Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) fórum

Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
3174. lane01 (válaszként erre: 3173. - Bee1005)
2015. jún. 24. 16:25
Írd már meg nekem légyszi, hogy ki ez!
3173. bee1005
2015. jún. 24. 15:58

Sziasztok!

Szeretnék egy nagyon negatív tapasztalatot megosztani veletek. NAGYON CSÚNYÁN ÁTVERTEK!!! Gondolom, sokaknak ismerős lesz a szitu. Priviben szívesen felfedem az eladó kilétét, hogy többen ne járjatok úgy, mint én. Amennyiben a hozzászólás törlődne, akkor valószínűleg a "hölgy" is beszivárgó, sőt, beismeri, hogy sáros. :)

Elnézést, ha hosszúra nyúlik, de szeretném részletesen leírni, hogy mindenki tanuljon belőle.

Hosszú éves kihagyás után néhány hónappal ezelőtt fogtam bele ismét - hatalmas lelkesedéssel - a használtruha-árusításba. Óvatos duhaj lévén először interneten árulok.

Kinéztem a nagykert. Fontos volt, hogy angol legyen, és lehetőleg valamelyik szomszédos megyében. A honlap jól megszerkesztettnek tűnt, árak feltüntetve, elfogadhatóak is voltak. Galéria is rendben. Szerettem volna vásárlás előtt megnézni a raktárt és az árut, ezért a párommal elmentünk. Akkor még nem volt kiváltva a vállalkozóim, azóta ki van. Szóval bejelentkeztünk, felkerekedtünk, rááldoztam 8000 Ft benzinköltséget, hiszen inkább bukjak ennyit, mint egy egész csomag árát. A csaj picit fura volt, viszont a csomag tetszett. Átlátszó zsákban voltak a ruhák, mind nagyon-nagyon szép és nagyon-nagyon karakteres. Az egyikre rámutattam, és megkérdeztem, ez mennyibe kerül. Azt válaszolta, 1800/kg, első osztályú. Még meg is hökkentem, hogy "nálatok ilyen szép az első osztály?". Mondta, hogy igen. Mivel még magánszemélyként mentem el hozzá, közölte, hogy sajnos nem tud nekem árut eladni, sőt, kiszállítani sem (bár a honlapon egyértelműen ott van, hogy kiszállítás az ország egész területére), mert jobbnak látja, ha először én magam választom ki a zsákot, hogy utána ne reklamáljak. Ez a hozzáállás nagyon szimpatikus volt nekünk, hiszen azt tükrözte, hogy nem akar mindenáron eladni, és nem kell kapkodnia a vevők után. (Utólag rájöttem, hogy ezzel a fogyasztóvédelmi panasz lehetőségének akarta elejét venni.)

Meglett a vállalkozóim, felhívtam.

Rákérdeztem, miért 1800, miért nem 1500 az ára, mint a honlapon. Valamivel kivágta magát, hogy az 1800/kg ár a 150 kilós vásárlások fölött érvényes. De tud originál gyerekruhát is adni, annak is 1800 Ft kilója, abban krém is van, iskolai egyenruhák nincsenek, és nagyon szépek.

Aztán tegnap elmentünk. A szimpatikus zsák még ott volt. Hello Kitty, Thomas, Minnie, Next cuccok az átlátszó zsákban. Hirtelen már 1850 Ft lett kilója, és a zsák már nem 50, hanem 61 kilós, és persze rögtön nem bruttó, hanem nettó ár... Ok, elszaladtam még levenni 55 000 Ft-ot a kártyámról. Visszafelé mondtam a páromnak, hogy rossz megérzésem van. Mondta, hogy akkor ne menjünk vissza, de én hülye azt mondtam, hogy dehát gyönyörűek a ruhák, láthatta. Azért megkérdeztem, a zsákban belül is ilyen szépek vannak-e, nagy kerek szemekkel közölte, hogy persze, az egész ilyen. De nem bontja ki, van itt egy bontott zsák, láthatom, hogy mind olyan. Gondoltam, ennyire csak bízhatok benne, úgyhogy fizettem, és jöttünk.

És itthon ért a hidegzuhany. Ahogy a zsák mélyére túrtam, egyenruhák, kínai, magyar és német márkák, különböző egyesületek pólói, egyszínű, hófehér újszülött body-k és rugdalózók (eddig kb. 80 db, de kb. a felét néztem át, annyira elment a kedvem tőle), előkék, bolyhos, kopott mintájú, de szintén nem angol márkás darabok... Egyetlen Next, George, karakteres ruha vagy kislány egyberuha nem volt benne! Nagy lelkierő kellett, hogy ne hívjam fel azon nyomban, de először mindenképpen ügyvéddel szerettem volna beszélni.

Aztán ma felhívtam. Persze jött a borítékolható válasz: nem vesznek vissza ruhát, láttam a zsákot, amit elviszek stb. Mikor megemlítettem neki, hogy beszéltem ügyvéddel, elkezdett ordítozni velem, hogy kinek képzelem én magam, hogy fenyegetem, és ne nézzem már hülyének, hogy majd visszaviszek neki valami géprongyot a gyönyörű áruja helyett, amit ő adott, és még a pénzt is visszakérem tőle. Mindezt minősíthetetlen hangnemben és hangerővel, majd rám rakta a telefont, és ki is kapcsolta, hogy ne tudjam visszahívni.

Ja, az ordibálás előtt még azt is mondta, hogy ezeket nem ők válogatták, hiszen ez originál (én válogatott első osztályt vettem, mellesleg a honlapján 650/kg áron fut az originál), és így jött Angliából. Mondom érdekes, hogy úgy jött Angliából, hogy a zsákok látható részén csupa karakteres darab, belül meg géprongynak való. Dehát nyilván az én hibám, én választottam a zsákot.

Nagyon nem hiányzott ez most nekem. Ha feljelentem, az van, amit ő is mondott: bizonyítsam, hogy nem cseréltem ki a ruhákat. Arra van két tanúm is, hogy a bontatlan zsákban milyen ruhák voltak, de ez azt hiszem, még kevés egy per megnyeréséhez. Nagyon tisztességtelen, unintelligens nő, szerintem egy normális ügyvezető nem így kommunikált volna, hogy ráteszi az emberre a telefont. És az a bosszantó, hogy tudom, hogy igazam van, és nem tudom, mit kezdjek ezzel a sok eladhatatlan vacakkal.

3172. Mariannka80 (válaszként erre: 3170. - Lane01)
2015. jún. 24. 10:31

Szia!

A nyíregyházi tapasztalat engem is érdekelne.:)

3171. b3d0374d58 (válaszként erre: 3168. - Babika63)
2015. jún. 24. 08:19
én tudok munkásnadrágokat,szinte vadonatújak!
3170. lane01 (válaszként erre: 3169. - Szalaya)
2015. jún. 23. 16:00
Én Nyíregyre mentem érte. Ha gondolod, megírom neked, hogy honnan hoztam privátban. Nem titok, meg semmi, csak nehogy töröljék... :) De voltam itt egy pár helyen, ha gondolod, szívesen segítek, hogy hol mit tapasztaltam.
3169. szalaya
2015. jún. 23. 14:00

Sziasztok!

Én most gondolkodom, hogy el kezdek használt ruhákkal foglalkozni. Érdekeseket írtok itt. Régebben már foglalkoztam vele, de nem nagyon ment inkább a börzére vittem ki. Tudnátok esetleg egy elérhetőséget adni az Örbottyáni nagykerhez?

Illetve tapasztalatokat, hogy hogy kezdjem el, inkább darab áron vagy csomagokat?

Lane01 Te honnan rendelted az új ruhákat? Olyan még régen volt nekem is, hogy gyerek helyett felnőttet kaptam, mit mondjak... Mondjuk csomagokban kiárultam azokat is.

3168. Babika63
2015. jún. 23. 11:51
Sziasztok! Munkásnadrág bála érdekelne,mert pár zsák a kukában kötött ki. Tud segíteni valaki ?!
3167. lane01
2015. jún. 23. 09:20

Dehogy keserítettél! :) Szívesen fogadom a tapasztalatokat, meg igyekszem is mindent megjegyezni és alkalmazni.

Azt még most per pill nem tudom megtenni, hogy tegyek félre másik szezonra ruhát, mert majdnem 200 ezer forintom van benne, legalább ennyinek vissza is kell jönnie, vagy mondjuk 100-nak hamarosan, hogy tudjak rendelni legalább egy zsák ruhát. Az örkényivel nagyon szemezek. Lehet megkeresem majd privátban, hogy tudna e nekem vagy 2 zsák rucit fotózni és veszek innen. Meg Ritát is csekkolom.

Én 3100-ért vettem krém-extra ruhát, de nem biztos, hogy még egyszer veszek ilyen keveréket. Volt benne festékes, olyan farmer kantáros rövidnaci, aminek el van törve a csatja - sehogy se tudom pótolni, rézszínben is van, megy a kukába. Olyan farmer, ami ugyanaz a fajta, csak 2 egyforma méretben, meg egy másik, ez is mínusz lesz, akkor felnött ruha, aminek leszakadt a pántja, a felsö varrásába kellene belefoltozni, azzal is szemezek napok óta, hogy mi legyen vele.

Az új ruhás csomagról nem tudok még mit mondani. Voltak benne George és Next rucik, amire van 4-5 aukciófigyelö is, ezeket szeretik, de 1 ft-on áll persze ez is. Akkor új Crocs papucs, ezen is van 5 figyelö. A ruhacsomagokat 1 ft-ról indítottam, 14-27 darabig, vegyesen és 8000-16000-ig adtam meg fix árat is hozzá, kiemelést is kapott 1-2. Inkább a lányt nézegetik. Van amelyik 1600 forinton áll, 800, 400, meg jó sok 1 Ft-os. Tegnap eladtam 4 kislány ruhát és playsuit-ot, nagyjából 120%-os haszonnal, tökre örültem neki, de utána már nem annyira, mert ezeken lehetne több is, már most rájöttem, hogy drágábban kellett volna adni. Táskára én is gondoltam, de abban nem merek még gondolkozni. Esetleg alkalmi ruhát lenne jó rendelni októberben, nöit. Szerintem az mehetne októbertöl-februárig, van sok bál, szalagavató, szilveszter, céges buli. Ez is lehetne talán egy alternatíva. Meg nekem még az új ruhákból van itt, mikulásos rugdalózó, meg egyéb karácsonyi hangulatú dolgok, ezeket novembertöl rakom majd fel, ez is vagy 5 kilónyi. De az új ruhákban volt nekem olyan George kötött pulcsi, ami magában fél kiló, mikor lemértem, rögtön rá is kellett gyújtanom. :D

Már most úgy csinálom, hogy itt van mellettem a konyhai mérlegem, van rajta egy kisebb tál, lenullázom, bele a ruha, lemérem, kiszámolom mennyibe volt nekem, aztán kitalálok rá egy árat, ami nagyjából a beszerzési ár duplája, ha nem olyan szép a ruha, akkor kevesebbért adom, ha meg nagyon tuti, akár 8-10x-es áron.

A fürdörucikat nézegetik most, kislányra, de nem adtam még el egyet se. Meg bébiböl az öszin is van aukciófigyelöm. Overálra, kocsikabátra. Ezeket szerintem még nyáron el fogom tudni adni. Aki 6-7 hónapos terhes, szerintem megveszi, de majd kiderül. Van már amit megbántam, már most. Pl. rögtön zsákokba kellett volna pakolni ki a ruhát, szelektálva koronként, nemenként, meg melyik megy csomagba, melyik magában, így sok idöt spóroltam volna, meg nem járunk napokig térdig a ruhában... Aztán azt is megbántam, hogy raktam új ruhákat is a csomagba, reméltem, hogy felhúzza majd az árát a csominak, hát nem fogja. Meg hogy nem fehér háttér elött fotóztam.

Köszi Resiver a képeket!!! Megnéztem, szép termékeid vannak, és nagyon jó minöségüek a képek! Ma állok én is neki fotózni újra. Kb. 200 ruhát kell megint megcsinálnom. Imádom magam érte. :)

3166. Sorean (válaszként erre: 3163. - Lane01)
2015. jún. 22. 18:07

Nem elkeseríteni akartalak, ne haragudj, csak a tapasztalatomat írtam le.

Ahogy én csinálom egy évre lebontva:

Januárban max. jelmezeket teszek fel a közelgő farsang miatt.

Február végétől pakolom fel a nyári ruhát (akkor megy a legjobban) egészen június elejéig. Utána már teszem félre a következő szezonra, mert ilyenkor már nincs látogatottság.:(

Ettől az évtől próbálkozok táskákkal nyáron, mert abban bíztam, hogy nyáron legalább arra van kereslet, ha már gyerekrucikra nincs. Most úgy tűnik, rosszul gondoltam, mert nagyon gyér a forgalom...:(

Én aug. közepétől őszi gyerekruha csomagokat fogok feltölteni október végéig. Közben külön télikabátokat is. (Lehet, hogy valamikor mostanában teszek fel vevőcsalogatónak fix árral egy nagyon szép őszi csomagot és bele írom, hogy kérésre állítok össze méret szerinti csomagokat, talán felkelti a vevők érdeklődését).

Novembertől pedig jöhetnek az alkalmi rucik (dec. elejéig) a karácsonyi fotózásokra, ünnepekre.

Nekem ez vált be.

Az örkényi nagykereskedőt ismerem, szerintem nagyon korrekt, megbízható csajszi.:) Meg a Rita is Lentiből és ő most nagyon jó áron árulja az őszi csomagjait.

3165. resiver
2015. jún. 22. 17:30
Tettem fel a profilomra pár képet hogy én hogyan fotozom az eladásra szánt ruhákat,csak ugy pár darabot.
3164. lane01 (válaszként erre: 3162. - Resiver)
2015. jún. 22. 16:41
Nem-nem. :)
3163. lane01 (válaszként erre: 3160. - Sorean)
2015. jún. 22. 16:37

Hát köszi! Én télit is töltöttem már fel, de csak babát. Overált, kocsikabátot, stb. Akinek lesz baba, hátha vásárol... Azért kellett feltennem, mert új zsákot is vettem egyet, az nincs szelektálva szezononként, de voltak benne ezek az overálok, meg új Next ruhák, amikben láttam fantáziát. Ha kell, felrakom 3x is, majdcsak elviszi valaki.

A mostani csapat meg ha nem megy el, akkor felrakom újra, ha akkor se, akkor akcióba, vagy 1Ft, aztán ami bejön, annyi jön be. Női ruhákat nem indítottam 1Ft-ról még, meg fotózni se sikerült ma, mint ahogy terveztem. Szóval ki akarom szórni a nyárit és bízom az iskolakezdésben, hátha vannak előrelátó szülők, akik vásárolnának.

Az 1ft-osokon meg mindegyiken van licit, van hogy csak 1 ft, de akkor mindenképpen oda kell adni, érted... Lesz, ami lesz. Leállni nem tudok, járulékot be kell majd fizetni, muszáj valamit termelni.

Ezen az örkényin gondolkodom most, hogy rendelek, de még utánanézek jobban, meg a képeit átnézegetem.

3162. resiver (válaszként erre: 3159. - Lane01)
2015. jún. 22. 16:06
Nézegettem a vaterát és az 1forintos ruhacsomagokat és az egyiknél azt hittem a te aukciód de akkor ezek szerint nem.
3161. Sorean (válaszként erre: 3153. - Cincifinci)
2015. jún. 22. 15:15

Ne haragudj, nem kötözködni szeretnék, de visszaolvastam a hozzászólásaidat és azt láttam, hogy egy hónapja indultál. Elég gyorsan feladtad...

Mennyit költesz reklámra? Egyáltalán reklámozod magad? Mert okosan átgondolt, vevőcsalogató reklámok/akciók nélkül várhatod, hogy ismertté váljon az üzleted.

3160. Sorean (válaszként erre: 3154. - Lane01)
2015. jún. 22. 15:11
Ne keseredj el, ha nem jó áron mennek el a csomagjaid. Sajnos ilyenkor (június elejétől aug. közepéig) borzasztóan pang a Vatera, a látogatottság minimális. Én a helyedben nyárit már nem töltenék (a nőiről nem is beszélve), hanem őszit vennék és azzal próbálkoznék aug. közepétől.
3159. lane01 (válaszként erre: 3158. - Resiver)
2015. jún. 22. 13:40
Nem-nem. Hajdú-Bihari. Hogy jött Pécs? :)
3158. resiver (válaszként erre: 3156. - Lane01)
2015. jún. 22. 08:20
Te pécsi vagy?
2015. jún. 22. 07:41
Én úgy döntöttem befejezem a használt ruházást.Van kb 300 kiló felnőtt téli-nyári-átmeneti Nyári 65% téli 35% ruházatom.Csak felnőtt.Szakadt és foltos nincs benne.1.osztályú minőségileg.140 ezer ftért válok meg tőle.Kérdés esetén válaszolok akár priviben is.Helyileg Dunaharaszti.
3156. lane01 (válaszként erre: 3155. - Resiver)
2015. jún. 22. 06:01

Köszönöm a kedves szavakat és a segítséget! Újrafotózom ma mindet.

Facebook-on találtam egy nagykert. Angol Használtruha Kft a neve. Örkényi. Rendelt valaki innen? Fotóik is vannak fenn, 20 kg-os zsákok, stb.

3155. resiver (válaszként erre: 3154. - Lane01)
2015. jún. 21. 21:20

A ruhákat én mindig nappali fénynél,fehér háttérrel fotozom.Van egy kis előszobánk fehérre van meszelve és átlátszó a tető igy szépek a képek nagyon.

3képek csinálok egy ruháról,mindkét oldaláról és egyet a cimkéről.A cimke sókat elárul azon meglátszik ha uj ujszerű a ruha vagy az is ha már 50szer mosták.

Farmert neten eddig soha nem tudtam rendes áron eladni,azon mindig buktam.

Ne parázz rá nagyon bár az első kör nekem is elég szresszes volt de én 0ról indultam,nem volt egy pozitiv értékelésem se,mostanra állandó vevőim vannak és szépen tornázzák fel az árakat.

3154. lane01 (válaszként erre: 3150. - Petrikek)
2015. jún. 21. 19:07
Visszaküldtem. Felhívtam telefonon, megmondtam, hogy küldöm vissza, nem volt gond belöle. Az a pénz megmaradt, de ezen a héten ennek a sokszorosát költöttem ruhára. Vettem egy krém-extra csomagot, meg egy új ruhákból állót. 50 kilót összesen. Hazajövünk nagy boldogan anyósommal, mindet végignézzük, óóó, milyen szerencsések vagyunk, jajj így, jajj úgy, nagy örömködések. Vasaltam két-három napig, képek készítése. Nézem, jó sok nyári ruha van ebben... De szuper, de mind kamasz?! Hogyne... Felnött! Rendesen 34-40-ig számozva. Meg ing, szoknya, rövidnaci, top, kb 40 darab. Felpakoltam a netre gyerekcsomagokat, 1Ft, krém-extrának. Szinte mindegyiken van 1 Ft-os licit, van amelyiken 800 körül van 2 nap alatt. Voltak szép Next rucik, biztosan tudjátok, farmer, hímzett, tipikus... Azokon van 3-4 licitfigyelö, meg néhány George szoknyán, F&F playsuit-okon, ezekben reménykedem azért, hogy fellicitálják. DE! Vannak egyáltalán nem nagy szám rövidnacik, farmerek, stb. Azokkal szerintetek mi legyen? 20-30 dekát is nyom egy darab, de az árát sose kapom meg. Rakjam fel 1 Ft-ra, aztán megy amíg megy? Meg van egy nadrágom, festék pöttyös. Vettem korábban V.nish folttisztítót, amit most reklámoznak, nagyon jó, ajánlani tudom! Sok folt akkor került elö, amikor vasaltam, addig nem látszott. Raktam rá, csak azt a részt öblítettem, vasalás, aztán kész, nem kellett mosni/szárítani. De egy festékes nadrágot is tegyek fel licitre? Vagy várjak a következö csomagig és rakjam bele, aztán írjam oda, hogy ennyi hibája van? Megköszönném a tippet a nöi ruhák eladására is. Nagy a konkurencia, piszkosul... Csinos csajok fotózzák magukat, aztán viszik a turis ruhákat 4-5 ezerért, mint a cukrot. Van nekem is pár ötletem, szívesen megosztom veletek: van egy szép tükrünk, oda fogom felakasztani a ruhát vállfára. Jól mutat. Meg van próbabánk, ráadom. Rakok mellé ékszert, sminkcuccot, körömlakkot, stb. és így fotózom le. Meg esetleg megkeresem divatfotón a ruhát márka alapján neten és odabiggyesztem. Meg lehet rakok fel 1 csomagot, 1 ft-ról, aztán hátha jönnek a látogatók... Kicsit stresszben vagyok. Leadtam 2 hét alatt 5 kilót, ennyi jó van benne... :D
3153. cincifinci (válaszként erre: 3152. - Sorean)
2015. jún. 21. 14:40
Már belefáradtam......erőt gyűjtök
3152. Sorean (válaszként erre: 3151. - Cincifinci)
2015. jún. 21. 11:53
Ha tényleg tuti ruháid vannak, miért nem próbálod a neten eladni azokat?
2015. jún. 21. 08:43
Én meg kb 300 kiló felett bőghetnék.Sajnos hiába nincsen turkáló a környéken nem jönnek.Hiába vettem egy egész bálát amiben tuti ruhák vannak nem jönnek.Itt ülök a bála felett és legszívesebben meggyújtanám.
3150. petrikek (válaszként erre: 3146. - Lane01)
2015. jún. 21. 05:05
20 ezer forintnyi.... én volt, hogy a többszöröse fölött ültem bőgve... pedig akkor már évek óta árultam használt ruhát. Baromi nagyot lehet koppanni menet közben is. Ez nem olyan, mint a gyógyszertár, hogy a gyógyszergyár mindig gyártja és biztosítja a minőséget. Itt soha nem tudhatod, hogy mit kapsz.
2015. jún. 18. 15:27
Sziasztok! Én csak angol gyerekruhát árulok, előtte németet árultam, de azok nagyon elhasználtak voltak. Nekem az angol jött be a legjobban. Régebben boltban, mostmár csak otthonról, neten árulok. Sokat próbálkoztam netes rendeléssel, de nagyon sokat csalódtam. Most egy nyíregyházi Alma utcai nagykertől veszem a gyerekruhát, én is csak krém-extrát veszek. Először elmentem hozzájuk személyesen, minden zsákot megmutattak, most már 2-szer telefonon rendelem tőlük. Eddig meg vagyok elégedve, sok benne a next és mese figurás és mindig volt készleten szezonális ruha, nem úgy mint a több nagykernél.
3148. resiver (válaszként erre: 3146. - Lane01)
2015. jún. 17. 08:38

Miért nem próbálod meg a netes eladást?Rögtön belevágni üzletbe úgy hogy előtte nem találtál megfelelő nagykert kicsit rizikós...

Az easy-be menj el vagy hivd fel őket,emailre enm fognak válaszolni de ha személyesen elmész(és lesz készleten ruha akkor megmutatják).

3147. dina3
2015. jún. 16. 20:15
Sziasztok !Valaki vett már Dubai használtruhát ?Köszönöm
3146. lane01
2015. jún. 16. 11:11
Sziasztok! Ez az elindulás kész katasztrófa ezzel a használtruházással. Már jól kibőgtem magam. Tegnap a derecskei ruha pocsék volt, a józsai se jó, megyében, de már a fél országban is kilőttem minden rendelési lehetőséget. Ma felhívtam a berettyóújfalui nagykert, h mikor tudnának fogadni, erre mondja a pali, h csak akkor adnak gyerekruhát, ha veszek felnőttet. Legalább a fele felnőtt kell, h legyen. Erre nincs pénzem. Tegnap megvettük a drága nyomtatót, ma jön az adószám, itt ülök 20 ezer forintnyi eladhatatlan áruval, nagyker sehol. Eddig nem jól áll a szénánk... :(
3145. resiver (válaszként erre: 3136. - Highlander73)
2015. jún. 15. 21:39

Szinte csak krém-extrát veszek...illtve néha extra-1osztályt,ettől lejjebb nem mertem menni mert ha ebben is van kuka mi lehet ettől gyengébb minősegben...

Legnagyobb meglepetés akkor ért mikor elmentem egyszer szupercrémet nézni...hát volt abban a penészestől a lyukasig,csak lestem hogy ez meg mi,még jó hogy hallgattam a férjemre és elmentünk megnézni,neten akartam rendelni,csak nagyon nagyon drága volt.

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook