Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Állitolag gyorsitja a gyogyulast és szebb lesz a heg.
Engem privatba mütöttek. Mert nalam nem fogyás miatt volt, hanem terhességek miatt és sajnos ilyen “kicsi” börfelületnél (pedig total nyitva volt a hasizmom) nem fizetnek semmit hozzá.
Hát ez a harisnya kompresszios harisnya még jobban odaszorítja a haskötőt..nagyon durva.
Honvédban.
Téged?
Amúgy ezt rendeltem még.
Ugyan nem hallottam még róla,de ugyanolyan szilikonos hegkezelő a leírás alapján mint a többi viszont ez is elég jó árban van azokhoz képest.
De amúgy mást találtam:-)
Hanaplastnak van tapasza ami a legjobb ár arány érték.
Csak egyet nem értek.
Egyik fajtánál azt írják 3-7napig is rajta maradhat 1 tapasz másiknál pl ennél is, 24orat..
Pedig ugyanugy szilikonos tapasz.
Nekem azt ajánlották, hogy szilokonos kremet vegyek, vagy szilikonos heg tapaszt. Nem tudom van-e amazonod, de ez egy jó termek. Baratnömnek is hasplasztika volt és ezt hasznalta, mar nem is latni a heget.
Egy kérdés:
Akinek lipoelastic 3 pontos záródó haskötője van, nektek az oldalatokat nem sérti fel?
Nekem ahogy gyűrődik,szó szerint sebesre sérti.Ég már a jobb oldalam tőle.Gézzel tömöm már ki az oldalam.
Sziasztok!Átfutottam pár hozzászólást és megakadt a szemem a korrekción...meg hogy egy év kell hogy elvégezhessék.
Nekem most 3-án lesz korrekcióm..és júniusban műtöttek..,most kicsit elbizonytalanodtam...lehet korai még?de akkor miért mondta a doki?
A hasam még mindig érzéketlen...A korrekció a köldök miatt kell,mert borzasztó..
Tudnátok hegkezelőt ajánlani ilyen nagy hegre ami nekem van?Szóval ne a kis kiszerelésest es nem tapaszt..
Amiket itt olvastam:ialugen,curiosa,cicaplast
Curiosarol mar 2 helyen rosszat olvastam.
A többi esetleg?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?