Hajfestés (beszélgetés)

384. figarina (válaszként erre: 380. - Dorkus16)
2007. ápr. 8. 11:20
Halihó!húúúú,ez nem egyszerű!már csak azt nem tudom,melyik az a bizonyos eredeti szín??És most kb hogy néz ki,állapot,szín és mennyire egyenletes vagy a melírok átlátszanak??
383. figarina (válaszként erre: 379. - Anney)
2007. ápr. 8. 11:18
Ha tudod,írd meg pontosan,hogy melyik szín(ha van száma)mennyire volt sötét a kiindulási szín,a saját színed milyen és megy a válasz!:)
382. Zsiráf (válaszként erre: 300. - Collie04)
2007. ápr. 7. 21:34
még nem csináltam meg amit ajánlottatok, de keresem az alkalmas miskolci fodrászt. feb.2án volt befestve a hajam, azóta is ezzel szenvedek. remélem nem ég le a fele.....
381. Femme23 (válaszként erre: 378. - Figarina)
2007. ápr. 7. 18:52
Szóval akkor egy doboz igorahoz és oxihoz, nem szabad egy doboz mixtont hozzáadni? Akkor mégis hogy? Meg akkor nem 9%-osat, hanem csak 3%-osat használjak? És ez az új igora royal kellékesnél kapható csak vagy van vmilyen márkaboltban is?
2007. ápr. 7. 10:29

Szia Figarina!

2006 nyarán szőkére festette a hajam a fodrász,ami pár nap múlva már narancssárga volt.Ezután befestettem barnára de ledobta. Utána et melíroztattam, majd utána mégtöbb melírt tetettem bele. Most nemrég sötétbarnára festettem be, de ezt is ledobta és nagyon csúnya színe lett a hajamnak. Szeretném az eredeti hajszínemet visszakapni, de sokaktól hallottam hogy le kellene szivatni. De ha leszívatom nagyon káros, és félek hogy nagyon tönkreteszi a hajam. De ha most megin befestetném barnára,szerintem ugyanúgy ledobná. Nekem az EREDETI hajszínem kell.. Mit csináljak? Kérlek segíts!! Előre is köszönöm, Kellemes Ünnepeket kívánok!

379. Anney
2007. ápr. 7. 08:56

Kedves Figarina!!

Egyszer már kértem tőled segitséget, most megtenném megint. Ahogy a "multkor" irtam barnásból szeretnék vöröset, de ugy láttam, hogy a padlizsán árnyalati jönnek be inkább. Átfestettem a hajam intenziv padlizsánnal, ami nagyon jol sikerült, csak ezzel is az a baj, hogy ugy mint a vörösön is hamarabb látszik a kopás. Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám a szinét tovább megtartani, illetve a legközelebbi festésnél 3%os oxi-t engedjek csak a hajamra tenni? Tudom, hogy nem lehet egyszerre mindent, először a pigmenteket kell töltögetni.Segitségedet előre is köszsönöm, és szép hétvégét kivánok!!!

378. figarina (válaszként erre: 377. - Femme23)
2007. ápr. 7. 08:01
Na akkor ne csodálkozz,h ledobta a színt!A mixtonok egyik csoportja a szín élénkítésére szolgál,a festék mennyiség max 50%-áig adható!Az új igora royal(piros tubus,nem ezüst!!)a legkorszerűb festék én azt próbálnám meg a helyedben!
377. Femme23 (válaszként erre: 376. - Figarina)
2007. ápr. 6. 22:42
Igen. Egy tubus mixtont raktam bele. És mi a legkorszerűbb? Mert akkor most kezdhetek mindent elölről.
376. figarina (válaszként erre: 375. - Femme23)
2007. ápr. 6. 21:27
Igora classiccal lett festve ugye azt írtad?meg hogy 9%kal?A helyzet a következő.amikor ilyen sötét árnyalatot festünk MAX 3%-kal szabad megtenni,mert a 9% nem fedi,mert az már 2-3 árnyalat világosításra való,tehát túlszívta a hajad és így nem fed!Valamint az classic festék már nem a legkorszerűbb,az ára miatt használják sokan!És az sem mindegy,hogy mennyi mixtont kevertél bele,mert nem lehet akármennyit!!
375. Femme23 (válaszként erre: 374. - Figarina)
2007. ápr. 6. 19:19
Annak a violett-nek a számát le is írtam, amivel be lett festve. Azt meg hogy milyenek vannak még, nem tudom. Viszont tegnap megmostam a hajamat, és eltűnt róla az a feketés-lilás árnyalat, amit említettem. Most olyan, mint a befestés előtt. Komolyan mondom, mintha csak vmi ócska hajszínezővel lett volna befestve, és nem a "drága" igorával! Na erre mit mondasz?
374. figarina (válaszként erre: 373. - Femme23)
2007. ápr. 6. 17:56
Nincs mit,ha pontosan meghatároztad volna a az árnyalatot(nem így,h világos lila)akkor talán tudnék mit írni,de így,hogy violett,ez csak egy gyüjtőnév,min 5 árnyalat is létezik!
373. Femme23 (válaszként erre: 372. - Figarina)
2007. ápr. 6. 11:21
Akkor már eleve, az első kérdésem után ezt kellett volna írod, és nem visszakérdezgetni. Na mindegy, azért köszi!
372. figarina (válaszként erre: 371. - Femme23)
2007. ápr. 4. 22:31
Ezt tényleg látni kell,mert én már nem úgy tudok a hajszínekről gondolkodni,mint aki laikus!!
371. Femme23 (válaszként erre: 370. - Figarina)
2007. ápr. 4. 20:43
Persze-persze. De azért mégis valami?
370. figarina (válaszként erre: 368. - Femme23)
2007. ápr. 4. 12:01
háááát erre így nagyon nehéz lenne válaszolni...látnom kellene.....
369. figarina (válaszként erre: 367. - 5ded2de446)
2007. ápr. 4. 12:00
helló!igora vibrance 8-0 a színező!
368. Femme23 (válaszként erre: 365. - Figarina)
2007. ápr. 3. 19:41
Én kérdeztem is a fodrásztól, (amikor még csak beszélgettünk a festésről) hogy nem kell-e leszivatni, de ő határozottan állította, hogy nem-nem, elég lesz az a festék kombináció, amit mond. Így most nem igazán tudom meghatározni a pontos színt, de talán az jó szó rá, hogy világos padlizsán. Amúgy ha egyszer már le lesz szivatva, akkor azt mindig ismételni kell? És a leszivatás után, ugyanúgy az igora-s hajfestéket használjuk? Csak kérdés ugye, hogy mennyire szívja le a hajamat, mert volt már olyan, hogy piros melírcsíkokat akartam, és amivel a tincsek be lettek festve, az olyan anyag volt, ami egy lépésben szívott és festett, de túlságosan is leszívhatta sztem, mert rózsaszín csíkok lettek. (majd megőrültem)
2007. ápr. 3. 18:31
Szia Figarina! Vékony szálú hajam van! Köszönöm a segítséget! Szia!
366. ibcsi59 (válaszként erre: 364. - Figarina)
2007. ápr. 3. 18:28
Szia Figarina!Most palette aranyszőkével festettem,de elég sok az ősz hajszálammost ezt is túl világosnak tartom,az alaphajszinem valamikor középbarna volt. Egy mogyorószőkén gondolkodom legközelebb kb.6hét mulva azt még nem használtam.Az az igazság,hogy minden hajmosás után fakóbb lesz a hajszin,és igy elég nehéz megtalálni a megfelelő szint egyébként is.Köszönöm a válaszodat!
365. figarina (válaszként erre: 362. - Femme23)
2007. ápr. 3. 16:27
hááát...nagyon úgy fest,h le kell szivatni...kb milyen lilát akarsz?
364. figarina (válaszként erre: 361. - Ibcsi59)
2007. ápr. 3. 16:26
Helló!A szőkéknél nagyon nem mindegy,h milyen a kiindulási szín!!
363. figarina (válaszként erre: 359. - 5ded2de446)
2007. ápr. 3. 16:24
Vékony vagy vastagszálú a hajad?És utána írom a színezőt!:)
362. Femme23 (válaszként erre: 355. - Figarina)
2007. ápr. 2. 17:29
Ez a sötét vöröses hajam is festett volt. Palette-vel lett párszor befestve, annak a számát már nem tudom, de világos árnyalatú volt, persze közel sem lett olyan a hajamon, mint amilyen a színskálán. Amúgy az eredeti hajszínem, az sötétbarna. És akkor a mostani hajam pedig Schw. Igora Classic-al lett festve, 4-96 a száma. És eddig 3x csináltattam tartós hajkiegyenesítést, gondolom ez is számít!!?? Szóval mit ajánlasz?
361. ibcsi59
2007. ápr. 2. 16:39
Szia Figarina!Én is magam festem a hajamat már régóta,egy szép szőke árnyalatot keresek mindig,már sok szint kipróbáltam,és amelyikre azt irják hogy ilyen szőke olyan szőke,az tulajdonképpen nekem barna.De ebből szoktam utána melirozni.Most Palette aranyszőkét vettemebből majd meglátom mi lesz.Este festem.Az a baj,hogy amilyen szin van a dobozon a valóságban egyik sem volt olyan.Addig próbálkozom amig nem felel meg,de lényeg hogy az ősz hajszálakat takarja.
360. weberkitti (válaszként erre: 339. - Figarina)
2007. ápr. 2. 15:00

Köszi szépen!

Akkor már biztos vagyok benne, hogy szép aranybarna leszek. Kár, hogy ezért le kell szivatni a hajam színét. De legalább olyasmi lesz, mint az eredeti. :)

2007. ápr. 2. 14:51
Szia Figarina! Megnéztem a festéket. Amiket találtam, azok közül legjobban a Schwarzkopf Palette Deluxe 400, középszűkéhez hasonlít a hajam. Talán ennél az árnyalatnál picit világosabb és szürkésebb. Nem tudom, hogy ez alapján tudsz-e nekem segíteni, ha nem, megpróbálok majd megnézni egy színskálát. A múltkor azt írtam, hogy szőkével van melírozva a hajam, de az a szőke szőkítőpor. Gondolom ez is fontos. Esetleg hajszínezőt is tudsz ajánlani? ( Nem akarom megbánni!) Egerben nem tudsz egy jó fodrászt ajánlani? Bocsi, hogy ennyi mindent kérek! Köszönöm!!
358. ag (válaszként erre: 353. - Figarina)
2007. ápr. 2. 12:58

Köszönöm a tippet. Igorás Oxigentát nem nagyon árulnak a fodrászkellékesek :( mindig csak egyfélét kapok, kék kupakja van.

Sajnos a hajam tényleg sötét lett! A köznyelv ezt sötétbarnának hívja. De volt már aki lefeketézte :( Mindenesetre fényévekre áll bármilyen szőkétől. Megpróbálok valahogy képet feltenni, hogy láthasd...

357. Judit560 (válaszként erre: 354. - Figarina)
2007. ápr. 2. 10:31
Szia! Köszi a segítséget.
356. Betty7 (válaszként erre: 352. - Figarina)
2007. ápr. 1. 22:00
Rendben, köszönöm szépen a segítséget! :)
355. figarina (válaszként erre: 351. - Femme23)
2007. ápr. 1. 21:37
Légyszíves írd meg pontosan az árnyalatokat(saját színed-festett és alap is-,festék száma,mert a violett az kevés,illetve royalt v classicot kentél),de gyanítom,hogy nagyon sötét volt a kiindulási alap!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook