Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
01.29-én volt nagy Hasplasztikám. Szépen gyógyul minden, már dolgozom is irodában, de a köldököm valami undormány. Mintha gennyes lenne belül az egész, de nem az, inkább a bőr olyan sárgás és középén egy lyukkal. Durva:) másnak is ilyen volt ?
Szia! :)
Igen, arra!
köszönöm kedves szavaid, többen is mondják itt, hogy főleg pasiként, hogy ilyet bevállaltam :)))))
kibírom igen :)))
Szia!
Köszi, hogy írtál. A Budagyöngyében a Lipoelasticosra gondolsz? Arra gondoltam, hogy veszek ott egy drágábbat és mellé egy olcsóbbat cserének.
igen, én is erre gondoltam, bár lesett minden seb tető...
a köldökömben nem vagyok biztos, ott mintha még éreznék valami seb tetőt vagy varrt, ezért nem tudom, lehet várok még :)
bár a doki megengedte két hete és akkor még volt seb tetőm is...
szóval magam sem tudom :)
Szia!
Ne akard olyan gyorsan letenni a haskotot szerintem... Inkább hordd tovább, ez egy nagy műtét! Ezt tanácsoltam volna magamnak, ha visszamehetnék az időben. Fontos, hogy kellően letapadjanak az izmok... Nek8a teteje picit laza maradt 😥
apropó épp azon agyalok, de nem vagyok elég bátor hogy belefeküdjek még ha csak 5-10 percre is, egy kád jó meleg vízbe :))))
nem akarom áztatni magam sokáig, ahogy szoktam, de nagyon jól esne már, a doki azt mondta két hete hogy fürödhetek, de eddig nem mertem kockáztatni :)
mi a véleményetek?
szia, a naplóim között kell kérni hogy olvasni szeretnéd, én engedélyezem és ennyi :)
örülök hogy neked nincsen gondod, gyors gyógyulást kívánok :))))
tettem fel képet a mostani állapotról, ha érdekel valakit igy közel a három hónapos fordulóhoz képest :)))
szép estét mindenkinek :)
szia, még gyógyuló félben vagyok, de köszönöm elvagyok :)
most a napi bedagadással küszködöm, de ezen kívül egész jól vagyok :)
Szia, tenyleg kell a turelem :) de megéri !
Veled minden rendben ? Begyogyult minden ?
szia, először is gyors gyógyulást, egyelőre várj még szerintem a sporttal :)
a savó jó ha kijön, nekem még a műtét utáni 7. héten is jött váladék, volt mindenem amit csak el lehet képzelni, légy türelmes magaddal és adj időt magadnak a gyógyulásra...
nekem volt hogy a köldökből, volt hogy a vágás helyen jött a folyadék...
granulatóma, hematóma, volt mindenem ami "óma" :)))
ne siettesd kérlek :)
minden rendben lesz :)
Szia , en is 4 hetes vagyok, az az igazsag h, en sem tudnek meg a haskoto nelkul letezni,, nem tudom errol hogy fogok leszokni 😊,
Nekem a koldokombol jon valami savo szeru.. ilyen volt valakinek esetleg ? Ez meddig tart ? Tisztítom folyamatosan , szarazon tartom...
Sportolni mikortol lehet mar ? Esetleg kocogni ?
Sziasztok! 4 hetes múltam csütörtökön, és pár napja elkezdtem érezni a hasamban fájdalmat amikor leveszem a hasszorítót. Mielőtt megyek fürdeni kibontom magam és picit fekszem csak úgy nélküle. Amikor fel állok borzasztó rossz érzés nélküle lenni és mostanában fáj is a hasfalam.( nem csak hasplasztikám volt, hanem has izom varrás, mell, zsírleszívás is) nyugtassatok meg hogy ez normális?! Eddig nem fájt de olyan mint ha kezdene vissza jönni a hasamba az érzékelés és most kezd el fájni.... még van 1,5 hetem amíg kell a has szorító amit borzasztóan utálok mert vág szorít nyom stb .... de nem tudom hogyan fogom tudni nélküle bármit is csinálni mert per pill ha nincs rajtam akkor nehezen veszem a levegőt, fáj mindenem ... szóval tanácsokat adjatok légyszíves ki hogyan szoktatta hozzá magát hogy már nem kell többet hordani?
Köszönöm
Szia!
Haskötőből érdemes legalább kettőt beszerezni (mosás miatt is pl.)
Én simán egy orvosi segédeszközös boltban szereztem be, 5e ft/db.
(Budagyöngyében van egy kompressziós ruhás szaküzlet, a tulaja tündér, segít mindenben. Igaz kicsit drágább, de nagyon jó anyagú termékeket árul. Ha érdekel privátban adok elérhetőséget.)
A kórházba amit én mindig viszek: wc papír, zsebkendő, kézfertőtlenítő, nedves törlő, tusfürdő, törülköző, fogkefe, fogkrém, fogmosópohár, pohár, evőeszközök, papucs, esetleg pizsama (nem szeretem a kórházit, amint lehet veszem fel a sajátom).
Hát igen, nekem sem volt már zsír a bőr alatt...
(2.5 kg lett leszedve, az csak a bőr súlya volt.)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?