Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én bementem simán a bőrklinikán a plasztikai részleg ambuláns rendelésére. Ott pedig szerencsémre a ma már szinte anyámmá vált adjunktusnő fogadott. Megnézett, feltett pár kérdést és onnantól kezdve kaptam a további teendőket.
(-86kg természetes fogyással, Szeged)
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Régóta olvaslak Titeket. Az én történetem 2018 novemberére nyúlik vissza. Akkor kezdtem az életmódváltásom. 134 kg-ról indultam, jelenleg 74 kg vagyok. A fogyásom műtét nélkül sikerült. Most érett meg a gondolat a hasplasztikára. Kiskunhalason élek, láttam Szegeden is csinálnak, tudnátok segíteni az indulásban, mire kell felkészülni? Hogy lehet bekerülni? Köszönöm a válaszokat előre is!
Aranyos vagy én is minden jót kívánok.😊Németh doki a mellplasztikai fórumon nem népszerű szerencsés vagy h neked szépet csinált.
Nem akarsz naplot inditani?
Dehogy is nem.Októberben lesz a műtét.Nem tud kizaródni mert nagy a sérvkapu mind 2nél,viszont nagy műtét lesz ezert hasi sebesz és ugye a plasztikai sebesz is műt majd.Az a baj h szeretnek végre szep hasat de túl vékony vagyok ezért a hegplasztika nembiztos h sikerülni fog.Hízni nemtudnék az ezt megelőző műtéteim miatt.Így csak remenykedhezek.A háló még kérdéses mert elég jónak tűnik a hasizmom viszont hegsérv mégiscsak.
Ki műtött?
Szegény ezt azert jol megszenveded.
Szia!
Én nem vagyok rajta facebookon meg messengeren se.
Félreértehő voltam.
A szétnyílás az nálam is kb 2cm lehet viszont 22cm hosszan,mert van egy 22cm függőleges heg a hasamon egy nagy hasi műtét miatt.Na és az nyílt szét.Igazából én úgy h anná is kevesebbet eszek mint ahogy ettem úgy elvagyok.Így is puffadok de nem olyan vészesen.A derekam szokott még fájni.Meg van ez a 2sérvem azok ki ugralnak ha köhögök,ami zavaró mert asztmám miatt nálam ez elő szokott fordulni.
Neked milyen panaszod van?
Szia Memike! Érdemes picit türelmesnek lenni. Én másfél évet mondanék. Azért,mert hiába nem változott a súlyom még sokkalta lógósabb lett a hasam és rondább a bőröm. Nem feltétlenül a gravitációtól,hanem valahogy fogyás nélkül is ürült a bőr. Mutatom.
örülök hogy te is alakulsz szépen lassan, én is így vagyok vele, minden megy majdnem úgy mint előtte, de nekem is van egy két hely ahol nagyon kemény vagyis annak érzem az érzéketlenség miatt :)
nekem is olyan mintha ott lenne egy gubanc a madzag kötésként :)
fájni nem fáj, csak furcsa érzés :)
szia, gyógyulgat szerény személyem :)
köszönöm, te hogy vagy?
puffadás, esti dagadás nálam van sajnos üzem biztosan, de hála istennek minden más nincs :))
halványulgat, szépen lassan, de azért ott van még az a csík :)
és te hogy alakulsz kedves sorstárs? :)
Koszonom!
En se kockaztatok akkor.Beszerzem majd a Lipo-t.
Szoval nekem ez a haskoto
mar megvan elozo mutetemnel hasznaltam es akkor jo volt mondjuk akkor serv megelozes miatt kellet..na nem is jott ossze a dolog ugyebar..lehet a haskoto miatt is van ez
Én meg pont ahelyett vettem anno ezt.Nagyon utaltam azt a korhazit.
Akkor valoszinu megveszem a lipo-t.
2hasi serv plussz egy 22cm-hes hegvonalba szetnyilt has inkabb akkor nem kockaztatom.Csak igy ranezesre nem lattam annyival jobbnak mint amit belinkeltem de ezek szerint megis jobb.
szia, először is gyors gyógyulást kívánok :)
mit értesz bőrelhalás alatt?
érzéketlenséget?
Sziasztok!
Új vagyok, keresgettem a témába, de nem tudtam mindent elolvasni!
2 hetes műtött vagyok, sajnos a köldök alatt nem gyógyul szépen ..., bőrelhalás...?! Nagyon félek mi lesz..., mitől alakult ki?! Volt valakinek? Rendbe fog jönni!?
Nekem is volt ilyen,de ennél jobb a kórházi 3-om csíkos.
Ez kényelmetlen volt a számomra.
Sziasztok.
Volt valaki esetleg korrekción a műtétet követően? Meddig kellett használni a haskötőt non stop?
Szia.
En ilyet vettem az Allee bevasarlo kozpontban decemberben a mutetre. Junius vegen lesz a mutetem,ha minden igaz. Probalgattam tobbszor, de nem igazan jon be. Nem olyan puha,dorzsolt parszor. Lipoelastic-ra fogom cserelni.
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek ez a fajta haskötő:
Hasi sérv és szétnyílt hasizom műtét után megfelelő vagy Lipoalestic szükséges?
A kórházi csíkos fajtát utálom az kilőve.
Köszönöm
a dokit érdemes megkérdezni és is meg fogom kérdezni hamarosan, mert nekem három hónappal a műtét után olyan mint egy barlang :)
remélem majd gyógyul még és akkor javulni fog, de a dokid kérdezd meg inkább, szerintem :)
gyors gyógyulást és egészséget kívánok :)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?