Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) fórum

Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
3234. lane01
2015. júl. 1. 11:42
Sziasztok! Most egy negatív tapasztalatot akarok megosztani veletek. Ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljak meg börzében hirdetni és úgy eladni. 4 anyukával is beszéltem, egyenként kb fél-egy órát beszélgettem velük és küldtem át a képeket a termékeimről. Kettő csak válogatott égbe-világba, feltartottak, nem mentem velük semmire. Egyik vett tőlem harisnyát, a másik pedig egy ruhacsomagot. Az első hétfőre ígérte az utalást, vasárnap reggel dobott egy üzit, hogy csőtörés van náluk, nem kéri, majd másnap megvett egy ettől drágább szettet a börzében. A másik szombaton elrakatta a ruhacsomagot, miatta leszedtem, holnap kellett volna utalnia, ma ír, hogy akkor mi a számlaszám? Írom neki, meg h 1190 a posta, nulla válasz, másfél óra múlva írok, hogy akkor csomagolnám be. És eszébe jut, hogy akkor mégsem kell neki. Felrobbanok kb. :S
2015. júl. 1. 09:09
Sziasztok. Új üzlettel szeretnék próbálkozni, így szeretném eladni a megmaradt árukészletem. Az a gond hogy nagyon kevesen járnak, észrevehetetlen helyen vagyunk. Így nincs az hogy a legjobb ruhákat már megvették volna. Nagyon jó ruhák vannak. A gyerek ruhákat szinte nem is vették, szóval azok közt is szuper darabok vannak. Esetleg valakit érdekel?
3232. Moto746
2015. jún. 30. 13:52
Hol lehet, hol érdemes Disney-s új gyerekruhákat venni kereskedőként? Privátban várom a javaslatokat! Köszi
3231. Moto746 (válaszként erre: 3223. - Resiver)
2015. jún. 30. 11:10
Ala és Katalin áruja nagyobbrészt a gyengébb minőségi osztály, Ritánál folyamtosan van krémtől a 1-2. osztályig minden. Ár-érték arány, illetve a vevőid igényét érdemes figyelembe venni. A drágább krém áru is tartalmaz egyszerűbb, divatjamúlt darabokat.
3230. Sorean (válaszként erre: 3227. - Highlander73)
2015. jún. 30. 09:10
Szerintem is Ritáé a legszebb. Össze sem hasonlítható a másik két eladó termékeivel.
2015. jún. 30. 08:48
Sziasztok! Tudnátok olyan nagykert ajánlani, ahol szép sportruházat van? Főleg Lonsdale márka érdekel, szétszednek érte a vevők. (Csak krém minőség)
3228. resiver (válaszként erre: 3227. - Highlander73)
2015. jún. 30. 07:57
Igen van még Ala D.
3227. Highlander73 (válaszként erre: 3223. - Resiver)
2015. jún. 30. 06:24

Hárman vannak Lentiben?Én csak kettőt tudtam.

Én vettem Ritától és Katalintól.Ritáé sokkal szebb!

3226. lane01 (válaszként erre: 3225. - Resiver)
2015. jún. 29. 15:26

Akkor lassan mindenki megtalál. ;) Köszönöm a tippeket! Megfogadom mindet! Ezt a "folt előfordulhat rajta" szöveget én is egy másik eladónál láttam, az ember meg hajlamos a hülyeséget átvenni... De amin volt folt, mindegyiket tisztítottam, van amit már 3x is, mert mindig csak akkor láttam meg, hogy van egy újabb, amikor már vasaltam... Főleg azért írtam ki ezt a szöveget, ha valamit nem vennék észre a ruhán, hogy akkor ne reklamáljanak, hogy dehát nem mondtam, ők mégis találtak rajta valamit. Inkább az én bambaságom miatt írtam ki, mert ahogy magamat ismerem, biztosan lesz, amit benézek.

A csomagban nekem alig volt fiú ruha, ezzel bajban voltam. Ami volt, az is szétszórva korosztályonként, alig jöttek össze a csomagok. Lehet jobb lett volna egyenként felrakni ezeket. Már én magam is sok mindent máshogy csinálnék, vagy inkább úgy mondom, hogy fogok legközelebb. Hiába a sok jó tanács, akkor tapasztalja meg az ember, amikor belekezd. Nálam az időhiány nagyon látszik. Sokkal, de sokkal jobb munkát szerettem volna végezni, de hogy a fiammal is hadakozni kell itthon, segítségem meg nincs, így nem is abban a tempóban haladtam, ahogy terveztem. Volt, hogy leraktam a ruhákat, hogy fényképezem és mivel nem foglalkoztam vele, ezért az összeset szétdobálta, meg rátaposott. Ilyenek mennek itt. :)

3225. resiver (válaszként erre: 3224. - Lane01)
2015. jún. 29. 14:54

Megtaláltam én is az aukciódat,külső,vevői szemmel nézve a következőket mondanám el.

A ruhák többsége szép,nekem tetszik.

A képek nem a legjobbak,a ruhákat szebben is el lehetne rendezni szerintem.

Soha nem csinálnék nagy külöbséggel ruhacsomagot(6hónap és 6év az egyik fiúcsomag ha jol láttam).

Nem irnám oda hogy folt előfordulhat,hanem konkrétan amelyiken van folt ahhoz odairnám,mert igy a vevő honann tudja hogy melyiken van folt,mindegyiken vagy csak 1en, 2forintos nagyságú vagy csak egy pöty...minnél több és pontosabb infot adsz meg egy ruhacsomagról annál többet adnak érte.

Lehet hogy érdemesebb lenne párositanod a ruhákat,szettben eladni..fehér szoknya valami szinesebb felsővel stb.Uj ruhát ne tegyél őssze hibással mert a hibás leviszi az uj árát.Ha apro mosható folt van lehet érdemes lenne azt a pár darabot kimosni többet adnak érte.

Remélem nem haragszol nekem ez a meglátásom,de mindenki másképp csinálja,egy biztos elindulni nehéz,nagyon sok jó állapotú ruhát kellet eladnom ahhoz hogy megismerjenek és megbizanak bennem a vevők,mert ez mégiscsak bizalomjáték,ha beindul aztán már könyebb lesz,csak addig kicsit jobban rá kell dolgozni,kitünni valamivel a többi hirdetés közül.

3224. lane01 (válaszként erre: 3222. - Resiver)
2015. jún. 29. 14:10

Na a ruhacsomagom nekem még most is szörnyen áll. Pedig szerintem szépek a ruháim. Ha 1-2 csomagom felmegy 6 ezerig, a többi meg nem marad 3 ezer alatt, akkor annak nagyon fogok örülni már. Én is gondolkodom rajta, hogy másfajta módon fogok értékesíteni. Lehet kipróbálom most a krém ruhákat magában. Nem rakok fel csomagot, csak darabra. A különleges gyerekruhák egyébként is csalogatják a vevőket, szerintem. Most a Dysneys darabokra gondolok, meg a NEXT rucikra és akkor már semmibe nem telik beleírni, hogy nézzék meg a többi ruhádat.

Én le tudtam szedni egy ruhacsomagos aukciómat és eladtam börzés oldalon. Nem nagyon sok haszonnal, de babaruhákról van szó, meg nem buktam. Nekem ez már jónak számít így elsőre.

Abban nem reménykedem, hogy nagyon fel fogják a ruháimat licitálni, mert nincs sok licitfigyelő, a fiú nadrágok közül meg van olyan, amire egyetlen ember sem kattintott.

3223. resiver
2015. jún. 29. 13:43
Lányok aki mindhárom Lenti csajtól vett már ruhát az mit mond...kinek a legszebbek a ruhái?
3222. resiver (válaszként erre: 3196. - Lane01)
2015. jún. 29. 13:42

Az én ruháimra álatában az utolsó 5percben érkezik a legtöbb licit,de főleg a az utolsó percben.

Az árat ugy szabom meg hogy kb annyira teszem a kezdő összeget amenyiben van a ruha plusz iciripiciri haszon,amennyire fellicitálják annyi a hasznom,ami néha több néha kevesebb,de ha normálisak a ruháim elég jól elmennek főleg ha egy két régi vásárlóm egymásra licitál...

Nincsenek ruhacsomagjaim,az nekem eddig kb mindig bukta volt,de régebben kénytelen voltam igy is eladni azokat a ruhákat amit egyénileg nem vettek meg mert hibás volt.Hibátlan ruhákat soha nem teszek csomagba mert nekem nem éri meg,ha kicsi a kezdő összeg és nem licitálják fel bukta van,és azt krém extra ruhánál nem válallom be.

3221. cincifinci (válaszként erre: 3220. - Vándorszem)
2015. jún. 28. 22:53
Saját szállítómnál mivel ő hozta azt is amit be akarok cserélni.
3220. Vándorszem (válaszként erre: 3218. - Cincifinci)
2015. jún. 28. 21:56
Hol tudnád becserélni nagy méretű ruhákra a készletedet? Én már rég keresek ilyen helyet..
3219. lane01 (válaszként erre: 3216. - Highlander73)
2015. jún. 28. 13:18
Igyekszem majd fotózni többet! Köszönöm a tippet!
2015. jún. 28. 09:09
A nagy ötletem ami már régen megfogalmazódott bennem de most érik megint.A vaterán látom hogy 1-1 molett ruha és itt a sima snassz felső is beleértve 2-3000 fton állnak.Ez adta az ötletet hogy az itt lassan rámrohadó 200kiló ruhát becserélem nagy méretre.Azokat ha még darabját 500 ftért is eladom már jobban járok.
3217. boba11 (válaszként erre: 3186. - B3d0374d58)
2015. jún. 27. 18:04
Köszönöm! :D
3216. Highlander73 (válaszként erre: 3207. - Lane01)
2015. jún. 27. 15:54
Azt javaslom több képet tegyél fel!Főleg a ruhacsomagoknál!Használd ki a 8db ingyenes kép feltöltést!
3215. petrikek
2015. jún. 27. 10:47

Biztosan nem leszek most nagyon népszerű, de azért azt javaslom, hogy aki most vág bele ebben az jól gondolja meg több okból is.

Látjátok, hogy mennyire nehéz beszerezni a megfizethető, jó- és állandó minőségű ruhát... + számoljatok!!!!

3214. lane01 (válaszként erre: 3210. - Sorean)
2015. jún. 27. 06:22

Igen! Imádom is ezt a fórumot!

Hallottam. Írtam is neki. Kiderült, hogy én is voltam a nagykernél anno, meg le volt beszélve az időpont múlt péntekre hozzájuk, aztán csak nem mentem, mert alakult a mostani. Akkor is voltak fura dolgok: a neten más árak vannak, mint a helyszínen. Amikor megtudta a csaj, h csak szétnézni mentem, már nem volt olyan kedves, gyorsan le is rázott, a raktár elhagyatott volt, sehol egy dolgozó, ő is egy másik helyről jött oda messzebbről... Ilyenek.

Mondtam páromnak is, hogy mi történt. Erre rámnéz és azt kérdezi, hogy szerintem mi mit csináltunk volna ugyanebben a helyzetben? Erre én: visszavittük volna és megetetjük a csajjal a ruhát. Elmosolyodott és bólintott egyet.

3213. lane01 (válaszként erre: 3208. - Cincifinci)
2015. jún. 27. 06:14
Nekem nem viszik. Van fenn kocsikabátom, sapi, overál, stb. De leszedni én se szedem, egyszer csak gazdára talál. :) nálam a női nyári ruha megy most.
3212. lane01 (válaszként erre: 3211. - Tercsibe)
2015. jún. 27. 06:12
Szia! Főállású anyuka is válthat ki vállalkozóit, de a gyerek 1 éves kora után. Plusz le kell mondanod a gyedről is. Én így tudom. Főállás mellett lehetsz vállalkozó, úgy jobban jársz, mert fél járulékot fizetsz, 50 helyett 25-öt, vagy a bevételed után 16% szja-t. De sok minden leköltségelhető :ruha ára, havi 20-on párezer ft benzin ktg, nyomtató, laptop vétele, tisztítószerek, és a rezsi harmada, ha otthonról dolgozol, irodaszerek, szerintem a könyvelés is. Biztosan tud még valaki vmilyen okosat mondani. :)
3211. tercsibe
2015. jún. 26. 23:13

Sziasztok!

Nem tudom, emlékszik-e rám valaki, idén szept-ben terveztem nyitni, de meghiúsul a dolog anyagi okok miatt sajnos (nem sikerült elég tőkét gyűjtenem.)

Viszont azt tervezem, hogy mégis kiváltom a vállalkozóit, és egyelőre itthonról árusítgatok.

tudja valaki, hogy főállású anya válthat-e ki vállalkozói igazolványt?

Illetve ha rendesen 8 órában dolgozom, attól még lehetek egyéni vállalkozó és árusíthatok neten keresztül?

3210. Sorean (válaszként erre: 3207. - Lane01)
2015. jún. 26. 22:07

Nincs mit! :) Jó megosztani egymással a tapasztalainkat és bíztatni egymást. :)

Nagyon sajnálom szegény bee-t, jól átverték. :(

3209. Sorean (válaszként erre: 3208. - Cincifinci)
2015. jún. 26. 22:04
Köszönöm a tippet, akkor elő is kapom a fényképezőgépem és fotózok egy csomagot. :)
3208. cincifinci (válaszként erre: 3203. - Sorean)
2015. jún. 26. 20:31
Én vegyesen teszek fel ruhákat.Megveszik.Főleg a bébi őszit-télit mert ugye aki most vár babát annak kell és jól is jön.
3207. lane01 (válaszként erre: 3205. - Sorean)
2015. jún. 26. 20:03
Ó, köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy/kedvesek vagytok! :*
3206. Highlander73 (válaszként erre: 3201. - Lane01)
2015. jún. 26. 19:57
Leírtad miket árulsz épp. :) Könnyű volt.
3205. Sorean (válaszként erre: 3204. - Lane01)
2015. jún. 26. 19:47
Remélem mielőbb összejön! :)
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook