Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok! Négy-öt éve, gondoltam egy nagyot és merészet, rendeltem egy bála ruhát, 500 kg-t. Na abba aztán volt minden... Főleg neten árultam, gyes mellett. Nem mondom, hogy buktam rajta, de annyira nem volt nagy haszon, és már rémálmaimban is ruhát láttam...
Most sok-sok oldalt végigolvastam, próbálok okosodni. Ma már legalább nem megyek fejjel a falnak. Úgy gondolom, hogy érdemes lenne újra próbálkozni, de már csakis extra, vagy krém minőséget vennék. Vidéken élek, nem akarok utazásra pénzt, időt szánni. Rendelni szeretnék majd, de még keresem a "tutit". Ha jól látom a Rongyásznak és Amira Kft-nek jó hírük van.
Én személyesen voltam náluk...
Hááát, igen, van benne igazság, amit írsz. :) Cipői koszosak, alig van benne márkás, nagyon használtak - én ezért indultam el hozzájuk, de csak nem tudtam venni. Női táskái nagyok, nehezek, sok benne a neszesszer, meg a hímzett, nagyis darab. Az új táskáknál pedig rengeteg az apró, nem márkás pénztárca, kis gyerekpénztárcák, mind szövet, a kis hímzett mütyürök, amik ezer évesek. Héba-hóba volt benne 1-1 Guess táska, vagy egy jobb darab, de annyi nem, hogy megérné megvenni egy zsákot. Új táskából 10 kilót kell "csak" venni, de csak a zsák felső részét szedik le, vagy még alatta annyi kilót, amit kérsz, de válogatás nélkül és a zsák tetején is annyi a kis mütyi, hogy nem is hittem el, hogy ilyen zsák van. :) Én sportruházatot hoztam el végülis. Egy kicsi zsák őszit és egy kicsi zsák nyárit. Az ősziben volt 3 Nike dzseki, 2 nagyon szupi, egy foltos, régebbi fazon, Ed Hardy dzseki, vadi új. Sok sok új Nike, Adidas, Reebok póló a nyáriban, rövidgatya. De sok volt a hibás is, ami csak itthon derült ki. Meg sok jógázós felső, futófelső, futódzsekik, futónadrág - ezeket nekem most egyáltalán nem viszik. Ja, meg volt benne jó pár, ami annyira gagyi, meg jellegtelen, hogy párom a mai napig szívat vele, hogy kíváncsi lesz, hogy azokat hogy fogom eladni. Ezt a zsákot 1,5 óra kemény válogatással találtam meg. A sport zsákok közül is rengeteget felbontattam, mire ezt a kettőt kifogtam. Azt is fontosnak tartanám megemlíteni, hogy mikorra levettem a pénzt a számlámról, hogy kifizessem a zsákokat és kértem a számlát, akkor közölte a srác, hogy ő csak kevesebb, mint az áru negyedéről ad számlát. Ha többről akarok, akkor fizetni kell érte, hogy ilyen számlát állítson ki - ami az általam vásárolt termékek valódi árát tartalmazza. Ilyen van????
Szóval én most szüneteltetem jövő hónaptól a vállalkozást. A fiam kezdi a bölcsit, nekem pedig ideje lenne munkát keresnem, mert ebből bizony nem élünk meg. :)
Szia!
Hát szerintem 5000-10000ft-nál nem lehet több...
A srác bárhová házhoz viszi az árut szinte nevetséges áron!:D
Én csak nyers árut vásároltam tőle bálát és gyűjtő zsákosat.De azoknak a minősége olyan volt mint máshol a válogatott.:D
Sziasztok!
Pár éve én is én is hasonló cipőben jártam(nem találtam normális nagykerest).
Hál istennek mostanában nincs ilyen gondom...
Találtam egy egészen jót és megbizhatót.
Pénzárgép: mindegy, a legalsóbb kategóriában van 2-3 fajta.
Valóban nem szabad használtat venni, garancia nincs, kb nyersz így rajta 10e-t, de nem éri meg..
Kötelezően fizetendő: Kamarai tagdíj 5e/év, könyvelő, bankköltség, járulék (katásként havi 50e minimum, de ha más adózás, akkor 75e/hó), iparűzési adó és még a többi, működési ktg (reklám, üzemanyag, rezsi)
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy talán mégis sikerül ehgy kis üzletet nyitnom! :)
Lenne jópár kérdésem... :D
Előszöris a pénztárgép. Utánaolvastam, azt írják, nem érdemes használtat venni, mert a fekete dobozát ki kell cserélnem, így meg már szinte kapok újat annyiért. Kicsi boltocska lesz, meliyk típust ajánlanátok?
Tudna nekem valaki tapasztalt tanácsot adni, hogy merre hány méter? Privátban is lehet, vagy itt is. Elsősorban a kötelezően fizetendő dolgok áraira lennék kiváncsi, meg még pár dologra, nagykert nem kerestem még, azt majd utána.
Pest mellett, az agglomerációban nyitok majd, kb. 20 ezres város, és tudtommal egy turi van, ami nagyobb, de bizományos is, és drága sztem. :P
Ha valaki tudna írni, megköszönném! :)
Na akkor mègis nagykeres vagy! :)
Tudod én nem vagyok rosszindulatù,annak idejèn sem voltam!! Csak most az hàborìtott fel hogy itt pròbàlkozol eladni a gèprongyodat!!!!
Tudod én azòta előrèbb jutottam hàla istennek 2 üzletem fut ès jòl! De biztos nem a te gèprongyodbòl!:)
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek