Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Szerintem se tul szép,de legalább látod mit kapnál ha rendelnél nagyobb mennyiséget,még mindig jobb mintha a próbacsomagot teleraknák csupa szép rucival aztán meg koppansz ha megérkezik a nagyobb szállitmány.
Még jó, h csak ekkora tétel. :)
Nem, dehogy bántasz! :) minőségre jók, de nem ilyenre gondoltam én se. Nehezek a farmerek. Sztem azért ennyi. Az extra meg csak 17 db...
Tényleg sok benne a baby, ennek ellenére hogyan lehet a 3 kg CSAK 22 db? Szerintem nem szépek, de remélem nem bántalak meg a véleményemmel.
Felraktam 3 képet. Az adatlapomon megnézhetitek. 3 kg krém ruha van rajta. Mi a véleményetek?
Sziasztok! Voltam ma Derecskén, nagyon mozgatta a fantáziámat a 4700akárhány forintos ruha. Nem az volt, mint amit vártam. Szinte semmi karakteres, semmi színes, mintás. Sok jellegtelen, bézs-krém színű ruha, kevés kislányruha, sok divatjamúlt darab. Minőségre jó, de ennyiért szerintem eladhatatlan, főleg neten. Megjött a józsai csomagom is. Egy krém és egy extra. A babarucit kicsit sokalltam. A krémben volt egy Nike pulcsi, szupi állapotban, Levis farmer, lány leggings, lány kötött tunika, lány zakó. Az extra kicsit viseltesebb, abban volt egy ing, néztem is egyet, hogy akkor most ezt hogy gondolták? :D összességében nem rossz, de a karakterebb darabokat innen is hiányoltam. Ha rangsorolni kellene, nálam a Rongyászt nem előzi meg, de ott meg nincs készleten, ami nekem kell.
Én Angliából rendelem a ruhát, elvileg krém minőségben és még abban is van kuka, sőt... minőségre egész kevés krémet, viszont annál több karakteres, különleges db-ot tartalmaz.
Én a krém-extra zsákba kaptam kukába valót.Az más ha 1-2.o.,abban van olyan is,de az ugyebár jóval olcsóbb is.
Ez sajnos így van,közölték,hogy előre egyeztetés után megnézhetem a ruhák minőségét, de 100kg alatt nem adnak és gyerekruhát csak annak aki felnőtt ruhát is visz!
Köszi,még nem vettem olyan zsákot amibe nem lett volna valami ami kuka...mondjuk nem mindegy milyen minőség és árkategoriáról beszélünk,mert 1-2osztályban még belefér,de ha ettől magasabb minőségű ruhát veszel és egy csomó holni nem a leirásnak megfelelő akkor az már dühitő.
Katalin(Lenti) nem rossz,de annyira nem szépek a ruhái és az övében is volt elég sok ami kuka.(Kivehetetlen folt!)
Igen,az a bosszantó hogy megy neki! :(
Sajnálom hogy te is pórul jártál,ismerős érzés...és megy neki...milyen jól megy..
Zsebibaba nagyker extra-krém ruhájának fele 2.osztályú volt...sőt kukába is ment több darab!Nagyon gyatra minőség és természetesen nem válaszolt a reklamációmra!Soha többet onnan!!!!!!
Ár-érték arányban jók szerintem.
Katalin ruháiról vélemény?(Lenti)
"kicsikkel" nem nagyon szeretnek szóba állni...
én is már most másodszor írok nekik. Angex ma írta nekem, h augusztustól indulnak újra.
A derecskei engem is nagyon érdekel, de kb meg kell szólalnia a ruhának, h megérje. :)
Nekik is írtam, nulla válasz, uez a whuntex is. A kaposvárit holnap felhívom, hátha tudok velük értekezni.
Esetleg kaposvárit megprobálhatod ott is vannak kicsi próbacsomagok,3-5kilosak asszem.
Atyaég mi lehet abban a zsákban aminek ennyi kilója és az extra is benne va?
Az easygat-nek én 2szer irtam email-t egyszer sem válaszoltak.Telefonon értekeztünk de a vásárlásból nem lett végül semmi nem jól sült el a dolog.
Az Angexel nem tudom mi a helyzet,az interneten azt irja van nagykerük.
Tudja valaki Szegeden hol van olyan turi amiben sok gyerekruha van?Angexet kivéve.
Sziasztok! Vásárolt már valaki a Zalaegerszegi WHUNTEX-től?
Sziasztok! Felvettem a kapcsolatot több nagykerrel, akik angol ruhát árulnak és van krémjük, azokkal szinte mindenkivel, akik neten voltak. Az Angex nem foglalkozik nagykereskedéssel, mert valamit újítanak, augusztusban indulnak megint. 3-tól választ se kaptam. A józsai hétfö du-ra ígérte a csomagot, jövö héten megírom, h milyen lett, lehet még képet is teszek fel. Találtam egy nagykert, amiröl semmit nem olvastam: Derecskén van, hozzánk viszonylag közel. Beszéltem ma a tulajjal, kedves, rendes, 15 kg körüli csomagjaik vannak, átnézhetöek. 3 kategória van: extra, I. o., II. o., az extra tartalmazza a krémet is, ennek kilónkénti ára kb 4700-4800-ra jön ki. Már csak azért is elmegyek, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud egy ilyen csomag, aminek ennyi kilója. Valakinek esetleg van innen tapasztalata? :)
Írtam neked privát üzenetet :)
Zsebit hagyom. Krémben gondolkodtam, legfelső kategóriákban, de nem akarok 70 ezret kiadni látatlanba, főleg hogy vegyes visszajelzések vannak. Írtam ma de a józsainak, h kellene a ruha, eddig nulla válasz. Tegnap írtam az easygetnek és a westhuntex-nek, nulla válasz. Ilyen ez. :) rongyásznál hetek óta nincs készleten ruha. Ez a józsai meg annyira lesz jó max, hogy a minőséget látom meg. Meg oké, hogy most 3 kiló jön, de utána lehet 10-et, meg 20-at is, amint nem jó az áru, nem rendelek, kicsi a bukta. Meg a honlapjuk szerint garanciát vállalnak a ruhára, vissza lehet küldeni, ha nem okés. Szeretném már kicsit pörgetni a dolgokat, de le se sz.rnak a nagykerek most. :)
Amit a képen látsz benne lesz a zsákban(Zsebinél)de a képek nem tükrözik a a minőséget.
Szerintem 10kg ruha nem sok,abbol már valamennyire be tudod saccolni hogy kb milyen az a minőség,és mit tartalmaz az adott kategoria.
Gondolod hogy egy 3kg os probacsomagba beletesznek egy nehezebb farmert?vagy több kamasz méretet?biztos nem mert akkor kapnál pár darab ruhadarabot,de ha nagyban veszed az is benne lesz ezt kalkuláld bele.Eddig még nem vettem olyan Zsákot amiben ne lett volna 2-3jó nagy farmerszoknya pár farmernaci.Azt nem tudom az Őszi ruha miben külömbözik a tavaszitól...a nyári ruhához általában tavaszit tesznek,soha nem vettem olyat hogy csak nyári.Természetesen kiváncsi leszek milyen tapasztalatod lesz a probacsomaggal.
1 jót találtam eddig és egy rosszat. Hát sajnálom... :( köszönöm!
További ajánlott fórumok: