Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én altatás után 3napig kohecseltem, azt az altatasnak tudtuk be.. Teljesen elmúlt, de addig kellemetlen volt nagyon🙄
Jajj köszönöm kérdésed, jobban vagyok, ha szedem az apranaxot, nincs hoemelkedesem ☺️viszont ma reggel neggyanusitittam a férjem, h hol vérzik merthogy picit véres volt a lepedő.... Nahhh hát ez van... Ki derült, h az én egyik cicimbol származik, de olvastam, h ez termeszetes még így 10naposan😉
Köszi! Megprobálom, arra már rájöttem állva nem fáj annyira mint fekve. Akkor valahogy elviselhetöbb. De remélem ennek hamar vége lesz...
Mindig szoktam köhégcselni. Napi egyszer kétszer. Nagyon sok mindenre allergiás vagyok és valószinüleg attol. Most is szedem a mütét óta az allergiagyogyszert, mert rosszabbik esetbe a trüszkölés roham jön és attól megjobban félek mint a köhögestöl...
Szia, én is köhögtem és azt mondta a doki, hogy két kézzel fogjam a hasam közben.Tényleg segít.
Hála égnek nem köhögök.1x jött rám,na akkor hiába fogtam a hasam akkor is nagyon rossz volt.Megmondom őszintén örülök is most az őszi szünetnek,hogy a gyerekek nem hoznak haza semmi 💩 a suliból nekem,mert ettől én is parázok.
Mitől köhögsz?
Te hogy oldod meg a köhögést? Rám napi egyszer ràmjön és annyira fàj! Állva picit jobb.
Nekem is ez van a haskoto felett még..igen amugy nekem is ha megdagad a hasam ugy szorit mintha elefant ülne rajta.
Nekem is volt cicimütétem is de az 1 évvel ezelött és igen a haskötő eléggé nyom ott fent. Szószerint kényelmetlen. Most felvettem egy sportmelltartot, hogy valamennyire védjen de nem kellemes. Jobban vagy? Lement a làzad?
En ezt vettem magamnak:
[link]
De ezt csak ket het utan vehetem fel. Most hasonló van mint amit küldtel de ez kenyelmetlen. Valahogy kemény. 😔 de lehet ez azert van mert felvagyok dagadva. Ha kinyitjak akkor nem fáj semmi. 😅
Nagyon várom majd a képeket:-)
Nekem is így van.
Lipo haskötő+Lipo kompresszios ruha 6 hétig.
Ha bedagad a hasam estére már kb levegőt se kapok.
De miért hordasz keményet?
Miért nem Lipoelasticot veszel?Minden orvos azt javasolja.3 haskötő után bátran mondhatom ez tart a legjobban,mondjuk az ára is mutatja a minőséget.
Persze Zinatot szedtem 5napig,de az már elfogyott, még apranaxot szedek, a cataflamrol már (lejottem) 😊a haskoto az első napokban nagyon érdekes volt, hiszen mivel cicimutott is vagyok, be kapcsolni alul azt a három kapcsot😵
Nekem szerencsére nem volt és nincs is lázam, igaz mondtak hogy figyeljek, mert az elsö héten elöfordulhat. Kaptál antibiotikumot? Es mit mondanak normalis a láz?
Nekem ez a kemény haskötö megy most nagyon az agyamra😫 es még majdnem két hét pedig ugy lecserélném puhara.
Sziaa😊nekem nem fájt, sokkal rosszabbra számítottam 🤨az autó út sem volt vészes... Ami kicsit aggaszt, h mostmar elfogyott az zinatom, és még mindig hoemelkedesem van😌lehet, h ez még normális egy hét utan🤔
Köszönöm! Tùléltem. Ma ki is engedtek es a csöveket is kiszedték. Naa az nagyon fajt. Te hogy vagy igy 1 hetesen? Kocsival menni milyen?
Sziaaa😊engem 14-én mutottek has és mellplsztikaval, nekem a hátam fájt a legjobban a fekvestol. Tegnap kiszedtek 4csovet belőlem ma már vidamabban ébredtem 1hetesen.otthonrol simán fogsz tudni dolgozni😉
Szia Eri☺️Engem is pontosan 170es vernyomassal kezdtek műteni. Has és mellplasztika kombi, most ment el a masszőr mert nem tudtam ülni, annyira fájt a hátam 🙄esténként pedig hőemelkedés em volt, remélem ma már nem lesz. Engem 14en mutottek. Holnap szedik ki a drain csöveket, az egyik majdnem tele van🙄
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy esetleg van köztetek valaki, aki 50 éves kora után ment neki bátran ennek a herce-hurcának? (Esetleg szülés miatt kialakult sérve is volt, nem kizárólag a csúnya pocak miatt ment beavatkozásra.) Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok! Engem két nap mùlva mütenek. Már nagyon izgulok és attól félek, hogy nagyon fog fájni. Nektek meddig fájt? 27.en mar dolgoznom kell, igaz otthonról, de akkor is 9 óra a gép elött. Remélem menni fog.
Sziasztok,
engem 15-én műtöttek. 20 éves vágyam teljesült.
Ma vagyok 4 napos.
Másnap haza jöhettem 2 csővel az oldalamon. Egy hét múlva szedik csak ki.Annyira izgultam, hogy 170-es vérnyomással műtöttek.
El sem hiszem,hogy túl vagyok rajta. Persze a gyógyulás még hátra van.
Első két nap volt hőemelkedésem is. Nagy fájdalmam nincsen csak ha fel kell kelni az ágyból az eléggé fáj.Na meg a hátam a fekvéstől.
Nálatok ez,hogy volt?
Szia!
Köszönöm:-)
Igen minden oks.
Nagyon rendes volt mindenki egy szavam nem lehet és még a PCR teszt se volt rossz.
Szia
Minden ok?
Gondoltam rád :)
Sziasztok!
Már van egy mellplasztikás naplóm,most készítem a hasplasztikás naplót.
Akit érdekel az kopogjon nyugodtan kopogjon,de csak naplóval rendelkezőket engedek be.Köszönöm a megértést.Én is kopogok,köszönöm ha beengedtek.
Úgy emlékszem mindenki 1 ágyasba volt... én igen, és a mellettem lévő 3 szoba is az volt
Azért mondjuk ez se hangzik rosszul.Egy ágyas szoba?Az jó lenne.
Nincs wifi jól emlékszel.Megkérdeztem.
Szia
Úgy emlékszem nem volt.
Saját kis szoba tv-vel,hűtővel, fürdővel, de a WiFi nem rémlik :)
Sziasztok! Tb finanszírozott teljes hasplasztikán vagyok túl egy budapesti kórházban. Van itt olyan akit hasonlóan műtöttek? Mennyit adtál az orvosnak?
Akiket a Honvédban műtöttek:
Ugyan esélytelen,de azért megkérdezem:
Wifire ne számítsak ugye?
További ajánlott fórumok: