyárit még kiszórni. Én már az őszi-télit rendelem most. A nyárit hagyom fenn, vagy vegyítek majd és csinálok csomagot, vagy csak szetteket és marad mellette a nyári.
Sziasztok! Elég nagy bajban vagyok, a segítségeteket szeretném kérni. Szokott valaki közületek vásárolni a budakalászi USA-TEX-ben? Aki igen, kérem, jelezzen, és privátban visszaírnék.
Hálásan köszönöm!!
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek