Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Szia Ildi!
Érdekelne az ár is, a minőség is.
Köszönettel
Anikó
Szia!
Te az az evasza vagy, aki a Vaterán is ilyen néven árult? Ha igen, akkor Tőled vettem már nagyon szép ruhákat évekkel ezelőtt. :)
Ha nem számít az ár, akkor keresd meg B. Ákost. Az irhasznaltruha.hu-n megtalálod az elérhetőségét. Az angol székhelyű, de magyar tulajdonú ruhatenger látja el őt ruhával. Baromira drága, de ha válogatsz nála, sok kincsre bukkanhatsz. :) Legalábbis én pár éve Nagyon szép cuccokat válogattam nála (tényleg nagyon drágán). Pápán található az úriember. :)
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni elsősorban olyan nagykereskedés érdekelne, ahol válogatni lehet a gyerekruhákat( azt kell elhozni ami tettszik) nem baj ha drága, de csak Angol, Holland érdekel és csak a szupercrém minőség.
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni már fél Magyarországot bejártam és telefonban mindenki azt mondja az ő ruhája gyönyörű de nem az a végén. várom a segítségeteket tapasztalatokat. köszi előre is
Ez a fonalas kérdésre vonatkozó válasz?
Nagyon köszönöm az infót!
Üdv.Mara
Attilának hívják.Tel száma:0630 936 5210
Remelem tudtam segíteni!
Üdv: Niki
Sziasztok!
Maradék kötő fonal beszerzési lehetőséget keresek, tudna valaki ebben segíteni?( tudom, ez használt ruha nagykerről szól, de a kettő sokszor találkozik)
Előre is köszi!
Sziasztok!
Külföldre költözünk.Így gyerekruha turim árukészlete,berendezése eladóvá vált!Akit esetleg érdekel privátban mindent megbeszélünk!
Köszi,szép napot mindenkinek!!
Sziasztok!
Disney-s új v. használt ruhákat hol tudnék venni jó áron?
Köszönöm!
Szia!
Tudnál adni elérhetőséget a sráchoz?
Köszönöm!
Nekem is van sikersztorim:
Nem volt munkám ezért kezdtem árulni a használtruhát.Először csak 100 kilókat vettem,végül egy 500 kilós bálát.Sajnos az 500 kilóból jó ha 150et el tudtam adni mert itt nem kellett szinte senkinek,hiába nem volt turi a környéken.Az volt a szerencsém hogy pont a bála ára visszajött és magamnak sem kell venni egy jó darabig ruhát :D Aztán összecsomagoltam a kb 250 kiló ruhát mert már rá sem bírtunk nézni és szóltunk akitől vettük hogy vigye el nem kérek érte semmit.Erre a jóember eltünt mint szürke szamár a ködben.Telefonját kikapcsoltatta.Igy hát elvitte egy hölgy ingyen és bérmentve.SZóval én azóta mindenkit lebeszélek a használt ruháról.Van még pár kiló gyerek amit felraktam a vaterára na abból talán lesz egy kis haszon.Sokkal többet keresek abból amit külföldről rendelek és eladok mint a rongyokkal.Szóval jól gondoljátok meg!!!
A Ruhatengert ismeri valaki, rendeltetek már tőlük?
Olvastam róla, és nyilván mindegyik mellett és ellen is vannak érvek, de mégis a válogatott illetve válogatatlan ruhákkal kapcsolatban mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek