Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Akiket mostanában a Honvédban műtöttek kérdezném:
Covid teszt kellet?Mert engem októberben műtenek és nem mondtak semmit,ezért gondolom előző nap ha bekell feküdnöm,számíthatok egy pálcára az orromba?Még egy kérdés:vitaminokkal lekellne állni altatás előtt valamennyivel?Elég ramaty anélkül az immunrendszerem.
Köszönöm!
Sziasztok!
Örülök,hogy megtaláltalak Titeket,és olvasgathatom a ti tapasztalataitokat is!:)
Engem június 19-én műtöttek(hasplasztika izomvarrással).
Nem tudom ki milyen tempóban gyógyul,én még nem vagyok túl jól...a hasam kőkemény és domború..ráadásul evés után hét hónapos terhes alakot öltök...Tapasztalt ilyesmit más is?
Sziasztok!
Székesfehérváron keresek olyan plasztikai sebészt, aki jó hasplasztikában. Tud valaki ajánlani? Köszönöm
Szia!
En nála csinaltattam meg 2019 februárban 3 terhesség után nagy hasplasztikam volt és mellfelvarras. Meg voltam vele elégedve ha gondolod. Nézd meg a napomat
Sziasztok!
Tudtok olyan plasztikai sebészet, aki nagyobb súlyfelesleg ellenére is vállalja a plasztikát? Köszi a segítséget
Sziasztok!
tud valaki tapasztalatot megosztani a Viczián Csaba doktor kapcsán? Hasplasztikáról lenne szó. Két gyerek után, illetve fogyás is, kinyúlt a bőröm. Azt szeretném Vele megcsináltatni.
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Sziasztok!
TB-s hasplasztika lehetőségeket próbálom felderíteni. Azt tudom, hogy a Honvédban, a Szent Imrében és Szegeden (Kis Erika) van ilyen, de nagyon hosszú a várakozási idő.
Van még másik TB-s hely, ahol ajánlanátok orvost?
Sziasztok!
Új vagyok itt.
5 hetes lesz holnap a műtétem, volt szétnyílt hasizmom, köldök sérvem, megnyúlt bőröm ikerterhesség után.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy az 5. hét elejére ki meddig jutott a mindennapi tevékenységében.
Ma az egyik kisfiam, aki 13 kg az ölembe ült, de nem én emeltem, felmászott. Félek, hogy még esetleg szétnyílhat a varrás az izomban. Egyébként a haskötő rajtam van folyamatosan.
Nagyon szépenköszönöm a tapasztalatokat, ha megosztjátok velem :)
Sziasztok!
5 napos műtött vagyok,nagy hasplasztika volt. Fájdalmam nincs semmi kb. Azt szeretném kérdezni,hogy nektek is sokszor bizsergett a hasatok? Jegeltétek? Varratszedésig hányszor kötözték át? Köszönöm ha válaszoltok. :)
szia, először is gratulálok az eredményhez. :)
nekem majd 600 ezer volt, "ügyesbe".
full maszek úton lett volna, vagy 1-1,5 milla.
én több mint 100 kg fogyás után műtettem magam, sok sikert kívánok neked is :)
Sziasztok! 6 hetes hasplasztikás vagyok izomvarrással. A hasamon 2 kisebb részen kidudorodik a bőröm, olyan mintha ödémás lenne, mintha be lenne dagadva. Ez normális?
Csak azért furcsálom, mert csak azon a két kis részen pufibb.
Sziasztok! Nekem januárban lesz a műtétem a Honvéd kórházban. A nagy bőrfelesleg miatt (-63 kg) az orvosom body liftet ajánlott. Még van időm gondolkodni rajta....
Kinek volt már ilyen műtéte? Tapasztalataitokat megosztanátok velem?
Szia Alexa! Épp ezt a kérdést akartam feltenni, csak gindoltam visszaolvasgatok előtte. 5 hónapos vagyok és minden nap ez a helyzet.
Kinek meddig tartott? Én már próbálkoztam a haskötő hordással is, de így is felpuffad a hasam.
Nagyon kellemetlen és feszítő nap végére.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?