Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
103563. BenkoReni (válaszként erre: 103562. - Claracroft)
dec. 4. 20:54
A 9-ik napon kezdett szétnyílni,miután 2x zuhanyoztam egy nagyon gyorsat és egyre roszabb lett. Voltam másik 2 sebésznél és valószínűleg a varrással volt valami gubanc. 8 hetesen forrt be. De az eredmény nagyon nem tetszik,szóval újra csináltatom. 😞
103562. Claracroft (válaszként erre: 103561. - BenkoReni)
dec. 3. 13:17
Szia! Kb. mennyi idő után nyílt szét? Nekem egyelőre egyben van, a jobb oldalon a végén picit begyulladt a heg. Nem nyílt szét, csak vörös, elég kemény, és fáj, ha hozzáérek.
103561. BenkoReni (válaszként erre: 103559. - Claracroft)
dec. 1. 15:59
Mindkettővel. Egy részen szétnyílt, mert nem lett kivágva a császárom,hanem bele és fölé... 8 hetes vagyok,tegnap forrt be. Nekem sok felesleges bőr maradt, de azt mondja,még ödémás,meg azt, hogy amiért dohányzom,nem vághatta le mindet,mert ha túl feszesre van varrva,akkor a dohányzás miatt az egész szétnyílt volna. A császár részén csúnya csak,a többi nagyon szép és a cicim is,ott sem volt semmi gond a sebgyógyulással. Azt mondta,ha ülök vagy bármi más pózban vagyok a fekvésen kívül, az normális,hogy összehurkásodik. Szerintem nem,szóval jövőre újra műttetem mással.
103560. Claracroft (válaszként erre: 103557. - BenkoReni)
dec. 1. 14:41
Nálad a gyógyulással van gond, vagy az eredménnyel?
103559. Claracroft (válaszként erre: 103557. - BenkoReni)
dec. 1. 14:30
Szia! Egyelőre még nem tudom. A heg alakul, a köldököm viszont begyulladt. Tettem fel képeket a naplómba.
103558. Vivi€ (válaszként erre: 103556. - Tóth Zsuzsanna 2)
nov. 29. 23:29
Keress másik dokit. Sehogy sem normális ha nem szívódik fel az ödéma. Egy átlag dagadas normális 6-8 hétig de utána egyre laposabb kellene, hogy legyen a hasfal. Nekem 8 hetesen már teljesen lapos volt.
103557. BenkoReni (válaszként erre: 103553. - Claracroft)
nov. 29. 17:29

Szia!

Neked jól sikerült a műtét? Engem is ő műtött 8 hete,de én nagyon nem vagyok elégedett az eredménnyel. :(

nov. 27. 19:12

Kedves Csoport!

Ma 4 héten műtöttek hasplasztikával.

Nagy a hasam ,feszül ,a köldököm szinte kitüremkedik.

Leszívható szeróma nincs ,ma voltam hasi ultrahangon mert az orvosom tűpárnát csinált lassan belőlem,de nincs folyedékgyülem.Tehát sejtes szintű az ödéma.

Azt szeretném kérdezni, hogy normális e ?El vagyok kesedve.Mit tudok csinálni?Betartottam minden utasítás.Mennyi ideig fog ez tartani?Köszönöm a válaszokat,sajnos a dokim nem valami kommunikatív.

103555. Vivi€ (válaszként erre: 103554. - Produx)
nov. 26. 20:13
Az attól függ mekkora helyen lesz problémás. Én mindig a legkisebbet vettem az 5*12cm.
103554. produx (válaszként erre: 103552. - Vivi€)
nov. 25. 13:40
Köszönöm ismételten a részletes választ. Cosmopor kötszerekből mekkorát vegyek?
103553. Claracroft
nov. 23. 11:12

Sziasztok! Tegnap volt két hete, hogy túlestem én is egy nagy hasplasztikán. Dr. Lévay Berni műtött. A hasamat felszívódó varraokkal zárta, amire egy átlátszó tapasz került. A nyirokkeringés elősegítésére a műtét után két nappal kineziotape-et ragasztottak rám. A két szmötyicső egyikétől egy hét után szabadultam, a másik további két napig bennem volt. A köldököm kissé gyulladt, ezzel kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat cserélni.

Köszönöm, ha megosztjátok velem 🙂

103552. Vivi€ (válaszként erre: 103551. - Produx)
nov. 21. 20:32

Igen, lehet férfiként kevésbé valószínű, hogy a vizelet visszacsapódik a hegre.

Spray kell, fertőtlenítő spray, gyógyszertári, műtéti, normális nem ilyen COVID által használt butaság. Nekem clarasept van, octanisept is jó.

A hegeket azután lehet kezelni, ha már lekerül a védőkötés. Ez minimum 1-2 hét. Amikor már varas a felszíne. A koteseket is ekkor lehet már.

103551. produx (válaszként erre: 103550. - Vivi€)
nov. 21. 09:50

Nem, nem is hallottam még erről, hogy ennyivel nagyobba fertőzés esélye. Bár lehet, mert férfi vagyok és talán így más, nekem ketté lett osztva, alsó test ugye ami most lesz és lesz még egy felsőtest mellkas és kar műtétem.

Bármilyen sebfertőtlenítő jó? A gyulladt hegekre a géleket mikortól szabad használni illetve a tapaszt?

Köszönöm a válaszod, rendkívül sokat segít.

103550. Vivi€
nov. 21. 01:40

Bátor vagy, hogy együtt bevallaltad a kettot. Fertőtlenítő sprayt vegyél. Gondolom a dokid tájékoztatott, hogy combplasztikanal nagy a fertőzés esélye, ezért is kell minden akár pisi után is fertotleniteni a heget, mert 20% + a fertőzés esélye.

Cosmopor kötszereket szerezz be, azok sterilek. Bármilyen szilikon alapú krém jó (cicaplast, kelo cote,eurogel stb), csak a heg gyógyulása után lehet használni (min 2het). Szerezz be valami mosó rongyot, amit be tudsz nedvesíteni és azzal attorolni magad a fürdés helyett. Gyulladt hegre jó első körben a curiosa gél, gyennyes valadekozó hegekre Hydrosorb gél és alginát tapasz. Jégzselé sem árt 3-4 db, hogy folyamatosan tudd hűteni a kötést az első pár hétben. Ha érzékeny vagy az intubalas után nem árt vmi szopogatos tabletta a folyamatos torokfájás ellen.

Detralex +rutascorbin a vérkeringes helyreállítására, csökkenti a trombozis esélyét, kapni fogsz injekciót is a mutet után 10-14 napra majd otthon beadogatod. Fekete nadalyto krém pár tubus majd a véralafutasra és az ödémára. A többi gyógyszert a doki felírja.

103549. produx
nov. 20. 15:11

Sziasztok!

November 30-án lesz hasplasztikám, de végig derék körül, illetve belső combplasztikám. Hogyan készüljek fel rá? Mik azok amikre számítsak, itt például említve lett a hegkezelő krém, már be is rendeltem ezt az eurogel pluszt. Erre például nem is gondoltam. Komresszios ruhát a héten intézem, 2 db-ot, hogy legyen csere is. Milyen kötszereket, gézeket vegyek vagy mire lesz szükségem átkötözéshez? Ágyra érdemes venni gumilepedőt? Igazából mindenre kíváncsi vagyok ami segíthet.

Előre is köszönöm a segítséget. :)

103548. encsi1 (válaszként erre: 103547. - Vivi€)
nov. 5. 22:29
köszönöm Vivi! 🤗
103547. Vivi€ (válaszként erre: 103544. - Encsi1)
nov. 5. 20:11
Kelo cote a legjobb
103546. encsi1 (válaszként erre: 103545. - Szivi81)
nov. 4. 20:33
köszönöm szépen!
103545. szivi81 (válaszként erre: 103544. - Encsi1)
nov. 4. 08:03

szia! mindenkeppen szilikonos legyen! en most az eurogel pluszt hasznalom,ami 15e ft, de a 6 hetes hegeim majdnem fehérek, szépek, vékonyak (VOE webshopbol a legolcsobb)

Anno a nagy hasplasztika utan nem hasznaltam semmit (mommy makeoverem volt), a hegek úgy is szépek lettek, csak nem fehéredtek ki, aztán kb 3 hónaposan elkezdtem cicaplastot használni meg az eg tudja meg miket, de mind az olcsón kategóriás volt, mert erre mar nem akartam pluszban 20-40 értéket elkölteni, de mintha ra se kentem volna (vehettem volna mar elsore egy dragabb valamit 😞). utana elkezdtem rendszeresen, nagy dózisú, minosegi kollagent enni/inni, es akkor kifehéredtek a hegek, de kellett 3-4 hónap. A mostani műtét elott megfogadtam h adok a szilikonnak egy esélyt, egyenlore kollagen nelkul hogy lássam önmagában mite képes, es ha latom bárhol hogy kicsit vastagodik vagy nem szép akkor megyek szteroid injekcióra is a kollagén mellett.

103544. encsi1
nov. 3. 20:07

Sziasztok!

kinek melyik hegkezelő gél vált be a legjobban? Köszönöm ha segítetek és megirjátok véleményeteket.

103543. Vivi€ (válaszként erre: 103538. - Virolex)
okt. 27. 23:58
Nekem -26kg a mutet óta(93 voltam) és ugyanolyan feszes a hasam. Abszolút technika kérdése, hogy hogyan varr a doki. 1-2 kg +- nem igazán szabadna, hogy látszódjon.
103542. szivi81 (válaszként erre: 103538. - Virolex)
okt. 26. 21:52
szia, nekem is hasonlo volt, nem elore hasra, hanem az oldalakra es combra hiztam, ami elotte nem volt, mert minden a hasamon landolt 😞 nekem volt majd 10 kb hizas a hasplasztika utani 4-5 evben, amibol mar 7 lement az elmult ev alatt, szoval majdnem megint ugyanaz a sulyom, es a hasam nem valtozott, az ugyanolyan szep, csak nekem kis hájci csücskök lettek a vágás végénél., ami zavart. Nem olyan rég pont emiatt volt zsirleszivasom a dokinal a kapaszkodó régióban, amikor az implant cseréjét csinalta. Azt hittem instant lesz az eredemény, de 4 het utan is meg tiszta ödéma, szoval egyenlore nem lettem kisebb😎
103541. macskamocska (válaszként erre: 103538. - Virolex)
okt. 23. 10:38
Nem, engem dr. Rusz Zoltán műtött és nekem jól sikerült.
103540. BenkoReni (válaszként erre: 103535. - Anii2)
okt. 20. 06:44

Szia!

Nagyon szépen köszönöm!

Véletlenül boldog vagyok, olyat kaptam ezzel a műtéttel,amit szavakba nem tudok önteni.💗

103539. BenkoReni (válaszként erre: 103537. - Henrika)
okt. 20. 06:42

Szia!

Igen, engem Dr.Lévay Bernadett és Huszár Orsolya műtött Budapesten a Silvermount Klinikán. 😀

103538. virolex
okt. 17. 21:38

Sziasztok!

Kb másfél éve műtöttek nagy hasplasztikával, zsírleszívás is volt. Az elmúlt pár hónapban azt vettem észre, hogy ahol a vágás a csípőmnél véget ér, ott elkezdett zsírosodni a csípőm. A mérleg ugyan többet mutat (+1-2 kg csak), de valahogy olyan érzésem van, mintha minden plusz arra a két részre ment volna... :( Kezd kicsit torz látványt nyújtani. Tapasztalt valaki már hasonlót?

103537. Henrika (válaszként erre: 103534. - BenkoReni)
okt. 17. 03:13
Megkérdezhetem hol műtöttek?
103536. TAndi86
okt. 11. 12:26

Sziasztok!

Új vagyok még a fórumon, próbáltam visszaolvasni, Révész doktor úrról szeretnék véleményt kérni.

103535. Anii2
okt. 10. 08:09

Sziaa Reni!

Köszönöm szépen a beszámolót!

Sok boldogságot kívánok az új testedhez!!

Anii

103534. BenkoReni (válaszként erre: 103532. - Anii2)
okt. 8. 12:49

Szia!

Túl vagyok rajta,minden rendben, még egy csövem bent van, valószínűleg holnap veszi ki a Doktornő. Hihetetlen, hogy milyen szép lett minden, semmi sem fáj, nagyon-nagyon boldog vagyok! 😀

Írtam naplóbejegyzést és tettem képeket.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook